Rozstanie z facetem, część XXIV - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-05, 20:55   #4171
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
A zainteresowania podroze - poznawanie kultur i tradycji danego kraju
Marzy mi sie wyjazd do Tokio,Dubaju i Egiptu
Puki co zaliczylam tylko Tunezje,to jeszcze z exem ...
Dubaj
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 20:55   #4172
ingemona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

I co Ci napisała?

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Dziewczyny, to jest świetny pomysł!! Jak któraś chce lub musi napisać do EKSa to niech pisze do któreś z Nas na PW
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Dlaczego tak uważasz? A niektórym się właśnie udaje Najwidoczniej Wy nie naprawiliście błędu, nie wyciągneliście wniosków z Waszych rozstań.

Tak naprawdę co Ci daje ten alkohol? Odrywasz się na chwilę, a później wraca "szara rzeczywistość" z bólem głowy i kacem "mordercą"

U mnie niedługo 5miesięcy minie - fuck, a ja dalej mam Go w głowie

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Może warto powrócić do tamtej dziewczyny, a wtedy i faceci zaczną zupełnie inaczej na Ciebie patrzeć i inaczej Ciebie traktować

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

A ja po rozstaniu cóż +3.5 kg, ale już mi 2 kg zleciały Jednak to przez tabletki, bo odstawiłam Od dziś nie jem słodyczy, a tak mnie korci do czegoś słodkiego, że na wieczór wymięknę, bo jestem UZALEŻNIONA
Dopiero teraz przeczytalam
Ale wytrwalam wczoraj :0 jestem z siebie dumna.
Jak to bylo ... malymi kroczkami do przodu
ingemona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 20:58   #4173
tyene
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]
WOW - Super!! Nie boisz się? Nie boisz się, że się rozczarujesz np? Wiesz, aż Ci zazdroszczę

Me too XD Obgryzałam pazury odkąd pamiętam, a teraz od maja są ślicznutkie. Kilka razy ścinałam je już, piłowałam, ale czasem same się zaczepią gdzieś i trach Ale nie równam ich już wtedy wszystkich do jednej długości tylko spiłuje ten, który ucierpiał i jest OK

Tylko, że ja mam sporo rzeczy nowych, nawet nieużywanych, tyle że zmierzone i metka oderwana Nie wspomnę już o bieliźnie, bo tego mam mnóstwo - do wyboru do koloru (przez prawie trzy tygodnie codziennie mogę coś innego nosić )

Ekstra
Pewnie, że się boję. Chyba bardziej się boję tego, co on powie o mnie. Ale generalnie boje się, chociaż po tylu rozmowach na Skypie, pisaniu do siebie no i poprzez fakt, że nie poznaliśmy się na żadnych portalu randkowym, tylko zaczęło się "oficjalnie" chyba się boję mniej. Liczę na to, że seryjnym mordercą zamurowującym niewiasty z Europy Środkowo-Wschodniej to on nie jest. A tak serio - bardzo mi się podoba. Jest ciepły, miły, odpowiedzialny, mądry, przystojny (mięśnie ) i ma właściwie podejście do kobiet. Sposób, w jaki mówi o swojej mamie, siostrze czy nawet eks kobiecie jest na to dowodem. W ogóle to poznam jego rodziców również . Naprawdę go lubię. Dobrze, że nie lubię latać, bo po tak długim locie będę totalnie wymęczona, zbyt wymęczona, żeby panikować na lotnisku, jak będzie mnie odbierał. No i poprawia mi humor fakt, że angielskim posługuję się naprawdę biegle, przez co nie ma bariery językowej między nami praktycznie w ogóle. Ale okej, panikuję, totalnie panikuję. Wcale nie zawsze jestem taka zrównoważona, w środku też mi się wszystko kotłuje.

Ja dzisiaj spiłowałam na owalne, bo jednak łatwiej mi dbać niż o kwadraty. Od maja? Gratuluję... To naprawdę coś.

Ja też mam trochę rzeczy z metkami, jak są dobre, to zostały. A nienoszone można sprzedać, oddać koleżankom (albo się wymienić) albo oddać do domu samotnej matki czy coś takiego. Bieliznę też uwielbiam, to moja mała pasja, nie mam w tej chwili za wiele (ale ja D+ jestem, to droższa inwestycja, a ja lubię kupować komplety), ale dobra bielizna poprawia nastrój, o tak.
Stary 2012-11-05, 20:59   #4174
ingemona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nothinggood Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj powinnam świecić przykładem - w końcu mam dobry humor, uśmiecham się od ucha do ucha i nawet znajomi zauważyli zmianę, bo zastanawiali się, co takiego się stało, że latam taka zadowolona. No cóż, po prostu spojrzałam na to z innej strony - nie staram się zapomnieć, ale nie pozwalam na to, żeby tęsknota wypełniała całe moje życie. Brakuje mi eksa, ale jeżeli chciałabym, żeby wrócił, to wiem, że muszę się zmienić i mu to pokazać. Także teraz naprawdę pracuję nad sobą i wierzę, że wszystko będzie dobrze. Musi być Ale podkreślam - zmieniam się dla siebie, nie dla niego. Pani psycholog powiedziała mi, że mam mieć nadzieję, bo w gorszych chwilach ma mnie ona motywować do dalszych zmian. Ech, cieszę się, że w końcu po 3 tygodniach, nastał dla mnie naprawdę pozytywny dzień.
Swietne nastawienie i pamietaj o nim w te gorsze dni
Stary 2012-11-05, 21:02   #4175
tyene
Zakorzenienie

Cytat:
A zainteresowania podroze - poznawanie kultur i tradycji danego kraju
Marzy mi sie wyjazd do Tokio,Dubaju i Egiptu
Puki co zaliczylam tylko Tunezje,to jeszcze z exem ...
: love:

No widzisz? Masz jakiś cel, na który możesz zbierać i do którego dążyć. Jedna z moich przyjaciółek pracowała w Japonii przez całe wakacje. Ja sama zwiedziłam trochę Nepalu.
Stary 2012-11-05, 21:03   #4176
Onnaa88
BAN stały

Tyene
Tak te babskie wieczory na pewno byłby to lepszy pomysł niż te imprezy.Muszę chyba coś zorganizować i pogadać z kumpela sama mieszka to nawet u niej by można było zrobić gdyby sie zgodziła
Kornelciaczek
Właśnie nie wiem dlaczego w te same bagno chce sie pakować,dlatego muszę przystopowac z tym alkoholem.
Dubaj tam jest tak pięknie,tylko wycieczki takie drogie
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 21:04   #4177
tyene
Zakorzenienie

Cytat:
Tyene
Tak te babskie wieczory na pewno byłby to lepszy pomysł niż te imprezy.Muszę chyba coś zorganizować i pogadać z kumpela sama mieszka to nawet u niej by można było zrobić gdyby sie zgodziła
Kornelciaczek
Właśnie nie wiem dlaczego w te same bagno chce sie pakować,dlatego muszę przystopowac z tym alkoholem.
A i koleżanki, które są w związkach pewnie chętniej wpadną na babski wieczór aniżeli na imprezę.
Stary 2012-11-05, 21:06   #4178
Fflorence
Raczkowanie

Onnaa88 ja też myślę, że zmiana środowiska mogłaby Ci pomóc. A skąd jesteś i czy jeszcze studiujesz?
Warto odnowić znajomości, albo znaleźc sobie jakies nowe hobby, czy pogłebić jakieś powierzchowne zainteresowania- zapisac się do klubu podróżnika czy coś pytam o studia bo dla studentów jest wiele możliwości, klubów, towarzystw, kółek zainteresowań itd. W takich miejscach można poznac fajnych ludzi i znaleźć równowagę do towarzystwa ostro imprezowego. Oczywiście imprezy też są dla zdrowia psychicznego potrzebne

Ja np chciałabym znaleźć towarzystwo do wypadów w góry, bo do tej pory jeździłam z eksem, a ze znajomych to wszyscy w parach jeżdżą, więc tak słabo. Czuję jakiś taki brak, że tej jesieni w górach nie byłam
Fflorence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 21:10   #4179
Onnaa88
BAN stały

Tyene
Ojj pewnie miała cieżko żeby tam sie z nimi dogadac w tej Japonii?
A Nepal pewne malownicze zakątki,musiałam od razu wejść w obrazy Google i zobaczyć jak tam wyglada :P Na zdjęciach widac ze na prawdę pięknie ...

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Fflorence Pokaż wiadomość
Onnaa88 ja też myślę, że zmiana środowiska mogłaby Ci pomóc. A skąd jesteś i czy jeszcze studiujesz?
Warto odnowić znajomości, albo znaleźc sobie jakies nowe hobby, czy pogłebić jakieś powierzchowne zainteresowania- zapisac się do klubu podróżnika czy coś pytam o studia bo dla studentów jest wiele możliwości, klubów, towarzystw, kółek zainteresowań itd. W takich miejscach można poznac fajnych ludzi i znaleźć równowagę do towarzystwa ostro imprezowego. Oczywiście imprezy też są dla zdrowia psychicznego potrzebne

Ja np chciałabym znaleźć towarzystwo do wypadów w góry, bo do tej pory jeździłam z eksem, a ze znajomych to wszyscy w parach jeżdżą, więc tak słabo. Czuję jakiś taki brak, że tej jesieni w górach nie byłam

Jestem z Bydgoszczy
Nie studiuje,skończyłam tylko technikum dalej nie poszłam sie uczyć.Byłam w tym roku w Karpaczu i bardzo mi sie podobało,ale to było latem
A ty skąd jesteś ? Chętnie bym z Tobą sie wybrała
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 21:11   #4180
ingemona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szarak Pokaż wiadomość
mówię pogadam z nią przy okazji wesela , potwierdziłem przyjście, (nie chce żeby teraz mi powiedziała że nie pójdę) bo ja będę potem świecił oczami że nie idę, jak to kiedyś słyszałem " z gęby doopy robił nie będę"

milka8686
pisałem też wcześniej wesele jest z mojej strony
Pogadaj z nia wczesniej. I moze przygotuj na ewentualnosc zaproszenia jakiejs kolezanki z pracy, tak na wszelki wypadek.
Stary 2012-11-05, 21:12   #4181
tyene
Zakorzenienie

Cytat:
Tyene
A Nepal pewne malownicze zakątki,musiałam od razu wejść w obrazy Google i zobaczyć jak tam wyglada :P Na zdjęciach widac ze na prawdę pięknie ...[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

[/COLOG]

Jestem z Bydgoszczy
Nie studiuje,skończyłam tylko technikum dalej nie poszłam sie uczyć.Byłam w tym roku w Karpaczu i bardzo mi sie podobało,ale to było latem

Ona studiowała trochę japonistyki (ale przerwała), ale chyba z angielskim nie jest aż tak tragicznie.

Nepal faktycznie piękny, ja najbardziej jednak lubię naszą brzydką Europę Środkowo-Wschodnią. Węgry, Rumunia etc, etc. I Polskę też lubię!
Stary 2012-11-05, 21:14   #4182
ingemona
Raczkowanie

Cytat:
tak chciałbym, zgodzić pewnie bym się nei zgodził, ale bym wiedział czy mam szansę na coś więcej na uczucie ..
a wiecie jak facetowi brakuje kobiety .....

O matko w niebie !!!
A co? ze niby kobietom nie brakuje faceta!!!
Eeeee my tez mamy swoje potrzeby.
Stary 2012-11-05, 21:15   #4183
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tyene Pokaż wiadomość
Pewnie, że się boję. Chyba bardziej się boję tego, co on powie o mnie. Ale generalnie boje się, chociaż po tylu rozmowach na Skypie, pisaniu do siebie no i poprzez fakt, że nie poznaliśmy się na żadnych portalu randkowym, tylko zaczęło się "oficjalnie" chyba się boję mniej. Liczę na to, że seryjnym mordercą zamurowującym niewiasty z Europy Środkowo-Wschodniej to on nie jest. A tak serio - bardzo mi się podoba. Jest ciepły, miły, odpowiedzialny, mądry, przystojny (mięśnie ) i ma właściwie podejście do kobiet. Sposób, w jaki mówi o swojej mamie, siostrze czy nawet eks kobiecie jest na to dowodem. W ogóle to poznam jego rodziców również . Naprawdę go lubię. Dobrze, że nie lubię latać, bo po tak długim locie będę totalnie wymęczona, zbyt wymęczona, żeby panikować na lotnisku, jak będzie mnie odbierał. No i poprawia mi humor fakt, że angielskim posługuję się naprawdę biegle, przez co nie ma bariery językowej między nami praktycznie w ogóle. Ale okej, panikuję, totalnie panikuję. Wcale nie zawsze jestem taka zrównoważona, w środku też mi się wszystko kotłuje.

Ja dzisiaj spiłowałam na owalne, bo jednak łatwiej mi dbać niż o kwadraty. Od maja? Gratuluję... To naprawdę coś.

Ja też mam trochę rzeczy z metkami, jak są dobre, to zostały. A nienoszone można sprzedać, oddać koleżankom (albo się wymienić) albo oddać do domu samotnej matki czy coś takiego. Bieliznę też uwielbiam, to moja mała pasja, nie mam w tej chwili za wiele (ale ja D+ jestem, to droższa inwestycja, a ja lubię kupować komplety), ale dobra bielizna poprawia nastrój, o tak.
To Wy już się oficjalnie znacie? Nieźle

Czyli cudo Ci się pod nogi nawinęło?! A co na Twój wyjazd Twoja rodzina?

Ja mam i kwadraty i owalne Kciuki i wskazujące to owale, reszta kwadraty

Mnie też czasem loty męczą, ale są najprzyjemniejsze i najszbysze

Zazdroszczę, bo ja już zapominam języka Zwłaszcza strukturty gramtyczne i ciekawsze słówka

Zazdroszczę

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Tyene
Kornelciaczek
Mam znajomego w Dubaju i żebym miała pewność, że mam wolnego SYLWESTRA to bym Mu się wprosiła
Stary 2012-11-05, 21:16   #4184
Fflorence
Raczkowanie

Cytat:
Tyene
A Nepal pewne malownicze zakątki,musiałam od razu wejść w obrazy Google i zobaczyć jak tam wyglada :P Na zdjęciach widac ze na prawdę pięknie ...

Jestem z Bydgoszczy
Z Wrocławia, więc trochę daleko
No właśnie ode mnie można "skoczyć" do Karpacza i ogólnie w Sudety na jeden dzień. Tak blisko, a tak daleko teraz..
Stary 2012-11-05, 21:24   #4185
szarak
Rozeznanie

GG do szarak

Cytat:
Napisane przez ingemona Pokaż wiadomość
Pogadaj z nia wczesniej. I moze przygotuj na ewentualnosc zaproszenia jakiejs kolezanki z pracy, tak na wszelki wypadek.
juz postanowiłem. nie mam koleżanek w pracy... bo może wtedy było by inaczej,...

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
Napisane przez ingemona Pokaż wiadomość
[/B]

O matko w niebie !!!
A co? ze niby kobietom nie brakuje faceta!!!
Eeeee my tez mamy swoje potrzeby.
no co jak tylko napisałem że nam też brakuje...
Stary 2012-11-05, 21:46   #4186
ingemona
Raczkowanie

Cytat:
juz postanowiłem. nie mam koleżanek w pracy... bo może wtedy było by inaczej,...

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Postanowienie postanowieniem. ja na twoim miejscu balabym sie isc z eksem na wesele do rodzinki.
Z bardzo prostej przyczyny. Gdyby mi emocje podskoczyly, a podskoczylyby to pewne to nie chcialabym widowni rodzinnej a potem latami wypominanie jak to "taka a taka" zrobila wioche i beczala, krzyczala itd bo wypija i z bylym zalegle sprawy chiala rozwiazac.
To dopiero porazka na calej lini!!!

Nie wierze, ze nie masz ani jednej znajomej kobiety wokol siebie.

Co do 2 to wybaczam wiesz, staruszki juz ciezko mysla
Stary 2012-11-05, 22:19   #4187
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Złamałam się i oglądając TV zjadłam trzy małe wafelki, ale nie ma co katować się z początkiem tygodnia
Stary 2012-11-05, 23:01   #4188
paputek00
Raczkowanie

GG do paputek00

Panowie i Panie... nie ma mnie jeden dzień i 4 strony?! Serio?!
Nie mam teraz siły czytać więc jutro się wypowiem, bo zawsze chętnie dorzucę swoje 3 gorsze

Dzisiaj wam napiszę jak zrobić sobie kuku dwa razy w ciągu paru dni.
1) Sytuacja z kolegą Exa - chłopak już się nie odezwie. Przeczytał wiadomość i jest dostępny na fb, komentuje coś, dodaje posty. Po prostu poszedł ze mną na piwo i wsio. Może jakoś odpychająco piję?
2) Dzisiaj na firmowym czacie (taki komunikator w pracy) zobaczyłam dostępnego kumpla z którym dawno nie gadałam. Zaczepiłam go i wymieniliśmy na żarty kilka pikantnych wiadomości - taki luźny flirt, po czym on nagle strzelił dziwnym tekstem (już zwątpiłam że on dalej żartuje) i przestał się do mnie odzywać Nawet nie wiem jak się zachowac kiedy spotkam go na korytarzu. To tylko znajomy a zrobiło mi się niezrecznie

Pierwszy raz w życiu mam takie sytuacje... chyba przestałam rozumieć facetów, ale przestałam ich pociągać
paputek00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 23:34   #4189
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Ciężko jest, gdy w domu są słodycze
u mnie nie ma na szczęście

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:

ja twojego posta odebrałam bardzo wulgarnie tzn. wam brakuje kobiet żeby zaspokoić swoje potrzeby seksualne

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 23:44   #4190
ulicznica
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to ulicznica

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Pochwal się później jak poszło
Dostałam kosza, ale spodziewałam się go, przynajmniej w 60%.
Poza tym po tym co powiedział na temat mojego wyglądu jakoś straciłam ochotę na wszystko.

KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK!

Biżu i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..."
ulicznica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 23:47   #4191
Fflorence
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ulicznica Pokaż wiadomość
Poza tym po tym co powiedział na temat mojego wyglądu jakoś straciłam ochotę na wszystko.
co powiedział na temat wyglądu?? boże co za buce chodzą po tym świecie
Stary 2012-11-05, 23:49   #4192
milka8686
Zadomowienie

Cytat:
I Polskę też lubię!
Polska jest bardzo piękna Ja póki,poniekąd, nie zostałam zmuszona, żeby się tego i owego nauczyć o atrakcjach turystycznych w PL nie zdawałam sobie z tego sprawy.

Kornelia podziwiam jak fajnie na WSZYSTKIE posty odpowiadasz

Ona88 Myślę, że Tyene dobrze radzi i z tym alkoholem i z imprezami. Niestety, nie jestem z Bydzi

Paputek, przeciez wiesz, że czasami tak bywa, ot nie zaskoczy i tyle. Nie ma co się przejmować .

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
coooooooooo?!

Edit Paputek na pocieszenie jeszcze mi sie przypomniało, że ostatnio odezwałam się na fb do faceta, który kiedyś chciał ze mną być, ale ja byłam juz w związku, zresztą wahałam się, bo tez bardzo mi się spodobał. Bardzo fajnie nam się rozmawiało i .....teraz już więcej sie do mnie nie odezwał ani razu Nic do niego nie czuję, więc sie nie rpzejęłam, no,ale...

Edytowane przez milka8686
Czas edycji: 2012-11-05 o 23:53
milka8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 23:52   #4193
tyene
Zakorzenienie

Cytat:

co powiedział?!
Stary 2012-11-06, 00:04   #4194
ulicznica
Zakorzenienie

Cytat:

co powiedział?!
Do mnie, dość dużej kobiety, z którą jednak umawiał się na randki (!) wypalił, że w jego typie to właściwie są bardziej filigranowe kobiety (no sorry, że mam 1,75 wzrostu i sobie nóżek nie urąbię), ale jak mnie poznał (charakter i osobowość) to wygląd zszedł na dalszy plan.
To miał być komplement, wyszło jak wyszło. Totalnie niezgrabnie.
Płakałam potem, jeszcze później się wściekłam, a na końcu totalnie mi zobojętniał - właściwie wszystko dobił tym tekstem. Moja siostra powiedziała, że jakby go spotkała, to wyrwałaby mu jaja.

Ale powiedziałam mu dziś, że jak już tak sobie szczerze rozmawiamy, to mi się właściwie podobają głównie wysocy bruneci.
Powiedziałam mu to samo co on mnie, wydźwięk ten sam pozostał, więc niech mi nie wmawia teraz, że wygląd się nie liczy, skoro przez tydzień jak się nie widzieliśmy, właściwie się nie stęsknił, a chyba powinien (jego słowa).
Jakaś chemia musi być, a tutaj jej nie było, trudno. Gdyby jeszcze był w porządku i nie odezwał się jak ostatni du.pek, to może bym czegoś żałowała.

Biżu i ciuchy M, L, XL

Edytowane przez ulicznica
Czas edycji: 2012-11-06 o 00:06
Stary 2012-11-06, 00:13   #4195
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
A co powiedział??

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Cytat:
Napisane przez milka8686 Pokaż wiadomość
Polska jest bardzo piękna Ja póki,poniekąd, nie zostałam zmuszona, żeby się tego i owego nauczyć o atrakcjach turystycznych w PL nie zdawałam sobie z tego sprawy.

Kornelia podziwiam jak fajnie na WSZYSTKIE posty odpowiadasz

Ona88 Myślę, że Tyene dobrze radzi i z tym alkoholem i z imprezami. Niestety, nie jestem z Bydzi

Paputek, przeciez wiesz, że czasami tak bywa, ot nie zaskoczy i tyle. Nie ma co się przejmować .

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

coooooooooo?!

Edit Paputek na pocieszenie jeszcze mi sie przypomniało, że ostatnio odezwałam się na fb do faceta, który kiedyś chciał ze mną być, ale ja byłam juz w związku, zresztą wahałam się, bo tez bardzo mi się spodobał. Bardzo fajnie nam się rozmawiało i .....teraz już więcej sie do mnie nie odezwał ani razu Nic do niego nie czuję, więc sie nie rpzejęłam, no,ale...
A dziękuję Aż się zarumieniłam
Stary 2012-11-06, 00:16   #4196
ulicznica
Zakorzenienie

Napisałam nad Tobą

Jeszcze się zastanawiam, co by było, gdyby trafił z tym tekstem na kobietę mniej odporną psychicznie, z większą ilością kompleksów niż ja i z mniejszym poczuciem własnej wartości. Gratuluję wyczucia generalnie.

Biżu i ciuchy M, L, XL

Stary 2012-11-06, 00:19   #4197
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Do mnie, dość dużej kobiety, z którą jednak umawiał się na randki (!) wypalił, że w jego typie to właściwie są bardziej filigranowe kobiety (no sorry, że mam 1,75 wzrostu i sobie nóżek nie urąbię), ale jak mnie poznał (charakter i osobowość) to wygląd zszedł na dalszy plan.
To miał być komplement, wyszło jak wyszło. Totalnie niezgrabnie.
Płakałam potem, jeszcze później się wściekłam, a na końcu totalnie mi zobojętniał - właściwie wszystko dobił tym tekstem. Moja siostra powiedziała, że jakby go spotkała, to wyrwałaby mu jaja.

Ale powiedziałam mu dziś, że jak już tak sobie szczerze rozmawiamy, to mi się właściwie podobają głównie wysocy bruneci.
Powiedziałam mu to samo co on mnie, wydźwięk ten sam pozostał, więc niech mi nie wmawia teraz, że wygląd się nie liczy, skoro przez tydzień jak się nie widzieliśmy, właściwie się nie stęsknił, a chyba powinien (jego słowa).
Jakaś chemia musi być, a tutaj jej nie było, trudno. Gdyby jeszcze był w porządku i nie odezwał się jak ostatni du.pek, to może bym czegoś żałowała.
"Do mnie, dość dużej kobiety" --> Czytając to myślałam, że "dość duża kobieta" to +100 kg i więcej, a nie 1.75 m

"Nóżek nie urąbie" Podziel się ze mną U mnie w pracy faceci narzekają, że mam niecałe 1.6 m. Mówią mi żebyś miała 12-13 cm więcej

Siostra ma racje Ciekawe jak Jego klejonty, jakie wymiary

Mnie też

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

Cytat:
Napisałam nad Tobą

Jeszcze się zastanawiam, co by było, gdyby trafił z tym tekstem na kobietę mniej odporną psychicznie, z większą ilością kompleksów niż ja i z mniejszym poczuciem własnej wartości. Gratuluję wyczucia generalnie.

W pysk by dostał? Ona by się rozpłakała, zaczęła rzucać na Niego z pięściami?

Edytowane przez Kornelciaczek
Czas edycji: 2012-11-06 o 00:21
Stary 2012-11-06, 00:30   #4198
ulicznica
Zakorzenienie

Cytat:
"Do mnie, dość dużej kobiety" --> Czytając to myślałam, że "dość duża kobieta" to +100 kg i więcej, a nie 1.75 m

"Nóżek nie urąbie" Podziel się ze mną U mnie w pracy faceci narzekają, że mam niecałe 1.6 m. Mówią mi żebyś miała 12-13 cm więcej

Siostra ma racje Ciekawe jak Jego klejonty, jakie wymiary

Mnie też

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

W pysk by dostał? Ona by się rozpłakała, zaczęła rzucać na Niego z pięściami?
1,75 i niestety jakieś 70 kg wagi obecnie (nie wiem, wolę się nie ważyć, tylko wziąć za siebie) - w piątek zapisuję się na jakieś wygibasy. No i kończę z pocieszaniem się jedzeniem, tylko dupa rośnie od takiego pocieszenia.

Ze 3 cm mogę Ci odstąpić, ale z czego urąbiemy? Kiedyś jak ważyłam jeszcze więcej (83 konkretnie... ), byłam z całokształtu siebie bardzo niezadowolona, teraz mogę przynajmniej patrzeć w lustro. Przynajmniej od pasa w górę

Już mnie nie interesują jego klejnoty - przez chwilę może byłam zainteresowana, ale już dziękuję :P

I właśnie 2 dni temu się z takim jednym spotkałaaaaaaaaammmmmm... I jak jeszcze facet ma na głowie takie włosy, które można potargać, to już w ogóle dla mnie szał macicy

PS Dobranoc dziewczyny, boli mnie dzisiaj cały dzień głowa, chyba od nerwów i stresu tą rozmową, położyłam się wczoraj o 4, dziś chcę trochę wcześniej.

Biżu i ciuchy M, L, XL

Czas edycji: 2012-11-06 o 00:37
Stary 2012-11-06, 00:57   #4199
Hopefull
Raczkowanie

U lala, ale sie rozpisaliscie moi mili

---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ----------

Cytat:
ale to nie można powiedzieć prosto z mostu, szczerze ... a nie jednego dnia się całować, przytulać i nawet więcej... snuć jakieś plany na najbliższe dni a potem nic, cisza ...
No oczywiście, że można, ale widzisz, że nie każdy jest taki szczery. Dzień przed tym jak eks mnie zostawił też mi mówił piękne słowa i deklaracje..na drugi dzień sprzeczka , a on nie chce mnie znać i rozmawiać; a jak dzwoniłam, to nie odbierał, albo mówił takie słowa jakby chciał mnie zniszcyć nimi, żebym się poczuła nikim- troche mu sie udalo- i to po 6 latach... prosilam o rozmowe, spotkanie cokolwiek pierwszy miesiac, a traktowal mnie jak wroga- i dalam sobie spokoj, bo straciłabym szacunek do samej siebie, plaszczac sie dalej... Teraz minelo 3 miesiace. Nie jest latwo, moje nastroje to sinusoida.. Trzeba zycdalej,mimo, ze bardzo za nim tesknie...

---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ----------

Cytat:
Tyle, że przy wysiłku spalamy tłuszcz, który zamienia się w mięśnie i mamy dodatkowe kg U mnie to się dzieje bardzo szybko I teraz widać, że mam ręce umięśnione i zbite nogi, które wg mnie są mega grube!!
Dlatego powinno sie mierzyc obwody, a nie wazyc miesnie waza 8x wiecej od tkanki tłuszczowej- tkanke spala sie, a gestosc miesni wzrasta.

-na pewno nie grube nogi tylko jedrne i wyrzezbione
Stary 2012-11-06, 01:02   #4200
ulicznica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hopefull Pokaż wiadomość
U lala, ale sie rozpisaliscie moi mili

---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ----------

No oczywiście, że można, ale widzisz, że nie każdy jest taki szczery. Dzień przed tym jak eks mnie zostawił też mi mówił piękne słowa i deklaracje..na drugi dzień sprzeczka , a on nie chce mnie znać i rozmawiać; a jak dzwoniłam, to nie odbierał, albo mówił takie słowa jakby chciał mnie zniszcyć nimi, żebym się poczuła nikim- troche mu sie udalo- i to po 6 latach... prosilam o rozmowe, spotkanie cokolwiek pierwszy miesiac, a traktowal mnie jak wroga- i dalam sobie spokoj, bo straciłabym szacunek do samej siebie, plaszczac sie dalej... Teraz minelo 3 miesiace. Nie jest latwo, moje nastroje to sinusoida.. Trzeba zycdalej,mimo, ze bardzo za nim tesknie...

---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ----------

Dlatego powinno sie mierzyc obwody, a nie wazyc miesnie waza 8x wiecej od tkanki tłuszczowej- tkanke spala sie, a gestosc miesni wzrasta.

-na pewno nie grube nogi tylko jedrne i wyrzezbione
I na pierwszy rzut oka widać różnicę między grubymi a umięśnionymi
Ja mam ten niefart, że mam umięśnione łydki jak dżokej, a uda... cóż. CÓŻ.

Miałam iść spać, wrrrrr

Biżu i ciuchy M, L, XL

Czas edycji: 2012-11-06 o 01:03
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości