![]() |
#991 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() tak was czytam i czytam, i faktycznie MOJE jest najciezsze ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dzis w pracy kolezanka sie mnie pyta, jak sie czujesz. to jej mowie - wsadz sobie pudelko czekoaldek do brzucha dodaj na przod 5 kg poduszke pochodz **( popracuj)** 3 godziny i powiedz jak sie czujesz ![]() nie mialam dzis caly dzien jakos humoru, i wlasnie to uczucie podbrzusza, aa co sie ruszylam miesnie sie napinaly aaaaa. no ale juz w domku, ide zaraz myju myju i do spania ![]() STRIPPI wymyslilam haslo na nast watek '' czy male czy duze sa nasze brzuszki, ale wszytskie kochamy nasze maluszki '' eh wena Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2012-11-05 o 19:59 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
Zakorzenienie
|
emocjonalnym. mierzenie cisnienia przed wizyta mocno mnie bawi. zawsze mam podwyzszone
![]() nie martw sie. moje 371 gramy szczescia ![]()
![]() |
![]() |
#993 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a co do ciasta to właśnie.. podobne do bloku.. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() super wiadomości.. teraz już z górki.. ![]()
![]() |
![]() |
#994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no i nie ma dobry fan club... ![]()
![]() |
![]() |
#995 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Wtajemniczenie
|
Brawa za wizyty!
![]() ![]() ![]() Nie ma co - będzie wojna!!! ![]() Ptaszysko, to kiedy impreza? Ależ Ci teraz dobrze - jak to mówi mój kierownik "odepchnęłaś to gówno od brzegu" GRATULUJĘ ![]()
![]() |
![]() |
#998 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no gorzej z babką, która się musi codziennie nawąchać tych spalonych włosków ![]()
![]() |
![]() |
#999 | ||||
Raczkowanie
|
Dziękuję za wszystkie miłe słowa dot. moich upolowanych na all buików. Cieszę się że się podobają.
Mają różne długości wkładki, ale ogólnie od 3-6 miesiąca Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ależ tu u nas męskoooo... Cytat:
[QUOTE=nestelle;37436419]przed depilacją laserową najlepiej zrezygnować z wosku nawet rok przed-aby cebulki wzmocniły się - więc maszynka w ruch! a co do wyrastania do sprawa indywidualna bo niektóre włoski są uśpione i zaczynają rosnąć po jakimś czasie ... ja mam tez ułatwione zadanie bo jestem brunetką a im ciemniejsze włoski tym lepiej ..... najpierw robiłam fotodepilację http://www.nomasvello.pl/poznan-katowicka całe nogi,pachy,bikini głębokie po 10 razy + ręce tylko 3 z efektem średnim tzn.meszek zostawał nogi chwyciły dość dobrze ale bikin słabo. ale po jakimś czasie odrastało nie tak zupełnie ale jednak.... i poszłam na prawdziwy laser http://www.lenis.pl/ i tu duuużo lepiej owszem czasami coś się pojawi ale i tak jest super!!! zawsze informują ,że co jakiś czas potrzebny będzie zabieg przypominający .... [QUOTE] Też myślę nad depilacją, ale póki co jestem zielona w temacie. A Twoim zdaniem ta fotodepilacja jest opłacalna?? Czy lepiej odłożyć i iść na prawdziwy laser??
![]() |
![]() |
#1000 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() przeraża mnie to co dzieci dostają na chrzciny, komunie itd. 2 lata temu byłam w Niemczech na chrzcinach i byłam mile zaskoczona jakie tam się daje prezenty tj. namalowany obrazek i 40 zł i nikt nikomu pupy nie obrabia, że dał za mało ![]()
![]() |
![]() |
#1001 | ||||||
Kniaginia
|
Witam!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja jestem przeszczęśliwa i mąż też. Buzia mu się cieszy, gdyż potwierdziły się jego przypuszczenia, że będzie miał...córeczkę ![]() ![]() ![]() Jak to gin określił pokazując płeć: widać hamburgera jak na dłoni ![]() Wszystkie parametry dziecięcia są prawidłowe, czaszka, kręgosłup, mózg, móżdżek, warga, serce, nerki, żołądek, pęcherz i kończyny. Waży 327 g. Jedyny minus, to że mam trochę nisko łożysko i mamy się wstrzymać z seksem 4-6 tygodni ![]() Gin mówił, ze bardzo ładnie u mnie wszytko na usg widać. Nie wiem, może, ja się nie znam, wielu rzeczy, które on widzi, ja nie dostrzegam ![]() Zdjęć już dziś nie dam rady wstawić. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() alez szczescie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1003 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1004 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1005 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i dziś juz kilka zgrzytów było... po pierwsze - wpierała mi, że to nieprawda, że dla chłopców kupuje się rzeczy niebieskie a dla dziewczynek różowe... tylko na odwrót ![]() Potem mnie pouczała, że od 3 tygodnia nalezy juz dziecku wprowadzać soki i kaszkę... a osd 2 miesiaca zupy ![]() Potem... powiedziała, ze oni nam kupią wózek... W sumie ucieszyłam się (nawet nie móiwłam, ze moi rodzice tez to zaproponowali, bo zawsze cos innego się w zwizku z tym dokupi)... Ale zanim zdążyłam skończyć mówić "dziękuję..." ona od razu agresywnym tonem dodała, że wózek BĘDZIE taki żeby widziała dziecko i dziecką ją... a nie na odwrót. Nawet nie wiedziałam co odpowiedzieć... A jak spytała czy rozumiem o co jej chodzi to odpowiedziałam, że nie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i na koniec... spytała czy zjedliśmy saaltke, którą wczoraj wcisnęła Tżtowi... to odpowiedzialam wymijająco, ze nie, bo jedliśmy pizzę... No i się zaczęło ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kochane Mamusie, a ja po wizycie no i niestety nie do końca mogę być szczęśliwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Echhh... a miało być tak pięknie ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1006 |
Raczkowanie
|
OtTakaJa Cieszę się że z dzidziusiem wszystko dobrze, Wyszłaś już do domku??
Też dostałam w piątek misiaczka ![]() Mi6ka ![]() ![]() ![]() LiwkaO ![]() Moderna ![]() ![]() Ptaszysko16 GRATULACJE!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() maria28 ![]() ![]()
![]() |
#1007 |
Wtajemniczenie
|
Mokka_83 ja myślę, że najważniejsze że macie to zdiagnozowane, jak rozumiem może albo przejść jeszcze przed urodzeniem, albo po krótkiej rehabilitacji po urodzeniu więc lepiej chyba że już wiecie, poczytasz sobie na spokojnie jak to rehabilitować i raz dwa po wadzie śladu nie będzie, głowa do góry, wiem że każda z nas chce idealnego dzidziusia, ale na pewno wszystko będzie super.
![]()
![]() |
#1008 |
Zakorzenienie
|
brawo dziewczynki za wizyty noi jest kolejna dziewczynka super. Musi cos byc z tymi mistrzostwami hehe. Mokka to kiedy macie isc na usg? Na2d czy 3d zeby bylo lepiej widac? A moze to nie jest pewne jak tylko chwile widziala. Pozatym trzeba wierzyc ze jak zacznue ci kopac od dolu to wszystko wroci do normy. No lipa ze nie wytlumaczyla wam dokladnie ale moze ten uwaza ze to sie naprawi. Bedzie dobrze. Glowa do gory. a co do tesciowej wybierzcie wozek i powiedzcie ze juz zamowiliscie i trzeba zrobic wplate. ja juz wracam caly dzien mnie plecy bola. Najlepiej bym lezala i tyle. dobra dziewczyny kto ma jutro wizyte? Ja mam o 17.30 i jutro jak wstane zaczne odliczanie hehe. pani doktor ptadzysko wielkie gratulacje teraz cie te wszytkie malpy z pracy moga ugrysc hehe. brawo za widownie rozumiem ze dziala wspierajaco na ciebie bo mnie by bardziej stresowala hehe. pocytuje was z domu. Aha kasia nie martw sie moj maluch jutro z pol kilo bedzie wazyl.
![]() |
#1009 |
Raczkowanie
|
Mokka_83 Głowa do góry!!! Rozumiem Twój niepokój, ale ważne że już macie diagnozę. A skoro lekarz powiedział że wada wymaga tylko rehabilitacji to nie ma się czym denerowować. Zaraz po urodzeniu zapewnicie maleństu należytą opiekę i po jakimś czasie po wadzie nie będzie ani śladu.
Wszystko będzie dobrze. Nie deneruj się niepotrzebnie ![]()
![]() |
#1010 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() uwielbiam historie o tesciowych. po prostu kocham. sa takie typy, ktorych w zyciu bym nie wymyslila, a wyobraznie mam bujna..... Cytat:
![]() ![]() stopka sie nie martw. po pierwsze jeszcze wszystko moze sie wyrownac, po drugie, jak Obserwatorka pisze, dobrze wiedziec - nastawic sie, zaplanowac rehabilitacje. bedzie gites ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1011 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1012 |
Kniaginia
|
Mokka, teściowa - horror.
A jeśli chodzi o badanie - spokojnie. Powtórzycie usg. Możliwe, że rzeczywiście ta wada się cofnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1013 |
Rozeznanie
|
Mokka głowa do góry wszystko będzie dobrze
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1014 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie jest ok ale stwierdzić to można po dłuższym czasie... nikt nie daje gwarancji ,że nigdy więcej nic nie odrośnie.... ale nawet jak ma to być na jakiś czas to wydaje mi się opłacalne bo jednak mniej i dużo słabiej wszystko rośnie i widać to wizyta po wizycie..... ja polecam polowanie na promocje (ale takie normalne a nie grupony ) wtedy jednak koszta lecą w dół.... Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do teściów to super ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1015 | |||||||||
Zakorzenienie
|
jestem w domu wiec obiecane cytaty
![]() Cytat:
Cytat:
no tak wymijajaca odpowiedz ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1016 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a do mnie przyszedl kocyk i 2 rozki ![]() ![]() ide bo mi kregoslup peknie. a nikt sie na jutro nie zglosil na wizyte tylko ja ![]()
![]() |
![]() |
#1017 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1018 |
Zadomowienie
|
Witajcie mamusie!
Mąż zbudził mnie niechcący rano gdy zbierał się do pracy więc pałętam się po internecie ![]() ![]() Przez weekend strasznie wysypało mnie w okolicy brody ![]() Śniła mi sie nasza dzidzia w nocy ![]() Jeszcze 2 dni w pracy. Ufff..... Nie udało nam się wczoraj kupić blatu do kuchni ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1019 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() a ja jednak jade dzisiaj do kliniki w Magdeburgu, i mam nadzieje ze bede mogla wrocic szybko do domu, bardzo nie lubie byc sama .. kochane gratuluje wszystkich wizyt! synkow i coreczki ( ehhh jak zazdroszcze ![]() ptaszysko gratuluje doktora ! ![]() Mokka jak juz dziewczyny pisaly na pewno wszystko sie ulozy i bedzie dobrze ! chociaz wiem co czujesz gdyz ja do kazdego badania podchodze z drzeniem serca czy dziecko czasem nie ma jakies wady. A to wszystko przez to ze biore rozne leki. Ehhh jakos jeszcze do mnie nie dociera ze bede miala synka ![]() Ale dzisiaj snil mi sie taki maly blondasek ![]() ![]()
![]() |
#1020 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na Facebookowej stronie RESERVED jest informacja o -25% rabacie w dniach 7-10.11 na cały asortyment ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.