|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Szaja - jaki chcesz telefon?
ja sie zastanawiam nad HTC ChaCha a Nokia e6, przy czym raczej htc wygra ze wzgledu na androidaMoj szalaje dzisiaj wyjatkowo caly dzien, od 7 rano. A zazwyczaj o 5 rano jak kota nas budzi to pokopie fest, potem idzie ze mna spac i od 22 - 23 do zasniecia
|
#842 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam teraz pierwszego lg swifta, który 2 lata temu wchodził, uwielbiam go, i chcę lg swift 7
|
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny witam po mega długim weekendzie. Nawet nie próbuję nadrabiać bo nie dam rady.
W sumie od czwartku z mała przerwą byłam w domu rodzinnym, weekend ogólnie był straszny, dużo stresu, przeżyć których nikomu nie polecam i nawet nie miałam głowy żeby do Was zaglądnąć. Co do wagi to pewnie mam z 8 kg na plusie w 25 tyg ale dokładnie dowiem się za tydzień bo wizyta u gina będzie. Jutro za to pierwsze spotkanie w szkole rodzenia, zobaczymy jak tam jest ![]() Co do przechodzenia do innych sieci, jestem razem z Tż i połową rodziny w play ale Tż chętnie wróciłby do Tmobile (wcześniej byliśmy w erze) play już mu sie nie podoba, podobno tmobile ma teraz lepszą ofertę. Od dziś już raczej na bieżąco czytam więc będą komentować. Na razie tylko gratulacje z powodu wszytskich udanych wizyt ![]() Piękne zdjecia w klubie
|
#844 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
jak dla mnie sto razy lepsza oferta
|
|||
|
|
|
#845 |
|
BAN stały
|
a nie macie w play problemu z zasięgiem? bo u mnie to jest koszmar!! w środku miasta pogadać normalnie nie mogę
|
|
|
|
#846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha no wlasnie, zalezy jaka oferta jest, bo dla firm na pewno lepsza jest w orange niz w play no i oczywiscie z miesiaca na miesiac sie wszystko zmienia hehe
|
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie czeka malinowe domowej roboty winko
po weselu bylo tyle roboty, ze nie zdazylam otworzyc, teraz zalujeeeee no w ogole z wesela zostalo nam chyba 20 butelek wina Kurde, czuje w kosciach, ze bede miala cc i dlugo nie pokarmie
|
#848 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37448637]Ja mam teraz pierwszego lg swifta, który 2 lata temu wchodził, uwielbiam go, i chcę lg swift 7
[/QUOTE]o, to mój mąż ma lg swift 5 ![]() ja mam htc wildfire s , tylko że musiałam go sobie zrootować, tysiąc razy lepiej śmiga i teraz nie ma ograniczenia jeśli chodzi o pamięć wewnętrzną ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 155cm ![]() ![]() ale dzidziola mi jeździ po brzuchu oooo moje bidne organy!
|
|
|
#850 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mój tż ma trochę lepszy niż ja...ale i tak kijowy.A co do wzrostu to witaj w klubie
|
|
|
|
|
#851 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
![]() ja tam i tak wolałabym mieć chociaż troszkę więcej cm...tak z 170 byłoby idealnie.... może moje dwie córy odziedziczą wzrost po tacie (180)
|
||
|
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak to nie, a no i spodnie skracałam a tak to szpile i wzium nie chcialabym być wyzsza nawet o cm a moja córa wlasnie pani dr tez powiedziala ze oj chyba sie wrodzi do tatusia (jak mierzyla ostatnio to dlugie nogi miala ):d hhehe (wzrost tzta - 190cm <3)
|
|
|
#853 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dlatego głównie smsuje, bo to mojej komórce łatwiej przychodzi niż rozmowa
|
|
|
|
|
#854 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Szukam fajnej szafki na buty do przedpokoju, któraś może coś polecić? Cytat:
Black : kupiłam dzisiaj balsam z Palmers (29zł dałam) - bardzo fajny, z dozownikiem pompką, w zasadzie ma bardziej konsystencję masła, bo jest bardzo treściwe - będę smarować zamiennie z oliwką (oliwka na noc, balsam na dzień bo od oliwki wszystko tłuste już mam). Mój ślad na piersi jakoś zbladł trochę, może to jednak nie rozstęp albo malutki po prostu. Zważę się dzisiaj przed kąpielą (idę zaraz) z ciekawości. |
|||
|
|
|
#855 |
|
Zadomowienie
|
Hej kobitki!siedze w laboratorium wlasnie i na glukoze czekam.Wcisnelam sie w kolejke
spojrzenia pan po 60 bezcenne. Co do wzrostu to ja tez kurdupelek (155 cm),a tz 186 cm.
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej.
Ja zmykam zaraz do labo na badania, bo w czwartek wizyta. Co do wzrostu, to u nas mniejsza różnica, niż u większości z Was - ja mam 168, a TŻ 180.
|
|
|
|
#857 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chodziło mi bardziej o to, jak bokeh to zinterpretowała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a tak w ogóle to dzień dobry my dziś z Anią mamy wizytę tylko trochę się boję, że rozwarcie mi się większe zrobiło albo coś... ale mam nadzieję, że będzie ok, będę was prosiła o kciuki ![]() a w ogóle to wczoraj miałam średni wieczór, pokłóciłam się z mężem...najgorsze jest to, że w ogóle nie przez nas! Po prostu - moi siostrzeńcy mają urodziny w piątek - siostra od 3 tygodni się pytała, czy bardziej nam pasuje impreza w piątek czy w sobotę. No więc mówimy, że w sobotę - w piątek TŻ może mieć delegację i du.pa z imprezy, a w sobotę na pewno będzie. I faktycznie impreza jest w sobotę. Z drugiej strony - brat męża ma urodziny tydzień później. No i ostatnio była wersja, że urodziny robi w piątek szesnastego, bo oni w niedzielę idą na jakąś imprezę i nie chcą być na kacu - ok, rozumiem, chociaż znów - jak TŻ będzie miał delegację no to ... Po czym wczoraj przyjeżdża i mówi, że jego mama jednak w piątek 16. ma drugą zmianę w pracy, więc urodziny on robi... w najbliższą sobotę, czyli wtedy, kiedy moi siostrzeńcy! I co najlepsze - on chce na nie iść!!! No żesz... skoro tak bardzo patrzą się na zajęcia i plany swoich gości to mogliby się nas też łaskawie zapytać... No i od słowa do słowa się ścięliśmy... edit. aaa co do wzrostu, to ja mam 170cm, TŻ - 191cm
|
|
|
#858 |
|
BAN stały
|
hej
Wiecie co, w związku z tą moją niską wagą, zaczęłam ciutkę więcej jeść od tygodnia, ale póki co waga nie drgnęła Wizytę mam za 2 tygodnie i strasznie się boję, że znowu się okaże, że nic nie przytyłam i że Emilka też nic nie przybrała jakoś tak czarne myśli mnie naszły od rana. A co do smarowania to ja się smaruję jak głupia, po 3-4 razy dziennie ciekawe czy to coś da...
|
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37448637]Ja mam teraz pierwszego lg swifta, który 2 lata temu wchodził, uwielbiam go, i chcę lg swift 7
[/QUOTE]Szaja moj maz mowi ze powiedz jaki chcesz kolor i ci zarezerwujemy bialy lub czarny bo mamy :P chyba ze jeszcze nie teraz. Kiedy umowa Ci sie konczy??? Ja problem z zasiegiem mialam tylko w pracy ale tam to zrozumiale przelaczalam na plusa i smigalo Witam sie z rana z lozka po pierwszej nocy na nowym M3 i czekam na wozek ciekawe co to sie okaze za cudo?
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej kobietki. wczoraj ulotniłam sie po cichaczu bo mielismy SR a wczesniej chcielismy jechac jeszcze do Agaty po naroznik i lawe. koniec koncow i tak spoznilismy sie troszke na zajecia
ale za to juz dzis popoludniu przywioza nam mebelki zmykam na sniadanko
|
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny, iszeie o wzrostach
|
|
|
|
#862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
no i ile wyszlo ? ![]() Cytat:
o ktorej macie wizyte ?? ja o 18 ![]() co do wzrostu: ja mam 172 cm a maz 189 cm Cytat:
nie martw sie na pewno okaze sie ze wszystko jest w porzadku
|
|
#863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martwiaj się a co do smarowania, ja sie smaruje codziennie rano balsamem z pharmaceris i wieczorem oliwką penaten Cytat:
nie ma co się kłócić my zawsze tak robimy ![]() Bokeh, Ty artystko piękna ta komoda... masz talent babeczko Hej kobietki, Wczoraj w nocy dzwoniła do domu siostra z uk, mój dziadek ze strony ojca umarł... lezał w łózku dwa lata, nie wiedział ze jest chory tzn nie zdawal sobie z tego sprawy, moze czasem... w każdym razie.. męczył się bardzo mimo że ojciec był przy nim 24h na dobę. Każdy był na to przygotowany itd... ech. zaraz na uczelnie trza sie szykować, tak mi sie nie chce http://www.youtube.com/watch?v=nVjsGKrE6E8 uwielbiam te nute
|
|
|
#864 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i na usg pani dr powiedziała, że ma długie paluszki ![]() Witam Was kochane z rana, tża do pracy wyprawiłam i miałam się jeszcze przespać dwie godzinki przed szkołą, bo nieprzytomna dziś jestem, ale się zaczytałam i chyba nici ze spania Ciężki dzień w szkole mnie czeka, jutro mam kolokwium tak w ogóle ![]() a tż wraca dopiero przed 22 i kasłał bidula w nocy strasznie, że mnie obudził, mała zaczęła skakać i koniec spania był całkiem.
|
|
|
|
|
#865 |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie nie pamiętam
|
|
#866 |
|
Zadomowienie
|
echhh umyłam wczoraj podłogi i tak mnie łapy bolą, jakbym całę swiąteczne porządki odwaliła w jeden dzień :<
|
|
|
|
#867 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja nawet wątek założyłam, w 1 poście warunki i tu i tu podałam (tzn. z Play tylko na podstawie tego, co w necie wyszperałam):https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653359 |
|
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37446671]Mnie brakuje z wyprawki: maści na sutki, pieluszek DADA czy Pampers, podkładów porodowych SENI, gruszki do noska, coś nieprzemakalnego pod materacyk (ale to nie wiem, czy po prostu też tych podkładów SENI nie wezmę), majtki bawełniane najtańsze po porodzie dla mnie, tantum rosa, i wzorem Hosenki coś w ciuchlandzie z długim rękawem i guzikami do karmienia do domu
[/QUOTE]Jaką maść będziesz kupować? Ja mam 2 takie bluzeczki. Jak się coś jeszcze nawinie za 1-2 zł jak te właśnie, to kupię. Rozglądam się też za koszulą do szpitala Nienawidzę koszul [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37447342]Moja córa najbardziej koło 20 i 23 szaleje [/QUOTE]Moje dziecko najwięcej wariuje między 19 a 20. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37447970]No niestety, mnie orange jak debila traktuje, po w sumie chyba 8 latach u nich, z czego 6 na normalnej umowie, proponują takie kpiny że szok. NOWI klienci mają lepsze warunki. [/QUOTE] Oj tak mi po 9 latach abonamentu dali takie warunki, że śmiech na sali Na moje pytanie, dlaczego nowi mają lepsze warunki, pani nie umiała odpowiedzieć Zrezygnowałam z abonamentu i od prawie 2 lat mam na kartę. O wiele korzystniej mi to wychodzi.Co do telefonów to te nowe zupełnie mi się nie podobają Te dotykowe zupełnie do mnie nie przemawiają i zdecydowanie za dużo bajerów mają. Mam jakąś starą Nokię i nie myślę jej zmieniać. Pytałam kiedyś, ale powtórzę - czy jak odchodzą wody można sie zabezpieczyć wkładem poporodowym czy niewiele to da?
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-11-06 o 09:06 |
|
|
|
#869 |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37452408]A wiesz co, teoretycznie chyba 7 lutego, ale wydzwaniają już z orange do mnie z ofertą
Ja nawet wątek założyłam, w 1 poście warunki i tu i tu podałam (tzn. z Play tylko na podstawie tego, co w necie wyszperałam):https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653359[/QUOTE] Kochana, wyślij wypowiedzenie, a zobaczysz jaką Ci ofertę dadzą. Pracuję w czymś takim i wiem jak to wygląda. w orange mają aż 4 poziomy negocjacji, a oferta, jaką teraz dostałaś jest raczej z poziomu pierwszego. Więc wyślij pismo i sprawdź co będą w stanie wymyśleć
|
|
|
|
#870 |
|
Wtajemniczenie
|
HEj
![]() Bokeh śliczna komoda apropo brzucha po porodzie to ja miałam tak jak Marsi - jak balon z którego wypuszczono powietrze, taki flak niestety, ale zawzięłam się i w pół roku miałam lepszą figurę niż przed ciążą A z tymi kg to faktycznie jest tak, że w wielu przypadkach kobiety tyją bez względu na trzymanie się racjonalnego żywienia, inne "jedzą za dwoje" i to są różne kwestie. Dużo kobiet po porodach nie dba o siebie wogóle i to mnie przeraża bardziej niż kg w ciąży. Ja chciałabym w 9 miesięcy zrobić z siebie laseczkę, tak jak w 9 miesięcy się staję hipopotamem :p mam motywację - ślub siostry Boję się tylko, że ciężko mi będzie znaleźć czas na ćwiczenia i regularne jedzenie. Bo to wcale nie jest tak, że młode mamy mają czas na fitnes i bieganie (ja nie miałam) chyba, że macie z kim zostawić maleństwa i tego Wam życzę. Ilkas, nie martw się, napewno będzie dobrze od rana wzięłam się za prasowanie (ja mam manie prasowania i układania wszystkiego w kosteczkę, ale lubię to). A teraz uciekam z Karinką do koleżanki - ma półroczną córeczkę i 2 synków starszych więc Niuńka pewnie znowu ich nie opuści na krok
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

ja sie zastanawiam nad HTC ChaCha a Nokia e6, przy czym raczej htc wygra ze wzgledu na androida

22.05.2008
14.08.2011
ja juz mam taką wizje ze moj tzt idzie za rączkę z naszą córeczką i w ogóle 

po weselu bylo tyle roboty, ze nie zdazylam otworzyc, teraz zalujeeeee

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

chodziło mi bardziej o to, jak bokeh to zinterpretowała
ale mam nadzieję, że będzie ok, będę was prosiła o kciuki
i kasłał bidula w nocy strasznie, że mnie obudził, mała zaczęła skakać i koniec spania był całkiem.
Na moje pytanie, dlaczego nowi mają lepsze warunki, pani nie umiała odpowiedzieć