|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz
Cytat:
![]() Cytat:
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37447650]Rozumiem - ja nigdy nie miałam dłuższego cyklu niż 29 dni. Tzn. odkąd obserwuję, bo jak było przed staraniami, to nie pamiętam ![]() Myślę, że pęcherzyk już pękł, bo ten charakterystyczny ból owulacyjny minął. Na razie nie idę do lekarza. Z tego cyklu i tak raczej nic nie będzie. Dzięki, ale... chyba nie tym razem. No właśnie nie ma go ![]() szkoda ![]() Cytat:
![]() a ja dziewczyny naprawdę biorę się za siebie bo to już jest apogeum mojej wagi. Nie wiadomo kiedy dzidzia będzie a jak tak będę bezczynnie czekać to niedługo do 80 kg dobiję ![]() ![]()
![]() |
#2673 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37447904]Raczej się nie da. Mają teraz nawał pracy. Miał mieć wolne, ale niestety - musiał zostać ![]() Przykro mi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2674 |
Raczkowanie
|
Ok ja lece juz zjescc, maly juz lezy a M. wraca z pracy
![]() dezwe sie jutro, a i jutro mam wizyte z polozna wiec prosze trzymac kciuki |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
No ... wkoncu mam chwile zeby do Was zagladnac.
![]() Od dluzszego czasu zastanawialm sie jak pomoc rodzinom ktore ucierpialy w huraganie Sandy. Dzisiaj wzielam sprawy w swoje rece i organizuje zbiorke razem ze znajoma. ![]() Bedziemy zbierac ciuszki , buciki , butelki , smoczki , mm , pamersy itp dla dzieci. Oraz srodki higieny osobistej , baterie i wode. Juz mam dwie reklamowki ciuszkow dla dzieci. Zbiorka bedzie trwala do soboty a w niedziele jedziemy wszystko zawiez. ![]() Mam nadzieje ze uda Nam sie zebrac duzo rzeczy ![]()
![]() |
#2677 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Mam takie samo postanowienie jak Ty...skoro dostałam @, to mogę spróbować powalczyć. Czuję się już okropnie ze sobą ![]() Ile byś chciała zrzucić? Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Żabciu, świetny pomysł ![]() ![]() A może mogłybyście też ze znajomą zorganizować aukcję? Ty mogłabyś sprzedać np. usługę na dekorację przejęcia/baby shower... ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Bika: cudnie się czyta o Twoich początkach macierzyństwa... i pomyśleć, że niedługo sama będę to przeżywać <3 Dziś zaczęłyśmy z Małą 29 tydzień ciąży. Kiedy pakowałyście torbę? Po 32 tygodniu czy później? Mi się ciągle wydaje, że do porodu mnóstwo czasu, a potem się okazuje, że zleciał kolejny tydzień O_o |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak się czujecie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | |||||
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dziekuje ![]() dziekuje ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dziekuje ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dziekuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
Kochana, przecież głupich pomysłów bym Ci nie podawała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
no baaa ![]() ![]()
![]() |
#2684 | |
Zakorzenienie
|
Madzia,
Cytat:
Maleństwo mi się siara pojawiła w 23 tygodniu ![]() Blonde, ja też okularnica od przedszkola, wpierw tylko do nauki i tv ale od 3 klasy podstawówki musiałam się z nimi na zawsze zaprzyjaźnić ![]() i bardzo fajnie z tą paczką od rodziny ![]() ![]() Gocha, nie wiedziałam że twój mąż na tak krótko wrócił ![]() Żabciu, fajne ciuszki dostał Dominiczek ![]() ![]() Today, może niebawem coś u Ciebie ruszy? ![]() Bika, jeszcze napewno kiedyś Emilka Wam popozuje do zdjęć ![]() ![]() a z zaproszeniami to my jeździliśmy osobiście ja, TŻ i Kamil. Onyksiku, to Ty już daleko jesteś z przygotowaniami ![]() ![]() maleństwo, super że na wizycie ok, ja też przeczuwam parkę ![]() a listonosz beznadziejny! Onyks, kurteczka fajna ![]() Metko, a mnie ten aqua na 21 pasuje bo potem mi się tak lekko śpi ![]() no i kamil o tej godzinie już słodziutko śpi i ze spokojem go zostawiam w domu z tatusiem. stokrotko, witaj w klubie, ja mam jeden dzień dietka drugi rozpusta, znów dietka i znów rozpusta. Dobrze że chociaż na te aqua chodzę bo jakoś mnie to motywuje żeby nie żreć skoro się napracowałam na basenie.
![]() |
#2685 | |||||
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37434798]A ja nawet już próbować nie zamierzam - przy mojej budowie boli i już
![]() Będę obserwować i w razie potrzeby służę pomocą ![]() [/QUOTE] To fakt, ja też odczuwam ból. Najwyżej będę mocno męża hamować, co by się nie rozpędził ![]() Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() Żyrafki! ![]() ![]() Może ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A sweterek i komplet boski! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale spróbuj, zawsze prawie 75zł w kieszeni ![]() Mam dokładnie tak samo! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Malensstfo - super, że z Kropkami wszystko ok ![]() ![]() onyks, myślałam, że Joolz wychodzi drożej... A kupowaliście 3w1? Coś do tego dokupowaliście? Jakiś śpiworek czy folię? Moja koncepcja wózkowa lekko upadła, bo ostatnio będąc u przyjaciół pytam "Jak Mutsy?", a oni jednogłośnie "Sprzedajemy!". Przyjaciółka ma dość wyciągania go raptem z bagażnika, bo podobno taki ciężki, a co dopiero, gdybym ja miała tachać go z piwnicy ![]() Także dwie skrajne opinie: ci sprzedają jak najszybciej, a inni za to są zakochani i nigdy się nie pozbędą. Przyznają, że ciężki, ale mimo to są bardzo zadowoleni. Może Mutsy to tylko wózek do domków? ![]() Coś tam jeszcze miałam odpisać... ![]()
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
Bry!
![]() Mam taki sajgon na głowie, że marzę, by wrócić już do domu! Nie wiem, po co rano misternie układałam włosy, skoro teraz wyglądam gorzej aniżeli po nocy ![]() W dodatku parasol niby przed deszczem uchronił, ale pod nim miałam taką zawieruchę, że nic przez te fruwające kłaki nie widziałam ![]() Dziś lenia ciąg dalszy. Znajdzie tutaj towarzystwo? ![]()
#2687 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
![]() niby fajnie ale kasy nie będzie ![]()
![]() |
#2688 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Malensfto ![]() ![]() Onyks kurtka fajna ![]() Ja pije kawę i zabieram sie za prace bo mam megaaaa duzo!! ![]() ![]()
#2689 | ||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() no niestety ja zazwyczaj nie widze efektów ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale mi się dzisiaj spać chce, na dworze zimno, wiatr wieje, najlepiej by było zostać pod kołderką, ale niestety trzeba pracować
![]() |
#2690 | |
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
Tommorow trzymam kciuki, ale u mnie w pracy zimno, palce mam dretwe ![]()
![]() |
#2691 | |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Aaby, no może kombinatorka...ale za 75 zeta mogłabym kupić marynarkę ![]() ![]() Cytat:
16 kg to dość sporo. Chyba nie za dobrze w trakcie starań tak aż się odchudzać, żeby coś Ci się nie poprzestawiało... Ja, jako, że też w trakcie starań, nie chcę robić jakichś radykalnych kroków - chciałabym pozbyć się ogromnego brzucha i koła ratunkowego, które mam dookoła ![]() Chcę ćwiczyć - mąż mi ściągnął Skalpel w końcu wczoraj, dziś może go obczaję, mam nadzieję, że nie umrę... No i dieta, tak tak! Wszystko chude, bez tłuszczu, zero pieczywa, makaronów, ryżu, słodyczy, na początek też bez owoców...właściwie to coś a la South Beach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
matko ja tez sie powinnam za siebie wziac ale strasznie mi sie nie chce, ograniczylam na razie jedzenie kolacji
#2693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przypomniałam sobie, co miałam napisać ![]() onyks, bardzo ładna kurtka ![]() Dziewczyny, czy któraś z Was wie, co się dzieje z agnuskiem? ![]()
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2012-11-06 o 08:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Zadomowienie
|
Halo Dziewczyny!
Tommorow, jeszcze troszeczkę, kolejna niecierpliwa?;D Maleństwo, cieszę się, że już cokolwiek wiadomo po usg, cały czas do przodu. I dobrze, że kropki tak dobrze się rozwijają. Z nerką na pewno będzie ok! Butter, Stokrotko...mnie tam najbardziej ruchu brakuje. Czuję, że robię się takim flaczkiem i mobilizuję się na aerobik. Miło by było mieć z kim chodzić Tomalinko, a jak u ciebie?;-*** Bika, przepiękne focie!!! Mrowinka, Gocha, z tymi wyjazdami mężów to straszna sprawa. i tak źle i tak niedobrze. Trzymam za was A ja jestem spuchnięta jak chomik z tą ósemką. W tym tygodniu usuwam ją chirurgicznie i idę do mojego gina. Dziś 43 dc....................... ......................... ......................... ......................... ......................... tak go czuję;P Nie było mnie, bo myślałam, że wirusa mam i non stop mi internet wywalało, po czym się okazało, że zmieniali słupy z tp na nowe i nie miałam netu poprostu. Już jestem w każdym razie. Aczkolwiek roboty dalej w brud. Dziś mam wolne wieczorem i jutro do południa. Będę nadrabiać ![]()
![]() |
#2695 | ||
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2696 |
Zakorzenienie
|
Żabcia
![]() Maleństwo cieszę sie, że wizyta ok! ![]() ![]() ![]() No i trzymam kciuki za tę nerkę! Musi być wszystko ok! Stokrotko, Butter rozumiem, że nie macie zaparcia do ćwiczeń diet itp. Jedną rzecz, którą Wam mogę poradzić to to, żebyście popróbowały różnych form aktywności - same zobaczycie co Wam pasuje. Ja np nie lubię ćwiczyć w domu (mimo tego, że coraz bardziej przekonuje się do Skalpela i Kilera - tzn coraz częściej myślę o tym, żeby zacząć ćwiczyć ![]() ![]() Co do diety, ja nigdy na żadnej nie byłam, ale nie jedzenie ziemniaków, ryżu, makaronu już powinno być dużym plusem ![]() TRZYMAM KCIUKI! Blonde mam nadzieje, że dzisiaj już lepiej się czujecie! Tomorrow kciuki! Witajcie ![]()
#2697 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ładna kurteczka ![]() Cytat:
Widzę, że nie tylko u mnie jest źle! Jednak nie rezygnuj z kolacji, bo to nic dobrego. Metabolizm uśpisz i zamiast spalać zacznie jeszcze więcej magazynować. Z tą słaboscią to ja też tak mam! Najchętniej bym chciała po 3 dniach widzieć mega efekty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. O masz! A ja myślałam, że nigdy nie byłam i nie będę modna ![]() Na mnie zawsze możesz liczyć ![]() Cześć dziewczyny, Dziś pogoda ciut lepsza, ale i tak chyba się nigdzie nie wybieram. Chcę skończyć zlecenie, koło południa wpada bratowa tż na szybką kawkę, potem jakiś obiad. Po południu pewnie zakupy. Jutro tż mi wyjeżdża na delegację. W czwartek wróci, ale jak myślę o samotnej nocy to mi źle ![]() ![]() Co do mobilizacji wagowej, to ja też mam ambitny plan. Od czwartku chciałabym ruszyć z ćwiczeniami, bo wiem, że bez nich nic nie osiągniemy! Próbowałam kilka razy diet i efekty chwilowe! Na razie zmagam się z okresem i puchnięciem ![]() Stosowała któraś z Was Aqua- femin? Albo inne tego typu specyfiki? Chcę się ustrzec przed przytyciem po hormonach i jestem w stanie nawet to łykać. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Gardło nadal pobolewa ![]() ![]() ![]() Dziewczynki dziękuję za dobre słowa ![]() Żabciu fajny pomysł! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() Niby podejrzenia do lewego dzidziola były dziewczeńskie...ale to było bardzo wcześnie, więc mogło się jednak coś zmienić ![]() Swoją drogą dzisiaj tak stwierdziłam...że nawet nie mam ochoty kupywać czegoś różowego... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Wczoraj mój mąż stwierdził, że chyba jednak będą dwie dziewczyny ![]() ![]() ![]() Pytałam się go co on na to, że może będzie miał jedną córkę...stwierdził, że fajnie, będzie warkoczyki plótł ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stokrotko ![]() ![]() Cytat:
![]() Wiesz, ja jestem tak antysportowa, że chyba nie ma formy aktywności, która by mi odpowiadał. Dla mnie np. całkowitą beznadzieją są wszystkie fitnesy, aerobiki itp w grupach. Czuję się tak jak słoń w składzie porcelany... Bieganie nie dla mnie, ze względu na kolana uszkodzone... eh. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i super podejście! Zresztą najważniejsze żeby były zdrowe! ![]() A Ty zdrowiej! ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]() Ale za to step mi podszedł bardzo ![]() ![]() ![]() Ja jestem z tych, które nie lubią się pocić - więc każde ćwiczenia to u mnie mocno problematyczny temat ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.