|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 3 części naszego wątku ?? | |||
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.III |
2 | 4,08% |
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.III |
6 | 12,24% |
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III |
2 | 4,08% |
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III |
3 | 6,12% |
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.III |
6 | 12,24% |
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.III |
1 | 2,04% |
Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 |
18 | 36,73% |
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
2 | 4,08% |
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
0 | 0% |
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.III |
3 | 6,12% |
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.III |
6 | 12,24% |
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#182 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Makreli nie należy jeść za często, od czasu to czasu mała ilość nie zaszkodzi ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cześć dziewczyny ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#183 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrób sobie jego lalkę voodo powbijaj szpilki i jak Ci będzie gorzej to znowu to zrób ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez maarchewka Czas edycji: 2012-11-06 o 08:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podobno każdy nawyk wyrabia się w ciągu 21 dni. Może jak się te 21 dni przemęczę to nauczę się spać na boku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
siemka.. widzę,że znów sporo do nadrabiania..
Biedna meliitele ![]() mam dziś kosmiczną energię ![]() zamarynowałam cycki z kury do gyrosa,mam jakieś nowy przyprawki, zobaczymy co z tego będzie ![]() koty dostały surową kurę i ganiają szczęśliwe, mam wreszcie neta w domu! ![]() posprzątałam,nadmuchałam piłę do ćwiczeń, przygotowałam wszystko do sałatki, kapucha do krokietów już się pichci, umyłam okno(niewielki ![]() Potem skiknę do piekarni (mam teraz pod domkiem piekarnię z cuuuuudnym pieczywem) i zrobię jakies grzanki do gyrosa, wypożyczę jakiś film na dvd i poczekam na tż ![]() O!widzę,że moge pogratulować wizyt! Więc gratuluję ![]() za 5dni mam urodziny i będę stara ![]() ![]() ![]() ![]() Oby energia mi nie minęła ![]() póki co chwilę poczytam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiedziałam, że na prawym nie można ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dasz radę się przestawić ![]() Aaa! Nie pochwaliłam się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do tortu, to na dzień chłopaka Tż upiekłam sama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Meliitele najważniejsza jesteś ty i twój synek. a że jakiś głupol o tym nie wie, to jego strata. zasługujecie na kogoś kto uczyni was szczęśliwymi, a nie będzie was krzywdził bo nie dorósł do roli ojca
Paulina gratuluję udanej wizyty i cudnego maleństwa miałam wczoraj oglądać Dextera po pilatesie, ale stwierdziłam że wolę Masterchefa. już samo patrzenie na jedzenie sprawia mi przyjemność ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam super piekarnię za rogiem ale nawet nie wyszłam po pieczywo na śniadanie, tak leje, że mi się odechciało ![]() Wpadniesz w tortem urodzinowym? ![]() Trzymam kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Rozeznanie
|
Witajcie Mamuski
![]() Jak zwykle mialam duzo do napisania i zapomnialo mi sie ![]() Jeszcze w pierwszej czesci pisalysmy o tabletkach,wiec ja nie wiedzac jeszcze ze jestem w ciazy lykalam ketonal,i nurofen bo strasznie bolaly mnie zeby :/ Wogole jak sie dowiedzialam o ciazy i zaczelam uwazac na siebie,na to co jem itp to smialam sie sama do siebie,ze na poczatku jak jeszcze nie wiedzialam to robilam takie ekstremalne rzeczy a teraz taka bidulka,tego nie,tego nie wolno hehe naprawde czasem mnie to rozsmiesza. Bylo tez wczoraj o tym kiedy poczelo sie dzieciatko ![]() ![]() A najlepsze jest to ze tak sie staralismy,tak jak pisalyscie,przytulanki kilka razy w tyg,mega starania i nic,a jak zaczelam planowac pod koniec lipca ze staranka przerywamy,i zaczelismy planowac wakacje zagraniczne w przyszlym roku i odkladanie pieniazkow to sie udalo ![]() Poprostu przestalam myslec,i dlatego tez wiem kiedy dokladnie sie poczelo moje malenstwo,bo przestalismy tak szalec z przytulankami :P Wlasnie mialam sie pytac odnosnie spania,jak to z tym spaniem na plecach?? Bo czytalam gdzies ze juz tak w okolicach 4-5 miesiaca nalezy zaczac spac na boku(obojetnie ktorym),zeby nie uciskac tetnicy. Ja uwielbialam spac na bokach,ale jakis czas temu cos zaczelo mi w tym przeszkadzac,i zaczelam spac na plecach i teraz spanie na bokach to dla mnie katorga :/ Hmm chcialam cos jeszcze napisac :myśli: ![]() ![]() Paulina sliczny bobasek ![]() ![]() Ja mialam prenatalne 12t1d Milego dzionka ![]() Justi :brawo: za 12tydzien ![]() Oooo spisz tak jak ja ![]() Humpback ja mam 9 urodziny,wiec jestes chwilke po mnie ![]() ![]() ![]()
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." ![]() 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki ![]() ![]() 29/10/12 Pierwsze USG ![]() 3/12/12 Pierwsze kopniaczki ![]() Nasze Maleństwo ![]() Edytowane przez Inna_Uk Czas edycji: 2012-11-06 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
tort to bym czekoladowy z wiśniami zjadła!!
![]() łeejery... zaraz muszę iść robić dalej. Chyba pozwolę sobię na kawę dziś, a co! |
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz jak już wiem znowu trzymam się z dala od tego, głowa mnie strasznie bolała już ze 3 razy, ale jakoś to przetrzymałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Wtajemniczenie
|
Boże laski, jak Wy wczoraj zaszalałyście z postami...
![]() Szok! Ledwo nadrobiłam, ale już cytować nie mam siły. Ja od dzisiaj 4 dni laby i leżenia w łóżku. Miałam dni do odebrania więc i to uczyniłam. Szkoda tylko, że pogoda do d.up.y i od samego rana leje, a niestety muszę się więcej dotleniać, bo zauważyłam, że nawet przy powolnym wstawaniu z krzesła po chwili robi mi się słabo i ciemno przed oczami. Wcześniej tak miałam jak szybko wstawałam z łóżka, a teraz normalnie przy każdym wstaniu nawet z pozycji siedzącej... Takie niedotlenienia chyba są szkodliwe dla maluszka, bo w końcu wszystko łącznie z tlenem czerpie ode mnie... ![]() Poza tym nie jestem w stanie jeść karkówki i kurczaka. Po prostu nie dam rady. Więc moje menu stało się bardzo ubogie i nie wiem po prosu co jeść. Na śniadanie kanapka albo płatki na mleku, na kolację podobnie a na obiad hmmm... frytki z surówką... Jak Wy laski sobie radzicie z jedzeniem. Co jecie?!? Bo ja już mam dosyć tej monotonii... ![]()
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
nie no dziewczyny. nie macie litości. 8 stron od wczoraj? OSIEM??? to co bedzie w kwietniu?
![]() z tego co pamiętam: nuna dobrze ze wszystko się dobrze skończyło ![]() ![]() melitele a to pała ![]() aaaaa no i rzecz jasna: heloł w nowym wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Rozeznanie
|
Mamusie ale macie tempo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I dziękuje wszystkim za przywitanie ![]() Co do spania to spie na brzuchu, ewentualnie plecach..nie wiem jak zaczac na boku...dla mnie to jak najgorsza kara ![]() A mamusie w okolicach 16 tyg. macie juz brzuszki?bo mi jakos nie roście...wagowo 1-2kg przytyłam i widac brzuch tylko jak sie najem a rano płaski ![]() Musze uciekac do pracy, ale juz od grudnia bede miec wiecej czasu dla siebie, dziecinki i Was ![]()
#207 |
Zakorzenienie
|
Hej mamuski
![]() Ja spie na boku, chociaz czasami zdarza mi sie spac na wznak. ![]() Wiem ze nie powinno sie trzymac rąk pod glowa w pozycji na wznak. Zawsze tak spalam, a teraz staram sie wyrobic nawyk spania na boku ![]() A tak w ogole to druga noc z kolei nie moge cos spac. Dzis wieczorem mam usg, mam nadzieje ze bedzie dobrze ![]() Milego dnia, wieczorem bede miala do nadrabiania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() staram się nie spać już na brzuchu, a zawsze tak zasypiałam ![]() Budze się po x razy w nocy i przewracam z boku na bok bo mi niewygodnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#209 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.