|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
Cytat:
całe życie chciałam ich zobaczyć na żywo fajnie tam jest? kiedyś chciałam polecieć, bo są tanie loty z Poznania do Mediolanu, ale znajomi mówili, że tam nie ma co oglądać, same sklepy
|
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na obecną chwilę jedynie mam za dużo balsamów i żeli pod prysznic. Inne kosmetyki mieszczą się w normie.koshatka listopad taki nie będzie![]() Moje plany zużyciowe na listopad: 1. żel pod prysznic o zapachu oliwki YR 2.oliwka pod prysznic Tradition de hamman YR 3. Żel pod prysznic sernikowy Alterra 4. Szampon do skóry wrażliwej biały jeleń 5. Szampon babydream 6. Maska algowa Bingospa i to byłoby na tyle, chyba że jakaś niespodziewana wymianka się trafi. |
|
|
|
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3605 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
#3606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow, widzę, ze nowy TZ wprowadził w Twoim życiu super zmiany i duzo energii (domyslam się, że razem podróżowaliście) Zużyłam żel pod prysznic Yves Rocher 50 ml o zapachu kwiatowym - nic specjalnego. Dziewczyny, przyszłam się wyspowiadać. Nabroiłam przez weekend zakupowo i wpadło mi 11 INów. Kupiłam podkład REVLON na All za 34,50 (juz z przesyłką), 2 miniaturki kremów BB z Skin79, każdy po 5 ml - za 24,90 (juz z przesyłką) oraz zestaw 8 nowych kosmetyków na all za 47 zł (już z przesyłką). Cenowo wyszło bardzo korzystnie, bo sam podkład Revlona w Douglasie kosztuje 70 zł, za zestaw 8 nowych kosmetyków nie zapłaciłabym w zadnej drogerii tylko 47 zł, a BB chciałam wypróbować. Tak wiem, że w sumie nic nie było potrzebne i miałam nic nie kupować w tym tygodniu. Mozecie mnie zbić... Przedłuzam nic nie kupowanie na kolejny tydzień, może teraz się uda.
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2012-11-04 o 22:46 |
|
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
Koniku a Ty nie wprowadzałaś 100 dni bez zakupów kosmetyków w tamtym miesiącu?
![]() Na pocieszenie powiem Ci, że ja dołączyłam się do zamówienia Koshatki na helfach i zamówiłam 2 henny, olej do włosów i wodę różaną - całość za ponad 80...
Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2012-11-05 o 06:23 |
|
|
|
#3608 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cuciola, Shpilcia, Lynn dziękuję.
Cytat:
![]() Cytat:
Ten krem musiał być taki sobie skoro nie odcisnął się w mojej pamięci. Lepiej się rozstać niż męczyć kolejne 10. Ciiiii. ![]() Cytat:
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam paste do zebow
![]() Ale dzis ciemno i pochmurno, do tego siapi deszcz Nie znosze takiej jesieni...
|
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3611 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No widzisz, od razu lepiej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ludzie żyją ze sobą też z przyzwyczajenia, czasem udają że nie widzą, że wszystko się sypie. No i ludzie często boją się zmian... Ważne, że ma się odwagę to dostrzec i się rozstać.
|
|||||
|
|
|
#3612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego tak wazne jest ciagle pielegnowanie zwiazku, nawet po latach |
|
|
|
|
#3613 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Shipilcia, witaj z powrotem!
Ja zużyłam szampon Avonu Malina i hibiskus i perfumy Bruno Banani Not for Ewerybody 50ml ![]() Byłam dziś w Rossmannie, bo potrzebowałam trochę art. higienicznych, a akurat wszystko było w promocji (wzięłam Alwaysy, wkładki Discreet, Ajax Floral Fiesta był za 4,69, dezodorant dla TŻ, ręczniki papierowe, worki na śmieci, pastę Aqua fresh) Nic prawdziwie kosmetycznego mi do koszyka nie wpadło
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
Nie pracuję w bibliotece, w wyniku afer związanych z moją pracą oraz kilku innych stresów (m.in. choroba babci, o której Wam pisałam i ratowanie koleżanki od samobójstwa) moja mama trafiła do szpitala psychiatrycznego. 25 lat temu po moim porodzie miała schizofrenię katatoniczną, wiele miesięcy była w zamkniętym zakładzie i od początku uczyła się np. mówić, ale wyszła z tego biorąc przez kilka lat leki i przez 25 lat wszystko było w porządku. Teraz nie wytrzymała psychicznie i byliśmy przerażeni, że znowu zachorowała, bo dostała strasznych urojeń i ataków agresji. Odwieźliśmy ją do szpitala (co naprawdę nie było łatwe), gdzie była ponad miesiąc, ale po kilku dniach w szpitalu wracała do rzeczywistości. Czeka ją wiele lat leczenia, ale już teraz wygląda jakby było wszystko ok poza tym, że przez leki trochę wolniej myśli, ma mniej entuzjazmu itp. W szpitalu byłam u niej codziennie często po kilka razy, od samego patrzenia na to miejsce można zwariować. W ciągu jednego dnia przestały bawić mnie dowcipy o wariatach, a wszystkie filmy o chorobach psychicznych, które do tej pory wydawały mi się straszne, stały się zupełnie realne. Do tego mieliśmy mały pożar w kuchni, musimy wymienić większość szafek i nie wiem skąd na to weźmiemy pieniądze, bo znów obydwoje jesteśmy na bezrobociu. Zaniedbałam wiele spraw, nie spotykałam się z przyjaciółmi, nie pisałam z Wami, olałam bloga. Jakoś nie mogę się zebrać do normalnego życia. Wklejam zaległy bilans: Wrzesień-Październik 2012 Zużyte: 1. Naturalny krem oliwkowy Oliwkowa, Ziaja (50 ml) 2. Odlewka Jeanne, Lanvin (10 ml) 3. Sampler Truth, Calvin Klein (2,5 ml) 4. Peeling do stóp z pumeksem, Yves Rocher (50 ml) 5. Olejek do kąpieli melon i arbuz Tutti Frutti, Farmona (500 ml) 6. Modelujący sylwetkę krem nawilżający Shape Up, Dove (250 ml) 7. Sampler Emporio Armani Diamonds Intense edp, Giorgio Armani (2,5 ml) 8. Emulsja do włosów Gloria, Pollena Malwa (200 ml) 9. Perfumowany żel pod prysznic Vanille Noire, Yves Rocher (200 ml) 10. Szampon Wymarzona Objętość Jericho Rose, Timotei (400 ml) 11. Hydrolat z kwiatu kocanki ekologiczny, Biochemia Urody (200 ml) 12. Solny peeling do ciała wyszczuplający Perfecta Spa, Dax Cosmetics (225 ml) 13. Krem na dzień 'Niszcz pryszcz', Kosmetyki DLA (30 g) 14. Żel ze świetlikiem i herbatą Seria do Pielęgnacji Oczu, Flos Lek (10 g) 15. Ekstremalnie nawilżający płyn micelarny Hydra Expert, Eveline (200 ml) 16. Woda micelarna do demakijażu twarzy i oczu, Bourjois 17. Krem antiaging witaminowy do rąk Dermoprogram, Lirene 18. Żel do powiek i pod oczy ze świetlikiem i aloesem, Flos-lek Kupione: 1. Balsam do ust w tubce spf 15 jaśmin i zielona herbata, Carmex 2. Tonik do twarzy pielęgnacyjny z ekstraktem z czerwonej koniczyny Eva Natura Herbal Garden, Pollena Ewa 3. Dwufazowy płyn do demakijażu oczu z ekstraktem z zioła świetlika Eva Natura Herbal Garden, Pollena Ewa 4 - 8. Płukanki Colgate Plax: Sensitive, Ice, Whitening, Multi-Protection Cool Mint, Multi-Protection Soft Mint. 9.-11. Kryjący podkład do twarzy Dermacol: 212, 210, 222. 12. Spray regenerujący włosy Ocet z Malin & Koktajl Owocowy, Marion 13. Kąpiel odbudowująca włosy Ocet z Malin & Koktajl Owocowy, Marion 14. Krem na dzień 'Niszcz pryszcz', Kosmetyki DLA 15-16. Maseczka na trądzik, Dermo Minerały 17. Odlewka Nilang, Lalique 18. Emulsja do włosów Gloria, Pollena Malwa 19. Solanka do kąpieli jodowo-bromowa antycellulitowa Herbal Care, Farmona 20. Krem do suchych stóp i pękających pięt z siemieniem lnianym Herbal Care, Farmona 21. Peeling dwufazowy do rąk z czekoladą, Sensique 22. Olejek do pielęgnacji ciała Babydream fur Mama, Rossmann 23. Tester Make Up Blend, Kryolan 24. Szminka LC334, Kryolan 25. Cień do powiek matowy Night Blue, Kryolan |
|
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się
![]() Cytat:
I jeszcze wszystko na raz. Strasznie mi przykro. Dobrze, że z mamą już lepiej. Trzymaj się ciepło
|
|
|
|
|
#3618 |
|
Zadomowienie
|
Księżniczko tak się zastanawiałam gdzie się podziewasz a tu czytam takie niewiarygodne rzeczy, nie mogę uwierzyć ,że to wszystko , te kłopoty, spadło na Ciebie w tak krótkim czasie, jakieś fatum czy co?Trzeba myśleć pozytywnie , nie ma co się łamać tym bardziej jeśli chce się pomóc chorej mamie
|
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
Księżniczko jesteśmy z Tobą
I tak jesteś dzielna. Trzymaj się |
|
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
Ksiezniczko mama pewnie poczula ze ma was blisko, ciesze sie ze juz jest lepiej
To dzieki Wam. |
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam odżywkę Gliss Kur.
|
|
|
|
#3622 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio moje włosy nie wyglądają najlepiej i mam wielką nadzieję, że Amla czyni cuda![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz musi być tylko lepiej |
||||
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam krem pod oczy AA 20+ , szampon Clear 50 ml, 2 miniaturki balsamów po 20 ml i próbke balsamu rozgrzewającego.
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2012-11-06 o 12:06 |
|
|
|
#3624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3625 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam dzis w Rossmannie, kupilam deo spray Synergen Romantic Pearls (chyba nowosc), lakier do paznokci Wibo z serii Glamour Nails kolor platynowe zloto i papierowy pilnik do paznokci banan
![]() Poza tym, wzielam duza pake pieluch dla Hani, Babydream sa naprawde dobre, polecam A mezowi deo spray Rexona 250ml, bo jest w promocji ![]() Oczywiscie towarzyszyla mi Hania w wozku, ale powiem wam, ze ciezko sie manewruje po sklepie wozem, jeszcze nie kazdy chce ustepowac/przesuwac sie, jak jade
|
|
#3627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Księżniczko, wiem co przeżywasz.
Cytat:
![]() Ja się dziś oparłam zamówieniu avonowemu. Rozum zwyciężył. Cytat:
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, ale są chwile słabości kiedy trudno jest zrezygnować z zakupów. Ale dziś robię spis kosmetyków, zapiszę je w poszczególnych działach żeby wiedzieć ile czego mam tak naprawdę. TZ cos zaczął wspominać, żebyśmy od nowego roku zamieszkali razem. Jak ja się mu pokaże z takimi zapasami
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
Księżniczko, pisałyśmy o Tobie, zastanawiałyśmy się co tam u Ciebie, że się nie odzywasz. Nie mogę uwierzyć, ze tyle sie działo! Mam nadzieję, że się trzymasz i ze wszystko wróci do normy. Życie jest jak moneta - raz orzeł, raz reszka, ale pamiętaj, że teraz będzie już tylko lepiej.
|
#3630 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, tydzień nie miałam internetu z racji przeprowadzki już jesteśmy na nowym mieszkaniu , ale jeszcze trzeba posprzątać nasze rzeczy bo wszystko wszędzie wyrozwalane , w sobotę robimy synkowi urodziny tak naprawdę miał 27 października ale z racji przeprowadzki przenieśliśmy na 10 listopada. zużycia u mnie super zakupy też były ale mniejsze jak zużycia.
Koniku co chwile coś kupujesz chyba baty Ci się należą Księżniczko strasznie dużo kłopotów Ci się na głowę zwaliło ale po deszczu zawsze wychodzi słońce i będzie lepiej , dobrze że z mamą już w porządku
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

pokrótce 2011 - byłam 2 miesiące w Norwegi w pracy, w grudniu rozstałam się po 10 latach z partnerem. 2012 poznałam kogoś
całe życie chciałam ich zobaczyć na żywo 

listopad taki nie będzie