Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-06, 15:14   #451
ama09
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII

witam chyba wyłączę komentarze anonimów bo ten angielski spam mnie wciąż zasypuje..

na blogu recenzja maseczki Biovax
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 15:15   #452
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
kto dostał propozycję testów kosmetyków od tej samej agnecji, ktora rozsyłała novoxidil ręka w górę?
widziałam maila, ale nie wgłębiałam sie póki co

Z Novoxidilu póki co jestem zadowolona, odpukać

Edytowane przez Soso
Czas edycji: 2012-11-06 o 15:22 Powód: lit.
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 15:24   #453
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
kto dostał propozycję testów kosmetyków od tej samej agnecji, ktora rozsyłała novoxidil ręka w górę?
a daj mi spokój! ja tam nic nie dostaję
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 15:32   #454
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Pokazałam na blogu matę do ćwiczeń i już jeden anonim mi strzelił teksta, że wiedział, że jestem gruba jak świnia
wywaliłam ten komentarz - bo wiem kto go napisał ale jak nie umie się zalogować i podpisać własnym nickiem to pewnie jak zobaczy brak tego komentarza to napisze kolejny i kolejny :P

czekam na coś mocniejszego
ale pojazd... co za ludzie

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
witam chyba wyłączę komentarze anonimów bo ten angielski spam mnie wciąż zasypuje..

na blogu recenzja maseczki Biovax
ja też dzisiaj dostałam anglojęzyczny komentarz, zaproszenie na stronę o trądziku, ale nie mogę go znaleźć i usunąć
Stary 2012-11-06, 15:52   #455
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Ufff, wreszcie wrzuciłam dosyć czaso- i pracochłonną notkę Jeśli któraś szuka kalendarzyka na przyszły rok, to zapraszam
Stary 2012-11-06, 15:55   #456
karolcia198506
Zakorzenienie

To ja zapraszam na makijaż który jak nigdy mi się podoba i nawet zdjęcia mi wyszły
Stary 2012-11-06, 16:05   #457
Patalus
Zakorzenienie

u mnie też makijaż i to już na sylwestra
Stary 2012-11-06, 16:41   #458
Aniusia1408
Zadomowienie

Ale mi się chce spać. Nawet mogłabym iść teraz ;p

BLOG

Aniusia1408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 16:41   #459
_polly_
Zakorzenienie

A u mnie dzisiaj są pazury.

Walczę z szablonem bloga, ciągle mi coś nie wychodzi.
A to nie ma polskich znaków, a to daty.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 16:48   #460
Patalus
Zakorzenienie

ale mnie plecy bolą coś czuję, że jutro nie będę się mogła ruszać
Stary 2012-11-06, 17:13   #461
NioseWamPicie
Zadomowienie

Cytat:

mi się posypały propozycje - wczoraj paczka od OPI (), Granatapfel mnie nie kusi, wiec raczej odmówię, Oceanicowi też już odpisałam, że nie jestem póki co zainteresowana. Odezwała się firma z kosmetykami do biustu (zastanawiam się, bo aktualnie nie mam tego typu kosmetyków, ale z drugiej strony troche cieżko ocenić ). No i propozycja od portalu (dla mnie atrakcyjna, bo studiowałam dziennikarstwo i fajnie by było popisać więcej), ale nie wiem, co mam im odpowiedzieć na pytanie o oczekiwanym wynagrodzeniu
NioseWamPicie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 17:16   #462
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cześć Byłam rano w ciuchy, zawsze wracam tak zmęczona, że chyba pójdę zaraz spać

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Pokazałam na blogu matę do ćwiczeń i już jeden anonim mi strzelił teksta, że wiedział, że jestem gruba jak świnia
wywaliłam ten komentarz - bo wiem kto go napisał ale jak nie umie się zalogować i podpisać własnym nickiem to pewnie jak zobaczy brak tego komentarza to napisze kolejny i kolejny :P

czekam na coś mocniejszego
Witki opadają

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Mam gdzieś w zbiorach jakiś stary lakier do paznokci, kupiony za kolosalną kwotę 4,20 w kiosku. Az się sama zdziwiłam, kiedy robiłam porządki, że to ta marka. Muszę jednak powiedzieć, że nic a nic nie zgęstniał, choć jest już po terminie, tak więc jakość całkiem niezła. Moje dziewczyny się nim teraz bawią
Ja swego czasu chwaliłam sobie ich podkład, tylko tamtego używałam. Teraz pewnie średnio pasowałby mi, bo z tego co pamiętam miał słabe krycie. Fajnie, że aż tak się wybili z tymi kosmetykami

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 17:19   #463
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NioseWamPicie Pokaż wiadomość
mi się posypały propozycje - wczoraj paczka od OPI (), Granatapfel mnie nie kusi, wiec raczej odmówię, Oceanicowi też już odpisałam, że nie jestem póki co zainteresowana. Odezwała się firma z kosmetykami do biustu (zastanawiam się, bo aktualnie nie mam tego typu kosmetyków, ale z drugiej strony troche cieżko ocenić ). No i propozycja od portalu (dla mnie atrakcyjna, bo studiowałam dziennikarstwo i fajnie by było popisać więcej), ale nie wiem, co mam im odpowiedzieć na pytanie o oczekiwanym wynagrodzeniu
OPI mnie nie lubiiii
a co do wynagrodzenia, napisz tyle ile byś chciała, na ile cenisz swoją pracę. To, że atrakcyjna to jedno, ale trochę czasu bedziesz musiala na to poświęcić jednak...Najwyżej będziesz się targować
a Granatpfel się zgodziłam, bo przydałby mi się własnie dobry krem do twarzy, już mam zmarchy na czole i w okolicach ust, mimo, że staram się nawilżać i tak moją tłustą skóre, która powinna wolniej się stażeć. Ale brat ma podobną budowę twarzy, w ogole do mnie podobny i tez już ma.

Miki ja skusiłam się na lakier z marizy, peeling do ciała brzoskwiniowy i poziomkowe masło. Aż się sama nie mogę doczekać, bo tyle się naczytałam nt ich pięknych zapachów

Edytowane przez Czarna Orchidea
Czas edycji: 2012-11-06 o 17:23
Czarna Orchidea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 17:21   #464
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Ja bym sobie coś pozmieniała w wyglądzie bloga. Jakoś tak mam wrażenie, że wszystkiego mam tam za dużo, tak napaćkane :/ A jeszcze bym coś dorzuciła... Sama nie wiem jak to pogodzić.
Nic to, idę obejrzeć odcinek "Wiem co jem", potem PM a w międzyczasie to może przemyślę
Aha, u mnie w skrzynce mailowej pusto - żadnych propozycji
Stary 2012-11-06, 17:24   #465
maffash
Zakorzenienie

Hej mnie nadal trzyma choróbsko, u mnie w miescie nawet nie moglam znalezc antybiotyku tego co mi przepisała lekarka. Ale w końcu go zamówili.
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 17:31   #466
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
OPI mnie nie lubiiii
a co do wynagrodzenia, napisz tyle ile byś chciała, na ile cenisz swoją pracę. To, że atrakcyjna to jedno, ale trochę czasu bedziesz musiala na to poświęcić jednak...Najwyżej będziesz się targować
a Granatpfel się zgodziłam, bo przydałby mi się własnie dobry krem do twarzy, już mam zmarchy na czole i w okolicach ust, mimo, że staram się nawilżać i tak moją tłustą skóre, która powinna wolniej się stażeć. Ale brat ma podobną budowę twarzy, w ogole do mnie podobny i tez już ma.

Miki ja skusiłam się na lakier z marizy, peeling do ciała brzoskwiniowy i poziomkowe masło. Aż się sama nie mogę doczekać, bo tyle się naczytałam nt ich pięknych zapachów
Ja miałam propozycję od OPI ale podziękowałam, bo moje paznokcie nie nadają się do pokazywania ich publicznie

Poziomkowe masło, już czuję jego zapach

Stary 2012-11-06, 17:31   #467
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Llorandare Pokaż wiadomość
Hej!
Na krotko wpadlam, bo szlag mnie trafia. Poklocilam sie z mezem i tak mna zatelepalo, ze do tej pory mi nie przeszlo. A zatelepalo mna juz wczoraj Czas u nas zmienili i kompletnie nie wiem, ktora jest godzina i co sie dzieje.

Ide, bo za moment wybuchne!

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
mi do tej pory nie udało się zobaczyć
Mi też się nie udało, nie mogłam wejść

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
http://www.temptalia.com/opi-burlesq...r-holiday-2010
generalnie pod każdą notką gdzie było OPI teraz jest ta informacja. chodziło chyba o to, że były dostępne zdjęcia kolekcji i ona te previewsy publikowała i nasłali na nią prawnika, co to zaczął z grubej ***** po ni ej jechać i straszyć sądem, już dokąłdnie nie pamiętam. Ale chodziło o to, że żadnej informacji normalnej nie dostała na zasadzie "prosimy nie publikować tych zdjęć przed terminem itp itd" tylko od razu na nią najechali, mało tego, nie przeprosili za zaistniałą sytuację. WIęc jest od tamtego czasu u Krysi foch na nich, zero zapowiedzi, zero swatchy... uważam że zrobiła najlepsze co mogła - u niej reklama to najlepsza reklama, OPI samo podcięło gałąź na której siedziało..[COLOR="Silver"]
Ale jaja

Cytat:
Napisane przez madameFog Pokaż wiadomość
Kupiłam dziś nowy tusz! Łiiii! Będę tesować!
Jaki tusz? Uwielbiam tusze do rzęs

Cytat:
Napisane przez xaggg Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny melduję się w nowym wątku po prawie tygodniowej nieobecności mam nadzieję, że jeszcze ktoś mnie pamięta;P spalił mi się komp i nie miałam dostępu do neta, widzę, że mam duuuuuuuużo do nadrabiania spróbuję zobaczyć co tam u Was bylo slychać przez ostatnie dni, ale nie obiecuję, że nadrobię wszystko D start!
Jasne, że pamiętamy Ciężko nadrobić

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Mojego TŻ kotka też tak robiła.
A później jak był remont i odsuwało się wszystkie ciężkie meble, a tam mnóstwo nakrętek.
A z kolei mój kot ciągle zabiera gumki do włosów Za każdym razem kupuję ogromne ilości gumek na allegro, a po jakimś czasie okazuje się, że nie mam żadnej A potem generalne sprzątanie domu i wszędzie gumki

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Oj, mój dwa razy upolowal (mimo dzwonka na szyi!) jakieś ptaki w ogródku
E, żeby tylko dwa razy Mój ciągle przynosi ptaki do domu... Gołębie, kawki, wrony, wróble... Ale mój kot naprawdę zachowuje się jak prawdziwy samiec, więc instynkt pewnie ma niemały I to jest straszne...

Cytat:
http://granatapfel.pl/ paczka i 4 kosmetyki.
wiem wiem, też nie uczestniczyłam w akcji MS ale Novoxidil już tak. W pierwszym momencie pomyślałam to samo, ale chyba chodziło im, że po udanej akcji MS zapraszają do nowej...teraz też pisali do mnie jako do jednej z uczestniczek akcji MS i N. Czy cos takiego
Ja nie dostałam, a szkoda Miałam jeden krem z Granatapfel i byłam zadowolona, świetnie nawilżał. Jedyna wada taka, że był na dzień, a dla mnie zdecydowanie zbyt treściwy - używałam na noc No i piekielnie wydajny, miałam mały słoiczek a nie mogłam go zużyć!

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Ufff, wreszcie wrzuciłam dosyć czaso- i pracochłonną notkę Jeśli któraś szuka kalendarzyka na przyszły rok, to zapraszam
Ale fajny Żałuję, że kupiłam ten ze Zwierciadła, ma śliczne kwiatki na zewnątrz, ale w środku jest okropny Na nic miejsca nie ma, jakiś taki nieprzemyślany...

Ale z Was nerwuski, wszystkie tak łatwo można wytrącić z równowagi Ja z kolei jestem okropny płaczek... Jak mnie coś zdenerwuje, od razu łzy napływają mi do oczu i nie mogę się w żaden sposób powstrzymać... Wystarczy mi powiedzieć coś przykrego albo jak mnie coś zestresuje - koniec I czasami są to naprawdę błahe sytuacje Jak byłam w Warszawie i jakiś dziadek mi wyrwał picie z ręki to się po jakimś czasie rozpłakałam Jakby to było coś strasznego Albo jak TŻ czasami sobie ze mnie żartuje i przegnie to od razu oczy pełne łez... Straszna cecha

Ciężki dzień Ale za to wczoraj było fajnie na spotkaniu z blogerkami

Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Czas edycji: 2012-11-06 o 17:33
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 17:33   #468
maffash
Zakorzenienie

Miki zdradzisz mi na czym i czym robisz foty na bloga? Strasznie mi się podobają Ja już mam jakąś manie na tym punkcie i ciągle w moim blogu mi się coś nie podoba, tylko, że nie umiem tego zmienić.
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 17:35   #469
Karen15
Zakorzenienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37462256]

Ale z Was nerwuski, wszystkie tak łatwo można wytrącić z równowagi Ja z kolei jestem okropny płaczek... Jak mnie coś zdenerwuje, od razu łzy napływają mi do oczu i nie mogę się w żaden sposób powstrzymać... Wystarczy mi powiedzieć coś przykrego albo jak mnie coś zestresuje - koniec I czasami są to naprawdę błahe sytuacje Jak byłam w Warszawie i jakiś dziadek mi wyrwał picie z ręki to się po jakimś czasie rozpłakałam Jakby to było coś strasznego Albo jak TŻ czasami sobie ze mnie żartuje i przegnie to od razu oczy pełne łez... Straszna cecha

Ciężki dzień Ale za to wczoraj było fajnie na spotkaniu z blogerkami [/QUOTE]

Ja też taka płaczliwa jestem
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 17:47   #470
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Co do poziomek, to piłam ostatnio cydr poziomkowy. I żałuję, że wzięłam tylko jedną puszkę, bo u mnie w mieście go nie ma.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 17:54   #471
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Ja nie dostałam, a szkoda Miałam jeden krem z Granatapfel i byłam zadowolona, świetnie nawilżał. Jedyna wada taka, że był na dzień, a dla mnie zdecydowanie zbyt treściwy - używałam na noc No i piekielnie wydajny, miałam mały słoiczek a nie mogłam go zużyć!
[/QUOTE]

oo to fajnie, bo w sumie zgodziłam się w ciemno, mało informacji jest na ich temat. Coś treściwego na taką pogode się przyda
Cytat:
Ja miałam propozycję od OPI ale podziękowałam, bo moje paznokcie nie nadają się do pokazywania ich publicznie

czebaaa było ich do Czarnej podesłać
i nie uważam, żebyś powinna nie pokazywać paznokci
Stary 2012-11-06, 18:06   #472
enn_
Zakorzenienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37462256]Ale z Was nerwuski, wszystkie tak łatwo można wytrącić z równowagi Ja z kolei jestem okropny płaczek... Jak mnie coś zdenerwuje, od razu łzy napływają mi do oczu i nie mogę się w żaden sposób powstrzymać... Wystarczy mi powiedzieć coś przykrego albo jak mnie coś zestresuje - koniec I czasami są to naprawdę błahe sytuacje Jak byłam w Warszawie i jakiś dziadek mi wyrwał picie z ręki to się po jakimś czasie rozpłakałam Jakby to było coś strasznego Albo jak TŻ czasami sobie ze mnie żartuje i przegnie to od razu oczy pełne łez... Straszna cecha [/QUOTE]
Mam podobnie i jest to koszmarne.
Jeśli tylko mnie ktoś mocniej zdenerwuje zaczynają mi napływać łzy do oczu i jest to strasznie denerwujące, bo ja jestem po prostu wkurzona i mam ochotę coś nawet odpowiedzieć i nie mogę, bo zaczynam ryczeć. Efekt jest taki, że wyglądam jakby mi było smutno i jakby mnie ktoś dotknął, a to prawda jest taka, że płacz to u mnie po prostu standardowa reakcja na większe emocje.
Stary 2012-11-06, 18:08   #473
Annaluka
Zakorzenienie

Ja po tym jak pojechałam Pani z marketingu OPI to nie spodziewam się żadnej propozycji
Ale widzę, że mój wykład na temat PR jej się przydał
Stary 2012-11-06, 18:15   #474
Selfish Girl
Life is a drink ...

Jezu jakieś 15 minut temu zeszłabym na zawał

W łazience mam szampon taki w zółtym opakowaniu z Timotei (nie mogę go nigdzie znaleźć więc zostawiłam sobie trochę na ostatnie mycie zanim gdziekolwiek go znajde) jakieś pół godziny temu woła mnie mama i mówi, że umyje sobie tym szamponem teraz włosy by pustą butelke wywalić.

Prawie szoku doznałam .. musiałam jej uświadomić, że to są resztki szamponu którego nie mogę znaleźć i jest przeznaczony do włosów blond
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 18:21   #475
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Ciężki dzień Ale za to wczoraj było fajnie na spotkaniu z blogerkami [/QUOTE]
chcę fotki! będą

ja dziś zamieściłam notkę o szamponie za 2,50 i nie myślałam, że zrobię takie poruszenie - przybyło mi 4 obserwatorów
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 18:23   #476
xxxMikixxx
Zakorzenienie

A z kolei mój kot ciągle zabiera gumki do włosów Za każdym razem kupuję ogromne ilości gumek na allegro, a po jakimś czasie okazuje się, że nie mam żadnej A potem generalne sprzątanie domu i wszędzie gumki [/QUOTE]

U mnie jest to samo ze szczurem, znajduję gumki u niego w klatce albo za łóżkiem

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
Miki zdradzisz mi na czym i czym robisz foty na bloga? Strasznie mi się podobają Ja już mam jakąś manie na tym punkcie i ciągle w moim blogu mi się coś nie podoba, tylko, że nie umiem tego zmienić.
Na białym brystolu kupionym w papierniczym za około 2 zł, a zdjęcia robię Sony HX1. Tło czasami dodatkowo rozjaśniam w PS, zależy od pogody.

Stary 2012-11-06, 18:24   #477
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
chcę fotki! będą

ja dziś zamieściłam notkę o szamponie za 2,50 i nie myślałam, że zrobię takie poruszenie - przybyło mi 4 obserwatorów
No właśnie chyba nikt nie cykał Ale byłyśmy standardową gwardią, jak zawsze, więc tematów było full A dziewczyny uwielbiam

Były: BogusiaM, Kolorowy Kot, simply_a_woman, Katalina, Słomka, stri-linga i ja No i przez jakiś czas były z nami jeszcze 2 blogerki modowe, ale nie znalazłyśmy wspólnego języka zbytnio

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Mam podobnie i jest to koszmarne.
Jeśli tylko mnie ktoś mocniej zdenerwuje zaczynają mi napływać łzy do oczu i jest to strasznie denerwujące, bo ja jestem po prostu wkurzona i mam ochotę coś nawet odpowiedzieć i nie mogę, bo zaczynam ryczeć. Efekt jest taki, że wyglądam jakby mi było smutno i jakby mnie ktoś dotknął, a to prawda jest taka, że płacz to u mnie po prostu standardowa reakcja na większe emocje.
no to witam w klubie
Cytat:
U mnie jest to samo ze szczurem, znajduję gumki u niego w klatce albo za łóżkiem
Wredny
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 18:30   #478
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Co do poziomek, to piłam ostatnio cydr poziomkowy. I żałuję, że wzięłam tylko jedną puszkę, bo u mnie w mieście go nie ma.
U nas chyba nie ma takiego

Cytat:

czebaaa było ich do Czarnej podesłać
i nie uważam, żebyś powinna nie pokazywać paznokci
Następnym razem się poprawię, będę pamiętać, że wszyscy lakierowi to do Ciebie Ja bardzo rzadko maluję paznokcie u rąk bo i nie ma co malować. Łamią mi się, a że mam małą płytkę to nie wyglądają fajnie. No chyba, że na blogu robiłabym recenzję lakieru pokazując go na stopach

Stary 2012-11-06, 18:31   #479
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

Jak widać bluzki M to już otyłość
A komentarza nie kasowałam, może ktoś ma xxxxs i dla niego nawet xxxs to otyłość- jego opinia.
Dobrze, że nie wiedzą jaki rozmiar spodni noszę
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 18:32   #480
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Cytat:
U nas chyba nie ma takiego

Następnym razem się poprawię, będę pamiętać, że wszyscy lakierowi to do Ciebie Ja bardzo rzadko maluję paznokcie u rąk bo i nie ma co malować. Łamią mi się, a że mam małą płytkę to nie wyglądają fajnie. No chyba, że na blogu robiłabym recenzję lakieru pokazując go na stopach
a ja maluje, mimo, ze ostatnio po roku czasu zaczęły sie znowu rozdwajać i mam strasznie przebarwione płytki...

dzizas, siedzę i czekam na maila i nie ma

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości