|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
witam
na blogu recenzja maseczki Biovax
|
|
|
|
#452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Novoxidilu póki co jestem zadowolona, odpukać
Edytowane przez Soso Czas edycji: 2012-11-06 o 15:22 Powód: lit. |
|
|
|
|
#453 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za ludzie ![]() Cytat:
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff, wreszcie wrzuciłam dosyć czaso- i pracochłonną notkę
Jeśli któraś szuka kalendarzyka na przyszły rok, to zapraszam
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też makijaż i to już na sylwestra
|
#458 |
|
Zadomowienie
|
Ale mi się chce spać. Nawet mogłabym iść teraz ;p
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie dzisiaj są pazury.
![]() Walczę z szablonem bloga, ciągle mi coś nie wychodzi. A to nie ma polskich znaków, a to daty.
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
ale mnie plecy bolą
coś czuję, że jutro nie będę się mogła ruszać
|
#461 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi się posypały propozycje - wczoraj paczka od OPI ( ), Granatapfel mnie nie kusi, wiec raczej odmówię, Oceanicowi też już odpisałam, że nie jestem póki co zainteresowana. Odezwała się firma z kosmetykami do biustu (zastanawiam się, bo aktualnie nie mam tego typu kosmetyków, ale z drugiej strony troche cieżko ocenić ). No i propozycja od portalu (dla mnie atrakcyjna, bo studiowałam dziennikarstwo i fajnie by było popisać więcej), ale nie wiem, co mam im odpowiedzieć na pytanie o oczekiwanym wynagrodzeniu
|
|
|
|
|
#462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do wynagrodzenia, napisz tyle ile byś chciała, na ile cenisz swoją pracę. To, że atrakcyjna to jedno, ale trochę czasu bedziesz musiala na to poświęcić jednak...Najwyżej będziesz się targować a Granatpfel się zgodziłam, bo przydałby mi się własnie dobry krem do twarzy, już mam zmarchy na czole i w okolicach ust, mimo, że staram się nawilżać i tak moją tłustą skóre, która powinna wolniej się stażeć. Ale brat ma podobną budowę twarzy, w ogole do mnie podobny i tez już ma. Miki ja skusiłam się na lakier z marizy, peeling do ciała brzoskwiniowy i poziomkowe masło. Aż się sama nie mogę doczekać, bo tyle się naczytałam nt ich pięknych zapachów
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-11-06 o 17:23 |
|
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym sobie coś pozmieniała w wyglądzie bloga. Jakoś tak mam wrażenie, że wszystkiego mam tam za dużo, tak napaćkane :/ A jeszcze bym coś dorzuciła... Sama nie wiem jak to pogodzić.
Nic to, idę obejrzeć odcinek "Wiem co jem", potem PM a w międzyczasie to może przemyślę ![]() Aha, u mnie w skrzynce mailowej pusto - żadnych propozycji
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
mnie nadal trzyma choróbsko, u mnie w miescie nawet nie moglam znalezc antybiotyku tego co mi przepisała lekarka. Ale w końcu go zamówili.
|
|
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poziomkowe masło, już czuję jego zapach |
|
|
|
|
#467 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mi też się nie udało, nie mogłam wejść ![]() Cytat:
Jaki tusz? ![]() Cytat:
Ciężko nadrobić ![]() Cytat:
Za każdym razem kupuję ogromne ilości gumek na allegro, a po jakimś czasie okazuje się, że nie mam żadnej Cytat:
Mój ciągle przynosi ptaki do domu... Gołębie, kawki, wrony, wróble... Ale mój kot naprawdę zachowuje się jak prawdziwy samiec, więc instynkt pewnie ma niemały I to jest straszne...Cytat:
Miałam jeden krem z Granatapfel i byłam zadowolona, świetnie nawilżał. Jedyna wada taka, że był na dzień, a dla mnie zdecydowanie zbyt treściwy - używałam na noc No i piekielnie wydajny, miałam mały słoiczek a nie mogłam go zużyć!Cytat:
Na nic miejsca nie ma, jakiś taki nieprzemyślany...Ale z Was nerwuski, wszystkie tak łatwo można wytrącić z równowagi Ja z kolei jestem okropny płaczek... Jak mnie coś zdenerwuje, od razu łzy napływają mi do oczu i nie mogę się w żaden sposób powstrzymać... Wystarczy mi powiedzieć coś przykrego albo jak mnie coś zestresuje - koniec Jak byłam w Warszawie i jakiś dziadek mi wyrwał picie z ręki to się po jakimś czasie rozpłakałam Ciężki dzień Ale za to wczoraj było fajnie na spotkaniu z blogerkami
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-11-06 o 17:33 |
|||||||
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Miki zdradzisz mi na czym i czym robisz foty na bloga? Strasznie mi się podobają
Ja już mam jakąś manie na tym punkcie i ciągle w moim blogu mi się coś nie podoba, tylko, że nie umiem tego zmienić.
|
|
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37462256]
Ale z Was nerwuski, wszystkie tak łatwo można wytrącić z równowagi Ja z kolei jestem okropny płaczek... Jak mnie coś zdenerwuje, od razu łzy napływają mi do oczu i nie mogę się w żaden sposób powstrzymać... Wystarczy mi powiedzieć coś przykrego albo jak mnie coś zestresuje - koniec Jak byłam w Warszawie i jakiś dziadek mi wyrwał picie z ręki to się po jakimś czasie rozpłakałam Ciężki dzień Ale za to wczoraj było fajnie na spotkaniu z blogerkami [/QUOTE]Ja też taka płaczliwa jestem
|
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Co do poziomek, to piłam ostatnio cydr poziomkowy.
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie dostałam, a szkoda Miałam jeden krem z Granatapfel i byłam zadowolona, świetnie nawilżał. Jedyna wada taka, że był na dzień, a dla mnie zdecydowanie zbyt treściwy - używałam na noc No i piekielnie wydajny, miałam mały słoiczek a nie mogłam go zużyć! [/QUOTE]oo to fajnie, bo w sumie zgodziłam się w ciemno, mało informacji jest na ich temat. Coś treściwego na taką pogode się przyda ![]() Cytat:
![]() i nie uważam, żebyś powinna nie pokazywać paznokci
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37462256]Ale z Was nerwuski, wszystkie tak łatwo można wytrącić z równowagi
Ja z kolei jestem okropny płaczek... Jak mnie coś zdenerwuje, od razu łzy napływają mi do oczu i nie mogę się w żaden sposób powstrzymać... Wystarczy mi powiedzieć coś przykrego albo jak mnie coś zestresuje - koniec Jak byłam w Warszawie i jakiś dziadek mi wyrwał picie z ręki to się po jakimś czasie rozpłakałam Mam podobnie i jest to koszmarne. Jeśli tylko mnie ktoś mocniej zdenerwuje zaczynają mi napływać łzy do oczu i jest to strasznie denerwujące, bo ja jestem po prostu wkurzona i mam ochotę coś nawet odpowiedzieć i nie mogę, bo zaczynam ryczeć. Efekt jest taki, że wyglądam jakby mi było smutno i jakby mnie ktoś dotknął, a to prawda jest taka, że płacz to u mnie po prostu standardowa reakcja na większe emocje.
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po tym jak pojechałam Pani z marketingu OPI to nie spodziewam się żadnej propozycji
![]() Ale widzę, że mój wykład na temat PR jej się przydał
|
|
#474 |
|
Life is a drink ...
|
Jezu jakieś 15 minut temu zeszłabym na zawał
![]() W łazience mam szampon taki w zółtym opakowaniu z Timotei (nie mogę go nigdzie znaleźć więc zostawiłam sobie trochę na ostatnie mycie zanim gdziekolwiek go znajde) jakieś pół godziny temu woła mnie mama i mówi, że umyje sobie tym szamponem teraz włosy by pustą butelke wywalić. Prawie szoku doznałam .. musiałam jej uświadomić, że to są resztki szamponu którego nie mogę znaleźć i jest przeznaczony do włosów blond
|
#475 |
|
w krainie snu i marzeń
|
Ciężki dzień Ale za to wczoraj było fajnie na spotkaniu z blogerkami [/QUOTE]chcę fotki! będą ![]() ja dziś zamieściłam notkę o szamponie za 2,50 i nie myślałam, że zrobię takie poruszenie - przybyło mi 4 obserwatorów
|
|
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
A z kolei mój kot ciągle zabiera gumki do włosów Za każdym razem kupuję ogromne ilości gumek na allegro, a po jakimś czasie okazuje się, że nie mam żadnej U mnie jest to samo ze szczurem, znajduję gumki u niego w klatce albo za łóżkiem ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#477 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale byłyśmy standardową gwardią, jak zawsze, więc tematów było full ![]() Były: BogusiaM, Kolorowy Kot, simply_a_woman, Katalina, Słomka, stri-linga i ja No i przez jakiś czas były z nami jeszcze 2 blogerki modowe, ale nie znalazłyśmy wspólnego języka zbytnio ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja bardzo rzadko maluję paznokcie u rąk bo i nie ma co malować. Łamią mi się, a że mam małą płytkę to nie wyglądają fajnie. No chyba, że na blogu robiłabym recenzję lakieru pokazując go na stopach |
||
|
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mam strasznie przebarwione płytki...dzizas, siedzę i czekam na maila i nie ma
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

co za ludzie 
Jeśli któraś szuka kalendarzyka na przyszły rok, to zapraszam 

Ciężko nadrobić
Za każdym razem kupuję ogromne ilości gumek na allegro, a po jakimś czasie okazuje się, że nie mam żadnej
Mój ciągle przynosi ptaki do domu... Gołębie, kawki, wrony, wróble...