Offtopowe zapuszczanie,XLVII- Chociaż liście z drzew spadają, włosy nam nie wypadają! - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-06, 16:14   #1651
Krasko1
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie,XLVII- Chociaż liście z drzew spadają, włosy nam nie wyp

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość

Krasko, niezbyt smakuje
Aaaa A już mamie liste zakupów dałam i był w niej granat i serek

Ja nie jestem kobietą. Jestem ewenementem

28.05.12 podcięcie końcówek
12.07.12 podcięcie końcówek

Tż- Towarzysz Życia
Krasko1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 16:15   #1652
Little Katie
BAN stały

Dot.: Offtopowe zapuszczanie,XLVII- Chociaż liście z drzew spadają, włosy nam nie wyp

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3746060 6]fajnie Pokazuj się!

Mikuś super łupy [/QUOTE]
Pokaze, zaraz kumpel wroci z uczelni to mu powiem niech fote robi hehe
Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Ja już wolę swój odrost.

Jeju, jaki ze mnie bezmózg Mówiłam mamie i bratu o bateriach. Mama jak była rano w sklepie to mi kupiła, a ja zapomniałam bratu napisać, żeby nie kupował. Teraz mam 6 baterii Brat kupił więcej.
Tragedia te wlosy:/ Ojj smerfie Twoje sa sliczne wiec nie porownuj do tych, poza tym te laski wygladaja jak manekiny, takie sztuczne sa baterie zawsze sie przydaja

Macie jakies godne polecenia serum termoochronne lub spray bo bede musiala sie pokochac z prostownica
myslalam o tym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...mperatury.html ale moze znacie cos lepszego

otako jaka kurtka?

Edytowane przez Little Katie
Czas edycji: 2012-11-06 o 16:16
Little Katie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 16:20   #1653
Smerfetkaa
Zakorzenienie

A to nie są manekiny?
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 16:27   #1654
Krasko1
Zakorzenienie

Bardzo fajny ten szampon który kupiłam wczoraj Ale jestem ciakawa jak składowo.. nigdzie na stronie nie mogę znaleźć... Napiszę choć początek (tego jest wtedy najwięcej czy coś tak?) I może mi któs powiedzieć coś o tym?

Aqua, Sodium C12-13 Pareth sulfate (*A) / sodium Laureths sulfate (*B), Cocamidopropyl Betaine, sodium Chloride, Parfum, sodium salicylate, Glycol Distearate, sodium Benzoate, Polyquaternium-7, Citric Acid, Styrene/ Acrylates Copolymerm Tetrasodium EDTA, Laureth-4, Methylisothiazolinone, Aloe Barbadensis, Cedrus Atlantica Oil, Mel, Prunus Persica Juice, Lamium album Extract, Chamomilia Recutita Flower Extract, Mentha Aquatica Leaf Extract, Hydrolized Silk, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl cinnamal, Linalood

Ech napisałam jednak cały Jakoś tak nie za ciekawie brzmi..A jak jest fachowo?

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
A to nie są manekiny?
Ja myślałam, że są

Tż- Towarzysz Życia
Stary 2012-11-06, 16:27   #1655
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Mała Kasiu pokaż włosy!
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 17:03   #1656
Little Katie
BAN stały

Cytat:
A to nie są manekiny?
A SA?
Cytat:
Napisane przez Krasko1 Pokaż wiadomość
Bardzo fajny ten szampon który kupiłam wczoraj Ale jestem ciakawa jak składowo.. nigdzie na stronie nie mogę znaleźć... Napiszę choć początek (tego jest wtedy najwięcej czy coś tak?) I może mi któs powiedzieć coś o tym?

Aqua, Sodium C12-13 Pareth sulfate (*A) / sodium Laureths sulfate (*B), Cocamidopropyl Betaine, sodium Chloride, Parfum, sodium salicylate, Glycol Distearate, sodium Benzoate, Polyquaternium-7, Citric Acid, Styrene/ Acrylates Copolymerm Tetrasodium EDTA, Laureth-4, Methylisothiazolinone, Aloe Barbadensis, Cedrus Atlantica Oil, Mel, Prunus Persica Juice, Lamium album Extract, Chamomilia Recutita Flower Extract, Mentha Aquatica Leaf Extract, Hydrolized Silk, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl cinnamal, Linalood

Ech napisałam jednak cały Jakoś tak nie za ciekawie brzmi..A jak jest fachowo?

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Ja myślałam, że są
Moze ja sie skusze
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3746094 6]Mała Kasiu pokaż włosy!
[/QUOTE]
Juz sekunda zgram zdjecia i zaraz wstawie tylko kumpla pogonie
Little Katie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 17:14   #1657
otako
Zakorzenienie

Chyba kupiłam ostatnią sztukę tej kurtki, bo już nie ma na stronie.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 17:40   #1658
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
nigdy więcej nie wypiję. NIGDY
Łoho! Wiesz że ja już tak nie mówie?

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Katie- tak

Wypiłam od rana pół butelki wody, 5 herbat i trzy kawy

A w sobotę mam przecież integracje ze studiów
Zaopatrz dom w gorące kubki, kole i cytryne. Koniecznie!

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Polecam kolę z cytrynę, wodę z ogórków kiszonych, a nie wiem dlaczego, najlepsze na kaca są zupki w proszku. Typu gorący kubek. Nie wiem co za trucizna w nich jest, ale działa na kaca.
Właśnie! Kola z cytryną i gorące kubki! Ja wiem co w nich jest, glutaminian sodu, on ma cudowne działanie na kaca, z rana 2 kubeczki i człowiek się reaktywuje

Cytat:
Napisane przez xsyskax Pokaż wiadomość
Ja zaczęłam dzisiaj ćwiczyć. W połowie filimiku przyszli niezapowiedzeni goście, a ja taka spocona i z czepkiem na głowie nie umyłam garków ani nic, bo dzisiejszy dzień jest mój i chciałam tylko cos dla siebie. Nawet nie wiecie jak się wnerwiłam, bo nawet nie zadzwonili (mama i babcia TŻ). Wiem, ze chciały dobrze ale ja nie lubię takich niespodzianek
SSSSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTT TTTTOOOO LAAAAAAT STOOO LATT!! : roza:

ja też nie lubię niezapowiedzianych gości. Wszyscy mają dzwonić przynajmniej 2o minut przed. Żebym mogła ubrac chociaż coś czystego i sprzątnąć smieci z salonu. Strasznie mnie denerwuje jak ktoś tak o se wpada. A jeszcze jak komentuje "ale masz bałagan" czy "ale masz paskudny dres na sobie" to wpadam w dziką furię.

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość

Moja szczurunia ma ruję, nawet nie wiedziałam, że tak mega słodko to wygląda Jak ją głaszczę to wygina dziwnie grzbiet, robi się prawie sztywna i macha uszami
Tyy a to możliwe że moja jeszcze nie miała? Czy miała i nie zauważyłam? Jakie są objawy rui u szczurów?

Kupiłam dzisiaj szampon Bajkał, stacjonarnie w moim mieście znalazłam sklepik w którym są takie cuda były jeszcze odżywki, cała seria receptur babuszki Agafii, jakieś kosmetyki z Apis, 2-3 zł drożej niż w necie, ale jak się chce jedną sztukę to bez sensu zamawiać
Stary 2012-11-06, 17:51   #1659
201607180946
Konto usunięte

kusicielki niedobre Kupiłam czapkęhttp://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...elusze/90825/1
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 17:57   #1660
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Ja się zawsze boję, że się porzygam.

Kurde, łapie mnie panika przed jutrzejszym egzaminem.
Byłam chojrakiem do wczoraj, a dzisiaj w nocy już nie mogłam spać z nerwów. Dobrze, że jutro o tej porze już będzie po wszystkim...
Dasz radę, kciuki masz zapewnione!

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3746060 6]

Mikuś super łupy [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
Miki, Ty idziesz do jednego lumpa i takie super rzeczy,a ja wczoraj byłam w około 10 i nie kupiłam nic. Same szamty
Szkoda Wiem jak jest, bo u mnie w innych lumpach nie ma fajnych ciuchów, a jak już coś widziałam to strasznie drogo wycenione.

Znowu przylazł eks Tż Dzwoni domofonem i pyta czy wychodzę

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 18:00   #1661
201607180946
Konto usunięte

Otako
Stary 2012-11-06, 18:02   #1662
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cześć

Dzisiaj mam fajny dzień
Chyba muszę kupić sobie prezent

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 18:03   #1663
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Cześć

Dzisiaj mam fajny dzień
Hej Właśnie przechodzę taki okres
Stary 2012-11-06, 18:04   #1664
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość

Znowu przylazł eks Tż Dzwoni domofonem i pyta czy wychodzę
Ej ale przecież ty jesteś ze swoim Tżtem już tyle lat, że ja nie wiem co mu odpierdziela Tak sobie przypomina o tobie od czasu do czasu?

Tż- Towarzysz Życia
Stary 2012-11-06, 18:09   #1665
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość

Tyy a to możliwe że moja jeszcze nie miała? Czy miała i nie zauważyłam? Jakie są objawy rui u szczurów?

Kupiłam dzisiaj szampon Bajkał, stacjonarnie w moim mieście znalazłam sklepik w którym są takie cuda były jeszcze odżywki, cała seria receptur babuszki Agafii, jakieś kosmetyki z Apis, 2-3 zł drożej niż w necie, ale jak się chce jedną sztukę to bez sensu zamawiać
Pewnie już miała, bo Twoja jest starsza od mojej. Może niektóre szczurki przechodzą ją bezobjawowo.

http://szczurzy-swiat.blogspot.com/2011/12/ruja.html Moja cała drętwieje, wygina grzbiet i trzęsie uszami, czasami podskakuje Nie wiedziałam co jej jest, myślałam że jakaś chora albo czymś ją zdenerwowałam

Istny raj U mnie balsamy i szampony na propolisie są drogie, 26 zł z tego co pamiętam.

Stary 2012-11-06, 18:10   #1666
Maryha_ah
Zakorzenienie

Myślicie że powinnam iść na intensywny fitness jak mam drugi czyli najgorszy dzien @? Czuje się dobrze, po to jest ibuprom żeby go jeść. I mam energię, chce iść, tylko boje się żeby sobie nie zaszkodzić (naczytałam się w necie o intensywniejszych krwawieniach po duzym wysiłku)

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2012-11-06 o 18:11
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 18:10   #1667
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Hej Właśnie przechodzę taki okres
Kupowania sobie prezentu, czy fajnych dni?

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2012-11-06, 18:11   #1668
201607180946
Konto usunięte

Upiekłam mufinki z masłem orzechowym i dynią

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Cytat:
Kupowania sobie prezentu, czy fajnych dni?
Jedno i drugie

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
Myślicie że powinnam iść na intensywny fitness jak mam drugi czyli najgorszy dzien @? Czuje się dobrze, po to jest ibuprom żeby go jeść.
lepiej sobie odpuść
Stary 2012-11-06, 18:14   #1669
Maryha_ah
Zakorzenienie

Nie wiem, bo ja tak chce bardzo może zamiast na siłownie pójdę na jakieś zajęcia na sali żeby nie biegać tyle czy coś. Szkoda że dziś nie ma pilatesu bo to by było doskonałe.

Kasiu a co myślisz żeby pójść na to? :Shape
trening wzmacniający i delikatnie rzeźbiący mięśnie całego ciała o średniej intensywności oraz trudności ćwiczeń, gdzie za obciążenie służy nam własne ciało i siła grawitacji.

Już wczoraj sobie odpuściłam

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2012-11-06 o 18:18
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 18:19   #1670
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Jedno i drugie
Zazdroszczę pełni szczęścia, bo mi czasem "czegoś" brakuje, mam na myśli te piękne dni, które niekiedy bywają całkiem puste i bezsensowne. Miotam się pomiędzy szczęściem a takim-dziwnym-stanem.

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2012-11-06, 18:20   #1671
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krasko1 Pokaż wiadomość
Ej ale przecież ty jesteś ze swoim Tżtem już tyle lat, że ja nie wiem co mu odpierdziela Tak sobie przypomina o tobie od czasu do czasu?
Tak Ja z nim chodziłam w gimnazjum, taka totalna dziecinada, nigdy nie spotykaliśmy się sami tylko w grupce znajomych. Tak mi się wydaje, że teraz ma problem z alkoholem, bo za każdym razem jak go gdzieś widzę to jest podpity. Kiedyś dzwonił do mnie domofonem koło 2 Nie wiem po co on przychodzi, nie ogarniam zwłaszcza, że jest żonaty. Ona chyba ma na niego wyje.... tylko nie wiem po co z nim siedzi.

Stary 2012-11-06, 18:30   #1672
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Nie wiem, bo ja tak chce bardzo może zamiast na siłownie pójdę na jakieś zajęcia na sali żeby nie biegać tyle czy coś. Szkoda że dziś nie ma pilatesu bo to by było doskonałe.

Kasiu a co myślisz żeby pójść na to? :Shape
trening wzmacniający i delikatnie rzeźbiący mięśnie całego ciała o średniej intensywności oraz trudności ćwiczeń, gdzie za obciążenie służy nam własne ciało i siła grawitacji.

Już wczoraj sobie odpuściłam
Brzmi bardzo ciekawie, może idź, a potem nam opowiesz jak było

Cytat:
Zazdroszczę pełni szczęścia, bo mi czasem "czegoś" brakuje, mam na myśli te piękne dni, które niekiedy bywają całkiem puste i bezsensowne. Miotam się pomiędzy szczęściem a takim-dziwnym-stanem.
każdy chyba tak ma, ja też
Stary 2012-11-06, 18:31   #1673
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Dziewczyny stosowała któraś z Was te ampułki Radical? Kupiłabym, ale trochę boję się brać w ciemno
Stary 2012-11-06, 18:31   #1674
xsyskax
Zadomowienie

Cytat:
SSSSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTT TTTTOOOO LAAAAAAT STOOO LATT!! : roza:

ja też nie lubię niezapowiedzianych gości. Wszyscy mają dzwonić przynajmniej 2o minut przed. Żebym mogła ubrac chociaż coś czystego i sprzątnąć smieci z salonu. Strasznie mnie denerwuje jak ktoś tak o se wpada. A jeszcze jak komentuje "ale masz bałagan" czy "ale masz paskudny dres na sobie" to wpadam w dziką furię. :
To posłuchaj tego. Zaraz jak wyszły wskoczylam pod prysznic żeby odreagowac. 3 min ktos mi wali w drzwi. Myśle w d** to mam nie otwieram. Nagle słyszę, ze ktos wali w drzwi frontowe i tylne. Szlag mnie trafił, zawinelam się rzecznikiem i idę. Okazało się, że to gościu od kaloryferow z którym się nawet nie umawialam. Znaczy TŻ dzwonił pare dni temu ale powiedzieli, ze powiadomia nas którego dnia przyjdzie ktos i w jakich godz. No i otworzyłam w tym ręczniku dwóm panom :/ wygarnelam oczywiście, ze chyba wypadałoby się umówić telefonicznie.
Dzwoni pózniej TŻ z informacja, ze nie wróci po 5 z pracy tylko po 9, bo ma zapierdziel i go szef nie puści :/ fajny dzień, co?

10.09.2012 Dbam o włosy

Blog
Moje włosy
xsyskax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 18:33   #1675
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Mam szarlotkę, jeszcze ciepłą

Stary 2012-11-06, 18:41   #1676
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Dzisiaj mam fajny dzień
Ja tak mam od weekendu.
A jak jutro zdam, to w nagrodę kupię sobie iphona - już postanowione. Więc nie mam wyjścia, muszę.

Poza tym zadzwonił do mnie szef i dostanę kolejny awans. Powiedział, że w moim interesie jest, żeby jak najszybciej zdać i jak najszybciej domknąć pewne sprawy w jednej pracy i wtedy zabiera mnie na stałe do siebie. I uprzedził, że dołoży mi 10x więcej obowiązków i będę miała 10x więcej stresów, cytując: "codziennie będziesz miała egzamin na prawo jazdy" Szkoda, że nie zapytałam, czy i wynagrodzenie będzie 10x większe.

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

A ja dzisiaj jadłam najpyszniejszą tartę czekoladową na świecie. W życiu czegoś lepszego nie próbowałam. Normalnie orgazm kubków smakowych i kisiel w majtkach. Jutro mogę umierać

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 18:51   #1677
blondyna789
Zakorzenienie

cześć zboki

melduję się po południu odebrałam buty i niestety, ale są okropnie niewygodne eh.. no i mają jeszcze jeden minus.. ale tu muszę osobiście rozprawić się ze sprzedającą..

a teraz wskakuję na rower
Stary 2012-11-06, 18:56   #1678
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
cześć zboki

melduję się po południu odebrałam buty i niestety, ale są okropnie niewygodne eh.. no i mają jeszcze jeden minus.. ale tu muszę osobiście rozprawić się ze sprzedającą..

a teraz wskakuję na rower
Szkoda Może jakieś wkładki trochę pomogą?

Stary 2012-11-06, 18:58   #1679
blondyna789
Zakorzenienie

chodzi o cholewkę... niby nie jest za wąska, ale jest strasznie sztywna i jak chodzę, to uciska w piszczel? tzn tak poniżej..
Stary 2012-11-06, 19:00   #1680
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Dziewczyny stosowała któraś z Was te ampułki Radical? Kupiłabym, ale trochę boję się brać w ciemno
Dwa lata temu zużyłam dwa opakowania. Po niczym nie miałam tylu bejbików. Dlatego ostatnio również kupiłam dwa opakowania, zaszalałam, na pocieszenie. Około połowy miesiąca zacznę stosować
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości