|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLV
przyleciała moja zimowa kurtka i się mieszczę
bosssko...szczytowanie tłustym zadem...
|
#2012 | ||
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
|
|
#2013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co teraz bedziemy robić![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
![]() Redzia się ucieszy bo będzie w swoim żywiole
|
|
#2014 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie będę już Wam smęcić, odcinam się na razie od Wizażu, tak na amen
Większość ma mój tel jakby co i kontakt na FB
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2015 |
|
Wpisz tu zomzing
|
na bank się nie zgadza
![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- ode mnie też. a na reszcie niech studentów ćwiczą, po przećwiczeniu spalą i park nawiozą
|
|
|
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2017 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fogóle to czaję się na nią od jakiegoś czasu ![]() i oglądam sukienki na NL przez Ciebie teraz ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#2018 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- dzis dalej dzwoniłam i dzis jakos trafialam na dziwne rejestratorki ,po tekscie ze "pan doktor przemysli kiedy bedzie miałczs panią przyjąć" wymiękłam i zaczełam sie czuc niegodna ![]() ale potem trafiłam do takiego u którego sie mozna umówic za ok tydzien...i zaczełam wątpic czy jest dobry skoro nie ma do niego kolejki....i brał troche mniej niz inni..to sie zaczełam zastanawiac czy nie za tanio....i dlaczego tak tanio... no nie dogodzi mi no....ale tak czy siak do wydania jest kilka tysiaków to sie miotam, nie mam zamiaru dawac 7 tys..ale tez nie mam zamiaru dawac 3 za spieprzenie roboty..no niewiem sama jak do tego podejsc ![]() z trezciej strony jak ktos pracuje w wypasionej na maksa klinice to musi haracz oddawac wlascicielowi i na utrzymanie wypasu co nie? a jak se ma swój gabinet to moze byc tanszy robiąc tak samo dobrze...chyba se dobrze kombinuje?
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
może w weekend zabiorę ją na spacer
![]() nie jest powiedziane,że się bez tego obejdzie. Mam ostatnio spoory apetyt ![]() Win, czasem posmęcenie dobrze robi.
|
#2021 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() no chyba ze to przez nas ci tak źle ![]() a do smęcenia mamy specjalne miejsce- po to jest łono ! po to jest!
|
|
|
#2022 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() Taaa jest, poka zad do oceny! ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo kurtka ma zaniżony rozmiar ![]()
|
|
#2025 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
i jak?
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nei wiem o co cho nie maj biznes of kors ale o cokolwiek cho to zróp jak czujesz -w sensie czasem jest dobrze sie wygadać - wyrzucić z siebie a czasem wręcz przeciwnie - i aj to rozumiem - i nie ja jedna zapewne - pewne sprawy dusimy w sobie bo i tak nie ma wyjscia i nas trawią i zżerają i nic nie daje owo wygadanie się - rozumiem aż nadto mogę Cię ścisnąć tak w ciemno i powiedzieć że wiem jak kijowo potrafi być kobiecie - jak źle potrafi być a tego czego nie wiem z włąsnego doswiadczenia to sobie wyobrażam
|
|
|
|
|
#2028 | |||||
|
Zakorzenienie
|
nooo, a komentarz mojego nietopsza był jeszcze lepszy
![]() nie idź nigdzie , zostań ![]() Cytat:
Cytat:
![]() o! coś dla mnie to nie ludzie Cytat:
![]() Cytat:
dopsz, że nie kręgosłup Fany dziękuje ![]() Cytat:
|
|
|
#2029 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
trzymaj się i wracaj szybko a najlepiej wcale nie idź Cytat:
jak ja się orientowałam, to tylko śląska miała taką 'usługę' ![]() --- nic mi dziś nie wychodzi, dosłownie nic ![]() naskreślałam totków za całe kieszonkowe i też pewnie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2030 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() bo się jeszcze zastanawiam nad plastynatem
|
|
|
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(facet oddał swoje zwłoki do akademii, żona wyprawiła mu pogrzeb symboliczny, a zus nie chciał jej zasiłku pogrzebowego wypłacić )Ponoć mają już 100 umów z chętnymi
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-11-06 o 21:11 |
|
|
|
|
#2032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to na pewno, gdyż moja przyjaciółka skorzystała - w sensie po umartych ciążach - gdyby tak każdy korzystał może bylibyśmy o krok dalej w cywilizacyjnym postępie a może nie, cholera wie |
|
|
|
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/o...6b274fc5dd3b30
http://www.rynekzdrowia.pl/Nauka/Nie...ki,2832,9.html http://www.mmlublin.pl/295985/2011/2...?category=news o http://donacja.sum.edu.pl/o_donacji.html
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2035 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znamdobrze, że nie słuchasz "rad" Cytat:
Cytat:
bo on miał nosówkę czy inne fuuuu Cytat:
|
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
A ja myślałam że nadal mam u Ciebie ignora
Moja suka też miała nosówkę jak byłam dzieckiem, umierała przy mnie i do głowy nikomu nie przyszło żeby Ją gdzieś przenieść, odizolować, trzeba nie mieć wyobraźni żeby takie rzeczy robić ![]() Idę lulu, jutro kolejny beznadziejny dzień
|
#2037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mój lekarz od kolan robił operacje w innej klinice na zadoopiu to połowę mniej dałam i też było dobrze jaki? przegapiłam czy nie pisałaś? Cytat:
za 6 dla każdego kto grał ![]() ja nie grałam ofc, nigdy jeszcze nie obstawiałam totka może już czas na pierwszy raz
|
||
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
no to
![]() niech w końcu padnie w Barze
|
#2039 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zapomnialam o totku..a miało byc na zemby
|
|
#2040 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ad2. Cytat:
kosztującymi miejscsmi u tego samego lekarzakiedyś pisałam, mniej więcej brzmiało to tak: musisz zobojętnieć, a jak zostaniesz matką to ta nadwrażliwość na zwierzęta ci przejdzie i nie będziesz się zajmować każdym biednym kotem/psem/królikiem ![]() i ja też trzymam za grających wygrany stawia muszę iść spać, jutro sądny dzień ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- jak wygram, to Ci postawię
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:36.

i co teraz bedziemy robić

źle mi...

za 6 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)