Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 187 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-06, 23:24   #5581
przedpo
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
ja wyszłam hmmm..kilka dni po,może tydzień,a w 10 dobie jak byłam na ściągnięciu szwów to już luzik,musiałam iść powoli bo mi się piersi trzęsły i je przytrzymywałam ale dałam radę iść na strefę kibica we Wrocku,kilka godz na nogach i supera w pierwszych dobach myślałam że po miesiącu będę normalnie funkcjonować,pamietaj,szy bko minie!!!4dni najgorsze,ja w 5 odżyłam
a jakie nowe mam dodać???mam z września..a zrobię na 5miesiący,może jutro focie to wrzucę!!!mam Cię w znajomych???to zobacz!!
Ano nie masz i dlatego ja widzę tylko z lica foty cztery. Wysyłam zaproszenie i będę oglądać

Ja to się najbardziej boję, że mi się coś..."zesra" (przepraszam za słowo) tuż przed op, że się rozchoruję, albo się w pracy coś posypie itp bo moje życie nie lubi iść wg planu
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 23:28   #5582
belseno
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Ja to się najbardziej boję, że mi się coś..."zesra" (przepraszam za słowo) tuż przed op, że się rozchoruję, albo się w pracy coś posypie itp bo moje życie nie lubi iść wg planu
życzę Ci by życie zrobiło Ci taką niespodziankę jak mi, wstępny termin op. ustalili mi na styczeń 2013 ale jak "przycisnęłam" panią i powiedziałam, że nie ma mowy ja zwariuję do tego czasu i chcę już to się okazało, że zwolnił się termin i na zabieg czekałam 2 tyg. ledwo z badaniami się wyrobiłam

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-11-06 o 23:29
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 23:29   #5583
lubuss
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
No nie Tyle sie napisalam No trudno, dziekuje za odpowiedz i bede czytac Mimo, iz nie bardzo wiewze, to jednak interesuja mnie takie tematy Lubie robic za kroliczka doswiadczalnego i testowac roznie rzeczy na sobie
puste przyszły ale to moze u mnie sie cos zacieło, hmm nie ważne ja teZ nie wierzylam az na sobie nie spróbowałam i ludzie którzy mnie widza na zajeciach co 2 tyg zaczeli sie pytac czy chora na cos nie jestem ze tak schudłam, ja zobaczyłam dopiero jak z dnia na dzien spodnie ze mnie spadały i nie miałam sie w co ubrac heh xd ale jakis plus bo całą garderobę musiałam zmienić z rozmiaru l na s ;D tylko mam problem bo jestem wysoka,mam długie rece i nogi, spodnie czesto są przykrótkie a bluzki maja za krótkie rękawy i wez tu dopasuj ^^
lubuss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 23:33   #5584
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lubuss Pokaż wiadomość
ale na zdjęciu widzę że masz ładną figurę,z czego ty chcesz schudnąć
To do mnie??? Bo jezeli tak, to mam dobra figute , dla otaczajacych mnie ludzi Ale ja wiem, ze jest mnie za duzo i czulabym sie lepiej gdyby mnie bylo troche mniej
Stary 2012-11-06, 23:33   #5585
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Klaudeczka, wrzuć jakieś akutalne fotki...:pr osi:
A którego dnia wyszłaś z domu? Ja to nie lubię tak apuszczać korzeni w domu :/, a u mnie to jeszcze wiosna będzię, święta wielkanocne...
ale mało forsujące spacery są zalecane, także spokojnie jak będziesz w stanie to możesz wyjść z domu. Nie licz na to, że będziesz biegać ale wolnym kroczkiem dasz radę i w drugim tygodniu śmigać
Stary 2012-11-06, 23:37   #5586
lubuss
Raczkowanie

Cytat:
To do mnie??? Bo jezeli tak, to mam dobra figute , dla otaczajacych mnie ludzi Ale ja wiem, ze jest mnie za duzo i czulabym sie lepiej gdyby mnie bylo troche mniej
Możemy sie zamienić Mi mówią że chciałyby wyglądać jak ja a ja czuje sie za chudo^^ Ale wiesz jak ja schudłam tak gwałtownie to potem żałowałam w szczególności cycków i tyłka bo braki mi zostałY:P No piersi z d na b spadły to był dla mnie cios
Stary 2012-11-06, 23:37   #5587
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
puste przyszły ale to moze u mnie sie cos zacieło, hmm nie ważne ja teZ nie wierzylam az na sobie nie spróbowałam i ludzie którzy mnie widza na zajeciach co 2 tyg zaczeli sie pytac czy chora na cos nie jestem ze tak schudłam, ja zobaczyłam dopiero jak z dnia na dzien spodnie ze mnie spadały i nie miałam sie w co ubrac heh xd ale jakis plus bo całą garderobę musiałam zmienić z rozmiaru l na s ;D tylko mam problem bo jestem wysoka,mam długie rece i nogi, spodnie czesto są przykrótkie a bluzki maja za krótkie rękawy i wez tu dopasuj ^^

Ja mam ten sam problem ze spodniami, bo wszystkie na gleboka wode Tyle, ze jestem tec hnikiem odziezowym i prawie wszystkie spodnie moge przerobic Czasem jest duzy zapas w nogawkach, a czasem trzeba pokombinowac i doszyc cos na dol, zeby pasowalo
Stary 2012-11-06, 23:40   #5588
lubuss
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam ten sam problem ze spodniami, bo wszystkie na gleboka wode Tyle, ze jestem tec hnikiem odziezowym i prawie wszystkie spodnie moge przerobic Czasem jest duzy zapas w nogawkach, a czasem trzeba pokombinowac i doszyc cos na dol, zeby pasowalo
no a ja biore spodnie maja 94/96cm a ja potrzebuje 100cm żeby było dobre
Stary 2012-11-06, 23:43   #5589
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Możemy sie zamienić Mi mówią że chciałyby wyglądać jak ja a ja czuje sie za chudo^^ Ale wiesz jak ja schudłam tak gwałtownie to potem żałowałam w szczególności cycków i tyłka bo braki mi zostałY:P No piersi z d na b spadły to był dla mnie cios
Cycki mozna powiekszyc Priorytetem jedst utrzymac piekna figurke
Tyle, ze dla kazdego co innego Tu jest chyba problem Wszystko zalezy od twojego gustu Ja np lubie chlopczece figury z cyckami i daleko mi do tego

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ----------

Cytat:
no a ja biore spodnie maja 94/96cm a ja potrzebuje 100cm żeby było dobre
to Cie poiciesze, ze ja musze misc na 105-107 Masakra
Stary 2012-11-06, 23:45   #5590
anne001
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
W oczekiwaniu na własne "new boobs" chłonę jak gąbka Wasze doświadczenia z żelkami a tymczasem spytam w innym temacie. Proszę poradźcie jak odstawić dziecko od piersi. Ze starszą córeczką nie miałam problemu ale moja 14miesięczna wcześniaczka nie daje się. Wysysa mnie już tylko w nocy, jak się zawezmę i nie chce dać to mamy mega awantury. Nie chce mleka modyfikowanaego ani nic z butelki. Opcja z wyjechaniem na weekend nie wchodzi w grę. Boję się, że czym dłużej tym gorzej się odłączyć...

możesz posmarowac czyms gorzkim piers, zakleic plasterkami i udawac ze Cie bolą (masz bardzo chore cycuszki) pomalowac gencjaną i ten sam bajer

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

tak napisalam ze sama nie rozumiem, jak posmarowac czyms gorzkim to bez zaklejania, ma nie smakować maluchowi
Stary 2012-11-06, 23:46   #5591
lubuss
Raczkowanie

Cytat:
Cycki mozna powiekszyc Priorytetem jedst utrzymac piekna figurke
Tyle, ze dla kazdego co innego Tu jest chyba problem Wszystko zalezy od twojego gustu Ja np lubie chlopczece figury z cyckami i daleko mi do tego

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ----------

to Cie poiciesze, ze ja musze misc na 105-107 Masakra

hehe no ja licze że 100cm i siegają mi do kostki wiec juz jest w miarę;D ale synek mówi że jest nany(w jego mowie to znaczy ładnie) i wystarczy
Stary 2012-11-06, 23:46   #5592
ania 31
Raczkowanie

Dziewczyny znalazlam te tabsy o ktory pisze lubuss w uk cena bardzo atrakcyjna ale...no wlasnie jest to pewne ale wiec poczytajcie opis i wplyw jaki moze miec a najprosciej piszac skutki uboczne

Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje

21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 23:49   #5593
anne001
Raczkowanie

Ja nic o odchudzaniu nie wiem, za specjalnie nigdy tego nie robiłam... za to mam przyjaciólkę która cale zycie to robi, na dodatek jest instr. fitness, ale czy bardzo szczupła jest... nie powiedziała bym. a je rózne specyfiki tonami.
Stary 2012-11-06, 23:50   #5594
lubuss
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania 31 Pokaż wiadomość
Dziewczyny znalazlam te tabsy o ktory pisze lubuss w uk cena bardzo atrakcyjna ale...no wlasnie jest to pewne ale wiec poczytajcie opis i wplyw jaki moze miec a najprosciej piszac skutki uboczne
No dokładnie poczytajcie, zastanówcie sie bo to spala cały tłuszcz i to nagle, mi sie trzesły ręce, dziewczyny którym załatwiałam też sie trzesły ręce tak po za tym to nic. Poczytajcie opini osób które je brały i co na ich temat myślą, bo tak skutki uboczne wypisane przez specjalistów to wiecie jak jest. Wiadomo na każdego działa inaczej, ale to jedyna rzecz jaką mogę polecić na odchudzanie bo próbowałam na prawdę dużo
Stary 2012-11-06, 23:50   #5595
anne001
Raczkowanie

a te cwiczenia na tej maszynie żabulkowej nie działają tak dobrze??
Stary 2012-11-06, 23:51   #5596
lubuss
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
Ja nic o odchudzaniu nie wiem, za specjalnie nigdy tego nie robiłam... za to mam przyjaciólkę która cale zycie to robi, na dodatek jest instr. fitness, ale czy bardzo szczupła jest... nie powiedziała bym. a je rózne specyfiki tonami.
no ja robiłam tak samo szłam na silownie i łykałam z 5 różnych tabletek do tego jakies błonniki,chromy i takie pierdoły. ale miałam taką przemianę materi że nie mogłam schudnąć, a teraz nie mogę przytyć i co zrobić
Stary 2012-11-06, 23:55   #5597
anne001
Raczkowanie

dokładnie tak samo miała i na dodatek ma bardzo powazne problemy z wypróżnianiem. nie wiem czy ma to cos wspólnego,ale nie zdziwiła bym się. nie zniechęcam nikogo oczywiście, tak sobie bazgrolę. pewnie gdybym miała świra na tym punkcie tez róznych sposobów bym szukała.
Stary 2012-11-07, 00:00   #5598
lubuss
Raczkowanie

dobra dziewczyny spadam spać spokojnej nocki
Stary 2012-11-07, 00:01   #5599
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
a te cwiczenia na tej maszynie żabulkowej nie działają tak dobrze??

dzialaja
Ta druga mam 1,5 tygodnia, a jua widze duza roznice w tyku i boczkach
Takze polecam trzesienie cialem
Stary 2012-11-07, 00:03   #5600
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
to jest tak, że one po op. sa spuchnięte ale tez wyglądają nienaturalnie, mają dziwny kształt i są strasznie twarde i ta opuchlizna to nie tyle im wielkości dodaje co dziwnych kształtów a implant jest ściśnięty mięśniem ale po jakimś czasie ten mięsień się luzuje, schodzi opuchlizna one się robią coraz miękksze zaczynają nabierać ludzkich kształtów i tak jakby rozkwitały i robią się troszkę większe bo skoro większość z nas kupuje później większy rozmiar to z czegoś to się bierze
To prawiem jak w fazie dojrzewania..., która mnie jakoś ominęła
Stary 2012-11-07, 00:05   #5601
anne001
Raczkowanie

no teraz to na bank Mikołaj musi mi ją przytargać w tym roku

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Niezadowolencja, zapraszam do albumu, tam znajdziesz 10 dniowe krzywulce, nad którymi również płakałam,a teraz- cud,miód
Stary 2012-11-07, 00:08   #5602
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
ja wyszłam hmmm..kilka dni po,może tydzień,a w 10 dobie jak byłam na ściągnięciu szwów to już luzik,musiałam iść powoli bo mi się piersi trzęsły i je przytrzymywałam ale dałam radę iść na strefę kibica we Wrocku,kilka godz na nogach i supera w pierwszych dobach myślałam że po miesiącu będę normalnie funkcjonować,pamietaj,szy bko minie!!!4dni najgorsze,ja w 5 odżyłam
a jakie nowe mam dodać???mam z września..a zrobię na 5miesiący,może jutro focie to wrzucę!!!mam Cię w znajomych???to zobacz!!
Klaudeczka...aż nalałam sobie wina i poszłam zapalić. Nie mogę oglądać takich zdjęć, bo się czuję, jak dziecko przed cukeirnią. Uwielbiam takie kostiumy, jak Ty nosisz.
Idę w pon na USG sprawdzić czy mi się tam nic złego w tym moim cycuniu nie zrobiło i biorę się za układanie wszystkiego w pracy, żeby może móc wcześniej zorganizować tą op.
Stary 2012-11-07, 00:15   #5603
ania 31
Raczkowanie

Cytat:
No dokładnie poczytajcie, zastanówcie sie bo to spala cały tłuszcz i to nagle, mi sie trzesły ręce, dziewczyny którym załatwiałam też sie trzesły ręce tak po za tym to nic. Poczytajcie opini osób które je brały i co na ich temat myślą, bo tak skutki uboczne wypisane przez specjalistów to wiecie jak jest. Wiadomo na każdego działa inaczej, ale to jedyna rzecz jaką mogę polecić na odchudzanie bo próbowałam na prawdę dużo
mysle ze kwestia skutkow ubocznych to nie to co wypisuja specjalisci a dane skladniki w produkcie ktore mago nam szkodzicale nie koniecznie musimy to jednakowa odczuwac aczkolwiek lubuss ja cie nie neguje tez praktykuje na sobie duzo i roznie to bywa a nad twoim specyfikiem tez sie zastanawiam czy sie nie skusic

Stary 2012-11-07, 00:19   #5604
anne001
Raczkowanie

Dobranoc kobietki
Stary 2012-11-07, 00:22   #5605
ania 31
Raczkowanie

Cytat:
Klaudeczka...aż nalałam sobie wina i poszłam zapalić. Nie mogę oglądać takich zdjęć, bo się czuję, jak dziecko przed cukeirnią. Uwielbiam takie kostiumy, jak Ty nosisz.
Idę w pon na USG sprawdzić czy mi się tam nic złego w tym moim cycuniu nie zrobiło i biorę się za układanie wszystkiego w pracy, żeby może móc wcześniej zorganizować tą op.
a to kolezanka przedpo pali???a wiesz ze to nieskazaneja tez popalam i boje sie troszke co to bedzie i jak to bedzie

---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ----------

kolorowych snow dziewczynki ja tez mykam lulu bo jak znam zycie moja 3letnia gwiazda przylezie w nocy i powie mamusiu juz jestem do juterka

Stary 2012-11-07, 00:24   #5606
anne001
Raczkowanie

moja tez przyłazi... i zamieniamy sie łóżkami albo mi wmawia ze już jest jutro bo przeciez widno już prawie na dworze
Stary 2012-11-07, 00:37   #5607
belseno
Zadomowienie

Cytat:
To prawiem jak w fazie dojrzewania..., która mnie jakoś ominęła
co komu pisane to go nie minie

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

Cytat:
ojojoj..rzucaj to palenie i to już! a do kliniki dzwoń i pytaj, zdarza się, że ludzie przesuwają, odwołują...no trzeba tam systematycznie dzwonić i mówić, że jak coś to chcesz wcześniej w końcu będą Cię mieli tak dosyć, że sami do Ciebie zadzwonią

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

Cytat:
No ja w maju jestew w Polsce i krece tu dziewczyny na jakas MYAOWKE!!!! W maju oczywiscie:ju pi:
a w jakim mieście będziesz stacjonować? Takie spotkanko to baaaardzo fajny pomysł, ja jestem za!

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-11-07 o 00:36
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 07:52   #5608
cycatka
Raczkowanie

Witam wszystkie ja od wczoraj mam dołek psychiczny ale kiedyś mi przejdzie, poczytałam wasze wypociny i mi lżej nieco, a wam życzę miłego dnia bo u mnie za oknem siąpi
cycatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 08:40   #5609
horo_2
Zadomowienie

ej dziewczynki
Witam się z rana... wczoraj już padłam...

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
to mogłaś pytać za duże obciążenie na co?
dla organizmu ... ale nie wnikałam dla jakiejś jego części konkretnie

Cytat:
Horo ja w Ciebie wierze Ty jestes laseczka , mimo, iz nam tu zaprzeczasz, ale Cie rozumiem, bo widzisz cos u siebie czego my nie widzimy KOBIETY...... Kup sobie ten wibrator i wytrzasniesz wszystko raz dwa Z doswiadczenia Ci powiem, ze warto
Żabuś,
kochana jesteś
podobno wiara czyni cuda ...ale nie zamierzam szybko odpuścić... trochę ćwiczeń, jakaś delikatna dietka i może tragedii do wiosny nie będzie

Cytat:
hejka!!!

HORO a tak o tobie myślę...a ty ćwiczysz brzuszki????
nie ćwiczę brzuszków
ale chyba zacznę... a jakie polecasz? takie pełne, aż do kolan, czy tylko napinanie mięśni i unoszenie się? ...nie wiem czy jasno się wyraziłam o co mi chodzi...

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Proszę Was o odpowiedź. Od wczoraj mam żelki anatomiczne. Czy Wy też na samym początku miałyście takie zdeformowane piersi. Moje cycki wyglądają jak dwa garbate nosy. Powiedzcie, że to się ułoży i będą wyglądały normalnie. Właśnie dopadła mnie olbrzymia załamka. Siedzę i wyję i trochę z bóul i z wyglądu i z tego, że nawet dziecka nie mogę wziąć na ręce i przytulić... Błagam powiedzcie, że na początku to zawsze tak wygląda z anatomami
wszystkie są krzywe i garbate na początku... a po zdjęciu stanika jeszcze kwadratowe
więc na razie nie ma co się zamartwiać

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
W oczekiwaniu na własne "new boobs" chłonę jak gąbka Wasze doświadczenia z żelkami a tymczasem spytam w innym temacie. Proszę poradźcie jak odstawić dziecko od piersi. Ze starszą córeczką nie miałam problemu ale moja 14miesięczna wcześniaczka nie daje się. Wysysa mnie już tylko w nocy, jak się zawezmę i nie chce dać to mamy mega awantury. Nie chce mleka modyfikowanaego ani nic z butelki. Opcja z wyjechaniem na weekend nie wchodzi w grę. Boję się, że czym dłużej tym gorzej się odłączyć...
ja jestem teraz na etapie karmienia piersią, ale mała ma dopiero 2,5 miesiaca
i tak się właśnie zastanawiam czy nie dodać jej czasem mleczka z butelki, żeby później było łatwo przestawić

Cytat:
hejkaa jak dasz jej wtedy w nocy butelkę zamiast piersi???nie chce tak???kurde to naucz ją pić z butelki jakoś,nie znam tego bo moje dzieci piły z butelki AVENT od 1 momentua też pokarmiłam trochę bo syna prawie rok a małą 10 miesięcy i spoko!!!nie miałam problemu z odstawieniem!!!
Klauduś,
a od kiedy dodawałaś jej butelkę? ... jeśli wogóle dodawałaś mleko modyfikowane...
a jeżeli tak, to w jakiej ilości dziennie?
moj tz wkurza się jak wychodzę... zwłaszcza teraz na urządzenia poćwiczyć, bo boi się , ze mała zacznie krzyczeć, ze chce do cycka...

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 08:44   #5610
Amorcio
Wtajemniczenie

y
Cytat:
możesz posmarowac czyms gorzkim piers, zakleic plasterkami i udawac ze Cie bolą (masz bardzo chore cycuszki) pomalowac gencjaną i ten sam bajer

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

tak napisalam ze sama nie rozumiem, jak posmarowac czyms gorzkim to bez zaklejania, ma nie smakować maluchowi

Witajcie w ten ponury poranek. Dziekuje za rady. Bede twarda bo od 15mcy nie przespalam ani jednej nocy w calosci, do tego mala potrafi sie obudzic ok 3 nad ranem chetna do brykania. Moja starsza corcia byla latwiejsza w obsludze. Zaczne dzis wieczorem od tego smarowania jak radzisz, mysle, ze to moze ja zrazic, mleka modzfikowanego nie musi pic, je jogurty, twarozki. Jeju najpierw walczylam o mleko gdy mala lezala w klinice przez miesiac i nikt nie dawal mi szansy na karmienie a ja cieszylam sie ze zyjemy i dochodzimy do zdrowia a teraz nie moge jej odlaczyc a na wczesniaka nie wzglada juz wcale. Dopiero ok 3mce po odstawieniu mozna zaczac myslec o nowych cycuszkach bo mleko musi zaniknac calkowicie

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
ej dziewczynki
Witam się z rana... wczoraj już padłam...

dla organizmu ... ale nie wnikałam dla jakiejś jego części konkretnie

Żabuś,
kochana jesteś
podobno wiara czyni cuda ...ale nie zamierzam szybko odpuścić... trochę ćwiczeń, jakaś delikatna dietka i może tragedii do wiosny nie będzie

nie ćwiczę brzuszków
ale chyba zacznę... a jakie polecasz? takie pełne, aż do kolan, czy tylko napinanie mięśni i unoszenie się? ...nie wiem czy jasno się wyraziłam o co mi chodzi...

wszystkie są krzywe i garbate na początku... a po zdjęciu stanika jeszcze kwadratowe
więc na razie nie ma co się zamartwiać

ja jestem teraz na etapie karmienia piersią, ale mała ma dopiero 2,5 miesiaca
i tak się właśnie zastanawiam czy nie dodać jej czasem mleczka z butelki, żeby później było łatwo przestawić

Klauduś,
a od kiedy dodawałaś jej butelkę? ... jeśli wogóle dodawałaś mleko modyfikowane...
a jeżeli tak, to w jakiej ilości dziennie?
moj tz wkurza się jak wychodzę... zwłaszcza teraz na urządzenia poćwiczyć, bo boi się , ze mała zacznie krzyczeć, ze chce do cycka...
Horo a ile miesiecy ma Twoj maluszek. sorkki nie mam polskiej czcionki bo mi wlasnie moja informatyczka cos nabroila
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości