|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | ||
|
zawsze mam racje
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...utter-100.html Cytat:
Jak zbadać ph bez bibułek to nie wiem Chyba ze mnie dobry materiał na hejterkę
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-11-06 o 23:15 |
||
|
|
|
#572 | |
|
Moderator
|
Cytat:
kurde, aż się boję zamieszczać posta jak już kupię kulki Guerlainkowe...w sumie anonimowych komentatorów mam wyłączonych, ale opinia pójdzie w świat... Edytowane przez kasiaj85 Czas edycji: 2012-11-06 o 23:08 |
|
|
|
|
#573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37470707]Nie wiem czy zmieniły, ale dalej nie robią nic szczególnego Współczuję maseczki Ja się przed chwilą peelingowałam mieszanką: peeling z nasion czarnej porzeczki + kwas hialuronowy + glinka czerwona I mam skórę gładką jak pupa niemowlaka Ale maseczkę ze spiruliny zawsze odkładam na później, zawsze jest jakiś powód, by jej nie robić [/QUOTE]Peeling z czarnej porzeczki to mój ulubieniec. Kocham go i właśnie dzisiaj też go używałam
|
|
|
|
|
#574 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zamówiłam ten balsam Lavera drogo z przesyłką, ale może da radę
|
|
#576 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37470707]Nie wiem czy zmieniły, ale dalej nie robią nic szczególnego
Współczuję maseczki Ja się przed chwilą peelingowałam mieszanką: peeling z nasion czarnej porzeczki + kwas hialuronowy + glinka czerwona I mam skórę gładką jak pupa niemowlaka Ale maseczkę ze spiruliny zawsze odkładam na później, zawsze jest jakiś powód, by jej nie robić [/QUOTE]brzmi fajnie Cytat:
ej to teraz mnie przeraziłaś! mam nadzieję, że nie będę miała takich przygód
|
|
|
#577 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Reszty ich produktów nie znam ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Prawda Co najlepsze, kosztuje tylko 3,99 zł, słoiczek jest spory, a peeling wydaje się być bardzo wydajny, bo na jeden raz zużyłam naprawdę niewiele A skuteczny.
|
|
|
|
|
#578 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Mam nadzieję, że napiszesz o nim parę słów jak już przetestujesz. Ja póki co mam bana na pomadki nawilżające, bo mam już kilka, a z moimi skłonnościami jak już do kilku dojdę to zaczyna to iść dalej szalonym tempem.
|
|
#579 | |
|
Zakorzenienie
|
To ja jeszcze raz Wam dziękuję
Jutro się okaże co kupiłam ![]() Tymczasem życzę miłych, erotycznych snów Dobranoc ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37471187]Ja z Lavery mam tylko krem do rąk, właśnie go denkuję (rozcięłam tubkę), jest dobry, ale bez szału Reszty ich produktów nie znam ![]() [/QUOTE] Skład wydał mi się świetny, to wzięłam wypróbować. Ale zanim do mnie doleci to zdążę wypróbować jakieś inne specyfiki dostępne stacjonarnie Cytat:
Ja miałam sporo pomadek, ale nagle wszystkie mi się pokończyły dziwnym trafem. Nawet ostatnia Eveline już ledwo zipie. Zrządzenie losu jakieś. heh.
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37471187]
Prawda Co najlepsze, kosztuje tylko 3,99 zł, słoiczek jest spory, a peeling wydaje się być bardzo wydajny, bo na jeden raz zużyłam naprawdę niewiele A skuteczny.[/QUOTE]a gdzie go można zdobyć ? skusiłam się kiedyś na peeling z lush'a, ale mi nie pasi
|
|
#581 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z drogeryjnych pasowała mi Soraya Morelowa (wersja antybakteryjna) Nie wiem, czy próbowałaś Z jeszcze mocniejszych ścieraków - korund z oliwką dla dzieci Ale do tych kryształków trzeba mieć trochę cierpliwości ![]() Ja uciekam spać, dobranoc wszystkim
|
|
|
|
|
#582 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Pychota!Kuszą mnie inne smaki ![]() Nie spotkałam się. Było stoisko na festiwalu Smaków we wrześniu, ale gdzie kupić, to nie wiem. Chyba w małych, wyspecjalizowanych sklepach z alkoholem. W ZSK na przykład ![]() W Archipelagu Piękna chyba też.
|
|
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!!! świetnie1 gratuluję! przeurocze stworki ![]() jakie cudowne :S, chociaż ten mały co tłukł mamę... nienajlepiej to o niej świadczy, że sobie pozwala ![]() a te na końcu aż poszukałam pierwszej części
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam ten cydr w Almie.
![]() Były też truskawkowe, śliwkowe. W tesco też można cydr dostać. Gruszkowy i chyba jabłkowy.
|
|
#585 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
Znacie jakies sposoby na sen? Polozylam sie spac i musialam kompa wlaczyc, bo nici ze snu
|
|
|
|
#587 |
|
Konto usunięte
|
Hej!
Cały dzień mnie tu nie było, a mam wrażenie, jakbym miała tydzień zaległości Nadrobiłam Was pobieżnie ![]() Dzień wczorajszy i dzisiejszy to dla mnie masakra, ciągle w biegu, prawie bez snu w nocy, w stresie i z milionem spraw na głowie i z bolesnym okresem, ale wszystko udało mi się załatwić! ![]() Dostałam dziś propozycję testowania niemieckich dermokosmetyków Granatapfel - pewnie kilka z Was też dostało? Przyjęłyście? Mi wszystko pasuje poza kremem, ale jego mógłby testować ktoś inny Zresztą oni chyba nawet nie wymagają recenzji na blogu tylko wypełnienie ankiety, bo to ta sama firma co Merz i Novoxidyl.
|
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37471361]Kupowałam na Zrób Sobie Krem
Z drogeryjnych pasowała mi Soraya Morelowa (wersja antybakteryjna) Nie wiem, czy próbowałaś Z jeszcze mocniejszych ścieraków - korund z oliwką dla dzieci Ale do tych kryształków trzeba mieć trochę cierpliwości ![]() Ja uciekam spać, dobranoc wszystkim [/QUOTE]dzięki niestety morelki nie próbowałam...jakoś do tych drogeryjnych mazideł podchodzę jak pies do jeża wolę kupować online może dlatego, że nie widzę jak pieniądze uciekają ? korund mam oliwkę dodam i będę się zaraz bawiła dzięki za pomysł !będę pamiętała na przyszłość ![]() też uciekam idę się peelingować, masować, nacierać, obcierać itd dobranoc wszystkim bardziej wytrwałym ![]()
|
|
#589 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37471089]A masz porównanie z innymi takimi naturalnymi? Np. z truskawek, malin, bzu, łupin orzecha laskowego? Kuszą mnie one (tak na przyszłość), a zastanawiam się, czy warto
[/QUOTE]Mam. Orzechowy jak dla mnie to jakieś nieporozumienie. Jest bardzo duży jeżeli chodzi o drobiny. Bardziej mnie rysował niż robił to co miał robić. Wymaga solidnej bazy. Mam też z nasion truskawki zdaje się i daleko mu do porzeczki. Niby jest podobny, ale po pierwsze moja skóra na niego tak dobrze nie reaguje jak na porzeczkę i jest chyba jeszcze ostrzejszy. Korund też mam i lubię. Jednak to porzeczka zdobyła moje serce. Napisałam zresztą hymn pochwalny na jego temat na blogu kiedyś
|
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37471534]Ciepłe mleko?[/QUOTE]
nie mam już mleka, bo po południu zachciało mi się wypić wszystko
|
|
|
|
#592 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Jak przyszłościowo ![]() Ja żyję co najwyżej następnym tygodniem. Cytat:
Zwykle po prostu ludzie sobie obiecują coś, a już w momencie postanowienia wiedzą, że nie mają motywacji żeby plan kontynuować. Ja jak coś już publicznie rzucę to ma to dla mnie jakąś moc- np wypisałam na blogu co mogę kupić w tym miesiącu i chociaż dzisiaj baaardzo mi się chciało balsamu eveline to go odstawiłam, bo wstyd by mi było napisać, że już na początku miesiąca się poddałam (i bardzo dobrze wyszło, bo jeszcze mam pełno do zużycia) A co do mojego hejterskiego tekstu- dziękuje inspirowałam się komentarzami na blogach.Zapomniałam jeszcze o czymś takim 'Jesssu! ile Ty kupujesz, ludzie cały miesiąc muszą przeżyć za 1200 zł i rodzinę wyżywić a Ty raz do Douglasa i 500 zł nie ma!!!!!'
|
|
#593 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
I te chrupki kukurydziane;P Masz rację, udzielałam się na forum "Gotowych" i zazwyczaj komentowałam już z rana, bo wtedy miałam wolne poniedziałki, więc dzień rozpoczynałam od zassania nowego odcinku:P Cytat:
Będziemy się widziały 18.11 Wiem, że kosmetyki Miyo są dostępne w Astorze przy Krakowskiej. Myślałam, że stamtąd zniknęły, podobnie jak Rossmann przy Krakowskiej. Poza tym Miyo jest w Karolince na stoisku Beauty Store (koło New Yorkera).Pani z Działu Spraw Studenta twierdzi, że stawki zostaną podane po 10.11. Mam nadzieję, że wciąż będą takie wysokie, bo załapałam się na 2. kategorię W zeszłym roku cieszyłam się co miesiąc z przypływu gotówki![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37462256] Ale z Was nerwuski, wszystkie tak łatwo można wytrącić z równowagi Ja z kolei jestem okropny płaczek... Jak mnie coś zdenerwuje, od razu łzy napływają mi do oczu i nie mogę się w żaden sposób powstrzymać... Wystarczy mi powiedzieć coś przykrego albo jak mnie coś zestresuje - koniec Jak byłam w Warszawie i jakiś dziadek mi wyrwał picie z ręki to się po jakimś czasie rozpłakałam [/QUOTE] Ja z kolei w takich sytuacjach reaguję bardzo agresywnie. Nie wiem, czy nie lepiej byłoby się po prostu rozpłakać Jak zaczynam kogoś wyzywać i wygarniać mu, co o nim myślę, to nie zawsze jest to mądre... Cytat:
Cytat:
Przy moich wymagających ustach tylko takie pomadki dają radę. O ile w lecie jakaś pomadka z parafiną jeszcze da radę, o tyle w zimie potrzebuję treściwych naturalnych maseł i olejów. Nie wiem, jak jest u Ciebie, bo słyszałam, że niektóre osoby zimą właśnie sięgają po pomadki z parafiną.
|
|||||
|
|
|
#594 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Kombinuj, trening czyni mistrza
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A tak poważnie to szukam pracy od ponad roku Przez rok byłam miłą panią urzędniczką w UP, oczywiście tylko w roli stażystki ![]() Cytat:
![]() Muszę go w końcu zamówić, tyle dobrego o nim czytałam ![]() Cytat:
Szkoda, bo uwielbiałam maskę do włosów.
|
|||||
|
|
|
#595 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
na szczęście nie było mnie wtedy i tego nie musiałam oglądać ![]() Cytat:
![]() to chyba tylko moja kotka nie aportuje ![]() Cytat:
ja jestem bardzo zadowolona, mimo paru minusów (np. obciążenie, zapach )ale są już rezultaty Cytat:
no i strasznie się stresuję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() witaj ![]() Cytat:
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37469266]Hmmmm najpierw na myśl przyszedł mi Carmex (koniecznie klasyczny w słoiczku, wersje tubkowe dla mnie nie są tak dobre), może jeszcze wazelina Flos Leku? Ja mam waniliową i sobie chwalę ![]() Dla mnie Carmex jest najskuteczniejszy, ale koniecznie ten w słoiczku Jeszcze ewentualnie Tisane w słoiczku (sztyft się u mnie zbytnio nie sprawdził) Koleżanka ma jakieś smarowidło z The Body Shop w słoiczku (o zapachu mango bodajże) i też sobie chwali[/QUOTE] Carmex: nie lubię tego chłodzenia FlosLek: piękny zapach ale działanie krótkotrwałe najbardziej lubię wazelinę z ziaji zwykłą bezzapachową, wg mnie lepsza od Flosleku ![]() a kupiłam ją do henny, na usta świetna dooooo-brraaaaaa-noooooc proszę jutro już tyle nie pisać!
|
|
|
#596 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja na filmie, który znam już na pamięć i tak zawsze płaczę... i jak się mega wścieknę to też mi łzy lecą, ale to jak mówisz z bezsilnościCytat:
a co do pomadek ochronnych to ja lubię carmex w słoiczku, tisane niestety jeszcze nie używałam
|
|
#597 |
|
Klientka w krawacie
|
Przeziębiłam się. Niech ktoś miłosierny mnie dobije, prooooooszę
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie do ust to tylko Tisane( w słoiczku albo sztyfcie) forever
|
|
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam wazeliny vaseline, ale są niedostępne w Polsce - jednak polecam, polecam, polecam, gdybyście tylko miały dostęp.
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj aktualizacja włosów
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

kupiła ten szampon:

Lush & China Glaze lover!
Ja się przed chwilą peelingowałam mieszanką: peeling z nasion czarnej porzeczki + kwas hialuronowy + glinka czerwona
[/QUOTE]

Jutro się okaże co kupiłam