Biegamy,piszczymy,na szafki wchodzimy,nie możemy się doczekać sanek i zimy.07-08.2011 - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnej cześci naszego wątku. Zapraszam do głosowania
Już jest zima i bałwanek-mamo, mamo nie mam sanek! 4 8,33%
Na jedzenie czasu nie marnujemy, od rana do nocy świat poznajemy. 0 0%
Śnieg, sanki i Mikołaj, do zabawy nas zawołaj. Ciągle rośniemy i coraz więcej łobuzujemy 0 0%
Książki „czytamy“, coraz więcej mówimy, nasze mamusie w zdziwienie wprawimy. 0 0%
Jesteście gotowi na szaleństwa wakacyjnych dzieci? To już kolejna zima z ich udziałem leci 0 0%
Pierwsze święta odkąd chodzimy i na saneczkach też już jeździmy 2 4,17%
Czy to synek, czy to córka- co dzień wielka rozpierdułka 13 27,08%
Kończymy ząbkować, zaczynamy mówić, wakacyjnych dzieci nie da się nie lubić. 3 6,25%
Zima przyszła, my psocimy i na sanki wychodzimy 2 4,17%
Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną 15 31,25%
Zbieramy siły, szyki zwieramy, na bunt dwulatka razem czekamy 1 2,08%
Mamy ciągle nowe, szatańskie pomysły, przez które mamusie tracą wszystkie zmysły 3 6,25%
Na sankach śmigać, choinki stroić, przy stole broić- to wszystko tej zimy ze swym smykiem zrobimy! 1 2,08%
Biegam, skaczę, klocki składam i na nocnik sobie siadam. 1 2,08%
Biegam, skaczę, klocki składam i do mamy ciągle gadam. 1 2,08%
Zęby prawie wszystkie mam, zjadam wszystko am, am am 2 4,17%
Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-07, 08:46   #1651
mamad1
Zadomowienie

Dot.: Biegamy,piszczymy,na szafki wchodzimy,nie możemy się doczekać sanek i zimy.07-0

Ddewik
Ja przez ostatnie dwie noce wstawałam po ok. 8 razy...

No i teściowie wrócili...
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 09:04   #1652
agulaaabar
Zakorzenienie

Dot.: Biegamy,piszczymy,na szafki wchodzimy,nie możemy się doczekać sanek i zimy.07-0

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość

Mój opelek też podobnie palił, ten który teraz mam trochę więcej, ale teraz mam diselka 3.0
Ale Domek mi teraz płakał Aż krzyczał Przed chwilką dopiero zasnął (po podaniu nurofenu). Dziecko mi się przez te zęby wykończy
To juz jest coś
Ale go męczą te zęby kurcze...
Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
Patik:
Hejo.
Sary wysypka jakby zbladła. Nigdzie nie dzwoniłam wcz bo i nie mam lekarza na telefon żadnego, na izbę nie jechaliśmy bo poszła spać i innych obajwów typu gorączka nie było więc nie było sensu.
Chyba to rzeczywiście po szczepieniu..W nocy 123637373 pobudek, ale za to spałyśmy do 8.30 a nie do 6. I jadłam 2 razy w nocy. Które z dzieci jeszcze w nocy butle ciągnie?
Wczoraj padało cały dzień, spaceru niet a dzisiaj wieje baaaardzo mocno, i wątpię żebyśmy wyszły...
Porobiło mi się aft i krost w buzi, na języku. Dyskomfot. Migdał nadal czuję.
Brumek przypomniało mi się, my mamy ławę zaokrągloną, i nogi też. Może takiej poszukaj? Te pufi boskie, nawet by mi do głowy nie przyszło że takie cuda są, ale i widze kosztują..
Stronczek Sara teraz jakoś nie przybiera.. od miesiaca gdzieś jest 12 kg. . W maju ważyła 10.300 jak byłyśmy w szpitalu. Wiec bez szału.
Jutro ....WRACAM!
p.s. zbieram kasę na tableta, sprzedaję niepotrzebne graty i ciuchy.
Lilka w nocy tylko pije, mleka już dosyć dlugo nie ciągnie.
I takie pomysły mi się bardzo podobają!

p.s. czekamy
Cytat:
Napisane przez myha82 Pokaż wiadomość

Witam Nie ma ostatnio weny do pisania...czytam was z uktycia...

Moje dziecko ostatnio odstawia cyrki wieczorem. Przedwczoraj po 30 minutowym śnie a wczoraj przy próbach samodzielnego zasypiania. Po 45 minutach gadania, krecenia sie w łózeczku dostaął histerii. Nie chciała isc ani na rece, ani nie chciała dac sie dotknac. Była wściekła jak osa...Musiaąłm ze 3 razy wychodzic z pokoju, zeby sie uspokic. Do tego jak jednak wziełam ja na rece to sie odpychała i kopała nogami. Dopiero butla mleka (druga) była w stanie ja uśpic...
Ja na prawde nie wiem jak to bedzie z 2...
Na pewno sobie poradzisz
Cytat:
Napisane przez DDewik Pokaż wiadomość
Witam!
Patik dzisiaj 7, a Ty gdzie?

Dwie pobudki dzisiaj w nocy były,Borysek spał do 8, ale ja jakoś się dzisiaj nie wyspałam, właśnie kawe pije, pogoda za oknem taka ze ho ho-wiatr i deszcz.Dzisiaj mamy szczepienie wiec trzymajcie kciuki, aby dziecko wytrzymało 3 wkłucia, coś czuję, ze będzie duzuuużo płaczu!
zaciśnięte!

Dzień dobry!
oo widze że dziś zbiorowe spanie do później my niedawno wstalyśmy... pije kawe, a za chwile zabieram się za robote bo dzis przychodzą naszą mokrą ściane robić i podgrzewacz w lazience... eh jak ja to lubie....

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 09:08   #1653
DDewik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
Ddewik
Ja przez ostatnie dwie noce wstawałam po ok. 8 razy...

No i teściowie wrócili...
Współczuje
Ja wlasnie nie wiem czemu dzisiaj spac nie mogłam,bo to nie przez Boryska, po prostu jakoś taka noc nieśpiącą dzisiaj miałam

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Agula dziekuje za odpowiedz odnośnie samochodu
DDewik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 09:34   #1654
ela_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
Natka_, chciałabym 86 z góry dziekuję

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

ela_86, super że plan na dzisiaj wykonany, to jakie masz kolejne punkty do odhaczenia?
dziś piorę drugi dywan, sprzątam łazienkę no i pokoje dokończyć muszę, tzn. w jednym w półkach a drugi cały ale i tak pójdzie lepiej niż wczoraj z tą kuchnią, ale dzis rano weszłam do domu i spojrzałam na kuchnię to aż mi się lepiej na sercu zrobiło

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość

Witam się ze szpitala
Radek ma nadal mega katar i kaszle. Bidulek strasznie się męczy.
Do tego mnie w nocy też jakieś osłabienie wzięło, nie mam siły nawet chodzić, kości mnie bolą. Najgorzej w kręgosłupie.
Nie wiem jak przetrwaliśmy dzisiejszy dzień....
Jutro mąż zostaje w domu na szczęście.
Konam normalnie. Przechodzę to jak facet grypę

Ja mam tę matę http://allegro.pl/mata-wodna-puzzle-...693789221.html i nie polecam. Dla mnie to totalny badziew. Kawałek dziwnego materiału.
Długo schnie i na środku od składania (składam delikatnie, nic nigdy na niej nie leży) popękała.
Obrazki s a w j.angielskim(to wiedziałam) ale mogłyby chociaż piszczeć czy coś przy dotykaniu.
Do tego cena z kosmosu.

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Dziewczyny przy jak wysokiej gorączce nie mogę Radkowi UU podawać?

Mojej oczywiście.
karmić karmić karmić, dasz mu przeciwciała i będzie silniejszy!

Cytat:
Napisane przez zapałeczka Pokaż wiadomość
Witam się

Staram się Was podczytywać ale to teraz trudne, bo w końcu znalazlam pracę. Praca kiepska, w TESCO na stoisku RTV/AGD, ciężko jest i zarobki maaarniutkie, a umowa oczywiście zlecenie. Ale chociaż to nas cokolwiek ratuje w naszej marnej sytuacji...

Natan niestety w żłobku musi siedzieć, ja go teraz już prawie nie widuje.... Odstawiam go do żłobka przed 8 (bo tylko do 8 dzieci można przyprowadzać), a z pracy wracam przed 20.... Ciężkie to wszystko.
głowa do góry, jakoś się wdrożysz w nową sytuację i niedługo będzie ok

Cytat:
mega fajne szkoda ze mnie nie stac :/

Cytat:
tylko czemu ta cena taka kosmiczna

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Ja niedawno wróciłam z malych zakupów, zostawilam moich facetów samych na 3 godziny.Mysłalam ze moze juz jakies prezenty gwiazdkowe porobię, ale zrobiłam tylko sobie.Kupiłam sukienke welniana w reserwie(przeceniona), w promodzie bluzeczke z koronki w kolorze czerwonego wina(rowniez przeceniona) i w carrym 2 bluzeczki(tez przecenione 50%). Dawno nic sobie nie kupiłam, bo zawsze dziecku i Tz cos przynosiłam, a dzisiaj bylam troszke egoistyczna.
Maz wlasnie robi suhi , zaraz bedziemy jesc-znow o pozniej porze.
i bardzo dobrze! trochę egoizmu robi dobrze na głowę

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
hej mamuśki
u mnie dołów ciąg dalszy więc nie smęcę

wszystkim chorowitkom zdrówka !!!!!

pytanie w K .

Cytat:
PATIK wracaaa

Witam Nie ma ostatnio weny do pisania...czytam was z uktycia...

Moje dziecko ostatnio odstawia cyrki wieczorem. Przedwczoraj po 30 minutowym śnie a wczoraj przy próbach samodzielnego zasypiania. Po 45 minutach gadania, krecenia sie w łózeczku dostaął histerii. Nie chciała isc ani na rece, ani nie chciała dac sie dotknac. Była wściekła jak osa...Musiaąłm ze 3 razy wychodzic z pokoju, zeby sie uspokic. Do tego jak jednak wziełam ja na rece to sie odpychała i kopała nogami. Dopiero butla mleka (druga) była w stanie ja uśpic...
musi trochę powalczyć... ale prędzej czy później dacie radę na pewno wyrobicie się zanim się powiększycie!

Cytat:
Witam!
Patik dzisiaj 7, a Ty gdzie?

Dwie pobudki dzisiaj w nocy były,Borysek spał do 8, ale ja jakoś się dzisiaj nie wyspałam, właśnie kawe pije, pogoda za oknem taka ze ho ho-wiatr i deszcz.Dzisiaj mamy szczepienie wiec trzymajcie kciuki, aby dziecko wytrzymało 3 wkłucia, coś czuję, ze będzie duzuuużo płaczu!

zimno jak cholera, a ja zostawiłam okna otwarte na noc, żeby się wywietrzyło no to się wywietrzyło....... dobrze, że jakiś bałwan na środku nie stoi... i że nie muszę skrobać szyb w meblach....

miałam jeszcze na balkonie posprzątać... ale boję się, że odlecę tak piz..ga :/

Edytowane przez ela_86
Czas edycji: 2012-11-07 o 09:35
ela_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 09:58   #1655
Natka_
Zakorzenienie

Witam z zombolandi

Moja bidula dalej cierpi z powodu zębow, nocka lepsza od wczorajszej, spalam aż 1,5 h Domek spal tylko jak siedzialam, a on wtulony we mnie. Więc przesiedzialam calą noc, byle bidok się wyspal i nie cierpial. Dzisiaj już lepiej, najgorsze są noce. Ciekawe kiedy bialy potwor się ukaże

Patik wraca!!!!

Cytat:
P
Dasz radę, do tego czasu się wszystko unormuje

Cytat:
Napisane przez JustPi Pokaż wiadomość

dobra muszę dziś popracować, bo wcześniej wychodzę z pracy i jadę z Mają na kontrolę do laryngologa zobaczyć czy drenu w uszach siedzą

Cytat:
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 10:01   #1656
agulaaabar
Zakorzenienie

Patik dalej zablokowana

Czas na zmiany !
Stary 2012-11-07, 10:08   #1657
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość
d

zimno jak cholera, a ja zostawiłam okna otwarte na noc, żeby się wywietrzyło no to się wywietrzyło....... dobrze, że jakiś bałwan na środku nie stoi... i że nie muszę skrobać szyb w meblach....

miałam jeszcze na balkonie posprzątać... ale boję się, że odlecę tak piz..ga :/

U nasz też zimno, deszcz pada.

A może Patik, do danej godziny jest zablokowana?
Stary 2012-11-07, 10:11   #1658
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
Bry Kuny

jestem żyję jest ciocia wiecie więc co u mnie

nadrabiam jestem na 45!!

Żbik chory
zdrowka dla Zbika

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
odpowiedz artura na pytanie co wożą tiry:
1. PIWO
2. wódkę
3. chipsy
takie sa skutki wizytu u tesców (mają sklep spożywczy i artur im "pomaga" w rozładunku towarów z samochodu dostawczego)

Nadrabiam i utknelam. Gonicie jak szalone.
Dzis mamy szczepienie wiec o kciuki poprosze

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 10:16   #1659
myha82
Wtajemniczenie

za wszytskie dzisiajesze szczepienia
Zdrówka dla wszytskich chorowitków

Martynka

Natalka
myha82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 10:24   #1660
patik87
Zakorzenienie

J E S T E M

Ale fajnie móc napisać po 3 tygodniowej niewoli

Tak, Natka dobrze pisze, do konkretnej godz miałam bana, 10:17

I ja też nie wygrałam a totka

I ja też mam nocki kiepskie, baaaardzo kiepskie. Do tego dziecko mi zaczęło jeśc 2 razy w nocy. Obłęd.
Stary 2012-11-07, 10:33   #1661
Kolina
Zadomowienie

cześć
moje dziecko jeszcze śpi, tzn mruczy coś ale drzemie sobie jeszcze
ale późno chodzi spać, więc mu się przesunęło

Patik, dobrze że już jesteś

Natka_, współczuję Wam nocy, no ale nie będzie to trwać wiecznie, no niech już wyjdą..

ela, my nie mamy termometru zewnetrznego ale po mocy grzania kaloryferow wnioskuję że jest zimno bardzo. Powodzenia w kkolejnym etapie "perfekcyjnej pani domi"
ja mieszkam rok u siebie a już widzę ile gratów się nazbierało, tylko odkłądanie, ukłądanie, "sprzątnie się" później....

DDewik, eveewe, za szczepienia

marzena_s, strasznie fajny jest ten dresik, raz jeszcze dzięki za kupno
polubiłam go tak bardzo że upolowałam polarowe takie same na zimne dni, wczoraj chodziliśmy w takim i w bezrekawniku, super, nie podwiewa nic, zimą pod kombinezon też się przydadzą

klikaniem go wybudziłam... a więc uciekam
Stary 2012-11-07, 10:34   #1662
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Dzis mamy szczepienie wiec o kciuki poprosze
zacisniete!
Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
J E S T E M

I ja też mam nocki kiepskie, baaaardzo kiepskie. Do tego dziecko mi zaczęło jeśc 2 razy w nocy. Obłęd.
Łelkom bek !

Czas na zmiany !
Stary 2012-11-07, 10:36   #1663
Marina1
Zakorzenienie

Patik Jak dobrze, że jesteś.

Ale się nażarłam z rana. Znaczy teraz skończyłam. Pęknę. Zjadłam płatki z mlekiem razy 3.
Oczy mnie bolą, wczoraj czytałam do 1 w nocy. Ostatnio czytam książka za książką. Fajnie mam, bo mam biblię pod blokiem właściwie.
Skończyłam czytać i przeżywałam jeszcze z godz., potem mi się śniły duchy, bo to o duchu kobiety i na faktach niby. Miłość Peonii. Jak dla mnie świetne. Jeszcze jestem przejęta i cały czas mam w głowie historię z książki.
Chociaż wolałabym tych książek z biblii nie oddawać, bo jakoś się przywiązuje do nich po przeczytaniu . Ale cóż.

Igora zaraz uśpię pewnie. Dalej ręczne usypianie, wózka z całej siły chlebotanie. Prawo-lewo, prawo-lewo i tak z 20 minut.

Coś miałam pisać...
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 10:37   #1664
Lili 83
Zakorzenienie

Patik
ale ten czas leci

Eve za szczepienie.

U nas chyba trochę lepiej.
Nocka nie była tragiczna, katar Radka męczył ale nie bardzo da sobie ściągnąć.
Idzie chyba ku lepszemu.

Ja wczoraj na wieczór jeszcze @ dostałam
Gardło mnie też zaczęło boleć.
Jedyny plus jest taki, że nie jem za wiele
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 10:39   #1665
Marina1
Zakorzenienie

A! zapałeczko ja byłam wczoraj w tesco, ale nie na rtv, tylko szybko wpadłam po mleko. W jakich godz. pracujesz? Kurde, niby fajnie, ale ten brak czasu na dziecko... Rozumiem Twoje rozterki.

o, Lili ja też wczoraj na wieczór @ dostałam.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 10:45   #1666
Lili 83
Zakorzenienie

Marina zazdroszczę czytania
Ja nie mam kiedy, Radek mi nie pozwala. A w nocy to bym wcześniej poszła spać jak on

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
o, Lili ja też wczoraj na wieczór @ dostałam.
to pewnie bedzie wysyp jak ostatnim razem
Stary 2012-11-07, 10:56   #1667
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
J E S T E M

Nooo nareszcie!
Witaj w zambolandi

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
P

Igora zaraz uśpię pewnie. Dalej ręczne usypianie, wózka z całej siły chlebotanie. Prawo-lewo, prawo-lewo i tak z 20 minut.

Coś miałam pisać...
Inaczej Igor nie zaśnie?

Cytat:

Ja wczoraj na wieczór jeszcze @ dostałam
Gardło mnie też zaczęło boleć.
Jedyny plus jest taki, że nie jem za wiele

Domek się inhaluje, a ja idę coś sprzątnąć
Stary 2012-11-07, 11:03   #1668
iustyna1
Wtajemniczenie

Lili ostatnio miałyśmy @ razem a tymczasem Ty dostałaś dopiero... WTF? ja już dawno po ???? Noooo tylko, że ja na tabletach.

Tż załapał dodatkową pracę . Chociaż jedno z nas jest zaradne...

Jakaś nierozgarnięta jestem dzisiaj, jak mój post
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 11:06   #1669
Kolina
Zadomowienie

Cytat:

Domek się inhaluje, a ja idę coś sprzątnąć
nie moge się nadziwić że tak grzecznie siedzi

Natka_ jedziesz dziś do h&m?

ja chyba pojadę do rossa, mleko mi się kończy - jeszcze na dzisiaj mam
może jakieś kulki zaliczymy czy coś
i termometr zewnetrzny musze kupić, bo mnie to wkurza że nie wiem jaka jest temp
Stary 2012-11-07, 11:06   #1670
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Czesc!

U mnie chandry ciag dalszy... Zuzi zamiast byc lepiej, to od wczoraj znowu nasilenie kaszlu. Oczywiscie dalej kiblujemy w domu. Wike moze odbierze moja kolezanka.

Jedyne pocieszenie jest takie, ze Antos ladnie spi, bo jak zasnie okolo 9 to do 5 bez pobudki w lozeczku, potem biore go do nas i spi do 7 lub dluzej.

Sorki, ze tak tylko o mnie, moze potem jak Antos pojdzie spac, to mi humor wroci.

aaa i ciesze sie, ze Patik wrocil
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 11:11   #1671
83monia
Zakorzenienie

znacie to http://www.dladzieciaczka.pl/product...PE-SORTER.html geomag klocki i sorter?

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 11:17   #1672
myha82
Wtajemniczenie

PATIKU witaj

Martynka

Natalka
myha82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 11:18   #1673
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość

Jakaś nierozgarnięta jestem dzisiaj, jak mój post

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
nie moge się nadziwić że tak grzecznie siedzi

Natka_ jedziesz dziś do h&m?

ja chyba pojadę do rossa, mleko mi się kończy - jeszcze na dzisiaj mam
może jakieś kulki zaliczymy czy coś
i termometr zewnetrzny musze kupić, bo mnie to wkurza że nie wiem jaka jest temp
Jedziemy, jedziemy Pamiętam o polarku
Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Czesc!

U mnie chandry ciag dalszy... Zuzi zamiast byc lepiej, to od wczoraj znowu nasilenie kaszlu. Oczywiscie dalej kiblujemy w domu. Wike moze odbierze moja kolezanka.

Jedyne pocieszenie jest takie, ze Antos ladnie spi, bo jak zasnie okolo 9 to do 5 bez pobudki w lozeczku, potem biore go do nas i spi do 7 lub dluzej.

Sorki, ze tak tylko o mnie, moze potem jak Antos pojdzie spac, to mi humor wroci.

aaa i ciesze sie, ze Patik wrocil
Biedna Wiki, mam nadzieję że szybko wyzdrowieje
Stary 2012-11-07, 11:20   #1674
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Lili ostatnio miałyśmy @ razem a tymczasem Ty dostałaś dopiero... WTF? ja już dawno po ???? Noooo tylko, że ja na tabletach.

[/B]
Ja tak mam Generalnie zawsze mam sporo później. Jak dostanę w terminie albo ciut wcześniej to jestem zdziwiona

dla zaradnego męża
Co Ty od siebie chcesz? Opiekujesz się dwójką dzieci, co byś chciała jeszcze robić?
Stary 2012-11-07, 11:20   #1675
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Jam mam z Wola i Lidla-są bardzo fajne.
Ja mam rajstopki z Lidla i strasznie się zmechaciły..

Cześć Patik

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 11:23   #1676
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Natka

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Ja mam rajstopki z Lidla i strasznie się zmechaciły..
Ja mam dla dziewczyn i przy pierwszym noszeniu juz jest dziura. Badziew.
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 11:24   #1677
83monia
Zakorzenienie

egoistycznie: podajcie mi linka do tej krowy do skakania gumowej, co macie. bo chce znalezc na allegro i komus kazac to kupic

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 11:30   #1678
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Ja mam dla dziewczyn i przy pierwszym noszeniu juz jest dziura. Badziew.
W dodatku kosztowały mnie 12 zł

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 11:34   #1679
patik87
Zakorzenienie

Od rana siedzę nad kompem. stanowczo za dużo czasu tak spędzam.
Nadrobiłam klub...wieczorem się ustosunkuje do tego wszystkiego.

Wczoraj miałam rozmowę o pracę......ALE NIE POSZŁAM <torba>
Poszperałam w necie, miejsca bym tam nie zagrzała, nie ma o czym pisać. Tż też mi nie pozwolił iść, i odpusciłam
Przeglądam oferty, jak jest coś naprawdę fajnego i obiecujacego to wysyłam cv, ale nic na siłę, nie ciśnie mnie. Czas pokaże co będzie.

Dzisiaj na obiad spaghetti dla nas i S, szybko sie robi, jeszcze pranie w planach.

U mnie też chandra, pogoda dobija, wszystko po trochu...
Ale jak mawiała chustka..łeb do słońca!
BTW czytałam jej blog, i te inne, po prawej stronie...
Jaki ten świat / bóg/ przeznaczenie to wszystko takie niesprawiedliwe..

Marina czytam teraz ksiażkę OCALONA Z PIEKŁA anna golędzinowska wyznania byłej modelki, też na faktach.
Ja w nocy nie czytam, spani wygrywa. Wieczorem po pół godz, i w dzień jak sara długo spi a ja ogarnięta ze wszystkim.

Dziękuję Agni za przekazywanie wiadomości

No tak wieje, wczoraj wiało ale dzisiaj to juć niemożliwości.

Zapałeczka a mały już w żłobku ok, nie płacze?

Dewik, eve kciuki za szczepienie, za brak powikłań.
Stary 2012-11-07, 11:37   #1680
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tak mam Generalnie zawsze mam sporo później. Jak dostanę w terminie albo ciut wcześniej to jestem zdziwiona

dla zaradnego męża
Co Ty od siebie chcesz? Opiekujesz się dwójką dzieci, co byś chciała jeszcze robić?
ja bym chciała jakiekolwiek pieniążki do domu przynosić, bo już mi źle być na utrzymaniu męża chciałabym mieć satysfakcję z tego, że pracuję i zarabiam. a tu
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości