|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Powoli rozglądam się za Coco Noir. Ceny na All spadły nawet szybciej niż oczekiwałam (obserwuję aukcje od niedawna i widziałam już kilka setek za 300 zł przy czym setka to dla mnie za dużo) marzyłoby mi się 50 ml w proporcjonalnej cenie ... Wydaje mi się, że CN nie będzie bardzo popularnym zapachem mimo "komercyjności", a może się mylę?
|
|
|
|
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mojej mamie sie spodobal (prawie 60-ka), ale poki co siedzi spokojnie w niszowach i chyba zapomniala nowej Chanelce![]() A ja teraz marze o: Coco edp Rodriguez edp Safari i o zuzyciu moich zapasow. Niektroych szkoda mi sie pozbywac, ale uzywac tez jakos nie idzie...;0 |
|
|
|
|
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2012-10-28 o 17:38 |
|
|
|
|
|
#3364 | |
|
Zadomowienie
|
Update:
Cytat:
Edytowane przez Zanthia Czas edycji: 2012-10-28 o 17:34 |
|
|
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
Le Dix, Balenciaga.
Sublime, Jean Patou. Enjoy, Jean Patou. Climat, Lancome. Peut-Etre, Lancome. Agent Provocateur. Maitresse, AP. Niech się spełnią te marzenia |
|
|
|
|
#3366 |
|
Raczkowanie
|
Marzą mi się:
1. TM Angel edp 2. Guerlain Samsara edp 3. Carolina Herrera 212 Vip edp 4. Kenzo Jungle Elephant edp 5. Estee Lauder Sensuous Noir edp wraz z kolejna wizytą w drogerii lista się wydłuża... |
|
|
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
Duże zmiany po testach...
1.S. Lutens Un Bois Vanille
2., Flowerbomb Extreme 3. Houbigant 'Quelques Fleurs' 4. Prada Candy 5. Hermes Elixir des Merveilles 6. Hermes Eau Claire des Merveilles 7. Marc Jacobs DOT 8. Houbigant Quelques Fleurs Royale 9. Eaudemoiselle Eau Fraiche 10. Lancome La Vie Est Belle 11. Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme 12. Miss Dior Le Perfum 13. Coco Noire 14. Hermes L’Ambre des Merveilles 15. Givenchy Eau Demoissele de Florale 16. Givenchy Eau Demoissele un Bois Aod 17. M.Micallef Vanille Cuir 18. M. Micallef Vanille Fleur 19. M. Micallef Vanille Marine 20. M. Micallef Vanille Orient Rezygnuję Mam |
|
|
|
|
#3368 |
|
Guerlain Lover
|
Aktualizacja:
Shalimar edp mogę skreślić, bo wczoraj odebrałam 75 ml 1. Shalimar Ode a la Vanille wersja 2012 2. Shalimar legre 3. Shalimar edt 4. Eternity (wypsikałam w moim flakoniku już wszystko co się dało )5. Ogrodek srodziemnomorski 6. Euphoria forbidden 7. Five o'clock, Ambre Sultan oraz Arabie 8. Flowerbomb La vie en rose 2012 - tej wersji jeszcze nie mam ![]() 9. Dahlia noir edp i edt 10. Zapas Winter Delice 11. DKNY Women Summer 2012 12. Zapas Black Cashmere stara wersja 13. Angel Aqua Chic 14. Issey Miyake L'eau d'issey edp (małe 25 ml wystarczy) Edytowane przez liv87 Czas edycji: 2012-11-01 o 12:40 |
|
|
|
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też małe zmiany, a kolejność nieprzypadkowa.
- Hypnose edp - Le Secret (na wiosnę/lat0) - mały Shalimar Initial - mała Dolce Vita
|
|
#3370 |
|
Raczkowanie
|
Issey Miyake L'eau d'issey i Flowerbombki
nadchodzi 6 grudzien i gwiazdka moze TŻ sie szarpnie na ktores... :P:P:P
|
|
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się marzy Black Cube, Straight to Heaven i skórzany Angel z Alienem
, tylko tyle
|
|
|
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
Moja lista (przed testami świeżo przybyłych próbek
) jest krótka:Cuir Noir Armani Prive Aedes de Venustas Signature Rose Le Labo Ale jako że obiecałam małżonkowi nowego IMaca, muszę na razie ogłosić odwyk... |
|
|
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
Do listy spełnionych marzeń dołączyły dwa tomy z bibliotecznej kolekcji Amouage - OPUS II i OPUS III, oba
A moje kolejne zapachowe marzenie jest już w drodze bo już nie mogę się doczekać
|
|
|
|
|
#3374 |
|
Wtajemniczenie
|
marzę o flaszce Habanity w dobrej cenie
, oczarowała mnie...
|
|
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
a mi sie marzy:
1.Mugler skorzany Angel i Alien 2.Mugler Le Gout de Parfum Angel i Womanity 3.Mugler Alien Essence Absolue 4. Hermes Un Jardin sur le Nil 5. Chanel Coco edp i Coco Noir 6. Guerlain Shalimar Ode a la Vanillie 7. Hermes L’Ambre des Merveilles i chyba tyle
Edytowane przez MAGDA1704 Czas edycji: 2012-11-14 o 22:49 |
|
|
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
Się marzy
![]() Tobacco Vanille Rose 31 Le Labo Rose Oud by Kilian Soir de Lune Musc Ravageur Pink Quartz No.5 edp Ange ou Demon Le Secret Angel edp. |
|
|
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
A pachnących marzeń więcej i więcej
![]() 1. Acqua di Gioia - na następne lato ![]() 2. D&G L'eau the one - flakon 3. Addict- kilka ml 4. Ange ou Demon Le Secret - na wiosnę 5. Angel edt - flakon 6. Vanille Noire 7. Moschino I love love - musi być setka ![]() 8. IN2U
Edytowane przez królewna z drewna Czas edycji: 2012-11-17 o 22:08 |
|
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualizuję się:
- My Queen, Calamity J, Vol de Nuit, Poison - na razie jestem zaspokojona - zapas Aniołka EdP - Kashmina Touch, jednak chcę wrócić do niej
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2012-11-18 o 19:18 |
|
|
|
|
#3379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest oud, róża, nuty drzewne, jest paczula i odrobina kwiatów i jest cudnie A teraz uganiam się za kolejnym oudowo różanym pachnidłem z domieszką różności
|
|
|
|
|
|
#3380 |
|
Zadomowienie
|
zachorowałam na Tobacco Vanille Forda, hermesowa Ambre Narguille może mu co najwyżej korek czyścić.
|
|
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3382 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3383 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Chyba nie tak szybko będę miał Black Cube, więc wraca na listę Ale za to będę miał na dniach swój flachon Greyland Chcę: - Amouage Honour Man i Interlude Man (i tak mnie nie stać, ale pomarzyć można ) - Montale Greyland (jeśli w trakcie zużywania odlewki nie odmieni mi się, to będę polował na flachon - Ramon Molzivar Black Cube (dekancik choć z 5 ml) Chcę potestować: - Amouage Opus VI - Amouage Silver - Amouage Tribute - Andy Tauer 11 Carrillon pour un ange - Atelier Cologne Oolang Infini - Comme des Garcons 8 88 - Comme des Garcons Series 1 Leaves: Calamus - Comme des Garcons Series 3 Incense: Zagorsk - Creed Green Irish Tweed - Creed Silver Mountain Water - Creed Tabarome - James Heeley Cardinal - L'Artisan La Chasse aux Papillons Extreme - L'Occitane en Provence Calanques - L'Occitane en Provence Verdon - Le Labo Rose 31 - Maison Francis Kurkdjian Absolue Pour le Matin - Maison Francis Kurkdjian Absolue Pour le Soir - Maison Francis Kurkdjian Acqua Universalis Forte - Maison Francis Kurkdjian Amyris Homme - Maison Francis Kurkdjian Cologne Pour le Soir - Montale Aoud Collection - Red Aoud - Montale Aoud Safran - Montale Embruns d'Essaouira - Montale Fougeres Marines - Nasomatto Pardon - Olivier Durbano Jade - Olivier Durbano Turquoise - Profumum Roma Alba - Profumum Roma Arso - Profumum Roma Fiori d'Ambra - Profumum Roma Ambra Aurea - Profumum Roma Aquea Nobilis - Profumum Roma Vanitas - Profumum Roma Victrix - Serge Lutens Encens et Lavande - Serge Lutens L'Eau Froide - Sonoma Scent Studio Fireside Intense - Swiss Arabian Mukhalat Malaki - Tom Ford Private Blend: Japon Noir - Tom Ford Private Blend: Italian Cypress - Abercrombie & Fitch Fierce - Antonio Puig Quorum Silver - Bvlgari Eau Perfumee au The Rouge EDC - Carolina Herrera Herrera Aqua PH - Chanel Allure Homme Eau Fraichissante Pour l`Ete - Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme - Chopard Noble Vetiver - David Beckham Homme - Elizabeth Taylor Passion PH - Ermenegildo Zegna Acqua D'Estate Essenza - Ermenegildo Zegna Essenza di Zegna - Ermenegildo Zegna Essenza di Zegna Intense - Ermenegildo Zegna Indonesian Oud - Ermenegildo Zegna Z Zegna Extreme - Etienne Aigner Aigner man 2 - Ferrari Essence Oud - Giorgio Armani Armani Mania PH - Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds Black Carat PH - Giorgio Armani Emporio Remix PH - Iceberg Eau se Iceberg PH - Issey Miyake L’Eau d’Issey Edition Bois PH - Issey Miyake L`Eau d`Issey Gold Absolute PH - Issey Miyake L’Eau d’Issey Noir Absolu PH - Jaguar Vision - Jean Paul Gaultier Gaultier 2 - Jean Paul Gaultier Le Male, wszelkie limitowanki, nie tylko letnie (poza Terrible) - Kenzo Homme Sport - Lacoste PH - Lanvin L'Homme Sport - Mont Blanc Legend - Oriflame Architect - Prada Luna Rossa - Shiseido Zen Men White Heat Edition - Versace V/S Homme - Versace Versus Uomo - Yves Rocher Comme une Evidence Homme - Yves Saint Laurent La Collection M7 Oud Absolu * - priorytety do obwąchania * - już poznałem/ rezygnuję z chęci poznania |
|
|
|
|
|
#3384 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Do listy dodaje najnowsze cudo Heliotrop Durbano (flachon kcem )
|
|
|
|
#3385 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chcę małe odlewki: Black Cashmire, Donna Karan Naomi Campbell, Naomi Campbell Soir de Lune, Sisley Chcę potestować: Etra, Etro Ciel d'Airain, Huitieme Art Parfums Back to Black, Kilian Battito d'Ali, Profumum Roma A la Nuit, Serge Lutens
|
|
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alien skorzany upolowany, NUedp rowniez, a fiolkowego Aniolka, dostane z flakonikiem rozkrecanym do listy nie dopisalam, a bym chciala jednak upolowac Curious In Control rozanego Aniolka w 25ml flakonie - upolowany ![]() i Juliette Has A Gun Midnight Oud noooo dzialaj wateczku dalej
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2012-11-23 o 08:32 |
|
|
|
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozostało do zrealizowania Shaal Nur i chcę jeszcze jakąś różę gęstą, ciężką z przyprawami, żywicami , bez kwasków i oudów - ale co by to miało być nie wiem
|
|
|
#3388 |
|
Konto usunięte
|
Mam już flaszkę Greyland
Chcę: - Amouage Honour Man i Interlude Man (i tak mnie nie stać, ale pomarzyć można ) - Montale Greyland (jeśli w trakcie zużywania odlewki nie odmieni mi się, to będę polował na flachon - Ramon Molzivar Black Cube (dekancik choć z 5 ml) Chcę potestować: - Amouage Opus VI - Amouage Silver - Amouage Tribute - Andy Tauer 11 Carrillon pour un ange - Atelier Cologne Oolang Infini - Bond No 9 Bleecker Street - Bond No 9 Bond No. 9 Perfume - Bond No 9 Coney Island - Bond No 9 Cooper Square - Bond No 9 Gramercy Park - Bond No 9 Great Jones - Bond No 9 I Love New York for All - Bond No 9 I Love New York for Him - Bond No 9 Little Italy - Bond No 9 Riverside Drive - Bond No 9 Saks Fifth Ave. Las Vegas - Bond No 9 So New York - Bond No 9 Texas - Clive Christian 1872 Men - Clive Christian C Men - Clive Christian No. 1 Men - Clive Christian V Men - Comme des Garcons Amazingreen - Comme des Garcons Comme des Garcons 2 - Comme des Garcons Series 1 Leaves: Calamus - Comme des Garcons Series 2 Red: Palisander - Creed Green Irish Tweed - James Heeley Cardinal - L'Artisan La Chasse aux Papillons Extreme - L'Occitane en Provence Calanques - L'Occitane en Provence Verdon - Le Labo Rose 31 - Maison Francis Kurkdjian Absolue Pour le Matin - Maison Francis Kurkdjian Absolue Pour le Soir - Maison Francis Kurkdjian Acqua Universalis Forte - Maison Francis Kurkdjian Amyris Homme - Maison Francis Kurkdjian Cologne Pour le Soir - Montale Aoud Collection - Red Aoud - Montale Aoud Safran - Montale Embruns d'Essaouira - Montale Fougeres Marines - Nasomatto Pardon - Olivier Durbano Jade - Olivier Durbano Turquoise - Parfum d'Empire Wazamba - Profumum Roma Alba - Profumum Roma Arso - Profumum Roma Fiori d'Ambra - Profumum Roma Ambra Aurea - Profumum Roma Aquea Nobilis - Profumum Roma Vanitas - Profumum Roma Victrix - Serge Lutens De Profundis - Serge Lutens Encens et Lavande - Serge Lutens L'Eau Froide - Sonoma Scent Studio Fireside Intense - Swiss Arabian Mukhalat Malaki - Tom Ford Private Blend: Japon Noir - Tom Ford Private Blend: Italian Cypress - Abercrombie & Fitch Fierce - Antonio Puig Quorum Silver - Bvlgari Eau Perfumee au The Rouge EDC - Carolina Herrera Herrera Aqua PH - Chanel Allure Homme Eau Fraichissante Pour l`Ete - Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme - Chopard Noble Vetiver - David Beckham Homme - Elizabeth Taylor Passion PH - Ermenegildo Zegna Acqua D'Estate Essenza - Ermenegildo Zegna Essenza di Zegna - Ermenegildo Zegna Essenza di Zegna Intense - Ermenegildo Zegna Indonesian Oud - Ermenegildo Zegna Z Zegna Extreme - Etienne Aigner Aigner man 2 - Giorgio Armani Armani Mania PH - Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds Black Carat PH - Giorgio Armani Emporio Remix PH - Iceberg Eau se Iceberg PH - Issey Miyake L’Eau d’Issey Edition Bois PH - Issey Miyake L`Eau d`Issey Gold Absolute PH - Issey Miyake L’Eau d’Issey Noir Absolu PH - Jaguar Vision - Jean Paul Gaultier Gaultier 2 - Jean Paul Gaultier Le Male, wszelkie limitowanki, nie tylko letnie (poza Terrible) - Kenzo Homme Sport - Lacoste PH - Lanvin L'Homme Sport - Mont Blanc Legend - Oriflame Architect - Prada Luna Rossa - Shiseido Zen Men White Heat Edition - Versace V/S Homme - Versace Versus Uomo - Yves Rocher Comme une Evidence Homme - Yves Saint Laurent La Collection M7 Oud Absolu * - priorytety do obwąchania * - już poznałem/ rezygnuję z chęci poznania Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2012-11-18 o 00:52 |
|
|
|
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
Chcę:
Kenzo Amour Baby Doll YSL Costume Nationale 21 Organza Trussardi Jeans Trussardi Inside Givenchy Hot Couture Halle, Halle Berry Chcę jak powącham :Lutens Vanille Costume National Scent Escada Collection Organza I Jil Sander Sun Bronze Godess L de Lolita (w kazej perfumerii w Pn zepsuty tester :/) i wiele, wiele innych |
|
|
|
|
#3390 |
|
spin doctor
|
Marzę o:
Aura Swarovski-czekam tylko do wypłaty i klikam ![]() Miss Dior (Cherie)edt Zapas starego Addicta eau Fraiche Gucci Flora Eau Fraiche Cool Water Pure Pacific
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

Mojej mamie sie spodobal (prawie 60-ka), ale poki co siedzi spokojnie w niszowach i chyba zapomniala nowej Chanelce
)

bo już nie mogę się doczekać