|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6481 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
monik1984 skorzystaj z opcji: przeszukaj ten wątek o kursach tańca i o tym zespole było dużo
BeataMarcina śliczna sukienka, taka skromniutka i lekka
|
|
#6482 |
|
Raczkowanie
|
Hej.
No ja dziś tylko chciałam się pochwalić, że wczoraj załatwiliśmy już fotografa i kamerzystę Teraz juz tylko zostały zaproszenia, sukienka i reszta konsumpcyjna.. No i powoli szukamy fajnej szkoły tańca. Zobaczymy może na targach jakaś szkoła się zaprezentuje.. |
|
|
|
#6483 |
|
Rozeznanie
|
A ja chyba nie będę na targach
Troszkę szkoda
|
|
|
|
#6484 |
|
Zadomowienie
|
Jolinek zdamy Ci relację
|
|
#6485 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie mogę się zdecydować no i też nie wiem do końca w jakim przedziale finansowym mogę szleć, też nie wiem czy akurat w LU kupię, narazie poważnie zastanawiam się bo nie wiem czy na te z salonów lubelkich mnie stać nawet na tą jedną noc:/ a wyporzyczać nie chce.
|
|
|
|
|
#6487 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czasami się zdaża tak, że przy odbiorze podnoszą cenę nawet o 200zł Trzeba przypilnować i spisać umowę.
|
|
|
|
|
#6488 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez aurelia-aurita Czas edycji: 2007-02-20 o 15:23 Powód: cytat |
|
|
|
|
#6489 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale czy ryzykować, a ceny Lu trochę mnie przerażają, z tego co mi sie podobały to w Reginie i Lissie i sama nie wiem co wybrać
|
|
|
|
|
#6490 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do zespołu Alen to sama ich chciałam, ale mieli już zajęty termin. Wydają się ok. Świetny jest tez zespół Life z Hrubieszowa, byłam na dwóch imprezach na których grali, robią też fajne oczepiny, wszyscy się tarzają ze śmiechu My zamówiliśmy Fieste z Lublina. I chyba jak spisze się ten zespół najbardziej się boję może ktoś był na jakiejś imprezie na której grali?? Ja ich tak koniecznie nie chciałam, ale TŻ spodobał się facet z którym gadał. A i jeszcze jedno. Gdzie można znaleźć jakiegoś np. skrzypka do kościoła i ile to może mniej więcej kosztoać??
|
|
|
|
|
#6491 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ktore robia wesele bez cateringu mam pytanie
czy macie moze kucharke? jesli tak to mozecie powiedziec mi ile bierze kucharka i czy ona ma juz osoby do obsługi sali czy trzeba to osobno szukac moze byc odpowiedz tutaj , na pw lub maila (schwester@buziaczek.pl) mi obojetne ale prosze o pomoc
|
#6492 | |
|
Raczkowanie
|
[/QUOTE]
Cytat:
Mi też najbardziej spodobały się na Reformackiej, poważnie myślałam, żeby tam zamówic ślubną, ale tak sie złożyło, że potrzebowałam kiecki na studniówkę i pomyślałam, że może przetestuje ten salon... i teraz wiem napewno gdzie NIE SZYĆ obiecanki cacanki co do ceny a głupiemu radość, Pani Ela jest bardzo miła, wszystko "możemy uszyć-nie ma problemu", wrzuce zdjęcia dla porównania co miało być a co dostałam i to po wyższej cenie. A do tego potrafi w dzien przymiarki przenieść ją smsem (!!) i to bez żadnego przepraszam. Może jakbys spisała umowę, tylko taką bardzo szczegółową byłoby lepiej. Sukienka była dosyć fajna, ładnie się układała, ale to nie taką zamawiałam. (na drugim zdjęciu ta złoto-czerwona po prawej)
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007082500100130.png http://www.suwaczki.com/tickers/ckaicsqv3drdev9w.png Edytowane przez Beata Marcina :0 Czas edycji: 2007-02-20 o 15:46 Powód: zdjęcia się nie załadowały |
|
|
|
|
#6493 |
|
Raczkowanie
|
Głupie zdjęcia
|
|
|
|
#6494 |
|
Raczkowanie
|
No co jest z tymi zdjęciami??
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007082500100130.png http://www.suwaczki.com/tickers/ckaicsqv3drdev9w.png Edytowane przez Beata Marcina :0 Czas edycji: 2007-02-20 o 16:16 |
|
|
|
#6495 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiedziałam że ona z takich bo raczej profesjonalnie się z nią rozmawiało i konkretnie, teraz już zrobiłaś mi mętlik w głowie
|
|
|
|
#6496 |
|
Rozeznanie
|
ul. Kasztanowa, parafia św. Antoniego - czwartek godz. 19.00 nauka 6
|
|
|
|
#6497 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie mi się z nią tez tak profesjonalnie rozmawiało i taka miła, sympatyczna... Miodzio
|
|
|
|
|
#6499 |
|
Zadomowienie
|
Beata Marcina oto namiary na skrzypków, kiedys skądś spisałam ale nie dzwoniłam, bo w końcu nie wiem czy brać ich czy nie.
Oto telefony: 503606701, 604414416,502783684, 502288029 Ceny wachają sie od 100-150 zł. Jak zadzwonisz to zdaj relacje bo może się skuszę
|
#6500 |
|
Rozeznanie
|
Bandola ja ostatnio w środę byłam w parafi św. Krzyża i tam była wtedy nauka 7 także jeśli jest po kolei to jutro będzie 8, za tydzień 9. Jest naprawdę ok. Wydaje mi się że dziś była właśnie 9 u Maksymiliana na Majdanku. Ale w temacie jest na pewno malenkajalenka bo tam chodzi także jak będzie na forum to dopytaj.
|
|
|
|
#6501 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny mam pytanie. Czy moze któras z Was bedzie zamawiała obrączki w tym zakladzie jubilerskim na przeciwko bramy krak.?? Nazbierało mi sie troche złota i czy ten Pan przyjmie mi je na poczet naszy obrączek?? Dzieki za odpowiedz.P.S. A wracając do kwestii bukietów ślubnych to jaki bukiecik pasowałby do mojej sukni. Bede wdzieczna za rady i podpowiedzi
|
#6502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To zależy też od kucharki czy ma swoją pomoc i kelnerki czy samemu trzeba szukać. Moim zdaniem dużo lepiej jest tak to jest taki zgrany zespół, bo one wtedy się znają i lepiej pracują, każda wie co ma robić itd. |
||
|
|
|
#6503 |
|
Zadomowienie
|
Po 50 minutach dzwonienia udało się zapisać na nauki weekendowe
Jedziemy 19 kwietnia Dobrze, że mamy do Lasek blisko Dziewczyny czym jedziecie do ślubu??
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
|
|
|
#6504 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Wizażanki!!!
Zaglądam do Was już od dość dawna i jestem pod wrażeniem wielu przydatnych informacji, które zawieracie w swoich postach. Dołączam do grona panien Młodych 2008. Mój termin to 7 czerwca. Mam już sale, zespół , fotgraf prawie zaklepany no i jeszcze tylko kamerzysta. Suknia zostaje na potem. Czy wybieracie się na targi 24-25 lutego? A może do Wawy się wybieracie 4 marca?? czy będzie można coś wygrać?? Pozdrawiam |
|
|
|
#6505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale najlepiej to przymierzać i jeszcze raz przymierzać, może się wtedy okazać, że najefektowniej wyglądasz w takiej, na którą na zdjęciu albo na stojącą w salonie nie zwróciłabyś uwagi ja własnie kupiłam w salonie, gdzie na pierwszy rzut oka wydawało mi się że nie ma nic ciekawego - a jednak
|
|
#6506 |
|
Zakorzenienie
|
Wojtusia pw wyslałam
jak mozesz to czekam na odp
|
#6507 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#6508 |
|
Raczkowanie
|
Słuchajcie w sobotę i niedzielę będę stała na targach na stoisku z bielizną. Zapraszam, w razie czego udzielimy porad co do bielzny slubnej..
|
|
|
|
#6509 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6510 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

MOJA CÓRECZKA WALCZY O ŻYCIE 
Teraz juz tylko zostały zaproszenia, sukienka i reszta konsumpcyjna.. 
Troszkę szkoda
nie uwierzysz, ale to był mój drugi typ z Lisa Ferrera 
Czasami się zdaża tak, że przy odbiorze podnoszą cenę nawet o 200zł
Trzeba przypilnować i spisać umowę.

05.07.2008 
Mi też najbardziej spodobały się na Reformackiej, poważnie myślałam, żeby tam zamówic ślubną, ale tak sie złożyło, że potrzebowałam kiecki na studniówkę i pomyślałam, że może przetestuje ten salon... i teraz wiem napewno gdzie NIE SZYĆ