Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-06, 08:37   #1741
carpaibex
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Jeszcze nie pracuję, powoli kończę studia, ale wszystko wskazuje na to, że będę lekarzem stomatologiem Także biały fartuszek i ortopedyczne buciki

Ja noszę soczewki, ale mam również okulary do noszenia czasem przed zaśnięciem, które klasyczne raczej nie są. Grube brązowe oprawki w lekką panterkę
Biały też klasyczny !
Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
nawet nie wspominaj o czarnym mydle, bo co druga z nas je ma, albo chciałaby wypróbować, a jest nie do dostania
Ja na allegro ciągle widzę ich sporo, sama będę zamawiała kolejne opakowanie. A kosmetyk rzeczywiście warty wypróbowania. Nie próbowałaś dostać go nigdzie w stacjonarnych sklepach ? Coś typu Organic albo jakieś mydlarnie ?

Edytowane przez carpaibex
Czas edycji: 2012-11-06 o 08:40
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 09:35   #1742
ladymoonn
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Biały też klasyczny !

Ja na allegro ciągle widzę ich sporo, sama będę zamawiała kolejne opakowanie. A kosmetyk rzeczywiście warty wypróbowania. Nie próbowałaś dostać go nigdzie w stacjonarnych sklepach ? Coś typu Organic albo jakieś mydlarnie ?
Ja nawet jeszcze się nie wybrałam na poszukiwania, bo mam zapas żelu do twarzy więc opieram się tylko na tym co dziewczyny pisały

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 09:41   #1743
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja nawet jeszcze się nie wybrałam na poszukiwania, bo mam zapas żelu do twarzy więc opieram się tylko na tym co dziewczyny pisały
Ja na razie również wstrzymałam się z zakupem mydła dopóki nie zużyję obecnego kosmetyku. Myślę jednak, że nie powinno być problemu z zakupem mydła jeśli nie w stacjonarnym sklepie to on-line.
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 15:12   #1744
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze nie pracuję, powoli kończę studia, ale wszystko wskazuje na to, że będę lekarzem stomatologiem Także biały fartuszek i ortopedyczne buciki
klasyczny fartuszek jest ok
Stary 2012-11-06, 19:46   #1745
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
klasyczny fartuszek jest ok

Ale musi być z wcięciem w talii
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 20:48   #1746
aniser
Zakorzenienie

[QUOTE=Olcia;37447849]
Oprawki super sama jakoś w styczniu umówię się do okulisty, bo teraz pewnie mnie nigdzie nie zapiszą na nfz bo czuję, że wzrok mi się pogorszył przez pracę i na wykłady przydałyby mi się okulary...
Kiedyś też sobie wymyśliłam, że mogłabym być sekretarką w kancelarii przyszłego męża, przyjemne z pożytecznym
I nikt tu nikogo stąd nie wygania! /QUOTE]
Dzieki! tez je lubie...chyba pierwsze okulary,ktore nosze z prawdziwa przyjemnoscia a jak kiedys przyszlam do pracy bez, bo zapomnialam zalozyc po porannym treningu, to moj kolega z rozbrajajaca szczeroscia powiedzial: "Ojej, nie masz okularow? Zaloz koniecznie,ladniej w nich wygladasz niz bez"

Oj, nie pogardzilabym praca w kancelarii meza- nie dosc,ze druga polowke mialabym na oku to w dodatku pewna prace i mozliwosc bezkarnych wizyt w Zarze po wyplacie
Szkoda,ze ani meza ani kancelarii nie mam
Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Wiesz, zależy też jaki masz kolor oczu, ja jestem z natury blondynką z ciemnymi oczami, ale jasną ich oprawą, więc radośnie robię sobie CZARNĄ hennę na brwi i rzęsy i podobam się sobie Jakbym miała jasne oczy, to mogłabym pomarzyć o czarnej hennie Teraz kontrast będzie mniej widoczny, bo z wiekiem mi włosy ściemniały, więc rozjaśniłam, ale wracam do naturalnych, bo w sumie nie są tak ciemne jak mi się wydawało Tylko boję się odrastania... Wyglądać jak kretynka cztery lata aż same odrosną we właściwym kolorze to głupio, a wydać 300zł to mi się nóż w kieszeni otwiera.

A ku uciesze wklejam swoje zdjęcie, jakim pięknym dzieckiem kiedyś byłam I nie, zębów wystających nie miałam
Jeju, ale slicznotka!!! i te oczy Sama mam ciemne,ale nawet w polowie nie takie jak twoje, cuda no....

Oj tez sie boje,ze wydam 200zl,a pozniej bede siedziec i plakac po katach...

A wlasnie- co mysliscie o orzechowym/ mokka ombre hair u brunetki?
Stary 2012-11-06, 21:06   #1747
katrina_s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przychodzę z problemem moralnym i trudnym pytaniem Powiedzcie, macie czasem wyrzuty sumienia że kupujecie za dużo ubrań? Bo mi się czasem coś takiego włącza: znowu kupiłaś kolejną spódnicę tylko dlatego że była ładna i samotna na sklepowym wieszaku Nie mówię tutaj o kupnie rzeczy niezbędnych, a o pewnego rodzaju fanaberiach i zakupach dla przyjemności

Niczego pilnie nie potrzebuję, ale mam całą listę rzeczy ubraniowych i kosmetycznych które chce mieć. Zastanawiam się czasem do czego mnie zaprowadzi takie ciągłe "chcenie" i brak zaspokojenia w tej dziedzinie. Czy nie zginę przypadkiem przygnieciona szafą i toaletką

Nie pozostaje mi chyba nic innego jak wprowadzić samodyscyplinę i ostrą selekcję ubrań

Po części też tak mam, zwłaszcza jak sobie pomyślę, że gdybym przyoszczędziła na tych wydatkach to uzbierałaby się niezła sumka, jednak z drugiej strony, na co innego miałabym tę "sumkę" wydać, jeśli to właśnie ładne rzeczy, czy to ubrania, kosmetyki czy gadżety do domu sprawiają mi największą przyjemność?

Udało mi się ograniczyć zakupy kosmetyczne (NIE kupuję kolejnego kosmetyku, jeśli poprzedni się nie skończył), a także kupuję ubrania, torebki czy buty z większą rozwagą, dzięki czemu praktycznie nie mam w szafie nietrafionych rzeczy lub takich, które założyłam tylko raz..

I oczywiście zgadzam się z przedmówczyniami, Wizaż w kwestii ograniczania zakupów nie pomaga
Stary 2012-11-06, 21:40   #1748
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:

Ale musi być z wcięciem w talii
koniecznie
Stary 2012-11-06, 21:44   #1749
Phoebee
Zakorzenienie

[QUOTE=aniser;37467021]
Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Według mnie, najładniejszy efekt jest z brązowymi włosami/ciemnymi blond. Wtedy końcówki wyglądają ciekawie.
Na typowym blondzie różnica cieniowania jest już słaba, kiepsko ją widać - mojej koleżance do tego zabiegu fryzjerka przyciemniłą górny kolor.
Jeżeli chodzi o czarny, mi średnio się podoba.

Również od jakiegos czasu intensywnie myślę o tej fryzurze. Podoba mi się cieniowanie Elle Macpherson ( ost. zdjecie) ,przepiękne ombre.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg shenae-grimes-ombre-hair.jpg (27,4 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Mila+Kunis+Makeup+Neutral+Eyeshadow+u5tYlwlXK6ol.jpg (43,4 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg GYI0061570532_xxlarge.jpg (26,1 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Shanae-Grimes-ombre-hair.jpg (29,1 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 551709_sans-titre.jpg (38,3 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg elle-macpherson-hairstyle.jpg (36,2 KB, 110 załadowań)
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 22:27   #1750
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
tak czytając to co napisałaś to nasunęło mi się, że duży wpływ na taki stan rzeczy ma wizaż niestety używasz jakiejś odżywki do włosów, okazuje się, że tak naprawdę nie jest taka fajna, kupujesz maskę do włosów, bo ponoć lepsza, a okazuje się, że ma w składzie coś czego nie powinna, potem nagle wszyscy olejują[jest takie słowo] włosy i też chcesz, bo super rezultaty, doczytujesz, że wycofują twoją odżywkę z rossmana i lecisz kupić zapas...
to z włosami to akurat przykład, bo jakoś najłatwiej można to zobrazować
Tak przez wizaż i filmiki urodowe na youtube myśl: "muszę kupić ..." nigdy mnie nie opuszcza.

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 22:39   #1751
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniser Pokaż wiadomość
Dzieki! tez je lubie...chyba pierwsze okulary,ktore nosze z prawdziwa przyjemnoscia a jak kiedys przyszlam do pracy bez, bo zapomnialam zalozyc po porannym treningu, to moj kolega z rozbrajajaca szczeroscia powiedzial: "Ojej, nie masz okularow? Zaloz koniecznie,ladniej w nich wygladasz niz bez"

Oj, nie pogardzilabym praca w kancelarii meza- nie dosc,ze druga polowke mialabym na oku to w dodatku pewna prace i mozliwosc bezkarnych wizyt w Zarze po wyplacie
Szkoda,ze ani meza ani kancelarii nie mam

Jeju, ale slicznotka!!! i te oczy Sama mam ciemne,ale nawet w polowie nie takie jak twoje, cuda no....

Oj tez sie boje,ze wydam 200zl,a pozniej bede siedziec i plakac po katach...

faceci
ja na razie też nie mam ani męża ani ten kandydat nie ma jeszcze kancelarii, ale pomarzyć można

Wg mnie ombre jest ok, zwłaszcza przykłady wrzucone przez Phoebee
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 22:39   #1752
aniser
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Według mnie, najładniejszy efekt jest z brązowymi włosami/ciemnymi blond. Wtedy końcówki wyglądają ciekawie.
Na typowym blondzie różnica cieniowania jest już słaba, kiepsko ją widać - mojej koleżance do tego zabiegu fryzjerka przyciemniłą górny kolor.

Również od jakiegos czasu intensywnie myślę o tej fryzurze. Podoba mi się cieniowanie Elle Macpherson ( ost. zdjecie) ,przepiękne ombre.
Mnie tez najbardziej podoba sie na brazie,chociaz konce wolalabym nie blond,a jasnybraz/orzech...
W ogole myslalam o czyms podobnym do fryzury Jessicy Biel (pierwsza fotka),tylko na moich o wiele krotszych wlosach (), ewentualnie, jesli fryzjerka mi odradzi ombre, to moze takie refleksy jak na ostatniej fotce...
Cos niestety musze zrobic, bo glupio sie przyznac,ale wylaza mi co i rusz siwe wlosy- jak jeszcze troche powyrywam to wylysieje
Btw, ombre przy blondzie rowniez niespecjalnie mi sie podoba...
Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Tak przez wizaż i filmiki urodowe na youtube myśl: "muszę kupić ..." nigdy mnie nie opuszcza.
Hehehehe znam to skads...bardzo dobrze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg JB ombre.jpg (26,7 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ombre hazelnut.jpg (36,6 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ombre.jpg (28,3 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg highlights.jpg (80,3 KB, 93 załadowań)

Edytowane przez aniser
Czas edycji: 2012-11-06 o 22:46
aniser jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 22:50   #1753
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

ja też jestem na etapie zmiany fryzury.., 23go mam umówioną wizytę i wiem, że chcę ciąć, ale nie wiem jak dużo, plany są spore, ale czy odwaga mi pozwoli? myślałam też nad kolorem (pierwszy raz w życiu) ale chyba jeszcze nie nadszedł mój czas
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 23:11   #1754
weronika7
Wtajemniczenie

aniser a co to za pani na 4 zdjęciu? piękne włosy ma..
Stary 2012-11-07, 07:24   #1755
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie tez najbardziej podoba sie na brazie,chociaz konce wolalabym nie blond,a jasnybraz/orzech...
W ogole myslalam o czyms podobnym do fryzury Jessicy Biel (pierwsza fotka),tylko na moich o wiele krotszych wlosach (), ewentualnie, jesli fryzjerka mi odradzi ombre, to moze takie refleksy jak na ostatniej fotce...
Cos niestety musze zrobic, bo glupio sie przyznac,ale wylaza mi co i rusz siwe wlosy- jak jeszcze troche powyrywam to wylysieje
Btw, ombre przy blondzie rowniez niespecjalnie mi sie podoba...

Hehehehe znam to skads...bardzo dobrze
Kate Beckinsale Pewnie doczepy, co ja się łudzę
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 07:31   #1756
aniser
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika7 Pokaż wiadomość
aniser a co to za pani na 4 zdjęciu? piękne włosy ma..
Niestety nie wiem znalazlam przypadkowo zdjecie na necie i dododalam do moich skromnych zbiorow
Ale tez mi sie podobaja....

Carpaibex- ja tez obstawiam,ze doczepiane- choc fakt, robia wrazenie...

Milego dnia dziewczyny- dla mnie to ostatni dzien pracy przed dlugo wyczekiwanym urlopem
Stary 2012-11-07, 10:55   #1757
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

[QUOTE=Phoebee;37468673]
Cytat:

nr 4
Stary 2012-11-07, 11:58   #1758
caarolaaa
Zakorzenienie

Ombre jest piękne i nawet w wakacje zastanawiałam się czy sobie czasem nie zrobić, ale po pierwsze bałam się, że trafię na fryzjera, który mi zepsuje tylko włosy, a po drugie nigdy w życiu nie farbowałam włosów, 2 razy miałam pasemka i trochę szkoda mi niszczyć włosy, mimo iż od ciągłego prostowania są już i tak zniszczone
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 19:07   #1759
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Daaawno tu z Wami nie pisałam Z pracy jakoś nie mam okazji, a w domu wieczorem, to padam na twarz Jeszcze w weekendy szkoła
Wczoraj udało mi się wyrwać w końcu na zakupy, ale prócz aniołka z Home&You nie kupiłam niczego
Widzę, ze jessteście przy temacie włosów Też szukam fryzurki dla siebie, bo na piątek umówiłam się do fryzjera
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 20:04   #1760
mm111111
Wtajemniczenie

Cześć. Jako, że jesteśmy przy temacie klasyki, wklejam zdjęcie z moim zdaniem typowo klasycznym i bardzo naturalnym makijażem. Na zdjęciu jest Olivia Wilde. Czy macie może jakieś propozycje co do rozświetlacza, który by dawał taki efekt jak w tym makijażu Olivii?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wilde-2.jpg (55,3 KB, 178 załadowań)
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 20:36   #1761
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Cześć. Jako, że jesteśmy przy temacie klasyki, wklejam zdjęcie z moim zdaniem typowo klasycznym i bardzo naturalnym makijażem. Na zdjęciu jest Olivia Wilde. Czy macie może jakieś propozycje co do rozświetlacza, który by dawał taki efekt jak w tym makijażu Olivii?
Jeśli chodzi o rozświetlacze, to nie do pobicia są te z Bobbi Brown. Cena niestety zabójcza. Ja polecam mineralny rozświetlacz La Rosa w kolorze 61 Light.
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 20:57   #1762
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeśli chodzi o rozświetlacze, to nie do pobicia są te z Bobbi Brown. Cena niestety zabójcza. Ja polecam mineralny rozświetlacz La Rosa w kolorze 61 Light.
Używałam Bobby i szczerze mówiąc, nie sądzę, że takiego efektu nie można uzyskać czymś tańszym

A możesz mi napisać coś więcej o ten marce i rozświetlaczu La rosa? Znalazłam taki link http://www.inermis.pl/index.php?str=...odkat=&subkat= czy można je nabyć w jakichś sklepach stacjonarnych?
Stary 2012-11-07, 20:58   #1763
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Biały też klasyczny !

W Organique podobno mydło ma być dostępne od połowy listopada Ja swoje zdobyłam w Mydlarni u Franciszka Wypróbowałam już 2 razy i jestem mega pozytywnie zaskoczona efektami
Agnessa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 21:09   #1764
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
ja polecam ten z revlona, mam go w kolorze 010 brighten i efekt jest identyczny, jak na zdjeciu swoj kupowalam na allegro

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...mineralny.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2727854095.jpg (73,1 KB, 45 załadowań)
Stary 2012-11-07, 21:18   #1765
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Używałam Bobby i szczerze mówiąc, nie sądzę, że takiego efektu nie można uzyskać czymś tańszym

A możesz mi napisać coś więcej o ten marce i rozświetlaczu La rosa? Znalazłam taki link http://www.inermis.pl/index.php?str=...odkat=&subkat= czy można je nabyć w jakichś sklepach stacjonarnych?
Marka La rosa to marka kosmetyków mineralnych. Miałam puder, był niezły, ale największe wrażenie zrobił na mnie rozświetlacz. Na mojej twarzy daje piękny efekt tafli Zawiera wyjątkowo drobno zmielone drobinki. Zdjęcia z Google Grafik przekłamują, nie widziałam też na blogach dobrze uchwyconego efektu tego kosmetyku. Najbliżej rzeczywistego rezultatu jest zdjęcie z fleszem twarzy blogerki pod tym adresem: http://impresjeiekspresje.blogspot.c...eralny-la.html
Efekt też zależy od ilości rozświetlacza - pięknie można go stopniować.
Stary 2012-11-07, 21:18   #1766
aniser
Zakorzenienie

Dziewczyny,doradzcie prosze!
Na wyjazd na urlop kupilam kurtke ala Zara- mierzylam ja wczesniej w sklepie,ale nie bylo koloru, wiec zdecydowalam sie na allegro...Dzis przyszla, a ja mam watpliwosci, bo wydaje mi sie szersza i ciut krotsza,niz ta ktora ogladalam,a przez to mam wrazenie,ze mocno pogrubia.

Nie wiem sama- zostawic czy odeslac/odsprzedac?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zara1.jpg (11,7 KB, 229 załadowań)
Stary 2012-11-07, 21:19   #1767
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny,doradzcie prosze!
Na wyjazd na urlop kupilam kurtke ala Zara- mierzylam ja wczesniej w sklepie,ale nie bylo koloru, wiec zdecydowalam sie na allegro...Dzis przyszla, a ja mam watpliwosci, bo wydaje mi sie szersza i ciut krotsza,niz ta ktora ogladalam,a przez to mam wrazenie,ze mocno pogrubia.

Nie wiem sama- zostawic czy odeslac/odsprzedac?
Ja bym odesłała
Stary 2012-11-07, 21:26   #1768
aniser
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym odesłała
Heh, no wlasnie coraz bardziej sie ku temu sklaniam...
Szczegolnie,ze dzis w outlecie widzialam jeszcze kurtke ze zdjecia ponizej i wydaje mi sie,ze bedzie lezala znacznie lepiej, a i cena bardziej zachecajaca

Edit: mam fajna kurtke na zime, plaszcz na teraz, ale zadna z tych rzeczy nie nadaje sie na wyjazd, wielogodzinne lazenie po miescie i zwiedzanie. Tez tak macie,ze rzeczy mnostwo, a jak trzeba sie ubrac "na luzie" to juz sprawa wyglada znacznie gorzej?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg navy Vero Moda.jpg (11,1 KB, 60 załadowań)

Edytowane przez aniser
Czas edycji: 2012-11-07 o 21:28
aniser jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 21:40   #1769
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Heh, no wlasnie coraz bardziej sie ku temu sklaniam...
Szczegolnie,ze dzis w outlecie widzialam jeszcze kurtke ze zdjecia ponizej i wydaje mi sie,ze bedzie lezala znacznie lepiej, a i cena bardziej zachecajaca

Edit: mam fajna kurtke na zime, plaszcz na teraz, ale zadna z tych rzeczy nie nadaje sie na wyjazd, wielogodzinne lazenie po miescie i zwiedzanie. Tez tak macie,ze rzeczy mnostwo, a jak trzeba sie ubrac "na luzie" to juz sprawa wyglada znacznie gorzej?
nie
tzn nie mam mnóstwa rzeczy to raz, ale na luzie czyli bluza i trampki nie wchodzi u mnie w grę (no chyba, że uprawiam sport, ale nie o tym mowa teraz), dla mnie na luzie to tak jak zwykle tylko w płaskich butach lub w sweterku zamiast koszuli/marynarki, w jeansach zamiast sukienki

Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Czas edycji: 2012-11-07 o 22:28
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 21:44   #1770
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Marka La rosa to marka kosmetyków mineralnych. Miałam puder, był niezły, ale największe wrażenie zrobił na mnie rozświetlacz. Na mojej twarzy daje piękny efekt tafli Zawiera wyjątkowo drobno zmielone drobinki. Zdjęcia z Google Grafik przekłamują, nie widziałam też na blogach dobrze uchwyconego efektu tego kosmetyku. Najbliżej rzeczywistego rezultatu jest zdjęcie z fleszem twarzy blogerki pod tym adresem: http://impresjeiekspresje.blogspot.c...eralny-la.html
Efekt też zależy od ilości rozświetlacza - pięknie można go stopniować.
Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości