|
|
#2131 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XLV
Murszafko duuużo zdrówka, wygranej w totka i czego sobie zażyczysz
|
|
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
Rudzieć czy nie rudzieć?
![]() ![]() mam na stanie 3 torby eld-rudy zanoszę się od sierpnia przecież i tak się wypłucze w m-c ![]()
|
#2133 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
I dopóki kasa się nie skończy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja zrozumiałem, że z takim wielgachnym, opadającym aż do żuchwy rondem, i dlatego zębów nosić nie musi, bo nic nie widać Cytat:
Cytat:
Aua! ![]() Cytat:
Nie wiem, poniosła mnie po prostu wena tfurcza
|
|||||||
|
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2135 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
W sumie z większością trudno się nie zgodzić... Ja też już dawno doszłam do wniosku, że w życiu piękne są tylko chwile. Niby też nie mam na co narzekać, wiem, że inni mają gorzej i w ogóle, niby wszystko super, ale ja nie jestem osobą, która jest szczęśliwa po prostu dlatego, że ma dwie ręce i dwie nogi. Ja bym chciała wieczne fajerwerki. To wszystko zależy chyba wyłącznie od nastawienia i osobowości. Mnie życie jako takie w pewnym sensie rozczarowuje i wiem, że pewnie grzeszę tymi słowami, ok, poniekąd uważam się za ogromną szczęściarę, niby mam fajne życie, ale... ono bywa fajne. Tylko bywa. Też żyję od wakacji do wakacji, a teraz od Wiednia do Wiednia, a pomiędzy tylko szara codzienność. I wcale nie pociesza mnie fakt, że niemal wszyscy tak mają - jestem osobą, która myśli raczej o tym 1%, który tak nie ma. I z tym o bogactwie też się zgadzam. Przykład z teraz -właśnie trafił mi się zupełnie niespodziewanie duży zastrzyk gotówki (ale naprawdę duży, jak dla mnie - w życiu nie miałam tyle kasy) i w jednej chwili pomyślałam, że to na ten moment rozwiewa praktycznie wszystkie moje problemy, nie muszę się martwić, skąd wezmę na wakacje, tylko mogę zacząć planować, chwilowo nie muszę szukać nowych korkantów, ani się w żaden sposób zaharowywać. Mogę wyjść na materialistkę, ale niestety uważam, że pieniądze by mnie totalnie uszczęśliwiły. Choćby dlatego, że mogłabym sobie bez ograniczeń podróżować, a nic innego nie daje mi takiej energii do życia i radości. A TA sukienka?
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2012-11-07 o 18:18 |
|
|
|
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chciałabym ładny blond ale to za duże ryzyko u mnie i odrosty i inne atrakcje... sama tylko rudy i ciemny brąz sobie umiem zrobić
|
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niedługo nałoze na odrosty czekoladowy brąz, reszta będzie czarna. Zapowiada się porażka, ale znalazłam już podobno dobrego fryzjera. Za dekoloryzację i farbowanie chce 120 zł, chyba nie najgorzej... |
|
|
|
|
#2138 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
No nie? A i jeszcze są kolorowe plomby, w zamyśle dla dzieci do mleczaków, ale muszę przyznać, że mnie to okropnie korci Muszę tylko dopytać czy np. nie są mniej trwałe, tak, że do mleczaka spoko, bo i tak wypadnie, a do stałego to juz bez sensuCytat:
![]() A serio to rozumiem, gdybym trafiła taką kasę to faktycznie, kupiłabym mieszkanko, rzuciła w diabły pracę, zwiedziła wszystkie miejsca, które bym chciała i miała komfort, że gdyby ktoś z bliskich był w potrzebie to mogę zaoferować konkrety, ech, chciałoby się...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Murszafko, wszystkiego naj |
|
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No ba, jak prawie zawsze ![]() ![]() ![]() Być może ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2141 |
|
BAN stały
|
Aż tak dobrze to nie ma
![]() Ale spokojnie starczy mi na całkiem wypasione wakacje. Bez kombinowania i odejmowania sobie od ust przez cały rok, bez martwienia się, czy załapię się na stypendium, czy nie. A to już mnie uszczęśliwia na maxa. |
|
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Redzia - i inni ad rozkminki egzystencjalne to ostatnio nawet mnie najszły jak jechałam do sklepu po piwo - czyli coś jest w powietrzu ale oszczędzę je Baru bo akurat dzis nie mam weny na takie rozkminy ( słyszę odgłos Barowej zbiorowej ulgi ) ogólnie już od dawna twierdzę że życie jest niezdrowe i jesteśmy jak te mrówki - choc każdy poniekąd kowalem swego losu plus oczywiście czynniki zew które determinują nasze wybory ide szukać żelu do kąpieli paciulowego
|
|
|
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
no to zaparzyłam...
tylko rękawiczek ni mam ![]() maseczka nawilżająca mi wyschła... edit: mam rękawiczki - z 1st aid kit
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2012-11-07 o 19:10 |
|
|
|
#2144 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kurde! ale dzis w autobisue facet pachnuiał! i byłam juz zdecydowana zapytac co to..ale musialam wysiąśc
![]() i tera pytanie co to mogło byc (raczej mainstrimowe) -drzewno-słodkie (ale drewno nie dominujące, raczej delikatne,cywilizowane) - z nutą zielono-ziołową wywarł na mnie wrazenie "basniowego" ![]() jakies pomysły????
|
|
#2145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ja se nic nie podetnę dopóki nie zwiedzę tego co chcę - jak sie nie uda to dopeiro wtedy - ideałem byłoby dla mnei nei dożyć emerytury ooo to jest myśl Cytat:
2. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-07 o 19:12 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2147 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zastanawiałam się czy ktoś zauważy ![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cienszko bedzie - a wyczułąś jakąś nutę? anyż? guaiac? tonka? cokolwiek charakterystycznego |
|
|
|
|
#2149 |
|
BAN stały
|
ja se dziś sprawiłam w h&m rękawiczki i komin w kolorze przemodnym bordowym
i tak patrzę na te rękawiczki, a końcówki palców wskazujących i kciuków jakoś dziwnie się odróżniają, jaśniejsze, jakby z innej włóczki... No ale kij tam, szczegół, pasują mi kolorem, biorę. I dopiero w domu się dopatrzyłam na metce, że to są jakieś speszjal smartphone gloves No cóż, smartfona nie mam, to chociaż będę mieć lanserskie rękawiczki |
|
|
|
#2150 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no fuasnie nie dlatego tez mysle ze mógł byc mainstrimowy-przewaznie w tych manistrimowych nie czuje nut tak dokładnie-wszystki jest tak jakby bardziej ujednolicone i zmiksowane ![]() anyz na pewno nie, tonka t o w sumie nie wim jak pachnie
|
|
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2153 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
akurat wracałam z odbioru moich darmowych wyników badan za 300 zł ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- cos wam powiem-wypolizowali granie w tenisa przez zime w związku z tym przewiduję ze nidługo zrównają z ziemią wszystkie stoki narciarskie
|
|
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
TAM też? I wszystko przez to góra-dół i kanapę
![]() Mursz, wszystkiego naj
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. raczysz sobie żartować? u nas nie wypollinizowali jakim cudem że niby dlaczemu?
|
|
|
|
|
#2156 |
|
|
Osoba, która pisze w TVN te podpisiki w Rozmowach w toku powinna dostać literackiego Nobla. W dwóch linijkach tyle treści, ludzkich dramatów, zwrotów akcji
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2012-11-07 o 19:44 |
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
Mój psiak będzie miał operację na oczy
|
#2158 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zastanawiam sie czy ten zapach to moze byc nikje green storm
kiedys testowałam i zrobił na mnie bardzo pozytywne wrazenie, tylko tej słodyczy było jakby mniej..no ale testowalam tylko na bloterze,wiec na meskiej skórze mogło wyjsc inaczej
|
|
#2159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Ci Pin Up, od dawna się zastanawiałam, czy jest jakaś antologia pokemonów z "Rozmów w Toku" ![]() Murszafko, wszystkiego najlepszego |
|
|
|
|
#2160 |
|
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

No i dobra, dzięki wyleczeniu jednego zęba przestały mnie boleć dwa