|
|
#4441 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
No to przynajmniej Twoje było udane. Uważam że on teraz będzie się dobijał po więcej, ale spławianie ex to akurat sama przyjemność
Ja mam doła od wczoraj To nie jest najgorsze, to daje Ci jakąś tam nadzieję albo poczucie, że jesteś dla niego kimś ważnym albo przynajmniej atrakcyjnym. Czujesz, że to co mieliście miało jakieś znaczenie. Po moim wczorajszy 30 sekundowym spotkaniu z M. czuję się jak zero - jak epizod w jego życiu, od taki przerywnik w byciu singlem. |
|
|
|
#4442 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
A Twoje spotkanie...naprawdę liczyłaś że się skończy inaczej? ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
![]() Jak nie uznajemy fejsa, to nie uznajemy całkiem
|
|
|
#4443 |
|
Rozeznanie
|
A ja się cały czas zastanawiam dlaczego mnóstwo ludzi ma takie podejście, skoro mnóstwo związków i kontaktów, śledzenia po rozstaniach się odbywa na gadu, fejsie i tym podobnych
![]() Jak nie uznajemy fejsa, to nie uznajemy całkiem [/QUOTE]Tak, coś w tym jest. Sama chęć wejścia na profil byłego jest silniejsza ode mnie. Chciałabym wiedzieć co w danej chwili robi, co myśli, z kim pisze, na jaki temat etc. Czy pamięta jeszcze o mnie czy już nie. Ale mi chodziło bardziej o to, że rozstać należy się z klasą i szacunkiem. Nie przez sms-y, tylko poprzez rozmowę w 4 oczy. Wyjaśnić wszystko, bo tak to jest niedosyt. Zawsze coś zostanie niedopowiedziane.
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|
|
|
#4444 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Ja też uważam że się powinno zrywać w 4 oczy (chociaż rozumiem tych, którzy tchórzą, bo nie jest to łatwe), ale jeśli na przykład w związku mnóstwo sprzeczek było prowadzonych przez smsy, gadu, fejsa, jeśli wiele problemów było przez smsy, gadu, fejsa, to nie dziwmy się że świat się cały sprowadza do smsów, gadu i fejsa...
|
|
|
#4445 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|
|
|
|
#4446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Akurat wczoraj się udało, bo wkradliśmy się cichaczem do domu.
|
|
#4447 |
|
Konto usunięte
|
Rusza, tyle, że swoje odpłakali już wcześniej, na etapie podejmowania tej decyzji.
|
|
|
|
#4448 |
|
Rozeznanie
|
Też mi się tak wydaje. Mimo wszystko to trudna decyzja dla 1 i 2 strony.
|
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba taka jestem.
A potem sama chyba cierpiałam bardziej niż on - bo wybitnie nie lubię krzywdzić ludzi. Wydawało mi się, że go bardzo skrzywdziłam, miałam poczucie winy, porozmawialiśmy, dowiedziałam się, że to wszystko są moje wyobrażenia na temat tego co on czuje - że on podszedł do tego bardziej lajtowo.
|
#4450 |
|
Raczkowanie
|
HMMm, swoja droga. Tak sie zastanawiam, jak mozna do czegos takiego w ogole podchodzic "lajtowo". Nawet jesli gdzies tam po drodze uczucie traci na intensywnosci to przeciez przez x czasu ta osoba byla naj ... wazniejsza, piekniejsza itd
czy to znaczy, ze nigdy nia nie byla? Ja kiedys powiedzialam swojemu eksowi, ze skoro tak latwo mu to przyszlo, to w moim odczuci nigdy nie bylam dosc wazna. A Wy, co o tym myslicie? |
|
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
To samo.
Ale mój chłop był trochę wypaczony emocjonalnie. Sam użył w pewnym momencie słowa "wyjałowiony".
|
#4452 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
W końcu go znasz, na jakiejś podstawie wyciągnęłaś poprzedni wniosek, że bo bolało... ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Można, jeśli już dość długo dojrzewało w nas przekonanie, że z tego związku już nic nie będzie, jeśli uczucie się zdążyło totalnie wypalić i jesteśmy gotowi na nowe.
|
|
|
#4453 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4454 |
|
po drugiej stronie szafy
|
A bo widzisz, nie ustaliłyśmy semantyki, zależy czym jest dla Ciebie podejście "lajtowe", bo chyba jest "wdupiemaniem", a ja jednak nieco inaczej to słowo rozumiem
|
|
#4455 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jednak zarowno - "wdupiemanie" jak i "lajtowo" czyt. przechodze do pozadku dziennego - sa wg mnie wskaznikiem brak tego uczucia wyzszego, a nie zwyklej sympatii-lubienia. |
|
|
|
|
#4456 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój były nie mógł spać, jeść i myślał,ze osiwieje przez to rozmyślanie o zakończeniu związku. Pewnie gdyby mi tak patrzył w oczy jak kiedyś to by się rozpłakał na całego, a tak to unikał spotkania wzrokowego. Widziałam jak mu sie oczy prawie szklą. Byłaś ważna, chyba każdy partner jest ważny.
|
|
|
|
#4457 |
|
Rozeznanie
|
no i "dziendobry".... cały się trzęsę a ręce to już w ogóle ...
smsa dostałem, a nawet dwa dlaczego to tak jest ? chyba już nei panuję na emocjami .
|
|
#4458 |
|
Raczkowanie
|
Hehe, widać liczyłam
Przynajmniej na jakąś normalną rozmowę... cokolwiek. Smsy od byłej? |
|
|
|
#4459 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4460 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale ja jej nie traktuje jako była ... nie potrafie ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- raczej pozytywne ale nie chce się nakręcać więc trochę próbuję na spokojnie ale mówię nei daje się bo się trzęsę cały
|
|
|
#4461 |
|
Zakorzenienie
|
Ingemona i Elv: Nie sądzę, że to taktyka, on raczej nie jest z intrygantów
![]() Ale mama zajarzyła że ktoś był w nocy, przyznałam się że to były (szkoda, że żeby zobaczyć jednoznaczną reakcję, nie powiedziałam jeszcze, że to ktoś obcy ), ale i wyszłam na puszczalską Chyba dlatego, że przespałam się z kimś, kogo chociaż znam i mam do niego sentyment - traktuję seks jak sport, no i nie mam zasad Wszystko za pomocą delikatnych eufemizmów. ![]() Przepaść pokoleniowa (43 lata różnicy między nami) nie do zasypania. Zamiast spróbować ze mną rozmawiać za pomocą argumentów, ona mnie obraża, czym jeszcze bardziej pogłębia tę przepaść. Nie spodziewałam się, że mnie pochwali, ale że chociaż weźmie pod uwagę, że mamy rok 2012 i sama nie była święta. No i jeszcze dowiedziałam się, że skoro chcę zaprosić swojego przyjaciela geja i spać z nim w jednym łóżku, to ona się o mnie boi, bo on może mieć hiv.
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2012-11-08 o 13:07 |
|
|
|
#4462 |
|
Raczkowanie
|
Na przepasc pokoleniowa nie ma rady
![]() Mama nie chce widziec, ze swiat sie zmienia, a tym bardziej jesli to Jej coreczka bierze w tym AKTYWNY udzial
|
|
|
|
#4463 |
|
MUSEarka
|
A czy któraś ma skuteczny sposób jak ściągnąć z exa dług? Wisi mi trochę kasy, a święta idą i każdy grosz się liczy. Pisanie kilku smsów dziennie z prośbą o zwrot kasy i męczenie na fejsie nie daje już żadnych skutków - ten buc wszystko ignoruje, a spotkać się nie ma zamiaru. Any ideas?
|
#4464 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To chyba pozegnaj sie juz z pieniazkami. Tez mialam taka sytuacje, do dzis pieniedzy nie zobaczylam. Nic nie skutkowalo, doslownie nic. |
|
|
|
|
#4465 |
|
Rozeznanie
|
może to głupie ale kiedyś o takim przypadku słyszałem...
nie masz ze dwóch kolegów ABS_ów ?
|
|
#4466 | ||
|
MUSEarka
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niestety nie mam. Nie chcę go zastraszać, bo nie chcę mieć problemów na policji
|
|
#4467 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4468 |
|
po drugiej stronie szafy
|
ulicznica - no bo tak na dobrą sprawę wyszło na to, że chcica jest u Was, u Ciebie, ważniejsza niż wszystko inne :P Nie wyszło z innym, to chociaż eksa można przelecieć, na chwilę swędzieć przestanie, a jak zacznie to się znowu telefon do eksa wykona ;P
Takie zachowanie...wielu eksów z tego wątku, trzymanie sobie byłej dziewczyny na wypadek gdyby żadna inna nie wskoczyła do łóżka ;P Mam nadzieję, że Twój eks faktycznie podchodzi do tematu totalnie na luzie i wie, że to tylko seks. I że Ty też tak podchodzisz :P mesarka - olałabym tą kasę, niech się nią udławi. Tak to ma pretekst do kolejnego przeciągania tego chorego kontaktu i ma kolejny sposób na niszczenie Ciebie. szarak - wygrzebywanie się z oskarżenia o zastraszanie jest dość trudne. Nie rzucajmy rad, które mogą ostro namieszać ludziom w papierach.
|
|
#4469 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4470 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w żadnym wypadku nie namawiam do tego typu rozwiązania
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

Ja mam doła od wczoraj 

Chyba dlatego, że przespałam się z kimś, kogo chociaż znam i mam do niego sentyment - traktuję seks jak sport, no i nie mam zasad