|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
ale mnie dyskusja ominęła
![]() znów mam lenia, nic mi się nie chce, już z rana wstawiłam kłosa na bloga, jutro będzie recenzja cieli Lily Lolo, oby mi zleciał kolejny tydzień
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ale mi sie nic nie chce, cały dzień mi zleciał jakoś tak leniwie, dobrze że chociaż posta na bloga dodałam i chyba znalazłam idealne tło do zdjęć jasne, mam nadzieję estetyczne i zimowo- jesienne
|
|
|
|
#933 |
|
Raczkowanie
|
łoł, ale mnie dyskusja ominęła
w sumie to dobrze, bo nie lubię takich rozkmin na temat tego, co kto kupuje... jeżeli kogoś stać, to może sobie nawet lakier do paznokci za milion dolarów kupować u mnie ostatnio posypały się złośliwe komentarze, bo kupiłam błyszczyk za 60zł, mogłam sobie akurat na niego pozwolić, chciała, no to kupiłam <bezradny>Witam się z Wami z mokrego deszczowego Lublina już chyba wolałam ten śnieg okropny niż ciągły deszcz
Edytowane przez xaggg Czas edycji: 2012-11-08 o 16:21 |
|
|
|
#934 |
|
w krainie snu i marzeń
|
stuknęło mi 650 obserwatorów!
|
|
|
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym nie kupiła pudru za 600zł, bo mnie zwyczajnie nie stać i pewnie nigdy nie będzie ale jak ktoś ma taką ochotę wydawać na to kasę, to niech sobie wydaje ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- ładnie ładnie mi brakuję 16 do 700
|
|
#936 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
? ![]() Gratulacje!
|
|
#937 |
|
Raczkowanie
|
gratulacje
) też lubię jak przybywa mi obserwujących, przynajmniej wiem, że to co piszę ma jakiś sens i widocznie komuś tez w jakimś stopniu też się podoba, skoro chcą do mnie zaglądać )) zaisnpirowałaś mnie swoim ostatnim postem o fryzurach zaraz pójdę coś kombinować na moich włosach ![]() hahah zoila ! od trzech dni klęczę na ziarnku grochu w ramach pokuty! no, ale może dołożę i te bicze w takim razie
Edytowane przez xaggg Czas edycji: 2012-11-08 o 16:33 |
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje
![]() ale po co się będzie biczować jak my ją możemy pobiczować ? niech wie, że nie wolno tyle wydawać!
|
|
#939 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Tylko takie prawdziwe, skórzane, nie jakieś wodne na basenie
|
|
#940 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
daj spokój! ja próbowałam tego koka, ale to wcale nie jest takie proste jak i do kokardy kok w sumie wyszedł mi chyba za 5 razem
|
|
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie jestem sobą, właśnie skończyłam prasować.
![]() I przysłali mi nowe firany-panele. Jeszcze niech tylko jedne mi wyślą i będę miała salon jak ta lala.
|
|
#942 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Dzizas a u mnie znowu anonim przeżywpod nową notka z pracami konkursowymi, że co ja wybrałam. No tak,on ma prawo,by niepodobały mu się pewne prace,ale ja już takiego prawa nie mam. To po co tu w ogóle organizator? Skoro każdy wie najlepiej.
następnym razem w ogóle nie pokaże prac i przykro mi bardzo,wtedy najwyżej mnie będą hejtować że nie pokazałam. Ludzie to mają problemy. zamiast robić konkursu z paką nagród mogłam pójść i kupić sobie coś za te 60zł wrr
|
#945 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#946 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() eee no, ludziom jak widać nie dogodzisz, ale ogólnie mam wrażenie że jest takie podejście "kupuje szminki i róże - jest pustym lachonem" w dużym uproszczeniu Cytat:
|
||
|
|
|
#947 |
|
Raczkowanie
|
Czarna Orchidea
Te swoje paznokcie to chyba malujesz maszynowo! |
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
ale wkurza mnie to i nastepnym razem nie będę sie przejmować, czy powinnam pokazywać prace, czy też nie, tylko zrobię tak jak będę uważała.
chciałabym miec tylko takie problemy, naprawdę ![]() MadameFog maszynowo, tzn?
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Orchidea, ja właśnie dlatego mam zawsze obawy przy publikowaniu wszystkich prac, ale na szczęście przy okazji wyników z Lime Crime żadnych tego typu komentarzy nie było
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
o proszę, udało mi się wygrać jakąś niespodziankę z Manhattan
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
to tyle szczęscia...ale serio mówię, nie myślałam, że aż taki ogromny problem ludzie będą mieć. Niedługo organizuję konkurs z fajnymi kosmetykami do włosów (dość drogie) trzeba będzie zalajkować profil firmy na fc i napisać hasło reklamowe, więc tym razem mam to daleko gdzieś, nie potrzebuję zaaprobowania mojego wyboru, nawet zwycięskich nie pokażę. Podam, kto wygrał i nara.
|
#952 |
|
Wolę prosto!
|
Witam się
Widzę ciekawe dyskusje mnie ominęły Ja tam wyznaję zasadę, że jak ktoś ma to nie kupuje, co mnie to obchodzi, nie moja kasa to czemu miałabym się przejmować? Sama pudru za 6 stów bym nie kupiła, ale jak ktoś ma ochotę, to ja przecież od tego nie zbiednieję :P A drogie kosmetyki mimo wszystko lubię oglądać czy czytać ich recenzje, na razie jestem studentką z typowo studenckim budżetem, więc choćbym chciała to mnie nie stać, a oszczędności wolę przeznaczać np. na wyjazdy, które będę potem wspominać jako przyjemny element lat studenckich :P A jak kiedyś będę zarabiała i będzie mnie na to stać to chętnie zapoznam się z tym co dla mnie teraz niedostępne Ale takie zaglądanie do portfela i liczenie kto ile wydawał to głupota. Nawet jak mnie nie stać a chcę skomentować wpis to napiszę coś w stylu "fajny kosmetyk, chętnie bym się takim zaopiekowała, póki co nie na moją kieszeń, ale zapamiętam go na przyszłość" i tyle ![]() Dimiti - zdjęcie bronzera especially for you ![]() Czarna- olać to. Twój konkurs, Twoje zasady i Twój wybór, nie ma się co przejmować, zawsze się znajdzie jakaś menda co będzie narzekać i psuć człowiekowi humor, uszy do góry
|
|
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
piękny jest!!
|
|
#954 |
|
Wolę prosto!
|
No żebyś wiedziała
Ale już go lekko musnęłam pędzlem i na twarzy wygląda super
|
|
|
|
#955 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#956 |
|
Life is a drink ...
|
W Odolanowie - z tego co wiem to ludzie nadal polują i jest pełny parking
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, pod każdą postacią
![]() ![]() Ten bronzer z Joko wygląda świetnie |
|
|
|
#959 |
|
Wolę prosto!
|
One są dość podobne do siebie, nawet odcień mają zbliżony, ale ten nowy ma drobinki, których na twarzy nie widać (w sensie nie wyglądają jak takie drobiny) tylko taką ładną poświatę dają
A ten marokański jest kompletnie matowy. Jeszcze nie wiem, który mi się bardziej podoba Ale tamten to było szaleństwo bo nie dość, że nie cegła to jeszcze matowy ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Nie są duże Na buzi praktycznie widoczne, taką poświatę bardziej dają niż takie drobinkowe bling bling
|
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że joko takie cudo ma a wiesz może jaka jest jego normalna cena?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

i chyba znalazłam idealne tło do zdjęć jasne, mam nadzieję estetyczne i zimowo- jesienne

w sumie to dobrze, bo nie lubię takich rozkmin na temat tego, co kto kupuje... jeżeli kogoś stać, to może sobie nawet lakier do paznokci za milion dolarów kupować
już chyba wolałam ten śnieg okropny niż ciągły deszcz

ładnie ładnie
mi brakuję 16 do 700 

kok w sumie wyszedł mi chyba za 5 razem 

Lush & China Glaze lover!