Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-08, 10:45   #901
biemi
Raczkowanie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez madameFog Pokaż wiadomość
Odpowiedz skierowałam do Ciebie, ale nie była o Tobie Zdecydowanie dyskusja jest pokojowa, nie przeczę. Chodziło mi o wypowiedź nicRu:

Zazdrość? Jak ja się pytam siebie, czy dobrze robię wdając pieniądze na siebie, jak dookoła są ludzie potrzebujący? To są maje wątpliwości, ale jak już wcześniej sto razy pisałam, jestem idealistką.
a idealiści muszą mieć twarde wiesz co

brak naturalek powrót do blondu i też jest ładnie i zdrowo ot co

moje blogowe dyrdymałki
http://biemi-bo.blogspot.com/
biemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 10:48   #902
madameFog
Raczkowanie

Cytat:
Anonimowy
Uwielbiam te Twoje haule, naprawdę!
Non stop czytam jakie to dobre rzeczy mają w Biedronce i że naprawdę jakością nie różnią się od odpowiedników, a tańsze są oraz że w lumpexach naprawdę są rewelka-prawie-nówka ciuchy, a na All używane buty dla dziecka za pół darmo... Już mi to bokami wychodzi. A u Ciebie prawdziwy powiew luxusu, konkretne pieniądze, światowe marki - żyć i korzystać z niego.
Może to trochę taka bajka, ale przynajmniej o szczęśliwym zakończeniu.
Nie mogę się doczekać, co będzie się działo przed świętami!
Magda
PS A gdybyś szukała siostry, to chętnie się przysposobię ;-)

Pinkoholiczka
nie masz pojęcia jak miło czytać mi takie słowa )))
Ale w tym miesiącu wiecej hauli nie będzie.. no chyba, że mój Mąż mnie na jakiś zabierze ;P hahaha
przegiełam na maxa.. ale jestem taka impulsywna, ze sama nie wiem jak to leczyć :/

7 listopada
Magda.. mam pytanko, bo dosyć często tu zaglądasz, dosyc często komentujesz.. czemu nie chcesz przestać być anonimem? całkiem mądra i kumata z Ciebie laska, inne blogerki też chętnie by Cię poznały bliżej a wiem, że mają zablokowane posty anonimów..
tak tylko się zastanawiam bo na tle moich anonimowych fanów całkowicie się wyróżniasz.. po prostu nie pasujesz do nich

tajka
najlepsze sa uzywane buty dla dzieci z allegro eheheh

Anonimowy
Prawda jest banalna - nie chce mi się zakładać milionowego konta, kombinowania nicka, zapamiętywania pierdylionowego hasła. Kiedyś próbowałam to zrobić właśnie w celach komentarzowych, bo było wymagane, ale skończyło się fiaskiem (nawet nie pamiętam już dlaczego, bo nie mam konta na gmail?) i od tamtej pory komentuję, jeśli jest opcja "Anonimowy", a jak nie to nie czytam bloga. Po prostu paluszki mnie swędzą i czasem muszę coś napisać, a jak nie mogę, to się wściekam; po co mi to? ;-)
Nie piszę bloga więc i brak 'osobowości' mi nie przeszkadza.
Trafiłam chyba tu od Dominiki, bo zobaczyłam JMO, i mi się spodobało. Nie kręcą mnie blogi nastolatek/wczesnych dwudziestek z recenzjami Lirene, Ziaji i innych "niszowych" marek, których nie znam (np. Miss Porter czy jakoś tak) tudzież peany na cześć Alterry czy innej Isany. Do tego na czołowym miejscu "Współpraca".
U Ciebie jest jak płaszcze u MaxMary - drogo i pięknie.
A ja taniochy nie znoszę.
Więc się zadomowiłam
Co do poznania - to ja też mam ochotę Was poznać, tylko jak tu zdobyć namiary na miejsce spotkania, by siąść przy pobliskim stoliku?
Nie wiem, co dałby mi ew. profil - jako nieblogerki.
M.

Nie no na prawdę klasa
Opowieść pt. Jak kasa nie równa się klasa

Edytowane przez madameFog
Czas edycji: 2012-11-08 o 10:50
madameFog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 10:51   #903
Soso
Zakorzenienie

Cytat:

Nie no na prawdę klasa
Nie wiem po co się czepiasz, każdy ma prawo do własnych upodobań
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 10:54   #904
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:

Nie no na prawdę klasa
i właśnie za takimi osobami nie przepadam ale jak się ma klapki na oczach to co zrobić

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość
ma tylko z tej wypowiedzi wyszło, że jak ktoś lubi coś taniego a dobrego to jest dziad ale ze mnie dziadówa essence lubię
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 10:54   #905
madameFog
Raczkowanie

Cytat:
Jeśli ktoś się naśmiewa z ludzi kupujących buty dla dzieci na allegro, to ja mam prawo się pośmiać z jego szerokich horyzontów.
Stary 2012-11-08, 10:56   #906
Soso
Zakorzenienie

Ja to raczej odebrałam jako przejaw przesytu takimi postami, a nie nasmiewanie się z nich, ale może to kwestia interpretacji.
Stary 2012-11-08, 11:05   #907
summerisgone
Zakorzenienie

Dla mnie to też jest kwestia przesytu. Sama mam przesyt ziają. Testowałam mnóstwo ich produktów, zwłaszcza tych szeroko polecanych i ani jeden moim zdaniem się nie nadaje do niczego więc posty o ziaji omijam. I essence mnie zaczyna denerwować bo ostatnimi czasy nic mi się nie sprawdziło na tyle żebym używała faktycznie.
A co do butów dla dzieci z allegro to myślę że jednak chodzi o to że człowiek się takich rzeczy nie spodziewa na blogach kosmetycznych
summerisgone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 11:38   #908
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez summerisgone Pokaż wiadomość
Dla mnie to też jest kwestia przesytu. Sama mam przesyt ziają. Testowałam mnóstwo ich produktów, zwłaszcza tych szeroko polecanych i ani jeden moim zdaniem się nie nadaje do niczego więc posty o ziaji omijam. I essence mnie zaczyna denerwować bo ostatnimi czasy nic mi się nie sprawdziło na tyle żebym używała faktycznie.
A co do butów dla dzieci z allegro to myślę że jednak chodzi o to że człowiek się takich rzeczy nie spodziewa na blogach kosmetycznych
Mam to samo, w ostatnim czasie co kupię jakiś ich produkt to albo mocno przeciętna średniawka albo totalny bubel... Ja ostatnio zauważyłam u siebie przesyt blogami ogólnie - kiedyś potrafiłam godzinami siedzieć i czytać notki, a teraz mam wrażenie, że wszędzie są podobne posty, nie ma takich, które przykuwają moją uwagę i zatrzymują na dłużej niż obejrzenie zdjęć - mam listę blogów, które regularnie odwiedzam, która ustabilizowała się u mnie jakieś kilka miesięcy temu, a od tego czasu w zasadzie nie dodaję nic nowego do blogrolla...

A co do zakupów, drogich czy nie, zgadzam się z zoilą - ja nikomu do portfela zaglądać nie będę i wypominać, bo wiadomo każdy jest w innej sytuacji i sprawą indywidualną jest na co wydajemy nasze pieniążki. Jednemu sprawiają radość zakupy kosmetyczne, jeśli może przeznaczyć na to spore sumy to fajnie, pozazdrościć albo pogratulować (co kto woli) - mnie na przykład sprawia frajdę taniec i pewnie niektórzy złapaliby się za głowę, jakbym się chwaliła ile wydaję na zajęcia, warsztaty, festiwale czy buty do tańca
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 12:12   #909
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Wzięło mnie od rana na aktywność blogową - obrabiam zdjęcia, piszę notki na zapas, a przy okazji trafiłam na coś fajnego -> patrz załącznik
fajna liczba, gratuluję
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ja lubię mniejsze sklepy właśnie- lidl, simply, jak mam maszerować po takim Auchanie to mnie to boli aż czasem. I tak w tych hipermarketach działy spożywcze są mniejsze niż kiedyś(i nie ma tylu rzeczy, które lubiłam) i w mniejszych sklepach dostanę to samo.
A tesco np u mnie w mieście ma ceny społemu nawet, jest droższe niż w innych miastach, może dlatego że nie jest to ich sklep tylko wynajmują sporą powierzchnię w dużym centrum handlowym.
aż mi się przypomniało jak z koleżankami zgubiłyśmy się w markecie w CH (chyba Arkadii w Warszawie) Market był ogromny i było tam wszystko, nawet rozstawione namioty, meble ogrodowe itp
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37494079]Ale Wam zazdroszczę tego spotkania dzisiaj Bawcie się dobrze
Jednak z tego naszego nieformalnego spotkania blogerek jest kilka zdjęć, ktoś tu o nie pytał, więc wstawiam

Ja to ta, co się tak nachyla nad Bogusią [/QUOTE]
a gdzie było to spotkanie?
nie wiem, która to Bogusia
Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
teraz to niestety jak ktoś ma kase to i lekarzem może być, a to że ledwo skończył gimnazjum to się wytnie
a prawdziwi specjaliści wyjeżdżają, bo mają świetne propozycje za granicą
Cytat:
Napisane przez biemi Pokaż wiadomość
no prasowany i podzielimy a najłatwiej będzie go podzielić przy spotkaniu pierwszego stopnia z podłogą
lepiej w kulkach, każda po kulce dostanie
Cytat:
A ja uwielbiam bloga pinkoholiczki właśnie za to że nie tłumaczy zakupu każdego droższego kosmetyku tylko pokazuje jednorazowe, nieplanowane zakupy kosmetyczne za prawie dwa tysiące i się nie przejmuje. Mnie na to nie stać i pewnie nawet jakby kiedyś było mnie stać to zwyczajnie bym miała zahamowania ale miło wiedzieć że jednak Polska to nie kraj całkowitej biedy i są ludzie, których stać i mogę mieć nadzieję że i mnie będzie kiedyś stać ^^
ja nie znałam jej bloga, ale skoro nie mogę sobie pozwolić na coś nie będę patrzyła na recenzje, bo nic mi to nie da tylko zmarnuje mój czas. Mam swój powód i nie wchodzę, ale nie kole mnie to w oczy, bo wiem, że jakbym mogła też bym na sobie nie oszczędzała
Cytat:
Tak się składa, że rzeczywiście jestem jedyna z moimi wątpliwościami i zaczynam się czuć przytłoczona. Lubię dyskusje, ale wkurza mnie jak moje wątpliwości są odbierane opacznie. A najlepiej już wyciąć zdanie z kontekstu i twierdzić, że to jad i zazdrość, kiedy tłumaczyłam wcześniej, że w tym dylemacie JA stawiam się na miejscu osoby zamożniejszej. Eh szkoda słów...
nie wiem jak dziewczyny, ale ja odbieram niestety Twoje odpowiedzi w taki sposób, że niby nie zazdrość, niby nie to, nie tamto, a jednak jakby chcesz przekonać wszystkich, że masz rację, co prawda starasz się to robić w grzeczny sposób, ale trochę nachalny
Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Znam jedną taką matke która zostawia u kogoś dziecko bo np ściemnia, że idzie do kościoła czy gdzieś indziej np na pilates - tam gdzie nie może zabrać dziecka a wraca z pełnymi torbami zakupów bo chciała sobie zrobić święty spokój i żeby jej dziecko nie jęczało pod nosem, że coś chce.
ja rozumiem to, bo też jakbym miała iść z marudnym dzieckiem na zakupy (nawet spożywcze) to wolałabym prosić kogoś o pomoc, bo nie chciałabym sobie i innym szargać nerwów, ale czemu się nie przyznać do ego to nie wiem
Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Mam taki apel do wszystkich ludzi: nie siedźmy innym w portfelach, nie wypominajmy i nie roztrząsajmy tego, na co przeznaczyli pieniądze. To ich sprawa. Zawsze znajdzie się ktoś niżej sytuowany od nas, którego zastanowi, dlaczego wydałyśmy 5 zł na maseczkę, zamiast przekazać tę kwotę potrzebującemu.
racja, ale wydaje mi się, że kto tak sądzi to przyzna ci rację, reszta zrobi swoje
Stary 2012-11-08, 12:22   #910
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Myślisz, że golasom nie dają?
Obawiam się, że wtedy przysłoniłabym akcje otwarcia sklepu
Dostałam balonik

Cytat:
ja rozumiem to, bo też jakbym miała iść z marudnym dzieckiem na zakupy (nawet spożywcze) to wolałabym prosić kogoś o pomoc, bo nie chciałabym sobie i innym szargać nerwów, ale czemu się nie przyznać do ego to nie wiem
No właśnie ja tego też nie rozumiem.

Zreszta ta dama teraz jest na etapia zmieniania się (bo chce znaleźć nowego partnera bo jest po rozwodzie) i pierwsze co jej przyszło do głowy to fakt, że MUSI SOBIE KUPIĆ NOWE CIUCHY

Edytowane przez Selfish Girl
Czas edycji: 2012-11-08 o 12:25
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 12:35   #911
madameFog
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
nie wiem jak dziewczyny, ale ja odbieram niestety Twoje odpowiedzi w taki sposób, że niby nie zazdrość, niby nie to, nie tamto, a jednak jakby chcesz przekonać wszystkich, że masz rację, co prawda starasz się to robić w grzeczny sposób, ale trochę nachalny
Czytając Twoje wypowiedzi widzę, że masz przeciwne zdanie i szanuję to. Ja nikomu nic nie chce udowadniać, nie rozumiem ciągłego czepiania się mojej osoby? Zapytałam Was o zdanie, co w tym nachalnego?
Jak wszyscy piszą, że mają gdzieś ubóstwo innych i będą wydawać tyle ile chcą to dobrze, a jak ja mam wątpliwości to albo jestem zazdrosna, albo nachalna...
Koniec tematu, nie wypowiadam się więcej bo dyskusja zamiast o temacie, stała się o mnie.
Stary 2012-11-08, 13:22   #912
biemi
Raczkowanie

portfel duży portfel mały oby nam zawsze starczało na to co potrzebujemy - a na to co chcemy to odkładajmy

zmieniając temat co fajnego teraz czytacie wieczorami? po za blogami??

moje blogowe dyrdymałki
Stary 2012-11-08, 13:29   #913
_polly_
Zakorzenienie

Uff, zostały mi podłogi do mycia i fajrant.

A na 17 na rozkładanie towaru, jeśli zadzwonią do mnie.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 13:30   #914
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
portfel duży portfel mały oby nam zawsze starczało na to co potrzebujemy - a na to co chcemy to odkładajmy

zmieniając temat co fajnego teraz czytacie wieczorami? po za blogami??
przeczytałam wilcze dziecko, polecam
Stary 2012-11-08, 13:31   #915
aSHa85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Uff, zostały mi podłogi do mycia i fajrant.
jak ci tak dobrze idzie to może i do mnie wpadniesz
Stary 2012-11-08, 13:38   #916
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Ale mnie choroba zbiera, mam katar, dreszcze, jestem śpiąca - idealnie wręcz...

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 13:42   #917
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aSHa85 Pokaż wiadomość
jak ci tak dobrze idzie to może i do mnie wpadniesz
Nie mam mocy, muszę się wykąpać przed wizytą teściowej.

Stary 2012-11-08, 13:51   #918
aSHa85
Zadomowienie

oj co za szkoda...
ja szykuję się na sprzątanie na sobotę... normalnie już mnie skręca jak pomyśle...
Stary 2012-11-08, 13:58   #919
biemi
Raczkowanie

Cytat:
przeczytałam wilcze dziecko, polecam
Zapowiedź wygląda ciekawie choć dość ciężka się wydaje

Cytat:
oj co za szkoda...
ja szykuję się na sprzątanie na sobotę... normalnie już mnie skręca jak pomyśle...
a ja jutro będę szorować wszystko cieszę się niezmiernie

moje blogowe dyrdymałki
Stary 2012-11-08, 14:22   #920
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
oj co za szkoda...
Ja w sobotę wyjeżdżam, to nie będę miała kiedy.
Cytat:
a ja jutro będę szorować wszystko cieszę się niezmiernie
Jak dobrze, że mam to już za sobą.

Stary 2012-11-08, 14:25   #921
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cześć Uff nadrobiłam Pożarłam wczorajsze roladki z ciasta francuskiego i biorę się za pranie.

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Dzień dobry Wam

Ty agenciaro Ta godzina! Ja poszłam spać o 21, ale nic, a nic zasnąć nie mogłam
O 4 rano przyszły teść podrzuci mnie do Poznania, a potem Wawa
Mam takie wory pod oczami, że to jest poezja

Miłego dnia i trzymajcie kciuki, żeby Bella się nie zgubiła w tym wielkim świecie
Tak wcześnie na nogach Dajcie znać jak było

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość

wstałam po 8h snu i strasznie boli mnie głowa
Współczuję Mnie wczoraj cały dzień cisnęła.

Cytat:

A zmieniając temat - co powiecie na to obecnie białe tło u mnie na blogu? Lepiej? Mniej cukierkowo? Jak wstanę, to będę próbować walczyć z wyglądem paska ze stronami. Może coś mi się uda wykombinować
I zdjęcia chcę zacząć inaczej obrabiać, zaraz wrzucę notkę z próbką. Możecie ocenić? Będę dozgonnie wdzięczna
Lepiej z białym tłem A co do zdjęć to ja osobiście nie przepadam za ściętymi rogami, a kolaże lubię

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Mam taki apel do wszystkich ludzi: nie siedźmy innym w portfelach, nie wypominajmy i nie roztrząsajmy tego, na co przeznaczyli pieniądze. To ich sprawa. Zawsze znajdzie się ktoś niżej sytuowany od nas, którego zastanowi, dlaczego wydałyśmy 5 zł na maseczkę, zamiast przekazać tę kwotę potrzebującemu.
Zgadam się

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 14:30   #922
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
fajna liczba, gratuluję
Dzięki

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Cześć Uff nadrobiłam Pożarłam wczorajsze roladki z ciasta francuskiego i biorę się za pranie.

Lepiej z białym tłem A co do zdjęć to ja osobiście nie przepadam za ściętymi rogami, a kolaże lubię
Mmm, uwielbiam ciasto francuskie
Dziękuję za opinię
Stary 2012-11-08, 14:58   #923
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Na blogu nowy, smoczy makijaż

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 15:05   #924
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Dasz radę, dasz!
dzieki!
wychodzi na to że szef wyjechał
uf. teraz kilka dni spokoju... i wcale mnie nie przeraża wizja, że zostałam z tym majdanem totalnie sama jest mi o wiele, wiele lepiej niż wczoraj.... przynajmniej kilka dni będzie święty spokój.
Cytat:
Wzięło mnie od rana na aktywność blogową - obrabiam zdjęcia, piszę notki na zapas, a przy okazji trafiłam na coś fajnego -> patrz załącznik
hehe, dobre ))
Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
też wydaje mi się, że o jej blog chodziło, bo wczoraj opublikowała 'hol' zakupowy
i co - mi się podoba

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
ja też

Chociaż w sumie bardziej kręcą mnie te pielęgnacyjne, ale i kolorówkę lubię obejrzeć.
mnie właśnie bardziej kolorówka ale ja ogólnie na widok koloróki dostaję małpiego rozumu uwielbiam się maziać, jak wychodzę z Sephory czy MACa to jak dziecko z piaskownicy wyglądam, umorusane ale szczęśliwe )

Cytat:
Tak się składa, że rzeczywiście jestem jedyna z moimi wątpliwościami i zaczynam się czuć przytłoczona. Lubię dyskusje, ale wkurza mnie jak moje wątpliwości są odbierane opacznie. A najlepiej już wyciąć zdanie z kontekstu i twierdzić, że to jad i zazdrość, kiedy tłumaczyłam wcześniej, że w tym dylemacie JA stawiam się na miejscu osoby zamożniejszej. Eh szkoda słów...
Cytat:
Czytając Twoje wypowiedzi widzę, że masz przeciwne zdanie i szanuję to. Ja nikomu nic nie chce udowadniać, nie rozumiem ciągłego czepiania się mojej osoby? Zapytałam Was o zdanie, co w tym nachalnego?
Jak wszyscy piszą, że mają gdzieś ubóstwo innych i będą wydawać tyle ile chcą to dobrze, a jak ja mam wątpliwości to albo jestem zazdrosna, albo nachalna...
Koniec tematu, nie wypowiadam się więcej bo dyskusja zamiast o temacie, stała się o mnie.
mam wrażenie, że jesteś trochę przewrażliwiona, każda z nas wypowiedziała swoje opinie, a skoro one się nie zgadzają z Twoją to uważasz, że od razu atakujemy...
chcemy tylko powiedzieć, że zawsze będą ludzi zamożniejsi, i ci mniej zamożni od nas, tak jak są ludzie od nas głupsi i mądrzejsi, grubsi i chudsi itp itd. I nikt nie powiedział, że ma gdzieś ubóstwo innych - bo wmawianie komukolwiek takich sformułowań jest chyba trochę nie fair.

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Dzisiaj otwarcie TESCO w moim mieście.
Idę się ubrać, może dostane balonika
jakiego tesco? gdzie?
Cytat:
Myślisz, że golasom nie dają?

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
A co do zakupów, drogich czy nie, zgadzam się z zoilą - ja nikomu do portfela zaglądać nie będę i wypominać, bo wiadomo każdy jest w innej sytuacji i sprawą indywidualną jest na co wydajemy nasze pieniążki. Jednemu sprawiają radość zakupy kosmetyczne, jeśli może przeznaczyć na to spore sumy to fajnie, pozazdrościć albo pogratulować (co kto woli) - mnie na przykład sprawia frajdę taniec i pewnie niektórzy złapaliby się za głowę, jakbym się chwaliła ile wydaję na zajęcia, warsztaty, festiwale czy buty do tańca
no ale wiesz, ogólnie to myślenie jest takie, że taniec to ok, ambitnie, ale kosmetyki? pfff. to przecież takie puste. nikt Ci nie wypomni że wydajesz tyle na taniec, bo on jest Twoją pasją ale jak kosmetyki mogą być pasją, no helooooł...

W ogóle dobrze że mam anonimów wyłączonych bo czekam na meteoryty i cienie guerlaina i już widzę tą aferę... mam nadzieję, że mimo wszystko chętnych do czytania nie zabraknie...

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 15:08   #925
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
a gdzie było to spotkanie?
nie wiem, która to Bogusia
Spotkałyśmy się w Galerii Bałtyckiej, ale musimy w końcu wymusić z dziewczynami spotkanie w Gdyni Bo większość osób dojeżdża z rejonów za Gdynią A Gdańsk to raczej słaby kompromis

Bogusia to ta dziewczyna w szarym z grzywką Bardzo sympatyczna
W ogóle znamy się już z dziewczynami jakiś czas i takie spotkania są dużo fajniejsze, takie już zupełnie na luzie
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 15:21   #926
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37502203]
Bogusia to ta dziewczyna w szarym z grzywką Bardzo sympatyczna
[/QUOTE]
Lubię jej bloga tam też wydaje się być sympatyczna

Na blogu kosmetycznym -> recenzja spinaczy do prania skarpet
Stary 2012-11-08, 15:24   #927
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:

Byłyśmy razem na rolkach jak było ciepło
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 15:25   #928
summerisgone
Zakorzenienie

Cytat:

chyba ślepa jestem bo nie widzę a zaintrygowałaś mnie
summerisgone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 15:32   #929
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
chyba ślepa jestem bo nie widzę a zaintrygowałaś mnie
ale to nie u mnie znalazłam i podałam jako ciekawostkę
Stary 2012-11-08, 15:33   #930
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
no ale wiesz, ogólnie to myślenie jest takie, że taniec to ok, ambitnie, ale kosmetyki? pfff. to przecież takie puste. nikt Ci nie wypomni że wydajesz tyle na taniec, bo on jest Twoją pasją ale jak kosmetyki mogą być pasją, no helooooł...

W ogóle dobrze że mam anonimów wyłączonych bo czekam na meteoryty i cienie guerlaina i już widzę tą aferę... mam nadzieję, że mimo wszystko chętnych do czytania nie zabraknie...
Ja zawsze każdą kolorówkę chętnie oglądam

co do pogrubionego - uwierz mi, że dla wielu osób z którymi mam kontakt taniec nie jest ani ambitny ani przyjemny i już prędzej zrozumieliby kupowanie kosmetyków... Ja osobiście ie mogę przeboleć nad czymś takim (tym bardziej, że mam takie osoby w najbliższym otoczeniu), bo dla mnie taniec jest jak powietrze - przez to przestałam chorować w tym roku, bo jak mnie rozłożyło i 2 tygodnie nie mogłam chodzić na treningi to myślałam, że mnie rozniesie
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości