|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 3 części naszego wątku ?? | |||
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.III |
2 | 4,08% |
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.III |
6 | 12,24% |
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III |
2 | 4,08% |
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III |
3 | 6,12% |
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.III |
6 | 12,24% |
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.III |
1 | 2,04% |
Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 |
18 | 36,73% |
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
2 | 4,08% |
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
0 | 0% |
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.III |
3 | 6,12% |
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.III |
6 | 12,24% |
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Nie posiadamy takiego cuda techniki (względy zdrowotne) natomiast mam kombiwar i tam sobie odgrzewał. Jak przyszedł rachunek za prąd to na patelni
![]() Jak wyjechałam na tydzień to zrobiłam schabowe i zamroziłam, żeby z głodu nie padł, albo nie zbankrutował w pracy na kateringu.
#1022 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
bierzesz skrzypowite w ciąży? ja brałam belisse ale lekarz kazał mi odstawić jak zaczeliśmy się starać
---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- xal ja mam mikrofale ale to niemalże zabytek ![]() jak napisałaś "kombiwar" to właśnie pomyślałam o wysokim rachunku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Zakorzenienie
|
Nic mi lekarka nie mówiła żeby nie brać w ciąży. W okresie starań ... długo się staraliśmy więc byłoby trudno nic nie brać.
#1025 |
Zakorzenienie
|
Tak i wszystko w porzadku
![]() Lekarz długo maluszka "męczył" żeby się dobrze ustawił do mierzenia, aż miałam powiedzieć, że jak ma upartość po tatusiu to dla zasady do jutra się nie obróci bo mu każą ![]() Ma już 6 cm.
#1026 |
Zadomowienie
|
Załamałam się, chciałam Wam zrobić zdjęcie brzucha, no i zrobiłam. Wiedziałam, że jest tłusty, ale nie wiedziałam, że aż tak.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1027 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czesto pisze Wam o kolezance do ktorej chodze opiekowac sie Jej teraz 9 tygodniowym malenstwem,ma tez 3,5 letnia corke i opowiadala mi ostatnio jak karmila corke piersia,tylko piersia,jechali do Polski chcieli spotkac sie ze znajomymi po latach,wyjsc gdzies,przy okazji mieli isc na wesele,i problem,bo mala przy cycu i chocby nie wiem co sie dzialo butelki nie chciala i nie mogli nigdzie wyjsc,a jak poszli na wesele,na szczescie bylo niedaleko domu rodzicow i jezdzila co 2 godz,zeby nakarmic mala.I karmila przez 12 m-cy,jak odstawiala od piersi to miala problem bo mala nic innego nie chciala :/ Teraz maly od 3 doby jest karmiony,raz,czasem 2 razy dziennie butelka,i wszystko jest ok,nie ma problemu z zamiana butelki na piers i odwrotnie,teraz sa smoczki robione na wzor piersi mamy wiec mysle ze dlatego maly nie ma problemu. A laktator sie extra sprawdza,bo jak wyszli na urodziny,fakt,wychodzila karmic do drugiego pokoju,ale najadla sie bigosu bo miala mega smaka i nie mogla sie oprzec,pozniej odciagnela mleko,zeby maly nie mial wzdec po kapuscie...albo jak ja przychodze sie nim zaopiekowac bo Ona musi wyjsc gdzies ze starsza corka,to wtedy mamy butelke i nikt sie nie stresuje,ani Ona ze nie zdazy wrocic np od lekarza,ani ja ze maly zacznie plakac z glodu a ja go ni jak nie uspokoje :/ Dlatego wiem ze mozna dziecko karmic na przemian,i mona dziecko przyzwyczaic,moze to troche samolubne,ale praktyczne,a jak malenstwo raz w ciagu dnia nie poczuje piersi mamy to naprawde nic sie nie stanie ![]() Ja od urodzenia bylam na butelce.
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." ![]() 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki ![]() ![]() 29/10/12 Pierwsze USG ![]() 3/12/12 Pierwsze kopniaczki ![]() Nasze Maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1028 |
Zakorzenienie
|
dopiero teraz się chwalisz?
![]() ![]() któraś pisała ostatnio że zamawiała leginsy u tej osoby http://allegro.pl/listing/user.php/r...16383&view=gal mogłabym prosić jeszcze raz o komentarz czy warto je zakupić? anoxee tak to nie widać czy ciążowy brzuszek czy nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kawał człowieka już ![]() cieszy mnie,że wszystko ok Cytat:
![]() no ja włąsnie tez mam taki-kawałek wyszedł na wierzch i jest śmieszny ![]() ![]() fajny brzucho ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1030 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." ![]() 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki ![]() ![]() 29/10/12 Pierwsze USG ![]() 3/12/12 Pierwsze kopniaczki ![]() Nasze Maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1031 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Anoxee - głupoty opowiadasz, śliczny brzuszek !!! chyba potem wstawię mój, i zobaczysz, co to tłusty brzuch! ja mam trzy fałdki duże jak ludzik z Michelina ![]() Sharp - ja tam kiedyś zamawiałam, w wakacje bodajże - wszystko ok było, legginsy nie jakiejś super jakości, ale lepsze niż te szmaty, co ostatnio dostałam :/ Edytowane przez vil84 Czas edycji: 2012-11-08 o 16:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Zadomowienie
|
Inna_uk rozumiem Twoją decyzję.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będę karmić i tak i tak od początku. ja juz nawet zakupiłam butelki z efektem jak najbardziej przybliżonym do naturalnego. będę podmieniać mamę na tatę i cyca na butlę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Zadomowienie
|
Inna, łeb Ci ukręcę.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Zakorzenienie
|
![]() cholera no.. biigooosu! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1036 |
Rozeznanie
|
Xal :brawo: za wizyte
![]() Anoxee ciesze sie ze udalo mi sie Ciebie przekonac do mojej decyzji karmienia na przemian,a dodam jeszcze ze tak jak Axella chce podmieniac czasem mame na tate,to tez wzmocni ich wiez od poczatku ![]() Anoxee,Axella chodzcie,podziele sie bo mam zamrozony ![]()
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." ![]() 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki ![]() ![]() 29/10/12 Pierwsze USG ![]() 3/12/12 Pierwsze kopniaczki ![]() Nasze Maleństwo ![]() Edytowane przez Inna_Uk Czas edycji: 2012-11-08 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Zakorzenienie
|
http://forumprawne.org/prawo-pracy/3...chorobowe.html
Znalazłam coś dla tych co chcą umowę o pracę, żeby iść na L4. Wygląda na to, że trzeba przepracować 30 dni, poszukam jeszcze bezpośrednio przepisu z którego to wynika.
#1038 | ||
Zakorzenienie
|
parę godzin tylko mnie nie było a wy już 4 strony napisałyście
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Zadomowienie
|
Inna_uk
![]() ![]() Już wiem co okruszek kupi tacie na gwiazdkę. ![]() http://img17.imageshack.us/img17/570...opia2kopia.jpg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1040 |
Rozeznanie
|
NO i mialam przeciez dodac
![]() Sama robilam i w dodatku telefonem,wiec jakosc pozostawia wiele do zyczenia :/
![]() ![]() |
![]() |
#1041 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Prezent zajefajny heheheh ![]() Ooo nawet kawalek modelu statku sie zlapalo na zdjeciu,ten ma jakies pol metra :/
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." ![]() 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki ![]() ![]() 29/10/12 Pierwsze USG ![]() 3/12/12 Pierwsze kopniaczki ![]() Nasze Maleństwo ![]() Edytowane przez Inna_Uk Czas edycji: 2012-11-08 o 16:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1042 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bajgossss! nadchoooodzę!!! ![]() Cytat:
![]() śliczny ![]() zostanę brzucho maniaczką ![]() w ogóle to wszystkie macie fajne biusty, a nie takie minimini jak ja ![]() jak cycki rozdawali to się jak zwykle zagapiłam i stanęłam w kolejce po pryszcze ![]() Edytowane przez axella Czas edycji: 2012-11-08 o 16:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
Śliczne te wasze wszystkie brzuszki
![]() Mój się w pasie podzielił na pół, dół rośnie z bejbikiem, a góra to chyba powiększająca się oponka ![]() Jeszcze ledwo widać, ale czuję, że troszkę się powiększył. Kupiłam sobie leginsy u nas na straganie warzywno-owocowym, takie z polarem bo ja zmarzluch. Dałam 11zł. W pasie troszkę za duże i za wysokie, ale później obejmą cały brzuszek.
#1044 |
Zakorzenienie
|
a ja na łyżeczce
![]() a wywody na temat zalet laktatora jak najbardziej słuszne ![]() ![]()
#1045 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nakrywam do stolu ![]() Dziekuje w imieniu brzusia ![]() Heh kiedy kilka lat temu staralam sie o malenstwo i trwalo to ok.2 lat,to bylam maniaczka brzusiow,a nawet zanim bylo widac moj to wchodzilam na watek fotek brzusiow ![]() Co do biustu to przed ciaza tez mialam mini,nosilam miseczke A z push up zeby cos bylo widac,a Tz sie smial ze mam z przodu plecy i z tylu plecy...a teraz sa meega i nie moge przestac sie nimi zachwycac ![]()
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." ![]() 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki ![]() ![]() 29/10/12 Pierwsze USG ![]() 3/12/12 Pierwsze kopniaczki ![]() Nasze Maleństwo ![]() Edytowane przez Inna_Uk Czas edycji: 2012-11-08 o 16:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1046 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1047 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hm co do leginsow to ja niestety nie moge nosic takich troche wyzszych,bo gumka mi przeszkadza,ale poluje na ciazowe ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1049 | |||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Chodzi Ci o tę Dianę, która wparowała z atakiem, że ta kobieta bawi się w Boga? Mną aż zatrzęsło ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1050 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziekuje ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.