Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-08, 18:10   #1411
szklanka19
Zadomowienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
naprawdę, czuję, że to nie jakiś zwykły dół, tylko deprecha... nawet nie chce mi się już czegokolwiek ze sobą robić, całe dnie łażę w dresach, chyba od 3 dni nawet włosów nie umyłam, bo po co? i tak siedzę sama i nikt mnie nie widzi...
a co do męczenia męża i wymyślania problemów - teeeż tak mam! I już mi go szkoda, bo wiem, że zachowuję się jak kompletna idiotka i go zamęczam
Ja sobie rozkładam takie czynności na dni Wczoraj zajęłam się paznokciami, dzisiaj mam w planach spotkanie z depilatorem, a na jutro mycie głowy. No chyba, że dziś starczy mi sił tylko na jedną nogę, to wtedy jutro druga, a głowa w sobotę Gdyby mi kiedyś ktoś powiedział, że czynności, które robi się mechanicznie będę przeżywać jako "wydarzenie dnia" to bym wyśmiała, no ale cóż...
Aha i co jeszcze, mąż kupił mi niedawno w prezencie mikser bo strasznie mnie cieszyło zawsze robienie ciast, ale ręcznie już nie dawałam rady, także teraz mam jeszcze frajdę z ciastami, oglądam przepisy, modyfikuję itp.

Suzi za słodycze
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 18:11   #1412
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny po tygodniu nieobecnosci
Ale mi Was brakowalo!!!

Dopiero dzis przyjechal pan od internetu i w koncu jestem podlaczona do cywilizacji
U mnie wszystko gra Mieszkamy sobie razem z TZ od tygodnia, poki co bez spiec Ja sie bawie w dobra zone, gotuje obiadki, dogadzam TZ, a on sprzata i robi zakupy Takze jest super.

Maluszek ostatnio zaczal kopac jak szalony, az caly brzuch mi sie trzesie, ciesze sie z tego niezmiernie

Jedyne, co mnie wkurza to to, ze 2 dni temu nazarlam sie mandarynek i cale dlonie mam w wysypce :/
Obyście nadal tak się dogadywali

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 18:15   #1413
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Hejka

Ja nie muszę leżeć, ale i tak to robię - z nudów Ogólnie nie robię nic ciekawego - oglądam tv, na necie posiedzę, książkę poczytam, obiad zrobię, posprzątam, z mężem na zakupy się wybierzemy, czasem do rodziców pojadę i u nich też leżę. I tak mija tydzień za tygodniem I to chyba dlatego łapią mnie jakieś doły. Jutro rozrywka mnie czeka - przejadę się z mężem do Warszawy, może zahaczymy o jakieś sklepy, więc pobędę wśród ludzi
Ja po wyjściu ze szpitala leżałam. Ale nie mam nakazu od lekarza, mam się tylko oszczędzać, ale i tak się boję. Robię to co Wy, ale też wychodzę: z mężem na zakupy bo muszę do ludzi (sama się boję trochę, ale jutro chyba pójdę bo muszę prezent mężowi kupić jakiś na mikołaja) , posprzątam trochę( np. dziś umywalka i wc, jutro podłoga), pokręcę się, gram w sudoku na komórce, popiorę, prasuję na zasadzie 5-6 rzeczy i mam dość i tak leci dzień za dniem .....Trzeba te czynności rozkładać

Edytowane przez Aga8484
Czas edycji: 2012-11-08 o 18:19
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 18:20   #1414
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Obyście nadal tak się dogadywali
Hehhe na pewno przyjdzie kryzys, ale poki co jest super
TZ mi slodzi jak nigdy

Kurcze, nie dam rady Was w calosci nadrobic, mam nadzieje, ze obylo sie bez zadnych negatywnych niespodzianek.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 18:20   #1415
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Ja po wyjściu ze szpitala leżałam. Ale nie mam nakazu od lekarza, mam się tylko oszczędzać, ale i tak się boję. Robię to co Wy, ale też wychodzę: z mężem na zakupy bo muszę do ludzi (sama się boję trochę, ale jutro chyba pójdę bo muszę prezent mężowi kupić jakiś na mikołaja) , posprzątam trochę, pokręcę się, gram w sudoku na komórce, popiorę, prasuję na zasadzie 5-6 rzeczy i mam dośći tak leci dzień za dniem .....
kurde, jakie my ciekawe życie prowadzimy Np. na pytanie mamy co słychać nawet nie wiem co odpowiedzieć i tak codziennie

Dominika

Alicja
Stary 2012-11-08, 18:22   #1416
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, nie dam rady Was w calosci nadrobic, mam nadzieje, ze obylo sie bez zadnych negatywnych niespodzianek.

Nie, chyba wszystko dobrze u nas wszystkich... Dzidzie całe i zdrowe.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 18:27   #1417
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Hehhe na pewno przyjdzie kryzys, ale poki co jest super
TZ mi slodzi jak nigdy

Ja jestem nowa Więc witam Cię Dopiero co zaczęłam z Wami wczoraj pisać a już się wkręciłam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-08, 18:27   #1418
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Nie, dlaczego? Wręcz przeciwnie - są nawilżone, gładkie, pięknie się układają i są pełne życia. Mniej też wypadają (w moim przypadku). Ale jak nie zmyjesz dokładnie olejku, to będą klapnięte. Dlatego potrzebny do tego dobry szampon bez SLS - mi najbardziej pasuje to, bardzo dobrze zmywa olejki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-waschgel.html . No i olejowanie daje długotrwałe efekty, a nie chwilowe, jak niektóre odżywki.

Ten też jest bardzo dobry w tej kwestii: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...#review-704406 .
O, to muszę wypróbować faktycznie Mam Sayossa bez silikonu zaraz poczytam czy się nada.
Cytat:
kurde, jakie my ciekawe życie prowadzimy Np. na pytanie mamy co słychać nawet nie wiem co odpowiedzieć i tak codziennie
To nic, za 3 miesiące na pytanie co słychać bedziemy mogły gadać tylko o maluchach I pewnie tylko nam się ten temat nie znudzi
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 18:34   #1419
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Bijkora - to mój przepis na olejowanie:
2 łyżki stołowe oliwki rozprowadzam na talerzyku, maczam w tym palce i aplikuję na rozczesane włosy, mocno wciskając w nie oliwkę. Przy mojej długości i objętości, które określiłabym jako średnie, taka ilość sprawia, że włosy są lekko natłuszczone, ale nie ociekają oliwką. Potem zawijam włosy w koszulkę (stary t-shirt mojego narzeczonego ) i czekam 2h. Następnie myję włosy szamponem bez SLSów. Podczas wycierania nie szarpię ich ani nie wykręcam, tylko delikatnie odsączam resztki wody w miękki ręcznik. Włosy się przy tym nie kruszą i nie ma potem problemu z rozczesaniem.

Używam do tego naturalnych oliwek BabyDream (aktualnie tej różowej, którą ostatnio pokazywałam), dobre są też olejki Alterry, oczywiście można również kupić specjalne olejki do włosów, ale ja się nigdy w to nie bawiłam, więc nie powiem Ci, gdzie takie można dostać.
Ważne: olejek, którym olejujesz włosy, nie może mieć w sobie parafiny (paraffinum liquidum).
O, ja tez olejuje wlosy, wlasciwie przed kazdym myciem
Z tym, ze zwykle olej trzymam cala noc, ale teraz bede musiala pokombinowac, bo nie chce tak paradowac przy TZ

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Nie, chyba wszystko dobrze u nas wszystkich... Dzidzie całe i zdrowe.
Super! I tak ma byc az do konca

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Ja jestem nowa Więc witam Cię Dopiero co zaczęłam z Wami wczoraj pisać a już się wkręciłam
Witam
Fajnie, ze nasze grono sie powieksza

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2012-11-08 o 18:36
Stary 2012-11-08, 18:48   #1420
maluchna30
Zadomowienie

Cytat:
Bo forum uzaleznia.
Oj ciezki dzien dzisiaj mam.Samopoczucie do bani.
black, ciesze sie ze wizyta przebiegla pozytywnie.Ulozeniem Oliwki sie nie martw, bo moze sie zmienic w kazdym momencie.Napisz mi kochana gdzie najczesciej odczuwasz jej ruchy, bo moja Ola tez posladkowo ulozona i baaardzo czesto po pecherzu kopie.
Stary 2012-11-08, 18:50   #1421
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
O, to muszę wypróbować faktycznie Mam Sayossa bez silikonu zaraz poczytam czy się nada.

To nic, za 3 miesiące na pytanie co słychać bedziemy mogły gadać tylko o maluchach I pewnie tylko nam się ten temat nie znudzi
Oooo nie, mam nadzieje, ze nie stane sie mama, ktora potrafi paplac tylko o swoim dziecku

Stary 2012-11-08, 18:52   #1422
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suzi31 Pokaż wiadomość
Ja bym nie godziła się na pracę na zwolnieniu, bo później wszyscy przyzwyczają się do tego i non stop będą Ci podrzucać. Jak to mówią dasz palec to wezmą rękę. Niech sobie radzą same, nikt nie jest niezastąpiony.
no niby to wiem, ale różnie to bywa i jeśli chcę mieć potem gdzie wracać, to muszę

Cytat:
No to moje gratulacje Ja nawet jednego dnia nie mogę przeżyć bez słodkiego
ja też obżeram się głównie toffifi

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
mam nadzieję, że nie będę taką nawiedzoną mamuśką, która o niczym innym nie pogada pamiętam jak dziewczyny w pracy nawijały o dzieciach, a mnie coś trafiało, bo ileż można w kółko o tym samym; ale to chyba każdą mamę dopada

Cytat:
Z tym, ze zwykle olej trzymam cala noc, ale teraz bede musiala pokombinowac, bo nie chce tak paradowac przy TZ
widać, że niedługo razem mieszkacie mi już takie przejmowanie się przeszło

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 18:54   #1423
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
O widzisz Djerba, dzieki mama za to mi przywiezie z Wisly goralskie kapciory za kostke tez

Ja za chwile smigam na miasto ciesze sie jak glupia, mam nadzieje, ze Bedzie ok, w razie czego nospa w torebce maly chyba czuje ze sie wybieram bo tez skacze
Ja też właśnie wróciłam z zakupów i jestem taka zadowolona

Cytat:
dziewczyny, które muszą leżeć/siedzieć w domu: jak zabijacie swój czas? bo ja chyba zaraz tu ocipie.je
siedzę przy kompie, sprzatam, czytam, oglądam tv, zadręczam moją mamę telefonami :P

Kupiłam w końcu kosmetyki dla Małej , oliwkę i płyn do mycia Hipp, i czteropak chusteczek huggies pure. Jeszcze się zastanawiam nad jakimś kremem na ewentualne odparzenia no i toczymy z mężem negocjacje na temat pieluch wielorazowych... on strasznie się na nie uparł, ja nie jestem przekonana bo w końcu to ja w większości będę je zmieniać i prać.
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 18:57   #1424
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
black, ciesze sie ze wizyta przebiegla pozytywnie.Ulozeniem Oliwki sie nie martw, bo moze sie zmienic w kazdym momencie.Napisz mi kochana gdzie najczesciej odczuwasz jej ruchy, bo moja Ola tez posladkowo ulozona i baaardzo czesto po pecherzu kopie.
Ja czuję je naprawdę w różnych miejscach, czasem nawet pod żebrami, nie wiem, jakim cudem - ale w pęcherz też często obrywam.
Stary 2012-11-08, 18:58   #1425
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Ja też właśnie wróciłam z zakupów i jestem taka zadowolona

siedzę przy kompie, sprzatam, czytam, oglądam tv, zadręczam moją mamę telefonami :P

Kupiłam w końcu kosmetyki dla Małej , oliwkę i płyn do mycia Hipp, i czteropak chusteczek huggies pure. Jeszcze się zastanawiam nad jakimś kremem na ewentualne odparzenia no i toczymy z mężem negocjacje na temat pieluch wielorazowych... on strasznie się na nie uparł, ja nie jestem przekonana bo w końcu to ja w większości będę je zmieniać i prać.
Ja właśnie się zastanawiam jakich kosmetyków dla małej używać,to znaczy z jakiej firmy. Moja siostra używała hipp i nivea. Myśle że hipp ma dobre kosmetyki i nie są takie drogie jak nivea. Ale myslalam też nad babydream...

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2012-11-08 o 18:59
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 19:02   #1426
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie się zastanawiam jakich kosmetyków dla małej używać,to znaczy z jakiej firmy. Moja siostra używała hipp i nivea. Myśle że hipp ma dobre kosmetyki i nie są takie drogie jak nivea. Ale myslalam też nad babydream...
Ja na sam początek postawię na Hippa, a potem może przejdę na tańsze kosmetyki, tzn. Babydream.

Dominika

Alicja
Stary 2012-11-08, 19:02   #1427
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:

Moja dzwoni średnio co 2 dni, ale też nie wiem co jej powiedzieć ale spoko, już niedługo. Za chwilę będę jej mówić o tym, że się boję porodu
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 19:04   #1428
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na sam początek postawię na Hippa, a potem może przejdę na tańsze kosmetyki, tzn. Babydream.
Ale Babydream są równie dobre, tylko dużo tańsze. Nie uczulają, nie zapychają, bez PEGów i parabenów.
Stary 2012-11-08, 19:08   #1429
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
widać, że niedługo razem mieszkacie mi już takie przejmowanie się przeszło
Hehheh
Czulabym sie jakos nieatrakcyjnie, pewnie niedlugo mi przejdzie

Cytat:
Ja zdecydowanie stawiam na Babydream - naturalne sklady i niska cena

Stary 2012-11-08, 19:09   #1430
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Ale Babydream są równie dobre, tylko dużo tańsze. Nie uczulają, nie zapychają, bez PEGów i parabenów.
No wiem, już mnie w tym uświadomiłyście Dlatego jeszcze się trochę waham, bo jednak cena jest dla mnie ważną kwestią Na wizażu czytałam opinie o Hippie i Babydream i Hipp miał trochę więcej pozytywów.

Dominika

Alicja
Stary 2012-11-08, 19:10   #1431
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
No dokładnie Jedynie co to chusteczki nawilżane z babydream są mało nawilżane,bardzo suche są więc nie nadają się.
Stary 2012-11-08, 19:10   #1432
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Z tym, ze zwykle olej trzymam cala noc, ale teraz bede musiala pokombinowac, bo nie chce tak paradowac przy TZ [COLOR=Silver]
o kurde, już zapomniałam jak to było jak się starałam na początku przy TŻ to były czasy! i jak czekałam, kiedy wyjdzie do pracy, żeby do kibla na dwójeczkę iść, bo ja przecież kupy nie robię a teraz...niczym się nie przejmuję, czasem nawet się chwalimy jak to było dzisiaj w kibelku fajnie

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 19:13   #1433
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
o kurde, już zapomniałam jak to było jak się starałam na początku przy TŻ to były czasy! i jak czekałam, kiedy wyjdzie do pracy, żeby do kibla na dwójeczkę iść, bo ja przecież kupy nie robię a teraz...niczym się nie przejmuję, czasem nawet się chwalimy jak to było dzisiaj w kibelku fajnie
Nooo, też tak robiłam A teraz? Czasami bączek za bączkiem idzie i jakoś wstydu już nie czuję

Dominika

Alicja

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-08, 19:20   #1434
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam przy moim TŻu zawsze byłam sobą - i vice versa. Może o kiblu nie gadaliśmy, ale nie udawaliśmy, że z niego nie korzystamy. A teraz - nie ma już nawet żadnego tabu między nami.

Znam natomiast ludzi, którzy wstydzą się nawet jeść przy nowo poznanych ludziach.
Stary 2012-11-08, 19:27   #1435
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
A nie, tego to my sie nie wstydzimy
Ja wchodze do lazienki jak TZ jest na posiedzeniu i odwrotnie

Moj TZ ma lekka alergie na punkcie pielegnacji moich wlosow - wkurzaja go te wszystkie zabiegi (a czasem sa bardzo rozbudowane i czasochlonne ), wiec staram sie to robic, jak go nie ma

Stary 2012-11-08, 19:28   #1436
marsi11
Zakorzenienie

Hej kochane,

właśnie wróciłam z delegacji, miałam dziś negocjacje z dużą spółką skarbu państwa, wbiłam się w mój elegancki garnierek i jakoś dałam radę
mój syn patrzy na mnie i mówi:mamuś wyglądasz prześlicznie tylko ten brzuch cię udziwnia

podróż niosłam dzielnie, mały fikał radośnie na spotkaniu

a teraz zmykam bo wstałam o 5 i padam na pyszczek

p.s ja polecam do olejowania włosów olej kokosowy dostepny za 15 zł w sieciach kuchnie świata
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 19:29   #1437
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bishonka Pokaż wiadomość
Pstryczku byłam u dietetyka wczoraj.
Wytłumaczyła mi co i jak.

Z tym głodzeniem dziecka to nie wiem o co jej chodziło
Starałam się jeść i owoce i warzywa.Fakt-grzeszyłam z herbatnikami.
Poprostu stare przyzwyczajenia.Wcześniej (przed ciążą ) jadłam baardzo dużo ich.Z herbatą a to z mlekiem.
Ale potem przystopowałam.
Fakt ostatnio zjadłam 8 szt i jej się przyznałam że po tym miałam większy wynik.
Ale pojechała po mnie jak po dzikiej świni w lesie.

Teraz to doszłam do wniosku że się na mnie wyżyła bo weszłam do gabinetu po jakiejś ostrej awanturze z innym pacjentem.
Ktoś musiał dostać cięgi i trafiło na mnie.

Jak z uśmiechem zapytałam się o tą insulinę to stwierdziła że akurat nie mam się z czego cieszyć.
Potraktowała mnie jak...szkoda gadać.
Poczułam po raz pierwszy że jestem beznadziejną matką

Z tego wszystkiego zapomniałam że wchodzimy dzisiaj z Kalinką w 27 tydzień.CZYLI JUŻ 3 TRYMESTR.
no wlaśnie, dopiero wczoraj. a to powinno być 2 tyg temu, razem z wizytu u diabetologa. jesli tak nie bylo to pitka grochowa nie miala prawa cie tak objechac sory, ale normalnie wkurzylam sie w twoim imieniuhe he nie znosze takiego traktowania przez lekarzy.
dostalas wytyczne wczoraj wiec od wczoraj powinna dopiero byc prowadzona obserwacja pod katem diety,
i nie przejmuj sie ta cipa, a mama jestes wspaniałą

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
ho ho ho jak cos ktos chce to potrafi bardzo pięknie mówic oczywsicie że ci wysle, na priw, tylko nie teraz bo musze sie niedługo do gienia stroic io pachnic obiecuje dzis wieczorem, chyba że bardzo zamulałby mi net co sie czasami zdarza to jutro rano na pewno
dziekuje Ci bardzo, nie muszisz sie spieszyc, moze byc jutro albo pojutrze. dzieki wielkie raz jeszcze

Cytat:
Hej, hej.
Jestem już po wizycie. Maleńka ma się dobrze, waży ok 1200g, słyszałam pięknie bijące serduszko , poza tym wszystko okej, z wyjątkiem jednej rzeczy - przez całą ciążę leży pupką na wyjściu z macicy i nie zmienia pozycji. Lekarz powiedział, że jak się nie przekręci, to będą mnie kroić. Jest taka możliwość, bo moja siostra wyszła tyłkiem - jak moja mama ją rodziła (1985r), to nie było USG i nikt nie wiedział, że źle leży... Na szczęście wszystko skończyło się dobrze, mama co prawda bardzo mocno popękała i do tej pory nie może np tamponów używać, ale siostra jest całkowicie zdrowa... Jest więc duże prawdopodobieństwo, że skończę z CC.
dla dzidzi. a polozeniem sie nie przejmuj, do porodu jeszcze to sie moze kilka razy zmienic

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-08, 19:30   #1438
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
No u nas też tak było. Jesteśmy razem 8 lat (ale mieszkamy ze sobą od dwóch) więc już nie ma żadnej krępacji między nami.
Stary 2012-11-08, 19:32   #1439
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Hej kochane,

właśnie wróciłam z delegacji, miałam dziś negocjacje z dużą spółką skarbu państwa, wbiłam się w mój elegancki garnierek i jakoś dałam radę
mój syn patrzy na mnie i mówi:mamuś wyglądasz prześlicznie tylko ten brzuch cię udziwnia

podróż niosłam dzielnie, mały fikał radośnie na spotkaniu

a teraz zmykam bo wstałam o 5 i padam na pyszczek

p.s ja polecam do olejowania włosów olej kokosowy dostepny za 15 zł w sieciach kuchnie świata

pamiętam, jak kiedyś farbowałam mojej siostrze włosy, wchodzi na to jej syn i mówi:
-maaaamo, wyglądasz jak top model!!

moja siostra już się zaczęła uśmiechać, a ten:

-ale ta która odpadła!

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 19:34   #1440
pstryczek84
Zakorzenienie

Ah, zapomnialam napisac ze był kurier i przywiozl nam fotelik z bazą wyglada na to ze wszystko z nim ok, a i sam wyglad jest na 5 takze jestem b. zadowolona. jutro jak mąz wroci z pracy to skoczymy do garazu i sprawdzimy jak działa z iso fixem

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości