|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Ja upolowałam w ciucholandzie ostatnio takie coś
razem zapłaciłam 18 zl.
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy mi to nie przeszkadzało
Poza tym - kto mnie w nocy widzi? Nawet TŻ nie, bo śpi
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy są jeszcze lekarze z powołania? Jak można tak ludzi traktować. Przykro mi naprawde.Gratuluję 3 trymestru
|
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
była u mnie ciotka własnie przed chwilą i mi całą torbę prześcieradeł, pościeli, poszewek do łóżeczka przywiozła; coś na pewno wybiorę z tego
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję że wkrótce trafie na liste
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, ale tak ciezko zrobic im pidzamki np bialo czarne? Gladkie? Bez zadnych misiow, pszczolek, zyrafek? Szczerze tego nie rozumiem :p
Http://allegro.pl/kiara-urocza-pizam...723368352.html znalazlam taka, tylko co z tego jak z niej cyca nie wyjme? :p to sie nie oplaca tyle bulic
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie też mi się wydaje, że koszt produkcji koszuli BEZ pszczółki, misia, serduszek i w kolorze neutralnym byłby taki sam.... no ale NIE MA TAKICH.
|
|
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://moda.allegro.pl/pizama-lub-ko...776690006.html
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
Ta jest niezła: chociaż szkoda, że 2 kolory tylko.
Niby też trochę "słodka" ale to jednak nie misie, i nie trzeba dać za nią 90zł.. http://allegro.pl/do-karmienia-i-na-...762872355.html |
|
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej.
![]() Jestem już po wizycie. Maleńka ma się dobrze, waży ok 1200g, słyszałam pięknie bijące serduszko , poza tym wszystko okej, z wyjątkiem jednej rzeczy - przez całą ciążę leży pupką na wyjściu z macicy i nie zmienia pozycji. Lekarz powiedział, że jak się nie przekręci, to będą mnie kroić. Jest taka możliwość, bo moja siostra wyszła tyłkiem - jak moja mama ją rodziła (1985r), to nie było USG i nikt nie wiedział, że źle leży... Na szczęście wszystko skończyło się dobrze, mama co prawda bardzo mocno popękała i do tej pory nie może np tamponów używać, ale siostra jest całkowicie zdrowa... Jest więc duże prawdopodobieństwo, że skończę z CC.
|
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
O, mam coś w miarę normalnego w sensownej cenie
http://allegro.pl/koszula-nocna-do-k...745122748.html |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
NIE !!!!!! ![]() ![]() Ja nie chcę tak długo tam leżeć !!!!!
|
||
|
|
|
#1393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah, fajny uzytkownik, a jakie piekne biustonosze do karmienia!
Http://allegro.pl/100-bawelniana-piz...758259677.html Ta ostatnia calkiem calkiem, z czarnymi spodniami ![]() Jakos musze miec spodnie do pizamy, tym bardziej w szpitalu, jedna musze sobie taka kupic ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Black, zdarza sie, ze Maluchy i na 2 dni przed porodem sie glowka w dol ustawiaja, takze jeszcze Mala ma duzo czasu
|
#1395 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1396 | |||||
|
Zadomowienie
|
Super! Co te nasze małe mają z tym grzebaniem w nosie?
![]() Cytat:
O kurka a włosy nie są matowe po tym? I klapnięte? Cytat:
Cytat:
Z jakiej racji Cię tak zjechali To, że oni pracują w tym od zawsze, takie jest ich wykształcenie to nie znaczy, że zwykły człowiek musi od razu wszystko wiedzieć Jeszcze te gadki o szkodzeniu dziecku... Przecież młoda mama może się załamać po takim zarzucie.Cytat:
Porażka![]() Cytat:
![]() Ja wybrałam dość ciemny kolor do pokoju dzieciaczkowego, pewnie się Wam nie spodoba bo to taka fuksja jakby Stwierdziłam, że pokój ma się mi podobać (ja będę się na niego patrzeć pod czas dłuuuugich godzin karmienia ) a poza tym małej zrobimy jak już będzie miała swój charakterek (3lata). Dziś miły dzień-dwie starsze panie ustąpiły mi miejsca w autobusie a profesorzy zagadywali o małą Ja też nie mam siary jeszcze.... |
|||||
|
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, dlaczego? Wręcz przeciwnie - są nawilżone, gładkie, pięknie się układają i są pełne życia. Mniej też wypadają (w moim przypadku). Ale jak nie zmyjesz dokładnie olejku, to będą klapnięte.
Dlatego potrzebny do tego dobry szampon bez SLS - mi najbardziej pasuje to, bardzo dobrze zmywa olejki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-waschgel.html . No i olejowanie daje długotrwałe efekty, a nie chwilowe, jak niektóre odżywki. ![]() Ten też jest bardzo dobry w tej kwestii: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...#review-704406 . Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-11-08 o 16:31 |
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
O widzisz Djerba, dzieki
mama za to mi przywiezie z Wisly goralskie kapciory za kostke tez ![]() Ja za chwile smigam na miasto maly chyba czuje ze sie wybieram bo tez skacze
|
#1399 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, które muszą leżeć/siedzieć w domu: jak zabijacie swój czas? bo ja chyba zaraz tu ocipie.je
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1400 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulkaaa - ja wlasnie wychodze na zakupy
Kurde, leze od 6go tyg ciazy, moze jakby mnie przywiazali do lozka to bym wytrzymala, ale dzisiaj np mam dosc i ide! Dobrze sie Czuje.......
|
#1403 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
osiągnięcie roku po prostu...a tak poza tym to tak jak szklanka - czytam, oglądam tv, a przede wszystkim siedzę na necie - wizaż, facebook, czytam różne artykuły, szukam róóóżnych rzeczy na allegro (niekoniecznie potrzebnych ) a na weekendy jeżdżę do teściów - czyli mąż po pracy po mnie przyjeżdża, wsiadam do samochodu, jadę jako pasażer, wysiadam u teściów i do łóżka... aż do niedzieli, po czym wsiadam do auta, wysiadam pod klatką, idę do domu i znów do łóżka i mam już dość, naprawdę, czuję, że to nie jakiś zwykły dół, tylko deprecha... nawet nie chce mi się już czegokolwiek ze sobą robić, całe dnie łażę w dresach, chyba od 3 dni nawet włosów nie umyłam, bo po co? i tak siedzę sama i nikt mnie nie widzi...a co do męczenia męża i wymyślania problemów - teeeż tak mam! I już mi go szkoda, bo wiem, że zachowuję się jak kompletna idiotka i go zamęczam
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Ja nie muszę leżeć, ale i tak to robię - z nudów Ogólnie nie robię nic ciekawego - oglądam tv, na necie posiedzę, książkę poczytam, obiad zrobię, posprzątam, z mężem na zakupy się wybierzemy, czasem do rodziców pojadę i u nich też leżę. I tak mija tydzień za tygodniem I to chyba dlatego łapią mnie jakieś doły. Jutro rozrywka mnie czeka - przejadę się z mężem do Warszawy, może zahaczymy o jakieś sklepy, więc pobędę wśród ludzi
|
|
|
|
#1405 | |||
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Mi jeszcze nic nie leci. Cytat:
Cytat:
Cytat:
8 herbatników to jest dopiero przestępstwo Jakby dieta była taka łatwa i prosta - to nikt nie miałby nadwagi, chorób. Łatwo się komuś prawi morały. Nie martw się i głowa do góry Tak piszecie dziewczyny o swoim samopoczuciu, a ja o dziwo teraz czuję się rewelacyjnie. Nic mnie nie boli, kręgosłup ok, humor dopisuje i czuję się b.fajnie. Już mi nawet minął kryzys z tym zakazem słodyczy - na razie 3 dni dałam radę
|
|||
|
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nawet jednego dnia nie mogę przeżyć bez słodkiego
|
|
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wypłate
Ja też się nudzę w domu. Czytam,seriale oglądam ,siedze na necie,gotuję, sprzątam,często zapraszam znajome do siebie, mam tez darmowe minuty w tel wykupione wiec paplam często przez telefon
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
No napewno tak będzie
Bedziemy marzyły o tym żeby sobie usiąść i NIC nie robić ![]() Kurcze ale zgaga mnie znowu męczy buuuuuuu
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was dziewczyny po tygodniu nieobecnosci
Ale mi Was brakowalo!!! Dopiero dzis przyjechal pan od internetu i w koncu jestem podlaczona do cywilizacji ![]() U mnie wszystko gra Mieszkamy sobie razem z TZ od tygodnia, poki co bez spiec Ja sie bawie w dobra zone, gotuje obiadki, dogadzam TZ, a on sprzata i robi zakupy Takze jest super.Maluszek ostatnio zaczal kopac jak szalony, az caly brzuch mi sie trzesie, ciesze sie z tego niezmiernie Jedyne, co mnie wkurza to to, ze 2 dni temu nazarlam sie mandarynek i cale dlonie mam w wysypce :/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

razem zapłaciłam 18 zl.

czy są jeszcze lekarze z powołania? Jak można tak ludzi traktować. Przykro mi naprawde.

Mam nadzieję że wkrótce trafie na liste

robię w domu to, na co umwiałam się z szefem, czasem więcej, żeby je odciążyć, a przed chwilą wyskakują mi z tekstem, że zaraz mi przeskanują takie dokumenty do zrobienia, bo ja je zawsze robiłam i nikt nie wie o co chodzi; a jak odchodziłam ,to wytłumaczyłam im wszystko i było ok, tylko teraz się nei chce