|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6511 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak możesz to napisz czy pracujesz w jakimś lubelskim sklepie z bielizną? |
|
|
|
|
#6512 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
Moja siostra ma taki mały sklepik z bielizna na Świętoduskiej (w bramie). A ja przy niej chcąc niechcąc paru rzeczy się nauczyłam
Będziemy tam obie.
|
|
|
|
#6513 |
|
Raczkowanie
|
Byłam wczoraj i jeszcze nie mają nowych modeli, ale wpadłam tam za 5 18 i Pani się zbierała do domu i nie dopytałam się kiedy konkretnie będą. Wiem tylko, że mają być niedługo.
|
|
|
|
#6514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam pytanie jeżeli chodzi o przymierzanie:Czy można ile się chce modeli przymierzyć w danym salonie czy są jakieś ograniczenia co do ilości? |
|
|
|
|
#6515 |
|
Raczkowanie
|
Mam do Was prośbę... Jakbyście mogły uświadomić mnie jakie są koszty wyjścia za mąż
Ja jestem coraz bliżej momentu dopełniania tych formalności i nie wiem jaką kasę szykować... a obawiam się, że nie będzie to parę złotych tylko większa sumka :/ |
|
|
|
#6516 |
|
Wtajemniczenie
|
oo, i ja bym byla chętna po te informacje, nawet w konkretach co do kościołó (mnie interesują śródmiejskie raczej i katedra) Jak ktoś nie chce na forum pisać to prosze o pw...
|
|
|
|
#6517 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=CyDfzbfEav4 posluchajcie i obejrzyjcie sobie hipcia
![]() to tak na poprawe humoru hihih
|
#6518 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#6519 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie orientuję się za bardzo, ale słyszałam, że u tego naszego ksiedza jest najtaniej w okolicy i że z innych parafi przyjeżdżają brać ślub. (mieszkam na wsi koło Chełma)
|
|
|
|
|
#6520 |
|
Raczkowanie
|
Bandola 18 dzisiaj rozmawiałam ze swoją młodszą siostrą o tych skrzypkach i powiedziała mi, że jej koleżanka z ławki uczy się grać na skrzypcach ponad 10 lat więc chyba zaryzykuję, muszę tylko posłuchać jak gra, ale podobno świetnie
Frecia 28 też mieliśy się zapisywać na te nauki, ale chyba jednak pójdziemy na te weekendowe do Lublina, Laski to trochę nie po drodze i cena nie do końca zachęcająca. Mało brakowała, a byśmy się spotkały i razem pozakuwały Napisz koniecznie jak było.Mila25 a bielizna to będzie bardziej taka nadająca się na ślub (czyt. wygodna) czy taka na noc poślubną ?? Jak zobaczysz takiego potworka z ciemnymi włosami i facetem ciągnącym go do Waszego stoiska to znaczy że to my Dziewczyny, nie wierzę, że żadna nie słyszała nic o zespole Fiesta z Lublina, proszę o jakieś informacje. Bo tak w ostateczności, mimo tej zaliczki może jeszcze by się coś innego udało załatwić. |
|
|
|
#6521 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6522 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny wybieramy się z narzeczonym na nauki wekeendowe do Świdnika 3,4 marzec,za osobę zapłaciliśmy po 75zł.Ślub dopiero 28 czerwca 2008 ale chcemy odbyć je wcześniej
Jak już będzie po to zdam relację
|
|
|
|
#6523 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam wrażenie, że jak komuś zależy, żeby sprzedać sukienkę to da ci przymierzyć i 20... jeśli dasz radę
|
|
#6525 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6526 |
|
Zadomowienie
|
Słyszałam że w Wawie są limity na przymierzanie, tak przynajmniej moja siostra twierdzi jak szukała dla siebie sukienki.
|
|
|
|
#6527 |
|
Raczkowanie
|
Hej,hej ja mam takie pytanie pół żartem pół serio czy Pan młody także ma jakieś wymagania co do bielizny tj. jakiś fason bądź też kolor? A co do obrączek to takie złote kosztują 130zł szt. ale też mamy złoto i pewnie bedzie taniej a może sobie zostawimy złoto może kiedyś podskoczy? Jeszcze zaproszenia nie zostały ,,ruszone,, więc może na targach ktoś ,,ciekawy,, się z pojawi. Pozdrawiam i zerkam wieczorem na odpowiedzi
|
|
|
|
#6528 |
|
Zadomowienie
|
jak dzwoniłam do Margarett, Jacqueline i Reginy, żeby się umówić na mierzenie, to wszędzie zapisywały mi wstępnie 1 godzinę - ale ile czasu tam faktycznie siedziałam, to sama nie wiem
Ograniczeń sukienkowych mi nikt nie robił
|
|
#6529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#6530 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktoś nie orientuje się jak jest z mierzeniem? Bo ja być może jutro bym się wybrała na taki mały rajd, ale nie wiem jeszcze dokładnie o której i gdzie. Jak myślicie, będzie ktoś miał w salonie dla mnie czas czy tam taki straszny ruch? Ale chyba dzisiaj to i tak nie ma sensu już dzwonić...
|
|
|
|
#6531 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6532 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tez czerwiec 2008 wiec jeszcze mamy troszke czasu ![]()
|
|
|
|
|
#6533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę, że jeśli będziesz wybierać się przedpołudniem to nie powinno być dużego tłoku, ale co ci szkodzi zadzwonić i się umówić....?
|
|
#6534 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jeszcze nie jestem pewna jak to będzie... Ja napisałam, że jutro?? Pojutrze, ale ciągle mi się wydaje, że dzisiaj już czwartek, chyba mi się śpieszy do targów
|
|
|
|
|
#6535 |
|
Zakorzenienie
|
oj zresztą nie martw się - ja zresztą tez poszłam na żywioł
![]() wydawało mi się, że nie skończy się na jednej sobocie i rozpoczęłam rajd już o 10:00, a po 12:00 było po sprawie ![]() na pewno będzie fajnie - zobaczysz
|
#6536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo do czerwca 2008 jeszcze kawał czasu
|
|
|
|
|
#6537 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakoś ciągle nie mogę uwierzyć, że niedługo biorę ślub i będę miała białą kieckę i welon a to juz będzie rok odkąd się szykujemy.
|
|
|
|
|
#6538 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak chodziałam w poniedziałek to nie było tłumów, ale jak byłam w sobotę to już większy ruch był, choć mi się akurat udało nie czekać, bo pani właśnie skończyła mierzyć. Chodziałm do salonów w okolicach Lubartowskiej, Bernardyńskiej, Fabrycznej. Radzę chodzić na tygodniu jeśli możesz, jest spokojniej i mniej osób, co chwilę wchodzi i komentuje sukienkę na Twojej osobie.
|
|
|
|
|
#6539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#6540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do męskiej bielizny to na pewno nie jestem za skórą z ćwiekami lub taką a' la słoń. A tak poważnie to wolę szorty od bokserków i slipek, męska pupa w nich ładnie wygląda. A propos cen złota to raczej nie podskoczy a jeżeli tak to nieznacznie, lepiej wykorzystać co macie.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.

05.07.2008 

.
Nie orientuję się za bardzo, ale słyszałam, że u tego naszego ksiedza jest najtaniej w okolicy i że z innych parafi przyjeżdżają brać ślub. (mieszkam na wsi koło Chełma)

ale mam wrażenie, że jak komuś zależy, żeby sprzedać sukienkę to da ci przymierzyć i 20... jeśli dasz radę
MOJA CÓRECZKA WALCZY O ŻYCIE
a jeszcze nie jestem pewna jak to będzie... Ja napisałam, że jutro??
Pojutrze, ale ciągle mi się wydaje, że dzisiaj już czwartek, chyba mi się śpieszy do targów