|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Zakorzenienie
|
" Kapuściane pole " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4294 |
Rozeznanie
|
Wpadłam do Was na chwilę, bo tydzień zaczął mi się pracowicie.
Wczoraj podwójny angielski, dzisiaj tak samo. Jutro lekarz, potem kościół. Hmm, nieżle się zapowiada ![]() Adatko, dziękuję, że zajęłaś się Kapuścianym polem. Ulżyło mi, że nie było problemów ze znalezieniem chętnego. A nawet można powiedzieć, ze chętnych było więcej niz pola ![]() Możesz dopisać, że jestem z Katowic. Poza tym, moim zdaniem może być. Pod wpływem Waszej dyskusji na temat długości starań zaczęłam liczyć nasz staż staraniowy i wyszło mi ok. 28 cykli. To juz 2,5 roku ![]() A propos smaków. Wczoraj miałam ochotę na pizzę. Zamarzyla mi się normalnie ![]() ![]() Yoolia, trzymam kciuki za udany zabieg ![]() Lila, Jolineczka jestem z Wami. Bądźcie dobrej myśli, a na pewno wszystko się ułoży. No to zbieram się spać. Postaram się wpaść jutro ![]()
#4295 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Widzę, że dotarły smaczki ... ehhh a ja bez apetytu, nic mnie nie boli, nic mi się nie chce - dzisiaj 37dc, a @ jak nie było tak nie ma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Zakorzenienie
|
ooj ja mam do Ciebie jeszcze blizej
![]()
#4297 |
Zakorzenienie
|
witam was dziewczyny, udało mi sie wczoraj z mężem porozmawiac i chyba zrozumiał o co mi chodzi i powiedział ze zacznie o siebie dbac i pójdzie powtórzyć badania i do lekarza też pójdzie. ja na 13.30 ide do swojej ginki dzis 34dc tempka dziwnie skoczyła http://www.fertilityfriend.com/home/1848fa. a @ nadal nie ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4298 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Próbować do skutku!!!!!!!
Siemanko
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A my staramy się już 9 ms ![]() KasikB ale fajny awatarek ![]() Nikita_Wawa ale masz dziwaczny ten wykresik ![]() ![]()
Nowosądeczanki Nasze pragnienia zawsze się modlą, Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-02-21 o 13:13 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Zakorzenienie
|
Nodziwny jest ale co ja poradze, nie wiem tylko czemu jak wklejam linka to dziwne parametry sie pokazuja ja jak wpisuje dane to mam normalnie w celcjuszach. miałam niska tempke wiec myslałam ze @ idzie a tu dzis masz taki skok poprzestawiało sie cos strasznie, ale dzis moze gin cos wymysli zobaczymy
|
![]() ![]() |
![]() |
#4300 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() u nas też chyba już 8 albo 9 miesiąc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Wtajemniczenie
|
A ja dostałam przed chwilką małe plamienia
![]() ![]() Jaki był adres www tej polskiej stronki gdzie można zapisywac tempkę
#4302 |
Zakorzenienie
|
ale ona jest platna
http://www.28dni.pl/
#4303 |
Przyczajenie
|
witam wszystkie Wizażanki starające się o Maleństwo i trzymam kciuki za pomyślne wyniki testów
![]() Starałam się przeczytać wszystkie posty, ale niestety piszecie tak dużo, że nie byłam w stanie...obiecuję, że będę się starała lepiej poznać Wasze problemy, chociaż domyślam się, z tytułu forum, że są one takie same jak moje ![]() Z moim mężczyzną staramy się o fasolkę od lipca 2006, tzn. ósmy m-c za nami...wszyscy mówią, żeby nie myśleć o tym, że się chce, bo można się zablokować, ale jak tu nie mysleć!!?? W tym roku w sierpniu skończę 31 lat, i do szczęścia brakuje mi jedynie Maleństwa ![]() Zdecydowałam się napisać na forum, bo nie chcę męczyć wszystkich wkoło moim rozczarowaniem...a Wy czujecie to co ja...mam nadzieję, że będzie mi łatwiej w grupie... pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Zakorzenienie
|
Witamy Klara
![]() ![]() Jak tam kochane poranek u Was ? Ja ide troche posprzatac ... musze wyladowac zle emocje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a robiliscie juz z TŻ jakies badana? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kobitki,
znalazłam wolną chwilę, więc piszę... Czytam Was sobie regularnie i na prawdę jestem pełna podziwu, takie ilości postów ![]() A u mnie bez zmian, tylko czasem mnie już deprecha dopada, bo mam dziś 37 dzień od zabiegu (który ponoć należy traktować formalnie jako miesiączkę - czyli to jednocześnie 37 d.c.) i NIC, jedno wielkie NIC. Ani śladu tej przebrzydłej @ i ani jednego znaku, który wskazywałby, że nadchodzi. Trochę mnie męczy perspektywa, że jak nie dostanę do poniedziałku, to będą mnie faszerować strasznymi ilościami luteiny na wywołanie... standard po 6 tygodniach... To taka trochę paranoja - każda z nas ma jeden cel, a trochę inne zmartwienie - wy się staracie i denerwujecie, że nic z tego nie wychodzi - ja się denerwuję, że choć bym bardzo już chciała - starać się nie mogę - ani nawet planować starań, bo @ brak! Buziaki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Obiad kobieto! JUŻ!! Żona oburzona brakiem kultury swego małżonka mówi: - A może by tak MAGICZNE słówko!! ![]() Mąż bez chwili zastanowienia: - Abrakadabra TY STARA WIEDŹMO! ![]() Nie wiem jak Wy - ja się popłakałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4307 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() roxi będzie dobrze ![]() ![]()
Nowosądeczanki Nasze pragnienia zawsze się modlą, Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-02-21 o 12:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
To ja mam taki kawał:
Płynie stado plemników jajowodem. Nagle jeden słabiutki, który płynie ostatni krzyczy: -Panowie, zdrada, jesteśmy w dupie- Wracajmy!!! Całe stado w tył zwrot, a ten płynąć dalej mruczy pod nosem: "I tak rodzą sie geniusze" ja korzystam z FF jest bezpłatne 30dni na test a potem jak nie zapłacisz to nic sie nie dzieje. ja z niego korzystam tylko jest w języku angielskim ale mam instrukcje po Polsku Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-02-21 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny,
choć niezbyt często piszę, to jednak regularnie czytam ![]() Kindzia, czasem male plamienie, ból podbrzusza czy skok temp może oznaczać owulację. W 12 dc jest to bardzo prawdopodobne. Robiłaś testy owu? U mnie dziś sądny dzień. Odbiram większość wyników badań ( w tym wyniki badania nasienia TZ-a) i mam wieczorkiem wizytę u gin. Mam nadzieję, że coś się wyjaśni... I jeszcze jedno...pamiętacie, jak chwaliłam się siostrzencem? W I dzien Swiąt jade na chrzciny...jako mama chrzestna ![]() Nie podaję danych do kapuścianego, póki nie będe wiedziała, na czym stoję...może juz wkrótce zaktualizuję. |
![]() ![]() |
![]() |
#4310 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Ami
![]() ![]() Trzymaj się i życzę dobrych wyników. Jak wrócisz to daj nam znać jak wyszło. Czekamy z niecierpliwością ![]()
#4311 |
Wtajemniczenie
|
Cześć kochane. Ja tylko na chwilkę.
U mnie cisza... Dzisiaj albo jutro jadę na kontrolę. Strasznie się boję. Najbardziej tego, że lekarz mi powie "Już po wszystkim, juz pani poroniła i nie jest w ciązy..."itp... Już nie mam łez, żeby płakać... Fizycznie wszystko można przetrzymać, ale psychicznie jest bardzo trudno. Jeżeli moje dziecko przezyło ostatnie dni i się rozwinęło, to jestem pewna ze już wszystko przetrzymamy! Od czwartku nie miałam krwotoku, ale ciągle plamiłam - raz mniej raz bardziej. Lekarz mówi, że wszystko zależy od płodu. Jeżeli jest zdrowy to przezyje. Jeżeli umrze to znaczy, że to jest naturalna selekcja chorego płodu... Tak się zdarza dosyć często. Mam "poronienie zagrażające". Możecie o tym poczytać w necie. Jeżeli czegoś się dowiem, na pewno dam Wam znać. Ja jestem przygotowana na te najgorsze wiadmości, chociaż cały czas mam nadzieję na cud. Dziękuję za ciepłe mysli. Buziaki, Jola |
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Wtajemniczenie
|
Jola nie poddawaj się, póki nie ma jeszcze diagnozy to nie wolno źle myśleć. Cały czas się tutaj przewija hasło "wiara czyni cuda" i mocno ale mocno w to wierz. Daj nam znać kochana co i jak. Ja trzymam mocno za Ws kciuki
![]() Może Was zainteresuje http://rodzinna.pl/sztuka-naturalneg...id=1&ref=9 oraz ciekawa lekturka internetowa http://www.npr.pl/
Nowosądeczanki Nasze pragnienia zawsze się modlą, Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-02-21 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Zakorzenienie
|
Jola trzymam kciuki z calych sil i wierze ze bedzie super
![]() A moim humorkiem to dlatego ze mamy kryzysik finansowy i nie cierpie jak Tż gdzies wyjezdza i nocuje poza domem ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4314 |
Zakorzenienie
|
witam was dziewczyny wróciłam do swojej ginki, popatrzyła na wyniki męża i mówi ze nie jest dobrze ale ja to akurat wiem powiedziała ze musi isc do urologa ale najpierw powtórzyc badania bo tak czy inaczej urolog nie da diagnozy tylko wysle na powtórzenie badan. A mi powiedziała ze mam sobie odpuscic tzn nie mierzyc tempki i sie nie stresowac bo najpierw męża trzeba zdiagnozowac. a ja sie pytam co jesli @ nie przyjdzie a ona ze poczekac dwa tygodnie jeszcze i jak nie pojawi sie to wziąść luteine 2x dziennie przez 5 dni. wiec zobaczymy jak to bedzie teraz kolej na męża.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ami bedzie miała wyniki wieczorem wiec wtedy da znac |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Rozeznanie
|
Madziorka a kiedy Twój TZ ma wizyte u androloga??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4318 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() szłam dziś ulicą (właściwie to po chodniku ![]() zgadnijcie o czym pomyślałam!? bingo - zgadłyście ![]() po powrocie do domu, zawahałam się czy umyć ręce bo ponoć przez jaki cza nie powio się usuwać sadzy... paranoja. dziewczyny powzięłam decyzję, że zawieszam starania ![]() ![]() starania na nowo rozpczniemy kiedy tż zrobi badania. miał to zrobić w zeszłym tygodniu ale mu sie zeszło. mam dość przypominania mu o tym bo czuję się jak żebraczka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.