|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
koocurku, aż mi się łezka w oku zakręciła
mam nadzieję,że się nie pogniewasz,że doniosę dziewczynom? ![]() tak strasznie Ci gratuluję ![]() Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2012-11-09 o 08:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Zadomowienie
|
KOOCURKU gratuluje jeszcze raz
![]() ![]()
#3153 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O0000 kurczę, spojrzałam na Twojego synka w 4D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3154 |
Zakorzenienie
|
ja zaczynam w to wątpić
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją droga nie pomylił się ![]() Cytat:
![]() ![]() Filmik boski ![]() ![]() ![]() ![]() i znowu rycze... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3156 | |
Rozeznanie
|
Mam nadzieję, że ze szczęścia
![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No i wszystko pięknie widać. Kocurku, boję się, żeby Cię nie zarazić choróbskiem jakimś dzisiaj. ![]() Hejka! O kurka, ale mi się w głowie zakręciło właśnie. Tak mocno nosa dmuchałam, że mi coś w uchu pstryknęło. Dobrze, że siedzę, bo bym chyba wyrżnęła na podłogę. Aż mi się literki mienią w oczach. ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Biedactwo ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O nie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Zadomowienie
|
Wręcz przeciwnie Anulka. Akurat ogrzewanie tu nie jest tak wielkim problemem, bo akurat mieszkanie mamy ciepłe, natomiast TŻ pracuje na budowie i nie wyobrażam się mocno do niego przytulać kiedy po pracy nie będzie się mógł wykąpać...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak... Mój mąż pracuje fizycznie w pyle, brudzie i też nie wyobrażam sobie żeby nie mógł się wykąpać zaraz po pracy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie daj Boże żeby mój drugi syn też byl takim cipiarzem ![]() bo za pierwszym od małego baby latały a i on nie pozostawał winny bo mimo 12 lat chyba ze 3 razy wył z zakochania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaaaa ![]() strasznie wam fajnie, że sie spotkacie.... Anulka trzymam kciukasy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 |
Zakorzenienie
|
Ok, zbieram się. Będę dopiero po południu. Do lekarza muszę dojechać, zrobić przy okazji zakupy, więc dam pewnie znać co i jak po 16:00. Głęboki wdech i uciekam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Raczkowanie
|
Kocuuur! pieknie!!!
![]() ![]() ciekawe jak tam nasza Kawitka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
![]() Wczoraj napisałam 1 wiadomość i ładowarka od laptopa się zepsuła,a co za tym idzie lapek się rozładował no i dupa... Dziś Tż kupi nową ładowarkę. Ale tak ciekawość mnie zżerała,że w pracy weszłam przez tel na wizaz i doczytałam kocurku o Twojej becie, teraz widzę piękne II kreski, jeszcze raz Ci gratuluję mamusiu ![]() ![]() ![]() Jak Twój Tż zaareagował?? Ja poproszę pozytywne fluidki od Ciebie i od Twojego pieska ![]() Isia- super,że wizyta się udała... mówisz,że druga córa? ![]() kwitka- a jak u Ciebie, beta zrobiona? ![]() Anulka- 3mam mocno kciuki za wizytę! Będzie dobrze! :-* Nam dzisiaj z Tż wybiło równo 3 lata razem, wieczorem idziemy z przyjaciółmi do pubu więc przy okazji trochę poświętujemy ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2012-11-09 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Tz zawriował...ja juz nic robić nie moge..sprzatac, chcodzic z psem..i mam pic soczki wyciskane przez Niego i dostałam kwiatki... My wczoraj też mielismy 3 lata razem... ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3170 |
Wtajemniczenie
|
To piękny prezent mieliście
![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2012-11-09 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Wtajemniczenie
|
Później zajrzę jak Tż kupi ładowarkę bo teraz siedzę u siostry a mam jeszcze masę rzeczy do zrobienia.
Tak więc czekam na dobre wieści i relację z spotkania. ![]() Miłego ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3173 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() TŻ pojechał zapytac o prace więc może akurat... ![]() jeju jeszcze 11 dni do USG genetycznego, ale ten czas się dłuży ![]() moj TŻ twierdzi ze dzidzie mamy zdrową na 100% i jedziemy tam tylko żeby pooglądać w 3d ![]() Juz się nie moge doczekać ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a do mamy gdzie całe życie biegałam tam i spowrotem na 3 piętro, teraz graniczy z cudem. Jak tylko do niej wchodze to sapie "ja pi*dole, nie moge" Cytat:
Cytat:
![]() napisz mi wogole jak to u Ciebie bo ja z tych badań i lekarzy to nie wiele kumam, tym bardziej ze ostatnio na szybko przegladałam forum ![]() woooow ![]() ![]() Jak się czujesz Kocurku? Widziałam że obrałaś takie myślenie jak ja "koniec nieszczęść, teraz musi być i będzie dobrze" ale będziesz dygać przed 1 wizytą, juz się nie mogę doczekać ![]() ejj ja chce! chyba musze wygonic TŻ do pracy i pisać więcej, bo mama nam zabiera swój toster dla brata który z nią mieszka więc my zostajemy bez ![]() Cytat:
![]() Isia a co z tymi skurczami? Mówiłas ginowi? Kwitka Trzymam dziś kciuki mocno, daj znać! Dzastin/Kocurek 3 lata, gratulacje i wszystkiego co najlepsze ![]() Mówiłam wam kiedyś że my z TŻ nie przepadamy za zdjęciami i naprawde rzadko jakies robimy. Wczoraj znalazł antyrame i mowi że powiesimy sobie takie ładne zdjęcie w niej gdzie widać nasze twarze, więc mu mówie że jak skoro my zdjęc nie mamy? "już wiem myszka, zrobimy sobie w styczniu na ślubie" (ucieszony) no to mu mowie "wow, kochanie to moze będzie wczesniej okazja w święta ![]() jest organizacja nie? ![]() a zaraz stwierdził że w marcu zrobimy takie samo tylko już z dzidziusiem, a ja moge sie założyć że to zdjęcie w antyramie zawiśnie dopiero w marcu jak faktycznie dzidziuś będzie ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3174 |
Raczkowanie
|
Kocurek jeszcze raz gratulacje piękne II krechy
![]() ![]() Ryczę razem z Tobą,bo od pewnego czasu się wzruszam strasznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Zakorzenienie
|
Kurcze z takim wsparciem musi byc dobrze!
![]() Lunka juz sie zastanawiam czy ból na @ jest teraz normalny... Lekarz nie odbiera.. Czuje się ok. Wczoraj czipsy paprykowe smakowłąy jak grzybowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jak CI przeszkadza to więcej magnezu i już nie będzie taki dokuczliwy. Ja jak zaczełam brac to zniknął całkiem, a bolało czasami naprawde bardzo |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niby wszystko wiem..ale schiza jest ![]() Wziełam nospe i sobie na leżąco pracuje... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3180 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do zdjęc to ja lubie mieć dużo zdjeć w mieszkaniu ![]() ![]() Tak,jak jutro będzie wysoka tempka to powtórze ciążowy.Robiłam w środe był negatywny ale nie daje mi spokoju ta wysoka tempka i ból sutków ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Byłam na zakupach kosmetycznych,po kupowałam troche rzeczy także humor troche lepszy ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-11-09 o 11:01 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.