|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Cytat:
Dziewczyny tempka dalej wysoka....
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
mlodsza ale bezdzietna...
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37512155]Jestem wredna, ale chyba cieszę się, że ich tak Magda zjechała. [/QUOTE] a ta ich nazwa?! masakra i szczyt kiczu i tandety. ja wczoraj o 21ej znow sobie o burakach przypomnialam. i potem nie wiedzialam czy to buraki czy poczulam pierwsze ruchy Torresa ![]() Cytat:
hehe byc moze druga kolejke ktoras zacznie. nie moge sie tego doczekac szczerze piszac ![]() moja droga, obys nie miala nikogo nowego do pary (zeby juz nigdy nikt do nas nie dolaczyl) a dolaczyla ktoras dzieciata mama bedzie Cie prowadzic bo Ty planujesz po marcu, dobrze pamietam?! dobry kolor, nie drap!a ja sie wczoraj przelamalam i farbnelam wlosy. na absolutnym spontanie. kupowalam kasze w hipermarkecie i za jednym zamachem wzielam jakas farbe w piance. powiem Wam, ze super efekt, trafilam w kolor a aplikacja tak prosta, ze nawet sama bym dala rade... jestem mile zaskoczona.
|
|
|
|
#1503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a na teście widać mi pasowałby i prezent osobisty i gadżet/ozdoba, choć miejsca na ozdoby wiele nie mam (w sypialni wcale, w pokoju trochę, kolorystyka żółto-biała z elementami czerwieni). włosy najczęściej mam rozpuszczone albo w kucyk, ale nie raz używam jakichś spinek-klamer, takich, żeby wszystkie włosy zebrały. |
||
|
|
|
|
#1504 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 1. ulubione kolory - fiolet, turkus, zieleń 2. nielubiane kolory - wszystkie jaskrawe 3. zainteresowania - muzyka, a na nic więcej odkąd jestem mamą nie mam czasu ![]() 4. czy lubisz biżuternie i jesli tak to jaką? w zasadzie każdą 5. jakich używasz kosmetyków (lakiery, błyszczyki, kredki) lakiery błyszczyki cienie 6. Jaki masz rozmiar stopy, dłoni, palców dłonie raczej standardowe a stopa wielka 41 ![]() 7. Wolisz prezent praktyczny czy raczej niekoniecznie? niekoniecznie 8. Znak zodiaku? lew 9. Czy jesteś uczulona na kolczyki nie ze złota ani nie ze srebra?? nie
|
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też bym chciała, żeby więcej dziewczyn nie dołączało, w sensie, żeby więcej takich tragedii się nie działo... a po marcu.. hm.. ![]() niesamowita jesteś. kupić farbę do włosów przy okazji kupowania kaszy ![]() dzięki dopisałam właśnie do listy kolejne pytania ułożone dzisiaj, to jeszcze uzupełnij w wolnej chwili |
|
|
|
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
Ozdób do włosów nie nosze bo mam krótkie-troche za ucho.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem... choc nie wiem czy mozna czuc jelita po prawej stronie pepka. jeszcze nikt nigdy mnie nie smeral od srodka i nie wiem czy to TO
![]() Cytat:
w koszulowym nie bylo
|
|
|
|
#1508 | ||
|
Konto usunięte
|
Beta zrobiona, koło 15. wynik.
Wyliczyłam, że musiałaby wynosić koło... 90 tak? Skoro była 53,61? No to niezły prezent na rocznicę Twój test jest chyba wyraźniejszy niż mój Ale może Twój jest bardziej czuły, mój to taki zwyklaczek ze Schleckera za 7 zł ![]() Cytat:
Prezent chyba raczej osobisty, bo z dekorowaniem mojego mieszkania jest ciężko, jeśli cokolwiek tu dekoruję, to tylko duży pokój i tu mam określone tylko dwa kolory. I ozdoby to średnio, bo zwykle noszę rozpuszczone włosy albo spięte w kucyk czarną gumką. Cytat:
![]() Może kupiłaś Wellę? Ja ostatnio tym farbowałam dwa razy, świetny sposób, bardzo fajne jest to serum po farbowaniu, ale.. śmierdzi ta farba niemiłosiernie. A co do wczorajszych KR - tam wszystko do siebie pasowało. Nazwa, wygląd restauracji, żarcie i właściciele. Tworzyli idealną całość. Tandeta, kicz, duszność, zapach jakiegoś mega starego pudru i duszących perfum, pretensjonalność, przerost formy nad treścią... Długo można by wymieniać. A jak widziałam te porcelanowe badziewia na początku, to myślałam, że Gessler to wywali jednym ruchem ręki. No ale dała się przekonać tej babie (swoją drogą fryzura jak 20-tka). Dobrze, że się nie podpisała pod tą rewolucją. Wymyśliłam im nową nazwę : Maskrara :P Może im podeślę do przemyślenia :P Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2012-11-09 o 09:33 |
||
|
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
Pers mój test to jakiś wynalazek czułość 25 wiec normalny...
O któtej zadzwonic do ginka, zebym nie wyszła na świra? Edytowane przez kooocur Czas edycji: 2012-11-09 o 09:38 |
|
|
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
A od której przyjmuje?
|
|
|
|
#1511 |
|
Konto usunięte
|
Ja dzwoniłam o 18.05 (zapisy od 18
) - jestem świrem :P
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
To prywatny gin, dzwonie i sie umawiam...on odbiera i moge podpytać jeszcze co mam robic
|
|
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37515657]
Może kupiłaś Wellę? Ja ostatnio tym farbowałam dwa razy, świetny sposób, bardzo fajne jest to serum po farbowaniu, ale.. śmierdzi ta farba niemiłosiernie. [/QUOTE] https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...nie-blond.html taka kupilam, ale widze ze przeplacilam. a to Carrefour ![]() wlasnie nie smierdzialo... chlop zaszokowany, jedynie narzekal ze duzo zostalo, a nie mozna zostawic. on strasznie wierzgal, ze nie powinnam farbowac, ze krzywde robie dziecku. ale ja juz mialam takie straszne wlosy (siwizna straszliwa, u fryzjera od kwietnia nie bylam ), ze po postu musialam dla zdrowia psychicznego.
|
|
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja tak jak Perse jestem świrem
|
|
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
Nie odbiera, pewnie jest w szpitalu... |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1516 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37514620]Hej,
A, no i wstałam z bólem głowy, nie chcę brać żadnych tabletek... No bosko [/QUOTE]Perse Apap nie zaszkodzi ja biore pol tabletki jesli mnie masakrycznie boli glowa i przechodzi ![]() no jasne ze widac ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37514772]Monia ja nie mogę się już więcej dołować. Widzę po sobie i po TŻcie, w jakiej czarnej d*** byliśmy te pół roku. I jak dopiero przedwczoraj odżyliśmy. Muszę być dobrej myśli. W racjonalnej części głowy są już ułożone wszystkie czarne scenariusze, ale nie dopuszczam ich do siebie.[/QUOTE] Mam nadzieję, że Ci się uda nie schizować, chociaż będzie na pewno ciężko :/ Widać II kreseczki Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37515811]Ja dzwoniłam o 18.05 (zapisy od 18 ) - jestem świrem :P[/QUOTE]Ja dzwoniłam nawet w inny dzień niż przyjmuje i też zapisali Dzisiaj w nocy bardzo się zestresowałam, zaczęło mnie boleć podbrzusze, tak jakby skręcać, aż nospe wzięłam :/ nie wiem co to było, ale już wizje, że mały się szykuje do wyjścia mam. Niech tam jeszcze trochę posiedzi
|
|
|
#1518 |
|
Wtajemniczenie
|
a jeszcze co do farby tez ta mam czeka na kolejne farbowanie mam kolor nr 400 - mowisz ze nie smierdzi!? planuje farbowac na swieta mam nadzieje ze zdaze przed porodem
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
prosiłam, żebyście odpowiedziały na pytanie do akcji o motyw aniołka i właśnie dotarło do mnie, że sama nie odpowiedziałam. więc ja nie mam nic przeciwko aniołkom, zawsze lubiłam ten motyw i jakoś tak pozytywnie mi się kojarzy. teraz co prawda trochę inaczej na to patrzę, ale sentyment pozostał i na pewno nie uraziłby mnie taki prezent.
|
|
|
|
|
#1520 |
|
Wtajemniczenie
|
ej no przeciez ja tez mialam taka sama kreske!!!!!!!!!!!!! JEST JEST |JEST!!!!!!
|
|
|
|
|
#1521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w koszyczku przy glowie trzymam.hehe tak samo syrop na zaparcia. poskarzylam sie doktorkowi, powiedzial co mozna, G. zakupil i zero problemow od tamtej pory. chlop mowi ze ekonomiczniej by bylo, gdyby jednak nie kupil ![]() ![]() potega podswiadomosci... 21t3d - najmlodsza opcja, najstarasza 23t0d ![]() chyba juz powinnam cos czuc ![]() ![]() uffffffffffffff to byla pojedyncza proba generalna mnie nie a ze moj chlop nie jeczal, to znaczy ze faktycznie lagodniejsza won. ale to subiektywne odczucia ![]() Cytat:
zaraz po akcji z IP w tej ciazy dostalam od przyjaciolki mojej mamy dwie przesliczne swieczki (hand made ) z motywem aniolka. i bylam przerazona. balam sie tych swieczek straszliwie. okropnie mi sie skojarzyly i zamieszkaly schowane za perfumami w lazience... ostatnio zostaly wyprowadzone na swiatlo dzienne... moj maly sukces
Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2012-11-09 o 10:36 |
||
|
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
aaa u nas jakos leci, mała konczu w niedzilee 4 miesiace czyli czas zapindala jak cholerka. maskara....zaraz bede wysylac dziecko do szkoly
![]() a ja zaczełam walke z tluszczem
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jakoś krótko po # miałam tak, że nie bardzo mogłam patrzeć na różne aniołki, ale teraz sentyment wrócił. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1524 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie nosze nic we wlosach - nie przepadam Paniczka wlasnie zerknelam do kalendarza i ja pierwsze prawdopodobnie ruchy poczulam na poczatku 21tc, wiec sadze ze to Twoj maluszek, a ze ma jeszcze duzo miejsca to go jeszcze dobrze nie czujesz. Moja za to tak fika ostatnio ze normalnie az probuje ja uspokoic, wczoraj az poiwedzialam Tz ze mam nadzieje ze nie ma ADHDA
|
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra pierwsza schiza....
Boli mnie jak na @ tak na dole? Czy to norlamalne??
|
|
|
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1527 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1528 | |||||
|
Zakorzenienie
|
HEJKA! czytam i czytam......
WIEKA! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37514772]Monia ja nie mogę się już więcej dołować. Widzę po sobie i po TŻcie, w jakiej czarnej d*** byliśmy te pół roku. I jak dopiero przedwczoraj odżyliśmy. Muszę być dobrej myśli. W racjonalnej części głowy są już ułożone wszystkie czarne scenariusze, ale nie dopuszczam ich do siebie.[/QUOTE]PERSE! Ciesze sie ze zobaczyłas Kropeczke i ze lekarka Ci podpasowała! A za czarne mysli będzie ![]() Cytat:
a co do farbowania to tez musze strzelic bo sie Zosia jeszcze przestaraszy ![]() Cytat:
TAK!!!!!!!!!!!!! |
|||||
|
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37517599]Mnie boli od połowy cyklu, codziennie w inny sposób ![]() Za to ja mam schizę zaglądania do gaci Np. sprzątam gary, staję na 5 min., ściągam gacie, jak jest OK to wkładam i wracam do czynności :P[/QUOTE]Od kilku dni bolał mnie lewy jajnik wiec myslałam, ze pozamaciczna, teraz boli na dole wiec schiza znowu... Ja wsadzam palca w gaciory jak tylko mi sie mokro zrobi Nie, nie bede schizowac... |
|
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37517599]Za to ja mam schizę zaglądania do gaci
Np. sprzątam gary, staję na 5 min., ściągam gacie, jak jest OK to wkładam i wracam do czynności :P[/QUOTE]oj ta schiza to mi sie cały czas utzrymuje przy kazdej wizycie w toalecie robie dokładna analize wkładki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.

)

Co do motywu aniołka też o tym myślałam,ale bałam się kogoś urazić...

Ale może Twój jest bardziej czuły, mój to taki zwyklaczek ze Schleckera za 7 zł