|
|
#4591 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
Cytat:
![]() To super, że Ci sie tak uklada. A swoja droga, dziewczyna wredna-źle, za dobra tez - źle :/ Teraz to on sie moze zalic... pewnie zaluje ze Cie stracil.
|
|
|
#4592 |
|
Zadomowienie
|
wiecie. tak zle i tak niedobrze. wiele osob, zaluje, ze stracilo kogos i w sumie kazdy chyba facet predzej czy pozniej sie odzywa. ale zeby nastapila zmiana chyba powaznie trzeba zatesknic lub poczuc , ze sie ta osobe stracilo
|
|
|
|
#4593 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4594 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znam taki typ dziewczyn. Szczerze to trudno oceniac, czy ktos to robi, zeby sie uleczyc, czy bo ma wyj***, czy specjalnie. Ja nie wiem, ale ja uwazam, ze jak ktos w ogole nie daje przeswitow, chociaz melenkich, ze mu zalezy, to nie zalezy, ale ludzie tez po czzasie zdaja sobie sprawe z roznych rzeczy. nic nie wiadomo, ale na dzien dziesiejszy raczej bym stracila wiare, taki typ |
|
|
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi generalnie chodziło o zrobienie tego pierwszego kroku, o uświadomienie sobie, że nie jestem z nim/nią szczęśliwa i odchodzę, o zdrowy egoizm. Bo jaki sens jest tkwić w czymś co nie daje nam spełnienia? Żaden. Akurat w bardzo bliskim otoczeniu mam świetny przykład marnowania sobie życia i genialnego tracenia czasu. Para zaraz z 5 letnim stażem, ona nie kocha go od ponad roku, większość rzeczy i to jakim on jest człowiekiem jej przeszkadza, zdradziła go kilka razy (bez wyrzutów sumienia) i dalej w tym tkwi. Najśmieszniejsze jest tłumaczenie po co z nim jest? Z rozsądku. A jaki w tym rozsądek? ![]()
Edytowane przez anoska Czas edycji: 2012-11-09 o 11:12 |
|
|
|
|
#4596 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
być może pojawił sie ktoś trzeci kto wie bo niedawno jakis miesiac temu zmieniła prace ... |
|
|
|
|
#4597 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aaaa takie buty. Tak, to takiego czegos nie rozumiem. Nie rozumiem tkwieniu w zwiazku na ktorym nie zalezy. Ja nie wyobrazam sobie byc z chlopakiem, ktorego nie kocham, ktorego zdradzam no ale tez nigdy nie bylam w takiej sytuacji to nie wiem. Ja myslalam, ze to sie tyczy osob ktorego sa ze soba a jest miedzy nimi zle, a nawet masakrycznie, lub chlopak zle traktuje. - no bo latwo jak juz pisalam powiedziec, zeby go zostawic. Wiem, ze sa dziewczyny ktore sa silne i to zrobia. No ale tez silne mysle, ze tez maja nadzieje i gdyby zobaczyly zmiany chcialyby z tym dalej, jesli oczywiscie go kochaja. Jesli zrobilo sie juz wszystko co w naszej mocy i czujemy, ze juz nie dajemy rady, ze juz nic nie zrobimy to moim zdaniem chociaz boli trzeba odejsc. I jesli sie jest w zwiazku z rozsadku a sie nie kocha i zdradza, to ta osoba powinna nie odejsc, a zostac porzucona! ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
Byc moze tak. Ale sa i tacy faceci i kobiety, ktore po prostu nic sobie z tego nie robia. Znaczy jak dla mnie jak nic nie robia, no to albo kogos maja, albo co ja bym bardziej myslala, ze juz wczesniej przestalo zalezec. Ja jestem rowniez w ch**owej sytuacji wiec biore kazde znaki pod lupe. Chyba chybym ja zadzwonila i by tak mnie zlewal, to nie wiem, ale na pewno bym przez kilka dni mowila sobie, ze to niemozliwe i stracila duzoo nadziei. Trudno to ocenic, bo moze tez jest typem dziewczyny, ktora aaa zerwales, to teraz ci pokaze |
||
|
|
|
#4598 |
|
Rozeznanie
|
zlewała mnie przez tydzień i traciłem tylko niepotrzebnie nadzieje i nerwy, a jak zaczołem jej robić wyrzuty to zero skruchy tylko sama mi robiła wyrzuty ze jestem niedobry ale sie nie dałem, i już dłuzej nie dałem rady po co życ w iluzi, kiedyś jak sie kłocilismy i chociażby wspomnilem o ewentualnym rozstaniu to mnie wrecz błagała żebym tego nie robił i umiała sie postarac a teraz zlewka raczej...
Edytowane przez strix55 Czas edycji: 2012-11-09 o 11:31 |
|
|
|
#4599 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Napisze tak jakbym byla w twojej sytuacji.. CHociaz to dosyc ciezkie bo nie widze zadnego znaku, ze jej zalezy. Ja to bym pewnie starala sie spokojnie mowic, pisac, ale nie wiem jak dlugo, tym bardziej, ze mowisz, ze tydzien juz to trwa. Gdy bylam mlodsza, to jak chlopak mnie zlewal to dalej latalam jak glupia, ciagle, on mowil nie, a ja i tak dalej i gdy odezwal sie laskawie (bo juz z dziewczyna nie byl) to ja w niebowzieta. nie wiem czy to dobre zachowanie, jakas skruche powinna wykazac, no nie wiem. jak nie widac nic a nic, ze chcialaby z toba byc, ze cos teskni, ze cos, to chyba nie chce z toba byc. sporobuj ostatni raz sie dowiedziec, niech ci powie wprost a jak nie powie a dalej zlewka to chyba bedziesz mial odpowiedz |
|
|
|
|
#4600 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4601 |
|
Raczkowanie
|
Jestem trochę zła.
Musiałam wybrać w pracy urlop, więc od wczoraj siedzę w domu. Miałam jakieś tam plany z koleżanką ale nie wyszło i w związku z tym od dwóch dni siedzę w domu, oglądam seriale i opycham się niezdrowym żarciem Dzisiaj byłam umówiona z paczką znajomych na kręgle ale wszystkim nagle coś wypadło. W takich chwilach najbardziej brakuje tej drugiej osoby. Poza tym rozwalił mnie wczoraj tekst kolegi, którego spotkałam buszując w sklepie - zobaczył mnie uśmiechniętą i zadowoloną a wypalił tekstem "No, no kobiety przed trzydziestką naprawdę kwitną". Aaaa, mam 27 lat! No i co to w ogóle za beznadziejne podejście? ![]() Wkurza mnie, że w tym mieście znam tak niewiele osób. Kilku znajomym coś wypada i już sypią się plany - jasne, mogłabym zagadać do kogoś innego ale reszta osób, którą znam to koledzy EXa, a przecież nie będę ich wyciągać na piwo
|
|
|
|
#4602 |
|
Rozeznanie
|
Najgorzej że teraz siedze w pracy i sie zadręczam bo mam nadzieje ze może coś napisała ze bedzie chciała sie spotkać choć porozmawiać, nie wziołem telefonu specyjalnie żeby co chwile nie spoglądać na niego a teraz się zadręczam.. echh kiedy to minie
|
|
|
|
#4603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4604 |
|
Raczkowanie
|
Zmobilizowałam się i chodzę na siłownię dwa razy w tygodniu, dzisiaj pierwszy raz idę na fitness. Jakoś sobie ten czas organizuję
|
|
|
|
#4605 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Uuuu kochany tego to nikt nie wie. Ja nawet nie wiem kiedy mi minie po 5 letnim związku, pewnie kilka lub kilkanaście miesięcy mam z głowy...
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|
|
|
|
#4606 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja wciąz nie powiedziałam znajomym, że się rozstaliśmy, muszę to zrobić, ale odwlekam jak mogę bo po pierwsze będzie to zamknięcie jakiegoś rozdziału, a po drugie nie cierpię pytań w ogóle podsyłam linka do fajnej piosenki i wideo http://www.youtube.com/watch?v=yTCDVfMz15M |
|
|
|
|
#4607 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|
|
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
A ile Twój kolega ma lat? Nie rozumiem takich odzywek, stawiam, że to pewnie miał być komplement.
|
#4609 |
|
Raczkowanie
|
Kolega w moim wieku, ale ma partnerkę od 3 lat więc pewnie czuje się lepszy. Heh, to na pewno był komplement... przecież kwitnę na starość, nie?
|
|
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
Prawda jest taka, że w takim stanie nawet najpiękniejszy komplement byłby odebrany jako chęć dowalenia. Też mam 27 lat i nigdy nie wyglądałam lepiej.
Edit: no - nie licząc chwil, kiedy ryczę i zwijam się w kłębek z zimna, smutku i strachu
Edytowane przez mpt Czas edycji: 2012-11-09 o 13:37 |
|
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zripostowałaś jakoś? Że faceci z wiekiem więdną, czy coś w tym stylu?
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2012-11-09 o 13:44 |
|
|
|
|
#4612 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4613 |
|
Rozeznanie
|
Może w jego odczuciu to był komplement. I może by był, ale nie w takiej chwili. Ja tez poczułabym się staro po prostu.
|
|
|
#4614 |
|
po drugiej stronie szafy
|
A ja tam nie wiem co jest obraźliwego w "trzydziestce" - przecież to fakt, że kobiety w okolicach trzydziestych urodzin kwitną
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba chodziło mu o to, że jesteś jak wino
Im starsza tym lepsza. Tak czy siak, taktu brak
|
#4616 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4617 |
|
Rozeznanie
|
Były napisał, że mieszkanie mamy do końca listopada, więc za 3 tygodnie pożegnamy się definitywnie i każde pójdzie w swoją stronę.
Dopiero wtedy odczuje prawdziwa pustkę w sercu. Ale wiem, że mam obok koleżanki gotowe do pomocy, tylko ciekawe czy w najtrudniejszych dla mnie momentach będę mogła na nie liczyć... Zacznę biegać, albo zapisze się na basen. I już planuję po zimie wyjazd w góry na tydzień lub dwa. No ciekawe czy mi to wypali...
|
|
|
#4618 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4619 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Standardowy, dojrzały trzydziestolatek będzie celował w okolice swojego rocznika.Przynajmniej tak wynika z moich obserwacji. Ja uważam, że z wiekiem bardzo się wyrobiłam na korzyść, im jestem starsza, tym fajniejsza
|
|
|
#4620 |
|
Raczkowanie
|
Piątek i weekend ten cholerny czas, który kiedyś zawsze spędzaliśmy razem ;( nie mogę sobie znaleźć miejsca
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:25.

pewnie zaluje ze Cie stracil.