|
|||||||
| Notka |
|
| Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie¶cie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejd¼ i znajd¼ dobrego fryzjera, poleæ w³asnego. |
| Poka¿ wyniki sondy: . | |||
| . |
|
0 | 0% |
| . |
|
0 | 0% |
| G³osuj±cy: 0. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1231 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Dot.: Dobry fryzjer-Bia³ystok
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1232 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 148
|
Polecam Asiê z Ambasady Urody w budynku Jazz Budu. Robi³am o niej ju¿ ombre na naturalnych (jasny br±z) w³osach, karmelowy blond, a teraz mam blond na poziomie 9; w³osy niezniszczone po takich inwazyjnych farbowaniach, kolor przepiêkny, ch³odny- jak chcia³am
|
|
|
|
|
#1233 | |
|
perfumove love
Wiadomo¶ci: 12 640
|
Cytat:
Na jakich kosmetykach pracuj±? |
|
|
|
|
|
#1234 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 80
|
Bardzo polecam salon Borys Lipatov w Bia³ymstoku- oczywi¶æie
Pracuje tam Szymon, chyba to jest jego salon. ¦wietni ¶cina w³oski, bardzo mi³a obs³uga serdecznie polecam, czasem jest problem z terminem ale da siê prze¿yæ Jeszcze nie zda¿y³o mi siê wyjsæ z tego slaonu z ''brzydk±'' fryzur±. ceny nie s± strasznie wysokie w³osy siê d³ugo dobrze uk³adaj±. |
|
|
|
|
#1235 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 9
|
[QUOTE=korporacjaNN;361423 92]Witam moje drogie wizazanki!
Jak zwykle pewne wasze hipotezy musze obalic... 1.Blazej to nie zaden fryzjer a jedynie poczatkujacy kursant/stylista ktory dopiero uczy sie tego zawodu. Masz na mysli B³a¿eja ze studia B? je¿eli o niego chodzi to w zupe³no¶ci siê zgadzam, ¿e ¿aden z niego fryzjer. Pocz±tkujacy stylista wg. mnie te¿ jest troche na wyrost. :-/ A kto¶ zna Szoklok? S³ysza³am ostatnio, ze pracuje tam dziewczyna o z³otych rêkach. Imienia niestety nie pamiêtam. Micha³a znam osobi¶cie mimo, ¿e nigdy nie robi³am u niego w³osów, mo¿e dlatego ¿e mnie trochê cennik zniechêca³. Ale teraz chyba w³a¶nie tam pójdê jak ju¿ mi odrosn± w³osy po tym co mi zafundowa³ B³a¿ej L. Dajcie znaæ je¿eli kto¶ mia³ styczno¶æ. |
|
|
|
|
#1236 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 705
|
By³am ostatnio w kameleonie, gdy¿ znajome by³y zachwycone tym salonem, wiêc postanowi³am siê wybraæ. Fakt personel jest sympatyczny co jest na du¿y plus, gdy¿ nienawidzê siê nudziæ na krze¶le i przysypiaæ zaraz po rozpoczêciu ¶cinania w³osów. Efektu wielkiego nie widzê, zap³aci³am 70 z³ a mój facet zapyta³ mnie co fryzjer zrobi³ z moimi w³osami jak s± takie same, przyjació³ka te¿ nic nie zauwa¿y³a. Fakt zosta³y one trochê uniesione do góry i tyle, nigdy wiêcej 70 z³ za taki efekt.
|
|
|
|
|
#1237 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 148
|
|
|
|
|
|
#1238 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 280
|
Mo¿ecie polecic jakiego¶ fryzjera, który dobrze zrobi dekoloryzacjê, nie niszcz±c przy tym strasznie w³osów?
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 677
|
Podbijam
bo ja chêtnie te¿ bym siê dowiedziala o dobrym salonie który dobrze robi dekoloryzacjê
|
|
#1240 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 8
|
|
|
|
|
|
#1241 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
POMOCY!!!
szukam kontaktu do fryzjerki Marty - nie wiem jak ma na nazwisko. Ostatnio (do pa¼dziernika) pracowa³a w Bia³ymstoku na ul. Przygodnej. Cechy charakterystyczne: Kobieta po 40-stce, bardzo krótkie czarne w³osy, TATUA¯ z ty³u na szyi i na przedramieniu. Mo¿e kto¶ wie, gdzie siê przenios³a, albo ma kontakt do tej osoby.. |
|
|
|
|
#1242 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
a ja polecam Salon Day-Spa na lesnej dolinie. ostatnio robi³am tam dekoloryzacje u fryzjerki Marzenki, piêkny kolor wyszed³ i dosta³am mase probek. salon pracuje na kosmetykach Jojco a to super kosmetyki. aaa i dosta³am taki talon zni¿kowy na 30z³ przy nastêpnej us³udze, takze dla mnie bomba
|
|
|
|
|
#1243 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 153
|
Czy kto¶ orientuje siê jakie s± ceny u SZYMONA na Ko³³±taja?
|
|
|
|
|
#1244 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
Strzy¿enie krótkich w³osów 30-35 z³.
|
|
|
|
|
#1245 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
Cytat:
A z tego co rozmawia³am z fryzjerk±,maj± tam dekoloryzacjê nie jak w wiêkszo¶ci salonów rozja¶niacz,tylko cud ¶ci±gacza który nie rozja¶nia lecz usuwa stary pigment-nie pytajcie nie mam o tympojêcia.Tyle,¿e po na³o¿eniu a ca³o¶æ naturalnego koloru nie ruszy(z ciekawo¶ci zapyta³am bo siostrze krusz± siê w³oski po dekoloryzacji). Dziewczyny w salonie s± do siebie bardzo mi³e i grzeczne co u mnie zdoby³o taaaaakiego plusa.
|
|
|
|
|
|
#1246 |
|
Przyczajenie
|
Czy wiecie, gdzie teraz pracuje Agnieszka z Kameleona?
|
|
|
|
|
#1247 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
Witajcie
Ostatnie moje odkrycie- Dominika z Atelier (pracuje u s³ynnej Emilki). Przesympatyczna dziewucha, ¶cina równo i dok³adnie. Jestem z niej bardzo zadowolona. Nie wiem jak kolor u niej wychodzi bo ostatnio malujê sama w³oski i nawet nie¼le mi to wychodzi (Loreal preference kolor ombhre...czy jakos tak) i dziêki temu zaoszczedzam sporo kasiorki, która mogê wydaæ na cos innego Ps. Wcze¶niej chodzi³am do Kameleona ale du...py nie urywa wiêc szuka³am dalej i trafi³am na Dominikê |
|
|
|
|
#1248 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 24
|
By³ mo¿e kto¶ w salonie w Alfie Ralf&Jack ?
|
|
|
|
|
#1249 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 705
|
|
|
|
|
|
#1250 |
|
Przyczajenie
|
Ja chodzê do Agnieszki do Avangardy na ul. Wyszyñskiego. Regularnie chodzê do niej podcinaæ w³osy, robi³am ju¿ balejage i pasemka, fryzurê na wesele jak by³am starsz±. Za ka¿dym razem by³am bardzo zadowolona i nie zamierzam ulec reklamie na Kameleona, gdzie ¶ci±gaj± kupê kasy za to samo. Ceny przystêpne (bo to salon na osiedlu, a nie w centrum), wiêc nie muszê p³aciæ za koszt utrzymania salonu ani inne duperele. Koszt za ¶ciêcie w³osów ¶rednich to 40-50 z³, koloryzacja 80-90 z³. Polecam tym, którzy szukaj± naprawdê dobrej fryzjerki
|
|
|
|
|
#1251 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 401
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1252 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 22
|
Ja do³±czam siê do pochwa³ je¶li chodzi o Dominiki
od roku chodzê do niej na strzy¿enie, a ostatnio skusi³am sie na poprawienie mojego ombre ( robi³a mi je kolezanka) i jestem zachwycona. Strzy¿enie jak zawsze super, a koloryzacja mega !!! co do farby nie wiem jaka firma, ale w³osy s± w lepszej kondycji ni¿ by³y, a nie s±dzi³am, ¿e po koloryzacji to mo¿liwe Gor±co polecam Dominikê z Atelier £ukasza tak¿e
|
|
|
|
|
#1253 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 813
|
ja by³am u niego dwa razy i za ka¿dym razem wychodzi³o 160z³. farba (plus zostawiali¶my trochê moich pasemek) i ¶ciêcie/podciêcie a w³osy mam do ramion.
Ale nie wiem czy to wina moich w³osów czy u¿ytych farb itp ale za ka¿dym razem p owizycie u B³a¿eja kolor mi ¿ó³knie ;/ I chyba znowu musze zmieniæ fryzjera - z wojtka K na B³a¿eja a teraz...? Co¶ powiecie jeszcze o Alfie Ralf&Jack
Edytowane przez paulinkosia Czas edycji: 2012-11-21 o 14:05 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 827
|
Mo¿e kto¶ siê orientuje jakie s± teraz ceny w salonie Cosmo ?
Chcia³abym podci±æ proste w³osy tak z 8-10cm i nie chcê du¿o p³aciæ. Do 30z³ |
|
|
|
|
#1255 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 422
|
Znacie jakis "osiedlowy" salon, gdzie moglabym podciac wlosy za parenascie zlotych?
|
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.bialystokonline.pl/zapras...89095,9,4.html Chyba siê skusze. Chcê tylko skróciæ w³osy, wiêc chyba nic nie mo¿na przy tym zepsuæ
|
|
|
|
|
|
#1257 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
Dziêki za info
|
|
|
|
|
#1259 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 422
|
No ja chcialam jakiegos najtanszego fryzjera, bo chcialam zaczac 'ciecie kosztow' i oszczedzanie.. ale i tak wkoncu trafilam do Kameleona.. 'bo tam nie umawiam sie, tylko wchodze, scinaja i ide dalej'
|
|
|
#1260 | |
|
perfumove love
Wiadomo¶ci: 12 640
|
Cytat:
Raz, ¿e te baleja¿e s± fatalne, a dwa - dziecko w k±cie, matka w kuchni, a klientka przyjmowana gdzie¶ w przedpokoju - klimat wyborny ![]() No ale faktycznie je¶li to tylko wycieczka, ¿eby skróciæ w³osy, to mo¿e by³oby OK. Wiem, ¿e w który¶ dzieñ tygodnia (¶roda?) w takim ma³ym osiedlowym salonie na Sk³odowskiej (Classic, czy jako¶ tak) dziewczyny ¶cina³y za grosze. Je¶li siê nie mylê to zap³aci³am za podciêcie d³ugich kud³ów 10 z³. Sza³u nie by³o, bo i nie mia³o prawa byæ ale cena adekwatna do us³ugi.
|
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.