Dobry fryzjer-Bia³ystok - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie¶cie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejd¼ i znajd¼ dobrego fryzjera, poleæ w³asnego.

Poka¿ wyniki sondy: .
. 0 0%
. 0 0%
G³osuj±cy: 0. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2012-08-25, 06:09   #1231
MariannaZuzanna
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3
Dot.: Dobry fryzjer-Bia³ystok

Cytat:
Napisane przez Stookrotka Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny zapisa³am siê dzi¶ na Malmeda do Kamaleona i trochê siê zdziwi³am... pierwszy raz tam chce i¶æ.
Obs³uga mi³a ale widzia³am tam samych nastolatków?.. No i powiedzia³a ¿e za malowanie moich w³osów 200 z³ a w cenników "¶rednie" by³o 160z³ (mam do ramion ledwo). I ¿e najbli¿szy termin... w poniedzia³ek za 3 dni!
Czy to nie dziwne ze tak szybko? I to nie jako¶ wci¶niêta tylko w sumie mog³am sobie wybraæ termin jaki chce. Nie chce wydaæ 200 z³ na marne.. czy ten salon nadal jest dobry?
Chce pomalowaæ odrosty i zrobiæ ³adniejszy kolor (blond).
Pozdrawiam
ja na Twoim miejscu bym siê dobrze zastanowi³a ew poszuka³a innego salonu 200 z³ za w³osy ¶redniej d³ugo¶ci to trochê du¿o jak na Bia³ystok, a to ¿e tyle zap³acisz wcale nie oznacza ze musi to byæ dobrze wykonana robota
MariannaZuzanna jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-08-25, 07:31   #1232
Zadie
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 148

Polecam Asiê z Ambasady Urody w budynku Jazz Budu. Robi³am o niej ju¿ ombre na naturalnych (jasny br±z) w³osach, karmelowy blond, a teraz mam blond na poziomie 9; w³osy niezniszczone po takich inwazyjnych farbowaniach, kolor przepiêkny, ch³odny- jak chcia³am
Zadie jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-08-25, 11:02   #1233
hathayoga
perfumove love

Wiadomo¶ci: 12 640

Cytat:
Napisane przez Zadie Poka¿ wiadomo¶æ
Polecam Asiê z Ambasady Urody w budynku Jazz Budu. Robi³am o niej ju¿ ombre na naturalnych (jasny br±z) w³osach, karmelowy blond, a teraz mam blond na poziomie 9; w³osy niezniszczone po takich inwazyjnych farbowaniach, kolor przepiêkny, ch³odny- jak chcia³am
Ile zap³aci³a¶ i jak jest z terminami? Du¿o osób tam pracuje?
Na jakich kosmetykach pracuj±?

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-08-27, 17:59   #1234
justka09
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 80

Bardzo polecam salon Borys Lipatov w Bia³ymstoku- oczywi¶æie
Pracuje tam Szymon, chyba to jest jego salon.
¦wietni ¶cina w³oski, bardzo mi³a obs³uga serdecznie polecam, czasem jest problem z terminem ale da siê prze¿yæ
Jeszcze nie zda¿y³o mi siê wyjsæ z tego slaonu z ''brzydk±'' fryzur±.
ceny nie s± strasznie wysokie w³osy siê d³ugo dobrze uk³adaj±.
justka09 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-09-03, 09:10   #1235
Martu2
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 9

[QUOTE=korporacjaNN;361423 92]Witam moje drogie wizazanki!

Jak zwykle pewne wasze hipotezy musze obalic...

1.Blazej to nie zaden fryzjer a jedynie poczatkujacy kursant/stylista ktory dopiero uczy sie tego zawodu.

Masz na mysli B³a¿eja ze studia B?
je¿eli o niego chodzi to w zupe³no¶ci siê zgadzam, ¿e ¿aden z niego fryzjer. Pocz±tkujacy stylista wg. mnie te¿ jest troche na wyrost. :-/

A kto¶ zna Szoklok? S³ysza³am ostatnio, ze pracuje tam dziewczyna o z³otych rêkach. Imienia niestety nie pamiêtam. Micha³a znam osobi¶cie mimo, ¿e nigdy nie robi³am u niego w³osów, mo¿e dlatego ¿e mnie trochê cennik zniechêca³. Ale teraz chyba w³a¶nie tam pójdê jak ju¿ mi odrosn± w³osy po tym co mi zafundowa³ B³a¿ej L. Dajcie znaæ je¿eli kto¶ mia³ styczno¶æ.
Martu2 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-09-18, 00:47   #1236
Syl993
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 705

By³am ostatnio w kameleonie, gdy¿ znajome by³y zachwycone tym salonem, wiêc postanowi³am siê wybraæ. Fakt personel jest sympatyczny co jest na du¿y plus, gdy¿ nienawidzê siê nudziæ na krze¶le i przysypiaæ zaraz po rozpoczêciu ¶cinania w³osów. Efektu wielkiego nie widzê, zap³aci³am 70 z³ a mój facet zapyta³ mnie co fryzjer zrobi³ z moimi w³osami jak s± takie same, przyjació³ka te¿ nic nie zauwa¿y³a. Fakt zosta³y one trochê uniesione do góry i tyle, nigdy wiêcej 70 z³ za taki efekt.
Syl993 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-09-20, 23:32   #1237
Zadie
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 148

Cytat:
Napisane przez hathayoga Poka¿ wiadomo¶æ
Ile zap³aci³a¶ i jak jest z terminami? Du¿o osób tam pracuje?
Na jakich kosmetykach pracuj±?
160z³, ok 3 dni czekania-nied³ugo, pracuj± na L'orealu.
Zadie jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-09-25, 01:13   #1238
kropeczkaa89
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 280

Mo¿ecie polecic jakiego¶ fryzjera, który dobrze zrobi dekoloryzacjê, nie niszcz±c przy tym strasznie w³osów?

kropeczkaa89 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-01, 19:00   #1239
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 677

Podbijam bo ja chêtnie te¿ bym siê dowiedziala o dobrym salonie który dobrze robi dekoloryzacjê

Jestem czytaczocholik !
Limonkaaa88 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-02, 09:14   #1240
indzia
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 8

Cytat:
Napisane przez Limonkaaa88 Poka¿ wiadomo¶æ
Podbijam bo ja chêtnie te¿ bym siê dowiedziala o dobrym salonie który dobrze robi dekoloryzacjê

dekoloryzacja to zdecydowanie Ania z Aleji Piêkno¶ci na aleji Pi³sudskiego.Nie zniszczy³a mi w³osów bo pracuje na dobrych kosmetykach.kolor i fryzura dobrana ¶wietnie
indzia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-15, 13:36   #1241
anna_bial
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4

POMOCY!!!
szukam kontaktu do fryzjerki Marty - nie wiem jak ma na nazwisko. Ostatnio (do pa¼dziernika) pracowa³a w Bia³ymstoku na ul. Przygodnej. Cechy charakterystyczne: Kobieta po 40-stce, bardzo krótkie czarne w³osy, TATUA¯ z ty³u na szyi i na przedramieniu.
Mo¿e kto¶ wie, gdzie siê przenios³a, albo ma kontakt do tej osoby..
anna_bial jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-16, 22:28   #1242
kredka6
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

a ja polecam Salon Day-Spa na lesnej dolinie. ostatnio robi³am tam dekoloryzacje u fryzjerki Marzenki, piêkny kolor wyszed³ i dosta³am mase probek. salon pracuje na kosmetykach Jojco a to super kosmetyki. aaa i dosta³am taki talon zni¿kowy na 30z³ przy nastêpnej us³udze, takze dla mnie bomba
kredka6 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-17, 15:21   #1243
JakKazdaInna
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 153

Czy kto¶ orientuje siê jakie s± ceny u SZYMONA na Ko³³±taja?
JakKazdaInna jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-17, 15:42   #1244
anna_bial
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4

Strzy¿enie krótkich w³osów 30-35 z³.
anna_bial jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-21, 01:21   #1245
kwiatuszekm
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 5

Cytat:
Napisane przez kredka6 Poka¿ wiadomo¶æ
a ja polecam Salon Day-Spa na lesnej dolinie. ostatnio robi³am tam dekoloryzacje u fryzjerki Marzenki, piêkny kolor wyszed³ i dosta³am mase probek. salon pracuje na kosmetykach Jojco a to super kosmetyki. aaa i dosta³am taki talon zni¿kowy na 30z³ przy nastêpnej us³udze, takze dla mnie bomba
A ja malowa³am w³oski u p.Magdy,super dobrany kolor,strzy¿enie w pelni profesjonalne.Zestawik kosmetyków zakupiony-strza³ w 10.W³oski blond(suchoty ogólnie by³y) po 2 myciach nie katujê ich prostownic±,kosmetyki w pe³ni zastêpuj± prostownicê,s± g³adkie i nawil¿one.Kolorek blond be¿owy-trudno sie przyzwyczaiæ-ale jak Ci kilka osób s³odzi,ze supcio-to pewnie tak jest. A z tego co rozmawia³am z fryzjerk±,maj± tam dekoloryzacjê nie jak w wiêkszo¶ci salonów rozja¶niacz,tylko cud ¶ci±gacza który nie rozja¶nia lecz usuwa stary pigment-nie pytajcie nie mam o tympojêcia.Tyle,¿e po na³o¿eniu a ca³o¶æ naturalnego koloru nie ruszy(z ciekawo¶ci zapyta³am bo siostrze krusz± siê w³oski po dekoloryzacji). Dziewczyny w salonie s± do siebie bardzo mi³e i grzeczne co u mnie zdoby³o taaaaakiego plusa.
kwiatuszekm jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-29, 13:53   #1246
El007
Przyczajenie

Czy wiecie, gdzie teraz pracuje Agnieszka z Kameleona?
El007 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-11-06, 20:46   #1247
aaaguga
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 7
Talking Dot.: Dobry fryzjer-Bia³ystok

Witajcie Ostatnie moje odkrycie- Dominika z Atelier (pracuje u s³ynnej Emilki). Przesympatyczna dziewucha, ¶cina równo i dok³adnie. Jestem z niej bardzo zadowolona. Nie wiem jak kolor u niej wychodzi bo ostatnio malujê sama w³oski i nawet nie¼le mi to wychodzi (Loreal preference kolor ombhre...czy jakos tak) i dziêki temu zaoszczedzam sporo kasiorki, która mogê wydaæ na cos innego
Ps. Wcze¶niej chodzi³am do Kameleona ale du...py nie urywa wiêc szuka³am dalej i trafi³am na Dominikê Podciêcie d³ugich wlosów to koszt ok 50 zl ale warto, polecam
aaaguga jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-11-09, 16:26   #1248
Laura268
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 24

By³ mo¿e kto¶ w salonie w Alfie Ralf&Jack ?
Laura268 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-11-09, 16:33   #1249
Syl993
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 705

Cytat:
Napisane przez Laura268 Poka¿ wiadomo¶æ
By³ mo¿e kto¶ w salonie w Alfie Ralf&Jack ?
Moja znajoma byla i byla zachwycona salonem, choc kazdy potrzebuje czegos innego. Fajnie, ze salon jest otwarty w niedziele.
Syl993 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-11-11, 21:00   #1250
MartaNep
Przyczajenie

Ja chodzê do Agnieszki do Avangardy na ul. Wyszyñskiego. Regularnie chodzê do niej podcinaæ w³osy, robi³am ju¿ balejage i pasemka, fryzurê na wesele jak by³am starsz±. Za ka¿dym razem by³am bardzo zadowolona i nie zamierzam ulec reklamie na Kameleona, gdzie ¶ci±gaj± kupê kasy za to samo. Ceny przystêpne (bo to salon na osiedlu, a nie w centrum), wiêc nie muszê p³aciæ za koszt utrzymania salonu ani inne duperele. Koszt za ¶ciêcie w³osów ¶rednich to 40-50 z³, koloryzacja 80-90 z³. Polecam tym, którzy szukaj± naprawdê dobrej fryzjerki
MartaNep jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-11-11, 21:41   #1251
Blondinbella
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 401

Cytat:
Napisane przez MartaNep Poka¿ wiadomo¶æ
Ja chodzê do Agnieszki do Avangardy na ul. Wyszyñskiego. Regularnie chodzê do niej podcinaæ w³osy, robi³am ju¿ balejage i pasemka, fryzurê na wesele jak by³am starsz±. Za ka¿dym razem by³am bardzo zadowolona i nie zamierzam ulec reklamie na Kameleona, gdzie ¶ci±gaj± kupê kasy za to samo. Ceny przystêpne (bo to salon na osiedlu, a nie w centrum), wiêc nie muszê p³aciæ za koszt utrzymania salonu ani inne duperele. Koszt za ¶ciêcie w³osów ¶rednich to 40-50 z³, koloryzacja 80-90 z³. Polecam tym, którzy szukaj± naprawdê dobrej fryzjerki
tez kiedys do niej chodzi³am jesli chodzi o koloryzacje rowniez polecam
Blondinbella jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-11-14, 20:33   #1252
dancer91
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 22

Ja do³±czam siê do pochwa³ je¶li chodzi o Dominiki od roku chodzê do niej na strzy¿enie, a ostatnio skusi³am sie na poprawienie mojego ombre ( robi³a mi je kolezanka) i jestem zachwycona. Strzy¿enie jak zawsze super, a koloryzacja mega !!! co do farby nie wiem jaka firma, ale w³osy s± w lepszej kondycji ni¿ by³y, a nie s±dzi³am, ¿e po koloryzacji to mo¿liwe Gor±co polecam Dominikê z Atelier £ukasza tak¿e
dancer91 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-11-21, 13:56   #1253
paulinkosia
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 813

Cytat:
Napisane przez xxbiankaoo Poka¿ wiadomo¶æ
A jak cenowo u Blazeja ?
ja by³am u niego dwa razy i za ka¿dym razem wychodzi³o 160z³. farba (plus zostawiali¶my trochê moich pasemek) i ¶ciêcie/podciêcie a w³osy mam do ramion.
Ale nie wiem czy to wina moich w³osów czy u¿ytych farb itp ale za ka¿dym razem p owizycie u B³a¿eja kolor mi ¿ó³knie ;/
I chyba znowu musze zmieniæ fryzjera - z wojtka K na B³a¿eja a teraz...?

Co¶ powiecie jeszcze o Alfie Ralf&Jack

Edytowane przez paulinkosia
Czas edycji: 2012-11-21 o 14:05 Powód: dopisek
paulinkosia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-11-24, 15:48   #1254
Deborah100
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 827

Mo¿e kto¶ siê orientuje jakie s± teraz ceny w salonie Cosmo ?

Chcia³abym podci±æ proste w³osy tak z 8-10cm i nie chcê du¿o p³aciæ. Do 30z³
Deborah100 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-11-24, 19:04   #1255
mikam121
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 422

Znacie jakis "osiedlowy" salon, gdzie moglabym podciac wlosy za parenascie zlotych?
Stary 2012-11-25, 19:18   #1256
Deborah100
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikam121 Poka¿ wiadomo¶æ
Znacie jakis "osiedlowy" salon, gdzie moglabym podciac wlosy za parenascie zlotych?
W³a¶nie te¿ szukam jakiego¶ taniego fryzjera. Przed chwil± znalaz³am og³oszenie fryzjerki:
http://www.bialystokonline.pl/zapras...89095,9,4.html

Chyba siê skusze. Chcê tylko skróciæ w³osy, wiêc chyba nic nie mo¿na przy tym zepsuæ
Stary 2012-11-26, 11:18   #1257
martuska1986
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Deborah100 Poka¿ wiadomo¶æ
W³a¶nie te¿ szukam jakiego¶ taniego fryzjera. Przed chwil± znalaz³am og³oszenie fryzjerki:

Chyba siê skusze. Chcê tylko skróciæ w³osy, wiêc chyba nic nie mo¿na przy tym zepsuæ
dziewczyno nie rób tego to najwiêksza cha³turnica i antytalent we fryzjerstwie, to co ona zrobi³a mojej znajomej to po prostu masakra, powycina³a jej dziury na w³osach, jej facet nawet wytyka³ strzy¿enie tej osoby
martuska1986 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-26, 20:26   #1258
Deborah100
Zakorzenienie

Dziêki za info
Stary 2012-11-26, 22:04   #1259
mikam121
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 422

No ja chcialam jakiegos najtanszego fryzjera, bo chcialam zaczac 'ciecie kosztow' i oszczedzanie.. ale i tak wkoncu trafilam do Kameleona.. 'bo tam nie umawiam sie, tylko wchodze, scinaja i ide dalej'
Stary 2012-11-26, 22:28   #1260
hathayoga
perfumove love

Wiadomo¶ci: 12 640

Cytat:
Napisane przez Deborah100 Poka¿ wiadomo¶æ

O jaaa... Trochê strasznie to wygl±da
Raz, ¿e te baleja¿e s± fatalne, a dwa - dziecko w k±cie, matka w kuchni, a klientka przyjmowana gdzie¶ w przedpokoju - klimat wyborny

No ale faktycznie je¶li to tylko wycieczka, ¿eby skróciæ w³osy, to mo¿e by³oby OK.

Wiem, ¿e w który¶ dzieñ tygodnia (¶roda?) w takim ma³ym osiedlowym salonie na Sk³odowskiej (Classic, czy jako¶ tak) dziewczyny ¶cina³y za grosze. Je¶li siê nie mylê to zap³aci³am za podciêcie d³ugich kud³ów 10 z³. Sza³u nie by³o, bo i nie mia³o prawa byæ ale cena adekwatna do us³ugi.

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Dobry fryzjer

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: Wy³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2020-08-11 11:23:39

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.