Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VII- it's a B-day time! - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-09, 13:22   #631
nikaa2
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VII- it's a B-day time!

ano widzisz moje obawy uzasadnione....o min.10cm musze obniżyć a w sumie gdzieś o 15 cm... no wiecie co?! zastrzelić tylko
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-09, 13:27   #632
olka1610
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
ano widzisz moje obawy uzasadnione....o min.10cm musze obniżyć a w sumie gdzieś o 15 cm... no wiecie co?! zastrzelić tylko
ale może masz też ogólnie wyższe lóżeczko? Wg mnie to wazne ile cm ma rama lóżeczka od góry do materaca, u nas jest ok 60cm
Stary 2012-11-09, 13:50   #633
owieczka86
Zadomowienie

Nika 200m2 jak Ty to wszystko ogarniasz przy dziecku???

Wróciliśmy ze spacerku....krótkiego ale zaczęło lać...cała mokra wróciłam wszystko do suszenia.
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-09, 14:40   #634
pokszyfka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
a kto za mnie poprasuje? 4 pralki czekaja na chetnego, tylko tego chetnego akurat brak
ja wogóle nie prasuję, no chyba, że 3 razy w roku jak wypiorę to firanki czy okazyjnie jakąś koszulę...

nasze łóżeczko dla małej jest ok, wystaje troszkę wyżej niż ramiona, więc napewno nie wyleci
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-09, 15:50   #635
kasia_aa
Zadomowienie

hej Kochane, tak mi jakos smutno ze nie mam jzu tyle czasu zeby tu być co wczesniej;/ minął pierwszy tydz pracy i żłoba, jakoś nie ma na nic komplenie sił i czasu! musze sie chyba dopiero przyzwyczaić i jakoś zorganizować, wtedy napewno bedzie lepiej, może padam tak szybo też bo ciągle mi coś jest, dobrze ze mały tak tego nie przechodzi jak ja ja juz łapie żlobkowe wirusy
w pracy jak to w pracy, raz lepiej raz gorzej, fajnie ze jestem miedzy ludzmi, ale brakuje mi małego, tak mało go teraz widze

rozstanie pzrechodzi nie najgorzej, choc tam ma ponoć starszne problemy ze spaniem (jak od urodzenia) wiec to mnie jakoś bardzo nie dziwi;/ ale panie są fajne wiec mam nadzieje ze sobi eporadza

tu na tapecie temat tortów i ciast ja tort napewno bede zamawiać, nie wyrobie sie z pieczeniem a tez nigdy jescze tortu nie robiłam, napewno zrobie 2 ciasta a reszty menu jeszcze nie obmyslałam, ale u mnie raczej bez szału sie obedzie

mzmykam narazie do brzdąca, chyba musi strzelic sobie drzemke, tylko jak go uspać???!!
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-09, 16:13   #636
janeczka7891
Zadomowienie

hejka
Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
Witam wieczornie

Udało mi się wszystko pozałatwiać, tylko kurcze nie wziełam z domu listy zakupów i zapomniałam kupić płyn do mycia butelek

Ale widziałam w sklepie śliczną czapkę dla siebie na zimę i chyba po nią pojadę, tylko nie styty pewnie dużo kosztuje ;/

Dziewcznyn też tak macie? Mnie od kilku dni wieczorkiem łapie takie przemęczenie, że czuje się jak by uszło ze mnie powietrze i do tego ból głowy. Od razu zmiana nastroju, czyt. dół ajjjjjjjjjjj nasza piękna złota jezień

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Może zrób taki ala sernik na ciepło, poprzekładaj serem - będzie pysznie, ajj ale chyba nie będzie pasować do tego bita śmietana

Podziwiam każdą, która bierze zrobienie torta na klatę
ja też tak miewam, nawet ostatnio pisałam, że samopoczucie mam do d*** i jakoś tak szybko czuję się zmęczona i senna wieczorem :/

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, nie odzywam sie ostatnio, bo jestem chora;/ jak juz położe młodego spać to sama padam albo coś ogarniam i padam;/ wiec zmykam, nie zapomnijcie o mnie jak nie bede sie troche odzywac!!
dobrych nocy!
zdróweczka

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
juz pokluci, maly nie plakal zreszta tak mu sie podobalo bajerowanie pielegniarek, ze do domu nie chcial isc

wazy 10, 485 wiec akurat, chociaz jest juz co ponosic, jak nogi na spacerze odejmie
ten to jest dobry niedługo pełno kobietek od niego będziesz odganiać za wagę. Duży faciol

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
Ale masz dzielnego synka brawo za wagę.... Mój Filip pielęgniarek nie bajeruje bo to starsze panie są i raczej woli przed nimi "uciekać( panią doktor mamy taka w średnim wieku i ją młody zaczepia okulary chce jej ściągnąć,łapie za ręce przy badaniu i zagaduje

Olka ja też nie lubię gryzoni ale bardziej przerażają mnie pająki...jak tylko jakiegoś wiedzę dostaje gęsiej skórki...

Witam
Dzieć zasypia a ja już kawał roboty odwaliłam pościel zmieniona-nasza i Filipkowa,odkurzone,podło gi zmyte,pranie powieszone...prawie weekend ;-)

Pogoda mnie dobija kolejny dzień pochmurny i z padającym co chwilę deszczem :-( szaro buro ponuro...nie nawidze takiej pogody

Filip w nocy spał ładnie obudził się o 4na mm i spał prawie do 8rano

Mojemu tztowi odbija....nie pisałam wczoraj wieczorem ani po południu bo tz zazdrosny...tzn wymyślił sobie że ja pewnie z kimś pisze pewnie z jakimś chłopakiem i pewnie go zdradzam...czubek jak tylko wezmę tel do ręki to awantura :/ i nie rozumie że pisze z Wami na forum....chyba mu powiem że jak bym go miała zdradzić te raczej nie wirtualnie :-D hehe nie wiem jak do tego gamonia dotrzeć

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Aaaa maus złapany :-D ale chyba jest jeszcze jedna franca bo parówka położona na przynete zniknęła...hehe a ta co się złapała raczej nie mogła jej zjeść:-D
o matko czego to facet nie wymyśli :/ No ale na "mądrość" męską nie ma lekarstwa

Cytat:
Napisane przez pokszyfka Pokaż wiadomość
ja wogóle nie prasuję, no chyba, że 3 razy w roku jak wypiorę to firanki czy okazyjnie jakąś koszulę...

nasze łóżeczko dla małej jest ok, wystaje troszkę wyżej niż ramiona, więc napewno nie wyleci
jak w ogóle nie prasujesz? lubisz takie rzeczy nie wyprasowane? ja nie prasuję wszystkiego ale jednak te ciuchy są inne w dotyku po wyprasowaniu

My wczoraj byliśmy na 3 godzinnym spacerku tak mnie już potem plecy bolały, że szok. Dziś też 1,5godziny na dworze - trzeba korzystać z pogody ale normalnie mnie uda bolą i pośladki

Wy to macie powera z robotami domowymi Ja dziś tylko powycierałam kurze, zrobiłam obiad no i spacer. Teraz piję kawkę a potem biorę się za sprzątanie lazienki i wieczorem będę robić bigos i zrobię już roladki na niedziele i zamrożę a w niedziele tylko upiec i gotowe

A propo pościeli też muszę małemu zmienić Nam zmieniałam przed wyjazdem i ubrać świeżą dla kumpeli, która nas jutro odwiedzi
Stary 2012-11-09, 16:59   #637
Oliveira79
Zadomowienie

hej Maminki

nie zdążyłam nadrobic dzisiejszego dnia i na razie nie dam rady
za 2-3 h wyjeżdżamy na weekend do mojego rodzinnego domu (350km ) - mama (która, przypominam, zostaje u nas do września przyszlego roku) chce sobie przywieźć trochę rzeczy zimowych... przy okazji odwiedzimy mojego ojca a raczej odwrotnie odwiedzimy ojca, a mama przy okazji się zaopatrzy

Młoda generalnie nie znosi podróżować czasem nawet wyjazd do sklepu kończy się wręcz histerią, więc nie wiem jak my przetrwamy tę podróż a zapomnialam stoperów kupić

pożyczamy od mojej sis fotelik przodem do kierunku jazdy, bo nie wyobrażam sobie jej 5h w tym 0-13kg

dodatkowo jedziemy w czasie gdy normalnie w domu usypia, więc mam nadzieję, że większość drogi prześpi

proszę o kciuki za szczęśliwą, spokojną i bezstresową jazdę (bez jazdy urządzonej przez Młodą )
mam nadzieję nadrobić i podczytywać w czasie podróży, no i w weekend też zajrzę do Was

wracamy w poniedziałek

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-09, 17:51   #638
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewcznyn też tak macie? Mnie od kilku dni wieczorkiem łapie takie przemęczenie, że czuje się jak by uszło ze mnie powietrze i do tego ból głowy. Od razu zmiana nastroju, czyt. dół ajjjjjjjjjjj nasza piękna złota jezień
Identico mam... buuuuu

HEJ
Mała pojechała do dziadków niedawno, a my mieliśmy iść dzisiaj na imprezke, ale nie wiem co z tego wyjdzie,bo sie kiepsko czuje... Humor tez do bani.. jak na razie.. Przemęczona jestem.

Jutro kino i kolacja z okazji poznania się - 4 lata razem Co prawda obchodzimy 15go, ale jutro akurat mamy czas tylko dla siebie we dwoje Może potem do znajomych skoczymy, zobaczy się.

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Aaa byliśmy rano na kontroli - u góry wszystko ok, mała zdrowa, tylko teraz leczyć nadal trzeba dół - biegunkę.. Mam nadzieję, że szybko jej przejdzie, bo pupeczka czerwona jak nie wiem co, do tego stos pampersów w koszu.

A ok północy mała obudziła się z płaczkiem, dałam jej czopka i chwilę walała się z marudzeniem po łóżku, ale usnęła i spała do 8. Chyba ząb jakiś idzie...Tylko ja się pytam po co tak boleśnie???

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość

Młoda generalnie nie znosi podróżować czasem nawet wyjazd do sklepu kończy się wręcz histerią, więc nie wiem jak my przetrwamy tę podróż a zapomnialam stoperów kupić

pożyczamy od mojej sis fotelik przodem do kierunku jazdy, bo nie wyobrażam sobie jej 5h w tym 0-13kg
Udanej podróży

Nadal macie ten model? o rety, moja by chyba oszalała tyłem jechać hehe
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-09, 18:26   #639
pokszyfka
Zadomowienie

janeczka7 nie prasuję bo nie ma takiej potrzeby, mam takie ciuchy które raczej się nie gniotą, poza tym db rozwieszam po praniu...jak widzę, ze wymaga prasowania to to robię, ale to tak jak już pisałam od wielkiego dzwonu

Oli
Stary 2012-11-09, 19:39   #640
kasia_aa
Zadomowienie

Cytat:
hej Maminki

za 2-3 h wyjeżdżamy na weekend do mojego rodzinnego domu (350km ) - mama (która, przypominam, zostaje u nas do września przyszlego roku) chce sobie przywieźć trochę rzeczy zimowych... przy okazji odwiedzimy mojego ojca a raczej odwrotnie odwiedzimy ojca, a mama przy okazji się zaopatrzy

dodatkowo jedziemy w czasie gdy normalnie w domu usypia, więc mam nadzieję, że większość drogi prześpi

proszę o kciuki za szczęśliwą, spokojną i bezstresową jazdę (bez jazdy urządzonej przez Młodą )
mam nadzieję nadrobić i podczytywać w czasie podróży, no i w weekend też zajrzę do Was

wracamy w poniedziałek
szerokiej drogi! ja tez wkoncu musze sprawić sobie znaczy małemu fotelik do jazdy przodem

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Identico mam... buuuuu

HEJ
Mała pojechała do dziadków niedawno, a my mieliśmy iść dzisiaj na imprezke, ale nie wiem co z tego wyjdzie,bo sie kiepsko czuje... Humor tez do bani.. jak na razie.. Przemęczona jestem.

Jutro kino i kolacja z okazji poznania się - 4 lata razem Co prawda obchodzimy 15go, ale jutro akurat mamy czas tylko dla siebie we dwoje Może potem do znajomych skoczymy, zobaczy się.

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Aaa byliśmy rano na kontroli - u góry wszystko ok, mała zdrowa, tylko teraz leczyć nadal trzeba dół - biegunkę.. Mam nadzieję, że szybko jej przejdzie, bo pupeczka czerwona jak nie wiem co, do tego stos pampersów w koszu.

A ok północy mała obudziła się z płaczkiem, dałam jej czopka i chwilę walała się z marudzeniem po łóżku, ale usnęła i spała do 8. Chyba ząb jakiś idzie...Tylko ja się pytam po co tak boleśnie???

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Udanej podróży

Nadal macie ten model? o rety, moja by chyba oszalała tyłem jechać hehe
zdrówka dla biednej Roxy i miłego wieczorku zycze, no i jutro przede wszytkim udanej rocznycy

ja mam katar po kolana;/ wkurza mnie to jak nie wiem!!!
Stary 2012-11-09, 20:02   #641
kojka
Raczkowanie

hej
czasami Was podczytuje i pozwoliłam sobie skorzystać z niektórych przepisów i tak polecam biszkopt od Pokszyfki i ciasto z masą jogurtową od Seonki . Super mi wyszły robiłam dzisiaj na 14 urodziny dla starszej córki. Dzięki dziewczynki
kojka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-09, 20:12   #642
pokszyfka
Zadomowienie

kasiaa katar to chyba najgorsze co moze się przypałętać...
kojka ciesze się że wyszło

strasznie wysoki wyszedł mi ten mój tortmusze jeszcze popracować nad nim wizualnie, bo to co narazie zrobiłam to jakaś masakra zawsze mam z tym problem

oglądałyście może
http://tvnplayer.pl/programy-online/...E02,16037.html
Stary 2012-11-09, 20:22   #643
janeczka7891
Zadomowienie

Princ zdróweczka dla malutkiej Mój też ma dupkę odparzoną, smaruję sudocremem i sypię mąką na zmianę.
Wam to się darzy takie romantyczne chwile spędzać Mój to zero wyobraźni co by mnie gdzieś zabrać albo coś - kiedyś to co innego a teraz odkąd mały jest to tak jakby mu wyparowało kilka komórek z mózgu

Oli udanej podróży. My teraz jechaliśmy w dzień 1200 km i mały płakał - nie ma to jak jechać w nocy, dziecko śpi i tak się nie nudzi w aucie.

Kojka ostatnio nawet myślałam o Tobie, że długo Cię nie było tutaj

U mnie bigos się robi, tzn narazie kapusta gotuje :/. Kurka wodna mały zasnął i chyba już ze 3 razy się przebudził może mu się coś śni, nie wiem ?

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
Napisane przez pokszyfka Pokaż wiadomość
kasiaa katar to chyba najgorsze co moze się przypałętać...
kojka ciesze się że wyszło

strasznie wysoki wyszedł mi ten mój tortmusze jeszcze popracować nad nim wizualnie, bo to co narazie zrobiłam to jakaś masakra zawsze mam z tym problem

oglądałyście może
http://tvnplayer.pl/programy-online/...E02,16037.html
u mnie tvn player nie działa niestety a na tvn nie widziałam
Stary 2012-11-09, 20:30   #644
princessskaa
Wtajemniczenie

Janeczko może mu delikatnie zasugeruj hehe

Susze hery, make up, kiecka, drinki i na balety u jeeeeeeee
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-09, 20:59   #645
zmyslkobiety
Rozeznanie

GG do zmyslkobiety

witamy
mała spi już z dobrą godzinę, ja trochę ogarniałam... ostatnio mam totalnego lenia i w pisaniu tutaj i czytaniu i ogólnie, przez ostatnie dwa tygodnie walczyłysmy z pieluszkowym zapaleniem skóry, dopiero teraz chyba na 3 robioną masc zaczeła reagować i wygląda to lepiej... oczywiście Ninka cały czas zasmarkana, od świeta pokasłujemy ale dzielnie chodzimy do pracy i żłobka... ja jestem wykończona brakiem przepsanych nocy, obstawiam dwie 4 ale mogę sie mylić, dziś peirwsza noc od nie wiem kiedy przespana.... cholera własnie kaszel młodej uzmysłowil mi ze nie dałam jej leków;//////
standardowo siedzę sama w domu tz. jak zawsze w pracy i znów dopiero będzie w niedziele... chciałabym chyba nic nie robic ot tak.

chorującym zdrówka zyczymy
roczkującym 1000 lat

ooo i się pochwalimy, my już nie chodzimy tylko biegamy, mogę powiedzieć ze mała dogoniła ruchowo swojego kuzynka 6 miesięcy starszego, tylko wzrostowo nizsza poki co;

http://www.suwaczki.com/tickers/relguay3w0a6i2sn.png

http://s2.pierwszezabki.pl/046/0462819b0.png?8210
zmyslkobiety jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-09, 21:05   #646
Oliveira79
Zadomowienie

witam z trasy już 30 min jedziemy...

Mała śpi, więc

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-09, 21:28   #647
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
ło matko, ale Ci się zebrało

Ja ledwo co z dwiema się uporałam

Szukam na All kolczyków, które ma panna młoda na zwiastunie Master Szefa

Widziałyście gdzieś takie

są boooooskie

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
Znalazłam. Są to kolczyki wykonywane metodą sutasz, ale posztują od 100 zł ;/

cena też boska

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
witam z trasy już 30 min jedziemy...

Mała śpi, więc

spokojnej, szerokiej drogi i oby przespała całą

moja ostatnio na 3h dała rade tylko 2,5 więc nie najgorzej

zmysł - brawa wielkie dla Ninki super że taka expresowa, choc pewnie nie dla mamy

princ - udanej zabawy i zdówka dla naszej księżniczki

nikaaa- czemu wyprowadzka z Łodzi? wszystkie Łodzianki się z łodzi wysadziły .... ostałam się sama

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-09, 21:35   #648
janeczka7891
Zadomowienie

ja nie wiem co to za kolczyki buuu

no Princ będę musiała bo inaczej to się w życiu nie doczekam heh Najlepsze, że muszę ja coś wymyślić bo on za miesiąc ma urodziny Muszę coś w domu wymyśleć bo nie mamy możliwości wybyć sami gdzieś.
Zmysł za bieganie

kurcze ja bym musiała powycierać podłogi bo jutro nie dam rady a tak mi się nie chce

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

aha dla poprawy humoru piję zdrowie
Stary 2012-11-09, 21:36   #649
owieczka86
Zadomowienie

Cytat:

Zazdraszczam imprezy...chyba muszę zwerbować mamę i też iść gdzieś na imprezę z tztem...ale chyba poczekam na ostatki:-D
Stary 2012-11-09, 21:43   #650
janeczka7891
Zadomowienie

Cytat:
Zazdraszczam imprezy...chyba muszę zwerbować mamę i też iść gdzieś na imprezę z tztem...ale chyba poczekam na ostatki:-D
ja nawet nie myślę heh bo mu tutaj nie mamy z kim małego zostawić ... ale ostatnio wypaliłam z tekstem = zero reakcji ale o tym w klubie jak cosik napiszę
Stary 2012-11-09, 21:45   #651
kasia_aa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez janeczka7891 Pokaż wiadomość
Princ zdróweczka dla malutkiej Mój też ma dupkę odparzoną, smaruję sudocremem i sypię mąką na zmianę.

U mnie bigos się robi, tzn narazie kapusta gotuje :/. Kurka wodna mały zasnął i chyba już ze 3 razy się przebudził może mu się coś śni, nie wiem ?
moj sie właśnie obudził i sie okazało ze kupe zrobił;/ juz 3 dzis i to zieloną i obsmarowany nią po pachy;/ nas z tżtem też brzuchu bolą ia jakoś tak cały czas niepewnie sie czujemy pokarmowo i z małym też pewnie tak jest. musiałam biedactwo moje pod prysznic wziąć;/ na szczęście zasnąl szybciutko spowrotem
a ja sie ratuje jakimś gripeksem
Stary 2012-11-09, 22:01   #652
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Mogę poprasować....a zmyjesz mi gary??? :-D

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Nawet tego zwiastuna nie widziałam więc nie pomogę...
z pocalowaniem reki

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
muff
200m2 takze mam co sprzatać
kamikadze

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
hej Maminki

wracamy w poniedziałek
bedzie dobrze

kasiu pomalutku ogarniesz

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

kojka najlepszego dla cory

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-09, 22:01   #653
janeczka7891
Zadomowienie

Kasiaaojj to Was pewnie wirus dopadł
Stary 2012-11-09, 22:03   #654
muffinka90
Zakorzenienie

zmysl zdolna masz dziewczyne w domu

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-09, 22:42   #655
owieczka86
Zadomowienie

Muff w takim razie Ty mi gary myjesz ja u Ciebie prasuje ;-)

Janeczko ja młodego tylko z moja mama mogę zostawić...na nikogo innego nie mam co liczyć mimo że mają bliżej...
Stary 2012-11-10, 08:00   #656
nikaa2
Wtajemniczenie

przeprowadzilismy sie za tżta praca... awansik dostał..... troszke mi teskno za łodzi ą

kamikadze to mało powiedziane

miłego weekendu.... miłych rocznic podrozy

lece bo cos maruda skupic sie nie moge
Stary 2012-11-10, 08:29   #657
kasia_aa
Zadomowienie

witam sie z rana dzis juz lepsze samopoczucie moje i małego tez, łądnei sie bawi, zadowolony. noc naprawde swietna chyba tylko 2 pobudki na picie. ale o ostatnie koszmarne nocy chyba znowu musze winić zeba, bo coś mi sie zdaje ze wyszłą druga górna jedynka, nie da zabardzo sobie tam zerknąć ale jak sie smiał to coś tam zauważyłam
Cytat:

i jak Princ po imprezie?
Stary 2012-11-10, 10:12   #658
owieczka86
Zadomowienie

Witam

A co tu tak pusto i cicho???

Noc dziwna Filip budził się często...nie wiem czemu...może zęby :-D hehe

Jutro idziemy do mojej mamy na obiad,imieniny ma po niedzieli i nie wiem co jej kupić:-(

Pogoda dziś ładna...tzn święci słońce i nie gada ale trochę wieje ale na spacer i tak pójdziemy,dziś chyba do parku się przejdę.
Tz w pracy do 14 więc siedzę sama. Idę zaraz pranie powiesić i wznieść na balkonniech schnie na słońcu i wietrze,zupka jarzynowa się gotuje ja muszę wyprostować włosy i się umalować trochę bo przez @ wyskoczyły mi jakieś "syfki" na czole
Stary 2012-11-10, 11:21   #659
nikaa2
Wtajemniczenie

mój dzisiaj też mega często się budziła le w ogóle się nei ślini to chyba nie zęby :/ to ciekawe co? bo katar już mija :/

na imieniny? ja swojej kupiłam krem bo wiem ze jej się skończył i się b.ucieszyła... moze ją podpytaj? a teściowej ostatnio moźzierz kupiłam- była zachwycona akurat tego potrzebowała kiedyś wyszło w rozmowie
ja np. uwielbiam storczyki i z takiego prezentu bym była zadowolona

lecę robić obiad
Stary 2012-11-10, 11:28   #660
owieczka86
Zadomowienie

Nika pytałam mamy co jej kupići mi powiedziała że nic. Może kupię storczka:-D
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości