Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 192 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-08, 22:45   #5731
Niezadowolencja
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
A jak Ty się sama potem zabandażowałaś??? oj bidulko - oby do przodu dziś już masz kolejny dzień za sobą. Ketonal niestety nie zawsze /nie wszystkim pomaga - i wtedy trzeba łykać coś zamiennie. Może niech dziewczynki, którym nie pomagał, napiszą czym się ratowały Plecy smaruj też czymś od bólu, może plaster przeciwbólowy naklej- będzie Ci lżej Jak leżysz podciągaj nogi i stopniuj nachylenie pleców- to odciąży mięśnie kręgosłupa które teraz masz nadwyrężone. Staraj się ruszać - spaceruj i zajmuj czymś myśli. Może poszperaj w jakimś sklepie z bielizną w necie- to potrafi zająć. No i oby do przodu. Dasz rade- musisz

Bandażuje mąż. Swoją drogą kochany jest. Zajmuje się dzieciakami i całą resztą. Wiadomo. Nie siedzę z tyłkiem w jednym miejscui staram się robić tyle ile pozwala mi ciało. Teraz właśnie czekam na niego, bo chcę się przytulić. Pytałaś wcześniej ile biorę tabletek. Dwa pierwsze dni to 4-6 na dobę. Teraz trzeci dzień wzięłam 2 i chyba na noc nie wezmę, może wytrzymam. Jak już zaczynają mi łzy lecieć to biorę nienawidzę ketonalu, bo po nim zawsze mam wydęty brzuch. Opuchlizny jako takiej nie mam po operacji. Zdecydowanie lepiej czułam się po 2 cc czy usuwaniu nadmiaru skóry z brzucha. Mogłam się domyśleć, że tym razem będzie gorzej, bo nawet dzieci nie karmiłam gdyż ból przy każdej próbie nakarmienia był dla mnie nie do zniesienia.
Nogi automatem idą pod brodę jak siedzę, tak mi lżej. Co do leżenia to jachętniej położyłabym się zupełnie na płasko na plecach, to zawsze mi pomagało na ból kręgosłupa.
Obecnie zakupiłam biustonosz pooperacyjny 75 E i taki ciut ciasnawy jest ale chyba lepiej tak niż zbyt luźny. F byłby przesadzony. Na kupno biustonoszy przyjdzie jeszcze czas.
Czy po 2 tygodniach piersi mogą już trochę lepiej wyglądać?
Niezadowolencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 22:49   #5732
zola_82
Przyczajenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Hej dziewczyny
jestem pierwszy raz na tym forum, a chciałabym od Was małej porady
Byłam dziś na konsultacji u dr E.S. i doradziła mi 430 ml anatomiczne Mentor . Jestem w dużym szoku, bo myślałam max o 350 ml a tu taka wielkośc czy któraś z Was miała już takie robione? Czy rzeczywiście jak twierdziła pani dr jest to pełne C?
Dzięki
zola_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 22:53   #5733
ania 31
Raczkowanie

dobra dziewczyny pytanie za 100punktow te staniki trophy n wchodza te miski d na wasze cycki???jak normalne nosicie e f czy g??bo zadko sa dostepne wieksze z tego co widze a chce se zamowic jeszcze przed bo bede w pl tylko 2tygodnie i chce se go zabrac ze soba ale mysle czy jak wezme ta miske d czy bedzie ok??co myslicie ??poradzcie mi please

Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje

21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 07:24   #5734
horo_2
Zadomowienie

Joas,
Ja się nie chce odchudzac, przynajmniej teraz, poki karmie. Chce jedynie pilnowac diete, aby nie tyc. Widze, ze trace sopniowo ok. 1 kg miesiecznie, więc ppdejrzewam, ze do wiosny będę miala te moje 53kg
Ale w moim wieku musze jednak uwazac...wlasnie po to, zeby pozniej się nie katowac dietami. I te wyliczone dla mnie ok.2000kcal sa ok ...wystarczy, ze ogranicze slodycze i podjadanie, co już powoli robie, to styknie.
Zreszta staram się jesc naprawdę zdrowo

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

I teraz niestety coraz mniej ruchu...za oknem plucha, więc odpadaja poldniowe spacery

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 07:41   #5735
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zola_82 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Byłam dziś na konsultacji u dr E.S. i doradziła mi 430 ml anatomiczne Mentor . Jestem w dużym szoku, bo myślałam max o 350 ml a tu taka wielkośc czy któraś z Was miała już takie robione? Czy rzeczywiście jak twierdziła pani dr jest to pełne C?
Dzięki
Witaj Nie da się jednoznacznie odpowiedzieć na Twoje pytanie. Wszystko zalezy od tego jakie masz obecnie wymiary, wyjściówkę, jaką budowę ciała. Jednym z takiego implantu wyjdzie C a innym E. A Ty chcesz takie "C" wizualne? Bo to duża różnica między wizalnym a stanikowym. Prawdziwe stanikowe C jest malutkie Podaj swoje wymiary: obwód w biuście, pod biustem, bioderka, wzrost i wagę to bardziej obeznane w temacie dziewczynki więcej Ci napiszą.

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 09:06   #5736
anne001
Raczkowanie

no 430 to sporawy implant, jakby nie patrzeć, C moim zdaniem to wizualne bardzo duże będzie.
Stary 2012-11-09, 09:43   #5737
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zola_82 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Dzięki
Na pewno znajdzie sie jakas dziewczyna z takim implantem od pani doktor. Wszystko zalezy od Twojej budowy. Jezeli jestes drobna osoba to bedzie fajny biuscik. Ja mam anatomki 485cc i wcale duze nie sateraz juz wiem ze nie ma co bac sie tych rozmiarowtylko ja do drobnych nie naleze
I jeszcze jaka masz wyjsciowke?to tez zalezy od wyjscowki duzo.

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Napisane przez ania 31 Pokaż wiadomość
dobra dziewczyny pytanie za 100punktow te staniki trophy n wchodza te miski d na wasze cycki???jak normalne nosicie e f czy g??bo zadko sa dostepne wieksze z tego co widze a chce se zamowic jeszcze przed bo bede w pl tylko 2tygodnie i chce se go zabrac ze soba ale mysle czy jak wezme ta miske d czy bedzie ok??co myslicie ??poradzcie mi please
aniu spokojnie, zapewniam Cie ze zadna miska E,F lub G nie bedzie tu potrzebna. Ja na swoje kupije 80C bo sportowe zawsze jakos mniejsze wychodza. Ile masz pod biustem a ile w biuscie? napisz wtedy cos bedzie mozna pomyslec

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Witam się

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-09, 10:10   #5738
Matti
Zadomowienie

Hej Dziewczynki

No to powiem Wam, że jestem w kropce. Wczoraj spotkałam się z Anne001 i powiem Wam, że te jej cycuszki są przesliczne!!!! w życiu nikt by nie powiedział, że robione!
I dzisiaj porównałam z Klaudeczką (to co oczywiście na zdjęciach) i powiem Wam, że różnica jest gigantyczna przy takim samym implancie!
Jak to wiele zalezy od budowy i wyjściówki pewnie!!
Zadzwonię do Dr w pon i zapytam co sądzi o takim rozmiarze u mnie, czyli Mentor 330cc. U Anne wcale takie duże nie wyszły, widziałam i w ubraniu i bez ale cały wieczór o nich myślałam, no piękniusie są

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 10:35   #5739
anne001
Raczkowanie

Hej Matti wiedziałam że Ci w glowie namieszam masz jeszcze czas, spokojnie, umów się jeszcze raz na wizytę, i na spokojnie. nie chcemy już B, chcemy C

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Horo, chyba szalejesz z tym chudnieciem... 57 kg?? przeciez to po porodzie nie duża waga wcale i zaraz to spalisz. wiedziałam ze nie może być tak źle, widać na zdjęciach Ja Cię podziwiam, 4 dzieciaków, i tak super się trzymasz, życzę sobie tego samego
Stary 2012-11-09, 13:59   #5740
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania 31 Pokaż wiadomość
Moje wymiary 78 pod biustem, w biuście 93. Mam dobrany rozmiar 70E . Sportowy Trophy N nosze 75D. Po zabiegu miałam sportowy 75C po 2,5 miesiąca zrobił się ciasny i zmieniłam na D.
Stary 2012-11-09, 14:11   #5741
celina777
Rozeznanie

Witajcie kochane
celina777 12.11- 3
Alexo912 12.11- 3
ania31 21.11-11
lauren25 28.11- 18
kicia_nh 12.12- ii33
Matti 14.12- 35
Paularetka 03.01- 55
PRZEDPO 28.03- 139

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-11-09 o 14:12
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-09, 14:15   #5742
lubuss
Raczkowanie

horo jaki ty rozmiar stanika nosisz? Normalnie twoje piersi są fantastyczne, też bym takie właśnie chciała
lubuss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 14:31   #5743
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lubuss Pokaż wiadomość
horo jaki ty rozmiar stanika nosisz? Normalnie twoje piersi są fantastyczne, też bym takie właśnie chciała

Teraz 70J, ale jak skoncze karmic wroce pewnie do rozmiaru sprzed ciazy i bedzie cos ok. 65I/70H

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 15:31   #5744
lauren25
Raczkowanie

Matti ja też niedowierzałam że anne i Klaudeczka mają ten sam implant!pozdrawiam
Ciągle sie zastanawiam co u mnie wyjdzie... dzisiaj przymierzałam 75D i idealnie przylegał tylko strasznie spłaszczał mi klatkę, dlatego zawsze kupowalam mniejsze.
Stary 2012-11-09, 15:32   #5745
lubuss
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość

Teraz 70J, ale jak skoncze karmic wroce pewnie do rozmiaru sprzed ciazy i bedzie cos ok. 65I/70H
o matki to są tak duże rozmiary Ja w ciąży nosiłam E i myślałam że to duże Ale są świetne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-09, 19:13   #5746
lubuss
Raczkowanie

Dziewczyny są tabsy Zainteresowane pisać
Stary 2012-11-09, 19:34   #5747
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny są tabsy Zainteresowane pisać
Może pytanie nie na miejscu, ale co to za tabsy dopiero dziś jakoś zaczęłam funkcjionować po zabiegu zatem zapytać nie zaszkodzi.
Niezadowolencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 20:06   #5748
lubuss
Raczkowanie

Na odchudzanie, po których ja osobiście schudłam 12kg w ciągu miesiąca, aże dziewczyny nie mają skąd wziąć ja się dowiadywałam i żeby nie pisać do każdej osobno piszę tu;p
Stary 2012-11-09, 21:08   #5749
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Na odchudzanie, po których ja osobiście schudłam 12kg w ciągu miesiąca, aże dziewczyny nie mają skąd wziąć ja się dowiadywałam i żeby nie pisać do każdej osobno piszę tu;p
12kg miesięcznie przy pomocy jakichś prochów
Z całym szacunkiem ale nie będziemy tu promować takiej formy
odchudzania - przenieście się na priv z tą dilerką bo jako pierwsza Was pozgłaszam

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki

No to powiem Wam, że jestem w kropce. Wczoraj spotkałam się z Anne001 i powiem Wam, że te jej cycuszki są przesliczne!!!! w życiu nikt by nie powiedział, że robione!
I dzisiaj porównałam z Klaudeczką (to co oczywiście na zdjęciach) i powiem Wam, że różnica jest gigantyczna przy takim samym implancie!
Jak to wiele zalezy od budowy i wyjściówki pewnie!!
Zadzwonię do Dr w pon i zapytam co sądzi o takim rozmiarze u mnie, czyli Mentor 330cc. U Anne wcale takie duże nie wyszły, widziałam i w ubraniu i bez ale cały wieczór o nich myślałam, no piękniusie są
Dlatego najlepiej zobaczyć piersi w realu- nie na zdjęciach.
Bo na zdjęciach piersi wyglądają zupełnie inaczej. W realu widzimy całą sylwetkę , widzimy ją w ruchu, możemy porównać piersi w ubraniu i bez - zdjęcia są martwym wycinkiem całości, do tego najczęściej pokazujemy zdjęcia na których w naszej ocenie piersi wyglądają najlepiej
I zawsze trzeba brać pod uwagę jaką dana osoba miała wyjściówkę- a nie tylko to jaki ma implant. Z 330cc mogą wyjść różne piersi.
I ważny jest też ile po operacji ta osoba jest- najwięcej nam powie obraz piersi już ułożonych , minimum półrocznych -a najlepiej rocznych

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-11-09 o 20:56
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 21:11   #5750
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka kochane po 2 dniachchhcchchc:cmo k:

LUBUSS przyjęłam

dziewczyny skrobaczki..chyba doczytałam o co komon przez 2 dni tutaj!!!
nie wchodziłam bo się źle czułam,jakby grypa..ale oprócz bólu głowy i braku sił i dreszczy nic mnie nie bolało,ani łeb,ani gardło,ani temp....może ja jestem na coś chorabo mnie tak łapie co jakiś czasnormalnie grypa bez objawów z ogólnym mega osłabieniem

ale to chyba przez stres i premęczenie!!!latam od rana do wieczora,późno chodzę spać,niby się wysypiam ale w sumie średnio...i mój organizm mówi mi stop!!!!i wtedy jestem nieprzytomna i idę spać o 22..leżę ,odpoczywam bo nie mam na nic sił i się regeneruję ...ale biorę przy tym tabcin w sumie...bo łeb mi pęka i objawy grypy!!!
ojj ależ wam się wyżaliłam..najwa żniejsze że cycki na miejscu
zrobię zdjęcia jutro i wrzucę na 5 miesięcznice!!!

GWEN mówisz że jak grubniesz to biust zanika???ja Ci powiem że jak mam 2kg na +to piersi też..aż za duże i wyglądam jeszcze grubiejjak nie urok to sraczka

HORO nooo ja też mówię..sokojnie....ja mam 163cm i ważę 54,noo mogłabym 53,ale już sama nie wiem bo teraz sporo ćwiczę a ze mięśnie więcej ważą niż tłuszcz więc sobie odpuszczam....a jak przekroczę 55 to już stop...bo czuję się nieswojo...ładnie mówiącale 2 miesiące po porodzie to ja wazyłam...hmmmmmmmm..jaki eś....61kg...57jak ważyłam to już był git..a ty i tak jesteś chudzielec

JOAŚ dzięki za linka..superrr,rewelka!!p ojedziemy kiedyś,ale nie wiem czy w tym roku!!!ale jakbym się wybierała to zadzwonię po info..dziękuję..i zdrówka dla teściaja będę we Wrocku 03 stycznia..ale ty wybywasz tak???

MATII I ANIA tak uważacie..ża dużo większe mam od twoich ANIU??musiałybyśmy się zmierzyc na żywca..powiedz mi jeszcze raz...ile masz pod biustem i ile w biuście???ja mam..na dzień dzisiejszy..bo się zmierzyłam teraz 67 pod...ale zazwyczaj około 70...no ale siłą rzeczy jak pod mniej to i w biuście mnie bo 87ja nie wiem,trochę schudłamale tak czy siak to mam około 90..89cm zazwyczaj ,a pod biustem 70cm...a ile masz ty??przy 54kg wagi i 163wzrostu...
jutro zrobię foty i ocenicie czy się coś zmieniły
Stary 2012-11-09, 21:13   #5751
kasikkk87
Zadomowienie

wlasnie mialam pisac Joasi a ile Ty masz cm w piersiach tak z ciekawosci bo wyjsciowke jednak swoja mialas a mamy chyba taki sam implant co nie??
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 21:17   #5752
MyaDiva
Zakorzenienie

Celnko- jak tam ? przed Tobą i Alex ostatni weekend ze starymi piersiami niedziela zleci i dzień dobry nowe Teraz to już brzmi realnie Mam nadzieje , że ze zdrówkiem już dobrze

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-11-09, 21:19   #5753
anne001
Raczkowanie

Hej no obie uważamy Klauduś że masz większe sporo, chyba ze to zdjęcia tak z profilu dają... Matti tez myslała ze zdjęć ze one jakieś duże, więc ją zaprosiłam do siebie, i jak zobaczyła, od razu zmieniła zdanie na żywo lepiej tak jak Mya pisze, szkoda ze z wawy nie jesteś, byśmy porównały pod biustem mam 74cm, a w biuscie chyba 86 muszę zmierzyć,zaraz to zrobię

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
Celnko- jak tam ? przed Tobą i Alex ostatni weekend ze starymi piersiami niedziela zleci i dzień dobry nowe Teraz to już brzmi realnie Mam nadzieje , że ze zdrówkiem już dobrze
aż mi serce mocniej zabiło jak tam dziewczyny samopoczucie??

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

co się z Olivką dzieje??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-09, 21:23   #5754
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
12kg miesięcznie przy pomocy jakichś prochów
Z całym szacunkiem ale nie będziemy tu promować takiej formy
odchudzania - przenieście się na priv z tą dilerką bo jako pierwsza Was pozgłaszam

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Dlatego najlepiej zobaczyć piersi w realu- nie na zdjęciach.
Bo na zdjęciach piersi wyglądają zupełnie inaczej. W realu widzimy całą sylwetkę , widzimy ją w ruchu, możemy porównać piersi w ubraniu i bez - zdjęcia są martwym wycinkiem całości, do tego najczęściej pokazujemy zdjęcia na których w naszej ocenie piersi wyglądają najlepiej
I zawsze trzeba brać pod uwagę jaką dana osoba miała wyjściówkę- a nie tylko to jaki ma implant. Z 330cc mogą wyjść różne piersi.
I ważny jest też ile po operacji ta osoba jest- najwięcej nam powie obraz piersi już ułożonych , minimum półrocznych -a najlepiej rocznych
MAYU masz rację zupełnie!!!!!!zależy od wyjściówki i ogólnie warunków fizycznych jak piersi wyjdą docelowo...z identycznym implantem może wyjść zupełnie inaczej i ja to wiem od dawna!!dlatego tak ciężko jest wcelować co dla nas będzie odpowiednie!!!
Stary 2012-11-09, 21:24   #5755
anne001
Raczkowanie

ogłaszam 86,5 cm

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

przy 167cm i ok 55kg
Stary 2012-11-09, 21:32   #5756
Saba08
Zadomowienie

Klaudeczka taka ostatnio niestety pogoda i masa bakterii w powietrzu.

Ja przed podjęciem decyzji obejrzałam chyba galerie wszystkich możliwych lekarzy i to jest prawda, że taka sama wielkość implantu może dać skrajnie różne efekty u różnych osób. Lekarze zresztą też o tym mówią.

Celina jak nastrój?
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 21:37   #5757
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
ogłaszam 86,5 cm

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

przy 167cm i ok 55kg
A załóżmy że byś miała luźną skórę- która by słabiej "trzymała całość w kupie" wtedy by ten sam implant w Twoim przypadku dał obwód w granicach 89cm. I o dziwo- staniczek taki sam by pasował i teraz i w przypadku " luźniejszych" piersi. A wzrokowo te luźniejsze by były przecież większe.
O i to jest właśnie ta jedna różnica o której mówimy Można sobie to zobaczyć wkładając np. cytrynę do dwóch skarpetek- dużej rozciągniętej i małej ścisłej

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Klaudeczka taka ostatnio niestety pogoda i masa bakterii w powietrzu.

Ja przed podjęciem decyzji obejrzałam chyba galerie wszystkich możliwych lekarzy i to jest prawda, że taka sama wielkość implantu może dać skrajnie różne efekty u różnych osób. Lekarze zresztą też o tym mówią.

Celina jak nastrój?
hihihi - i dodatkowo lekarze różnie pokazują efekty swojej twórczości. Tzn widzimy to co chcą nam pokazać takie zdjęcia w ogóle nic nie mówią pacjentką o pojemności

Stary 2012-11-09, 21:47   #5758
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
Hej no obie uważamy Klauduś że masz większe sporo, chyba ze to zdjęcia tak z profilu dają... Matti tez myslała ze zdjęć ze one jakieś duże, więc ją zaprosiłam do siebie, i jak zobaczyła, od razu zmieniła zdanie na żywo lepiej tak jak Mya pisze, szkoda ze z wawy nie jesteś, byśmy porównały pod biustem mam 74cm, a w biuscie chyba 86 muszę zmierzyć,zaraz to zrobię

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

aż mi serce mocniej zabiło jak tam dziewczyny samopoczucie??

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

co się z Olivką dzieje??
hejka słońceno widzisz chyba dużo zależy od wyjściówki,ja niby małe miałam ale coś tam było jeszcze i czułam że 390 to będę miała za duże do mojej sylwetki,bo żeby była jasność nie uważam by implanty około 400ml były jakieś wielkie,po prostu dla mnie byłyby za duże i to wyczułam plus mój dr był tego samego zdania i wyszło tak jak trzeba..chyba
Stary 2012-11-09, 21:51   #5759
anne001
Raczkowanie

[QUOTE=MyaDiva;37531973]A załóżmy że byś miała luźną skórę- która by słabiej "trzymała całość w kupie" wtedy by ten sam implant w Twoim przypadku dał obwód w granicach 89cm. I o dziwo- staniczek taki sam by pasował i teraz i w przypadku " luźniejszych" piersi. A wzrokowo te luźniejsze by były przecież większe.
O i to jest właśnie ta jedna różnica o której mówimy Można sobie to zobaczyć wkładając np. cytrynę do dwóch skarpetek- dużej rozciągniętej i małej ścisłej [COLOR="Silver"]

w pełni się z Tobą zgadzam Mayu, myślę nawet że te masowanie które wprowadziła Klaudeczka, mogło mieć wpływ na "poluzowanie" ,zresztą sama zauważyła ze jakby większe były mój dr nie zaleca tych masaży i teraz nie wiem czy mogę je zastosować jednak czy nie...??

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Ja Ci powiem Klaudeczka ze rozmiarowo,podobne byłyśmy, tzn, Ja przed ciążą miałam to B nie oszukane , po ciąży zrobiły się puste i mniejsze zdecydowanie, więc ogólne coś tam niby było, Ty jesteś węższa ode mnie więc napewno to również ma znaczenie, na dodatek mam dosyc szerokie biodra, ehhh nie dogodzi nam nikt
Stary 2012-11-09, 21:58   #5760
MyaDiva
Zakorzenienie

Kludek -ja odnoszę wrażenie że Ty masz soje piersi już duuużo dłużej a to 5 miesięcy za Tobą. Czekam z niecierpliwością na zdjęcia- bo z pewnością piersi masz jeszcze piękniejsze

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości