Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-09, 21:52   #1711
eff8
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI

co do nóg to teraz tez swoje lubie tzn. juz od jakiegos czasu. Dawniej wstydzilam sie swoich nog i w ogole nie chodzilam w spodnicach, moze dlatego ze kazdy kometowal jakich to ja nie mam chudych nóg nawet moja mama w dziecinstwoe zakladala mi po dwie pary getrow zeby wygladaly na grubsze bo sie wstydzila wiec i mi to zostalo ale jak doroslam i dojrzalam to zaczelam widziec plusy ich i w sumie je polubialam

uciekam do wanny i do lozeczka dobranoc

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 21:53   #1712
bijkora
Rozeznanie

I wiecie co, strasznie swedzi mnie skóra na (.) (.), juz tak z 3 dni, smarowanie balsamem czy oliwką pomaga może na godzinkę. Chyba dlatego że zaczeły się powiekszać, ale ciężko mi stwierdzic, czy duzo sie powiekszają, bo jak je codziennie oglądam, to nie mam takiej skali porównawczej. Odkąd zaczęły mi wyskakiwać rozstępy, kupiłam sobie Perfectę mama specjalnie do biustu i tego używam. Też tak miałyście, albo macie ? jak mogę sobie ulzyć ?

Włosomaniaczka

Stary 2012-11-09, 22:09   #1713
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość

Na SR położna mówiła że ligninę dają jak się nie ma wkładów, i preferują tylko majtki siatkowe, bawełniane to sobie w domu używać- jej słowa.

U mnie bardzo podobna lista, a dla dzieciczka nic
Ja się nie będę przejmowała preferencjami położnej w kwestii tego jakie majty zakładam na tyłek po porodzie. Siatkowych mam też 2 pary, ale decyzja do mnie należy nie do niej. Zresztą może uda się uniknąć nacięcia na co bardzo liczę, to wtedy już w ogóle nie jej sprawa

Dla dziecka powiedziała że jak pampersów nie będzie nic się nie stanie, wtedy używają tetrowych

A i sama przyznała, że zazwyczaj samoistne pęknięcie jest dużo lepsze niż nacięcie. Ma przynieść jakieś ulotki na temat masażu krocza itp.
Lecę pod prysznic i spać, dobrej nocki dziewczyny!
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 22:18   #1714
ewadylewska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
dołączam się!
i ja się dołączam, do płaskopupnych
Stary 2012-11-09, 22:27   #1715
elllmi
Zakorzenienie

przyszła mi komoda dzisiaj do dzidziakowego kącika i sama skręciłam zostań bohaterem w swoim domu ale spociłam się przy tym jakbym co najmniej tonę węgla przerzuciła tylko cholera jeden róg blatu jest lekko uszczerbany i na pewno nie stało się to przy transporcie, bo paczka była nienaruszona napisałam do gościa, czy mi ten blat wymieni, bo wszystkiego nie opłaca mi się odsyłać

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy ten ból w kroczu to jest normalne? No ja wiem, że niby może boleć ale jakoś mnie to przeraża. Boli mnie głównie przy chodzeniu i to tak dość mocno. Promieniuje to na pośladek.
Tyle się naczytałam o rozchodzeniu się spojenia łonowego, że teraz panikuję Czy to jest bardzo niebezpieczne?
nie panikuj pisałam już, że miałam to samo i byłam przekonana, że coś się musi tam rozchodzić, bo niemożliwe żeby tak normalnie bolało i okazało się, że wszystko ok; także zaczekaj do wizyty, pogadaj z lekarzem i najwyżej cię do ortopedy na konsultację skieruje

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
własnie uświadomiłam sobie ze zaczynam 33 tydzien aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa
ja jutro sobie to uświadomię

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Dla mamy:
- rolka jednorazowych ręczników do wycierania się po porodzie
tego nie rozumiem - w szpitalu nie mają nic, czym mogą cię wytrzeć? ja myślałam, że jakoś nas doprowadzą do porządku po wszystkim, umyją

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za te listy .... ale załamałyście mnie ... ja prawie nic nie mam!!! a wydawało mi się że już tyyyyyyle rzeczy z głowy.
ja z tych list też nic nie mam, a z głowy mam tylko łóżeczko i wózek

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
dziewczyny, od 19.11 w Biedronce ma być aktualna ulotka z pomysłami na prezent, nie widziałyście jej gdzieś dostępnej na stronce? na stronie biedry jeszcze nie ma.
najwcześniej znajdziesz ją na wątku biedronkowym

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 22:55   #1716
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość

nie panikuj pisałam już, że miałam to samo i byłam przekonana, że coś się musi tam rozchodzić, bo niemożliwe żeby tak normalnie bolało i okazało się, że wszystko ok; także zaczekaj do wizyty, pogadaj z lekarzem i najwyżej cię do ortopedy na konsultację skieruje
wiem, wiem, masz rację niepotrzebnie szukałam info u wujka google na ten temat bo tylko się właśnie zestresowałam. Chyba umówię się ciutkę wcześniej na wizytę niż miałam, żeby się tym nie martwić.
A przeszedł Ci ten ból czy dalej to masz? Jeśli przeszło, to ile Cię to męczyło?

Lady dzięki za linka W sklepie były 4 kolorki, biały z granatem, brąz, taka fuksja i zielony. jeden piękniejszy od drugiego. Oglądałam też kolorki na necie i nie mam pojęcia który wybiorę A Wy na jaki się zdecydowaliście?

IfwkaNo jak jak nią zaczęłam bujać w sklepie to faktycznie wydaje się idealna na nasze polskie chodniki

Nie wiem tylko właśnie czy brać ten fotelik standardowy od roana (co niby jest kiepski) czy zrobić tak jak Lady
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 23:02   #1717
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
suuuper brzusioooo
Dziękować

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
sylwietta1988, Insolito u kogo zamawiałyście rzeczy? Możecie podać link?
Ja jeszcze nie zamawiałam, tylko patrzyłam co mi potrzeba u tego sprzedawcy co Sylwia podawała ( Sklep--Myszka)

A właśnie doświadczone mamy, czy Pampersy 2, 108 sztuk za 69,99 to dobra cena ?

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Nie wiem co mam juz ze sobą zrobić Siedzę sama w domu, z TŻ się dzisiaj nie widzimy, ani przez długi czas bo pojechał do Rosji. Jest kierowcą tira i to jego pierwszy kurs, przezywam tak jak bym to ja sama tam jechała. śmieszne jest to że wiezie takie 2 wielkie przyczepy pampersów, może uda mu się coś tam ukręcić dla naszej Małej
Współczuje rozłąki i nie dziwie Ci się , że sie denerwujesz, ale na pewno będzie wszystko dobrze Kiedy wraca?

Ja ze swojej pupy też jestem w miarę zadowolona, ale byłabym jeszcze bardziej jakby była tak mega odstająca Babie nie dogodzisz

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-09, 23:04   #1718
hope01
Zakorzenienie

Boże ja się umyłam, siedze w ciepłej wodzie, patrzę a tu na udach rozstępy się pojawiły na dupie też się robią, no bek

kupiłam ten żel na te nogi, TZ mnie wysmarował, zobaczymy po kilku zastosowaniach... Na to że mnie nogi bolą i puchną, babka powiedziała tylko że takie uroki ciąży, nic więcej.

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 23:20   #1719
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
dołączam się!
ja również jestem płaskodupcem :P

Hope zdaj recencje potem jak ten żel, bo ja z moim nogami zwariuje, najabrdziej mnie bolą rano o dziwo , po wstaniu z łóżka
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 23:39   #1720
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
wiem, wiem, masz rację niepotrzebnie szukałam info u wujka google na ten temat bo tylko się właśnie zestresowałam. Chyba umówię się ciutkę wcześniej na wizytę niż miałam, żeby się tym nie martwić.
A przeszedł Ci ten ból czy dalej to masz? Jeśli przeszło, to ile Cię to męczyło?
nie przeszło, dalej boli, nie tylko przy chodzeniu, ale przy wstawaniu z łóżka, przy zmianie pozycji, przy podnoszeniu nogi itd. ale jak sobie dłonią nacisnę, to mogę wszystko robić tylko dziwnie tak z ręką między nogami chodzić ale jak już wiem, że nic się tam nie dzieje, to się tak nie przejmuję; też na początku się naczytałam cudów i bałam się do tego ortopedy iść, ale teraz już cwana jestem będzie dobrze, spokojnie

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 00:05   #1721
Debrah
Zakorzenienie

Ojej, Hope - współczuję bólu nóg i rozstępów paskudów. A powiedz czym się smarujesz?
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 00:26   #1722
bokeh
Zakorzenienie

HEj! dopiero teraz po całym dniu dorwałam kompa Padnięta znów jestem strasznie
Jeszcze przyjechali znajomi tż do nas na noc, ehh

I jednak przemalowaliśmy pokój na beżowo, nie mogłam na ten kolor patrzeć, jeszcze jutro druga warstwa i po prosiaczkowo różowym nie będzie ani śladu

Po wczorajszej imprezie mój tż wrócił do domu w stanie gorzej niz strasznym i uwaga ! z obciętym kołnierzykiem u koszuli..... i on i jego przyjaciel, boże dwa osły taka zła na niego dziś byłam cały dzien cierpiał, nie dość że ani razu nie podałam mu nic do picia, wstawał sobie sam to jeszcze w castoramie podczas wybierania koloru farby nie byłam szybka w wyborach

Lece spac, pewnie znów jutro będzie 200 stron do nadrobienia

Kocurek
Stary 2012-11-10, 02:24   #1723
sarah67
Zadomowienie

hej
moja siostra dzis o 16 pojechala na warsztaty teatralne i wroci w niedziele o 21, i jestem sama nooo z piesiem, zawsze lubilam byc sama ale teraz tak mi smutno, wiec jak Ją zawiozłam to pojechała od razu do tesciowej i dopiero po 20 wyszłam.

Przyjechała męża siostra z Niemiec i kupiła mi calą reklamówkę ciuszków i fajne takie kapciuchy góralskie dla dzidzi.

A męża bratanek, który chodzi do gimnazjum jak siedział na necie, to mi dał taką przesyłkę z Bebilonu i tam była próbka mleka, śliniaczek i poradnik dla rodziców. Byłam zaskoczona, to takie słodkie z Jego strony Wzruszyłam się

Dziewczyny to jak w ogóle nie będzie becikowego w 2013??? Jak to? Miały być tylko jakieś zmiany.

A to macierzyńskie roczne, ojjjj jak by mi się przydało, może jakiś strajk zrobimy??? hehe, to niesprawiedliwe, ze ktos kto urodzi styczen, luty i marzec nie ma takich fajnych warunkow a od kwietnia juz tak.
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 06:28   #1724
BlackSanctum
Zakorzenienie

Hej, hej dziewczynki. Wypadłam tylko na sekundkę, by życzyć Wam miłego dnia - zaraz lecę na uczelnię i będę dopiero ok 19:00 w domu, pewnie padnięta na ryjek.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 07:13   #1725
bijkora
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość

Współczuje rozłąki i nie dziwie Ci się , że sie denerwujesz, ale na pewno będzie wszystko dobrze Kiedy wraca?
To zalezy od tego jakie są kolejki, ale tak zazwyczaj około tygodnia, może kilka dni więcej

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość

Dziewczyny to jak w ogóle nie będzie becikowego w 2013??? Jak to? Miały być tylko jakieś zmiany.
No właśnie, nie bedzie becikowego ?

Włosomaniaczka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-10, 07:58   #1726
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a mam takie pytanie, tylko nie śmiejcie sie
czym umyć taką nową lodówkę?? no bo myślałam żeby płynem do naczyń i wodą z octem, ale nie wiem :brzyda l:
i co z pralką?? wstawić np jakieś białe stare rzeczy na najwyższą temp żeby ona się jakoś tam przeczyściła itd czy normalnie można tam użytkować już?;p
a to pralka nie ma funkcji samoczyszczenia??
a lodówkę to myłam wodą i płynem do naczyń
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 08:03   #1727
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Mój też dzin na noc w pracy tylko na 18, a tak pyzatym to oni chyba w tej samej branży pracują
A ule Ci policzyli za przesyłkę? Bo ja do nich pisałam z pytaniem ile by wyniósł koszt dostawy to odpisali tylko, że jest to uzależnione od zamówienia
:
w tej samej branzy powiadasz? mejbi a co masz na myśli?
a jesli chodzi o przesyłkę to jak juz pozamawiałam wszystko to potem kliknęłam na wszystkie rzeczy do zapłaty i koszt kuriera wyszedł 35 zł. To i tak o dobrą stówe taniej niż miałabym robic zakupy w dzieciowcy h skelpach u mnie w miasteczku.... także ja jestem zadowolona
Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Ja właśnie na odwrót Chętnie bym oddała komuś połowę mojego odstającego kaczego kuperka
Dżejlo ma dupsko jak pół mojej szafy i zrobiła z niego znak firmowy a ty sie chcesz pozbywac? No wiesz ja swój tyłek lubiłam przed ciążą, mam nadzieje ze wróci do swego stanu bo mąż też bardzo go lubił
Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
sylwietta1988, Insolito u kogo zamawiałyście rzeczy? Możecie podać link?
podam ci nazwe sprzedawcy Sklep--Myszka to hurtowania z Krakowa

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
HEj! dopiero teraz po całym dniu dorwałam kompa Padnięta znów jestem strasznie
Jeszcze przyjechali znajomi tż do nas na noc, ehh

I jednak przemalowaliśmy pokój na beżowo, nie mogłam na ten kolor patrzeć, jeszcze jutro druga warstwa i po prosiaczkowo różowym nie będzie ani śladu

Po wczorajszej imprezie mój tż wrócił do domu w stanie gorzej niz strasznym i uwaga ! z obciętym kołnierzykiem u koszuli..... i on i jego przyjaciel, boże dwa osły taka zła na niego dziś byłam cały dzien cierpiał, nie dość że ani razu nie podałam mu nic do picia, wstawał sobie sam to jeszcze w castoramie podczas wybierania koloru farby nie byłam szybka w wyborach

Lece spac, pewnie znów jutro będzie 200 stron do nadrobienia

Kocurek
Widzę, że nie tylo ja kocham byc upierdliwa i rozbic na złosc męzowi jak zaskórzy ale udawac, że jest ok

ja tylko na sekundke w czasie sniadania, zajrze pozniej.
Ifwka- sprzedawca Sklep--Myszka
Bijkora- swietnego masz gienia
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 08:03   #1728
gochaa_p
Zakorzenienie

syn dziś wstał mi o 5 rano!!!! nie mam sił. najchętniej wypiłabym hektolitry kawy :/

czy Wy też czujecie czasami ze brzuch macie taki napęczniały, twardy???
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 08:13   #1729
bijkora
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
syn dziś wstał mi o 5 rano!!!! nie mam sił. najchętniej wypiłabym hektolitry kawy :/

czy Wy też czujecie czasami ze brzuch macie taki napęczniały, twardy???
Tak, ale to po jakimś czasie mija, najcześciej mam tak rano, wyczuwam twarde miejsca, jak Mała się jakoś dziwnie obróci, albo usadowi raz po prawej raz po lewej stronie, a to na środku brzucha

Włosomaniaczka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-10, 08:46   #1730
s i l v e r
Zakorzenienie

Hej
Przyszłam się przywitać. Jakieś śniadanko zrobie i jedziemy butów na zime dla mnie poszukać. A potem goście przyjezdzaja,na obiad ich zaprosiłam
Potem wpadne nadrobić

Jeszcze dodam że niezbyt się wyspałam. 3 razy na siku wstawałam a potem zasnąć nie umiałam. Daria czkawke dostała ,potem zaczęła kopać no i miałam po spaniu.

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2012-11-10 o 08:48
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 09:32   #1731
pstryczek84
Zakorzenienie

Heloł! ja wlasnie jem sniadanko, potem sie umyje, wysmaruje i ... chyba bedę leniuchowac
wczoraj poprasowalam ostatnie wyprane cieszki dla malenstwa. maz skrecił szafę wiec juz mamy komplecik w pokoju poprzestawialismy troche mebelki, tzn maz poprzestawial , ja dopingowalam i wyszło super-extra.
udalo nam sie tez zdjac pokrowiec z fotelika, dzis go wypiore. nie spodziewalam sie ze tak latwo go bedzie zdjac! 10 latek by sobie poradzil

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość

A, i polecała jeszcze czystą lanolinę, do brodawek popękanych, czasem jak dziecko ma wysypkę jakąś. Ja kupię tę ziajkę lano, bo to czysta lanolina jest.
kurcze tyle tych masci jest ze czlowiek głupieje
znalazłam cos takiego, moze komus sie przyda
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/0-3-mies/zd...em-do-brodawek

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Widzę, że nie jestem sama z płaskodupiem.
Cytat:
dołączam się!
Ja tez , ja tez

Cytat:
przyszła mi komoda dzisiaj do dzidziakowego kącika i sama skręciłam zostań bohaterem w swoim domu ale spociłam się przy tym jakbym co najmniej tonę węgla przerzuciła tylko cholera jeden róg blatu jest lekko uszczerbany i na pewno nie stało się to przy transporcie, bo paczka była nienaruszona napisałam do gościa, czy mi ten blat wymieni, bo wszystkiego nie opłaca mi się odsyłać
Wow! Gratulacje!!! szkoda tylko ze z tym rogiem tak wyszło
Cytat:
nie przeszło, dalej boli, nie tylko przy chodzeniu, ale przy wstawaniu z łóżka, przy zmianie pozycji, przy podnoszeniu nogi itd. ale jak sobie dłonią nacisnę, to mogę wszystko robić tylko dziwnie tak z ręką między nogami chodzić ale jak już wiem, że nic się tam nie dzieje, to się tak nie przejmuję; też na początku się naczytałam cudów i bałam się do tego ortopedy iść, ale teraz już cwana jestem będzie dobrze, spokojnie
Cytat:

no wlasnie, prosze nie panikowac!!! a juz na pewno nie czytac opowiadań wujka G

mnie juz od dawna tak pobolewa, najbardziej w nocy, w ciagu dnia rozchodze i jest ok. niestety, to jest jak najbardziej mozliwe ze tak boli. Jak to moja ginka podsumowała - takie uroki ciąży
tylko mnie to raz boli raz nie, raz bardziej raz mniej. mi to sie wydaje ze to jakis nerw jest uciskany ale moze sie mylę....

Cytat:

tego nie rozumiem - w szpitalu nie mają nic, czym mogą cię wytrzeć? ja myślałam, że jakoś nas doprowadzą do porządku po wszystkim, umyją
he he, ja to zruzumialam troszke inaczej mi sie wydaje ze to chodzi o zwykłą srajtasmę

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 09:52   #1732
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Moja koleżanka o 2:30 w nocy urodziła, a skurcze takie mega zaczęły się... dobę wcześniej :/
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 10:10   #1733
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:

Ehh te moje skróty myślowe
Chodzi o to, że po porodzie się krwawi więc po prysznicu krocze najlepiej wycierać takimi jednorazowymi ręcznikami. Zwykły ręcznik zaraz był by brudny.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 10:40   #1734
bijkora
Rozeznanie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37534742]Moja koleżanka o 2:30 w nocy urodziła, a skurcze takie mega zaczęły się... dobę wcześniej :/[/QUOTE]
Matko kochana, całą dobę się biedna męczyła

Ja biorę się ostro za sprzątanie Aby pozmywać i poodkurzać to potem jest juz z górki

Włosomaniaczka

Stary 2012-11-10, 10:51   #1735
bokeh
Zakorzenienie

Hejo dziś udało mi się z rana prace remontowe zaczynamy dopiero o 13 więc mam chwile wolnego

co do pobolewania to mnie nieziemsko bolą kości midnicy, masakra najgorzej jest po nocy jak mam wstać rano lub obrócić się z boku na bok normalnie czuje jakbym miała tam jakieś próchno stare.....

Chce kupić łóżko...takie wiecie małżeńskie może polecacie jakieś? oczywiście jak zwykle upatrzyłam sobie z ikei jeszcze go nie widziałam na żywo więc nie wiem jak z wykonaniem....

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S39861569/
Stary 2012-11-10, 10:52   #1736
ilkas
BAN stały

Cytat:
hehehe, po domu mogę chodzić z ręką między nogami, ale co by w pracy powiedzieli
Swoją drogą chyba pora zrezygnować z obcasów... Tzn nie mam jakiś wysokich..tylko 6 cm, ale mam wrażenie, że jak chodzę w tych butach to mnie szybciej zaczyna boleć niż jak chodzę w płaskich.

bokeh hahaha, a co oni z tymi kołnierzykami robili?

Witam się z rana
Już po śniadanku. Od męża dostałam różyczkę rano jak to powiedział "bez okazji"! To chyba dlatego, że ostatnio go zapytałam jak byliśmy na zakupah, kochanieee a kiedy Ty mi dałeś kwiatka tak bez okazji? On: hmm, nie pamiętam, a co? Ja: no ja właśnie też nie pamiętam
Więc to chyba była rehabilitacja
Stary 2012-11-10, 10:58   #1737
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
hehehe, po domu mogę chodzić z ręką między nogami, ale co by w pracy powiedzieli
Swoją drogą chyba pora zrezygnować z obcasów... Tzn nie mam jakiś wysokich..tylko 6 cm, ale mam wrażenie, że jak chodzę w tych butach to mnie szybciej zaczyna boleć niż jak chodzę w płaskich.

bokeh hahaha, a co oni z tymi kołnierzykami robili?

Witam się z rana
Już po śniadanku. Od męża dostałam różyczkę rano jak to powiedział "bez okazji"! To chyba dlatego, że ostatnio go zapytałam jak byliśmy na zakupah, kochanieee a kiedy Ty mi dałeś kwiatka tak bez okazji? On: hmm, nie pamiętam, a co? Ja: no ja właśnie też nie pamiętam
Więc to chyba była rehabilitacja
Bo to była impreza sponsorowana prze L&M (mój tż nigdy w zyciu nie zapalił nawet jednego papierosa, ale kumpel pali i dostał podwójne zaproszenie) i na tej imprezie podobno była jakaś stylistka.... która ich wystylizowała bo stwierdziła że białe kołnierzyki juz nie sa modne.... pokopana jakaś
Stary 2012-11-10, 11:01   #1738
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Ojej, Hope - współczuję bólu nóg i rozstępów paskudów. A powiedz czym się smarujesz?
oo ide sie posmarować zapomnialam z tego wszystkiego ;p

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
a to pralka nie ma funkcji samoczyszczenia??
a lodówkę to myłam wodą i płynem do naczyń

nie wiem, nie mam jeszcze instrukcji pralka jeszcze nie przyjechała heeh

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37534742]Moja koleżanka o 2:30 w nocy urodziła, a skurcze takie mega zaczęły się... dobę wcześniej :/[/QUOTE]

o zesz...... ja pierdziele, ja wole sobie jeszcze tego nie uswiadamiac ze bedzie bolalo

Dzien dobry

Chcialam pospac sobie no ale musialam wstać o 7 rano i jechać do punktu gdzie robią sekwencje gazową, na szczescie pojechala ze mna moja przyjacióla bo nie miałabym jak wrócić ;] a teraz mysle nad tym kto ze mną pojedzie po samochód bo juz nie mam transportu buuu ..

ajjj tak mi dzisiaj bylo nie dobrze, myslalam ze zwymiotuje na ulicy!

dobra, uciekam ogarniać lazienki, starą lodówkę itd

Miłego weekendu !!!!!!!

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
Bo to była impreza sponsorowana prze L&M (mój tż nigdy w zyciu nie zapalił nawet jednego papierosa, ale kumpel pali i dostał podwójne zaproszenie) i na tej imprezie podobno była jakaś stylistka.... która ich wystylizowała bo stwierdziła że białe kołnierzyki juz nie sa modne.... pokopana jakaś
ale dewotka;p

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 11:03   #1739
ilkas
BAN stały

Cytat:
OMG hahaha. niezła mi stylistka
Stary 2012-11-10, 11:11   #1740
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
OMG hahaha. niezła mi stylistka
a wiesz, że oni nawaleni jak messeschmity to sie dali "wystylizować" ja tylko rano patrze na ta koszule i myślałam że mnie szlag trafi, dobrze że to nie była żadna ode mnie tylko jakaś jego co se kiedyś kupił bo chyba bym udusiła i ją i jego

Ja już siedze nasmarowana :P
Tż zawsze wstedy mówi że jestem tłusta, ale wiecie co ma na myśli

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości