|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 3 części naszego wątku ?? | |||
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.III |
2 | 4,08% |
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.III |
6 | 12,24% |
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III |
2 | 4,08% |
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III |
3 | 6,12% |
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.III |
6 | 12,24% |
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.III |
1 | 2,04% |
Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 |
18 | 36,73% |
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
2 | 4,08% |
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
0 | 0% |
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.III |
3 | 6,12% |
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.III |
6 | 12,24% |
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Cytat:
![]() Nie wiem czy Maluch był chętny, gin tym obrazem jakoś pojeździł i pokazał nam z każdej strony ![]() 2 tygodnie zlecą ![]() -- Ja odetchnęłam dziś z ulgą, teraz już aż tak nie czekam na kolejne wizyty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1472 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Cytat:
Jak dla mnie te butelki są super,najbardziej do cycka podobne ![]() ![]() Idę spać, bo rano słodziak pobudkę robi mamusi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam taką butlę cyckowa właśnie ![]() spadam nynu,jutro 11h w pracy :< papa! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
kochane poprostu się tak utarlo, że siedze w domu to sprżatam cały dom...codziennie odkurzam... w tym tyg poodkurzałam raz... ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
![]() |
#1475 |
Wtajemniczenie
|
Justi- super, że z maleństwem wszystko ok.
![]() Teraz z jeszcze większą niecierpliwością czekam na swoją wizytę, bo też będziemy mierzyć malucha. I gratuluje tych -2kg. U mnie już jest na plusie, podejrzewam, że w drugi trymestr wejdę już z 6 z przodu... ![]() Dzień dobry! Słońce próbuje się przebić, mam nadzieję, że będzie zdecydowanie ładniej niż w poprzednich dniach, bo już mi się znudził ten deszcz!
#1476 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wszystkie macie śliczne brzuszki ![]() Cytat:
![]() ja też ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() przecież w ciąży nie możesz tyle pracować ? ![]() Ja dziś świetuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dobre ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1478 | |
Zakorzenienie
|
Justi - gratuluje wizyty. super, ze wszystko w porzadku. A mysle,ze nosek ciezko oceniac na USG
![]() ![]() Cytat:
![]() my chyba zalegniemy w szpitalu na weekend. Juz sie dobrze czuje, zjadlam sniadanie. cos tam czuje w zoladku, ze sie przelewa ale to nic w porownaniu do wczoraj. No ale szpital, jak to szpital, w weekend niewiele sie dzieje i pewnie zalegne tu do pon. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze możecie po drodze do mnie na kawusię ![]() Cytat:
Z doświadczenia Ci powiem, że np. Sonyericsson robił lepszej jakości od Nokii. Cytat:
wejdź na www.diag.pl i zobacz czy mają laboratorium w Twojej okolicy, bo jak się u nich wyrobi kartę klienta to są zniżki 5% chyba na każde badanie, a wyniki są na stronie internetowej na Twoim koncie. Bardzo to wygodne.
![]() |
#1480 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję ![]() Cytat:
![]() Dziękuję wszystkim za miłe słowa ![]() Dzień dobry ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry. W końcu sobota i w końcu ładna pogoda
![]() lece Was nadrobić póki mam chwilkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Zakorzenienie
|
a ja włączam sobie rmf maxxx i biorę się za sprzątanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze 9 dni do tej ważnej wizyty, ale jakoś dam radę ![]() aaa no i super, że minus 2 kg ![]() ![]() Idę sprzątać bo przyjaciółka przyjeżdża ![]() Wogóle mieliśmy iść do znajomych dziś i tam spać, u innych niż ostatnio, ale po tej czwartkowej wizycie jestem tak zmęczona, że nie mam zamiaru się ruszać z łóżka. Nie poczęstowali ani kolacją, ani śniadaniem, a my swojego też nie braliśmy bo tak głupio;/. Więc od 17 jednego dnia do 12 następnego byliśmy z TŻ na chipsach ;/
![]() |
#1484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do reszty to chyba żartujesz? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Noskiem się nie sugeruj bo teraz będzie się zmieniał i proporcjonalnie do całego ciała będzie dużo mniejszy ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja też mam dziś dzień sprzątania ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Rozeznanie
|
Witajcie Mamuśki
![]() Kurcze jeden dzień mnie nie było a Wy 10 stron napisaliście ![]() Nawet nie mam za bardzo jak nadrobić,bo nie mam dostępu do kompa ![]() Odnośnie tego co wpadło mi w oko: Justi brawo za wizytę,i dobre wyniki ![]() Hihi mój maluszek też na zdjęciu ma duży nosek,ale myślę że wszystko jeszcze rośnie i później będzie ladnie stosunkowo do wielkości główki ![]() Gold ja też od początku czuje że to chłopak,nawet zdarza mi się już mówić po imieniu do brzuszka,więc wyobrażam sobie swoją minę. Jak się okaże że to dziewczynka hehe ![]() D A ja wczoraj do południa byłam opiekować się synkiem kumpeli,a popołudniu. umierałam ze strachu,bo zaczął mnie mocno boleć brzuch,cos w rodzaju kolki,ale jak mnie za pierwszym razem zakuło to aż mnie zgielo ![]() Teraz będę się martwić do 29.11 ![]() Mam nadzieję że z maluszkiem wszystko dobrze,i serduszko nadal pięknie bije!
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." ![]() 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki ![]() ![]() 29/10/12 Pierwsze USG ![]() 3/12/12 Pierwsze kopniaczki ![]() Nasze Maleństwo ![]() Edytowane przez Inna_Uk Czas edycji: 2012-11-10 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm to są przyjaciele od strony TŻ jest nas trzy pary i zawsze jakieś imprezy, posiadówy były u nas jak jeszcze mieszkaliśmy w mieście albo u tej drugiej pary co dziś mamy iść. I ja i ta druga dziewczyna, zawsze pełno sałatek, kanapek, do tego u nas w mieszkaniu każdy wiedział, że lodówka i barek jest do dyspozycji i można brać, tym bardziej byłam zniesmaczona, bo ten przyjaciel u którego byliśmy w czwartek pomieszkiwał tyle razy u nas ze swoją dziewczyną, bo nie mieli gdzie się spotykać, że nie zliczę, mieli nawet swoją półkę z ubraniami u nas, a my zostaliśmy u nich na noc, bo auto zostawiliśmy u mechaniora, a nikt nie będzie się tłukł 40 km. W normalnych warunkach to bym się upomniała o jedzenie, ale czekałam, czekałam, aż w końcu zasnęłam. I dalej twierdzę, że nie lubię u kogoś spać ![]() ![]() Nooo ponudziłam, robię przerwę w sprzątaniu i jem.
![]() |
#1488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ajjj szkoda gadać Inna a Ty lepiej nadrabiaj wczorajszy dzień bo wszystkie życzenia Ci składałyśmy ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- ja już mam poodkurzane i zmieniłam pościel. Mój Tż w dwutygodniowej pościeli to się już nie wysypia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
Wykąpana, świeża i pachnąca
![]() Dziś idziemy do Teściowej i Siostry Tż to się dowiedzą, że zostaną Babciom i Ciociom ![]() Ja chciałam się wstrzymać do końca 3 miesiąca ale Tż już tak marudzi, że niech ma... ![]() A moi dowiedzą się chyba dopiero na święta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() od jakiegoś czasu mam 7kę i w ciąży na bank dobije do 8ki ![]() normalnie bede monstrum 180wzrostu,80kilo z brzucholem. moja biedna blondi zwieje ze strachu ![]() na śmieć-umowie mogę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem jak można zaprosić kogoś i nie dać mu jeść ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() się przeczytać w poniedziałek na kompie ![]()
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." ![]() 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki ![]() ![]() 29/10/12 Pierwsze USG ![]() 3/12/12 Pierwsze kopniaczki ![]() Nasze Maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,mam pytanko-nosicie rajstopy? Takie zwykłe cienkie?
Jak tak,to jaką długość stanu wybieracie? Chciałam kupić ciążowe z tym fajnym pasem na brzuch ale są tylko do rozm.3 ![]() i nie wiem czy mogę wskoczyć w zwykłe? I jak tak czy lepsze biodrówki czy takie z wysokim stanem? Mam dylemat, a tak bardzo chcę wskoczyć w kieckę (i szpilki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jem normalnie ![]() ![]() No ale cieszę się bo ja niestety nie miałam ani 4 ani 5 z przodu ![]() Jeszcze kilka kg więcej i miałabym nadwagę, więc dobrze, że nie przytyłam ![]() Pomiary miałam na normalnej wizycie, to nie były typowo badania prenatalne. Mój gin ma dobry sprzęt i to mógł pomierzyć. Nie jest genetykiem ale na tyle, na ile mógł wykluczył wady ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do reszty to zgadzam się!! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
no wiadomo, że 20 st. już nie będzie.. ale u mnie
jakieś 100 km od Poznania ![]() ![]() ![]() No dokładnie, ja też zawsze robię jedzonko jak przychodzą znajomi, mimo że prawie nigdy u nas nie śpią. Kiedyś byłam z siatkarzem i wieczorem na mecz czy coś potrafiło do niego przyjść 12-stu facetów.. Nawet mi mówili żebym się nie trudziła, że przyniosą chipsy itd. ale zawsze coś zrobiłam.. furę kanapek czy ogromny gar potrawki meksykańskiej.. Nie wyobrażam sobie takiego egozimu.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę nad takimi najzwyklejszymi,po 3-4pln w pudełeczku-one są mega lużne,maja mega wysoki stan i ta guma u góry jest luźna.. rajstop pod cycki jeszcze nie nosiłam ![]() te ciążowe nie drapią w brzuch? ![]() lonly-jedzenie dla 12stu chłopa?! ![]() ![]() Edytowane przez axella Czas edycji: 2012-11-10 o 09:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() lecę dalej sprzątać, bo mnie znowu zagadałyście ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 | |
Zakorzenienie
|
![]() co do rajstop to ja mam pokupywane ciazowe a mam 178 cm wzrostu i sie mieszcze ![]() Wczoraj bylam w outlecie, pokupywalam wlasnie rajstopy z gatty za 4.90! tyle fajnych i tanich rzeczy bylo a ja w nic sie nie miescilam. Spodni jeansowych nawet nie przymiezalam bo by mnie obciskaly ale z big stara za 40 zl.. , moj brzuchol jest stanowczo za duzy! ![]() Milego weekendu ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]() Ile masz mutancie wzrostu? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/rajstopy-ciazowe-n...743260401.html nie drapię, są jak normalne rajstopy tylko mają dużo miejsca z przodu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biodrówki-że też nie pomyślałam! dzięki! ![]() co do pończoch to przy moim tż się nie da ![]() ![]() Cytat:
bo tu u mnie są do 3jki,a przy 3jce mam krok w połowie ud ![]() równo 181cm ![]() a mi właśnie spodnie się poluźniły ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.