|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5791 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
MYA
bardzo dobrze Wekendzik pod znakiem 40 meżusia mija wiec nie mam czasu na stresik.Wlasnie zakonczyla sie pierwsza czesc urodzinek a jutro dalej...ale ja oczywiscie delikatnie ![]() ))Buziaki dziewczynki na rano
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-11-10 o 03:42 |
|
|
|
#5792 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
witam się z poranną kawką..ech..sobota..zamia st się wyspać to ja przed 7 już na nogach
z napuchniętymi oczami od płaczu....mówię wam ale mi się popieprzyło w interesach i mój tż mnie w☠☠☠☠...przegina pałę,mam wrażenie że wszystko na moich barkach,próbuję tą knajpę ratować-ale chyba już się nie da,próbuję być sprzątaczką,super mamą,super partnerką i kochanką-jak pewnie większość z nas...ale ja wymiękłam jak ja już spać nie mogę to już jest problem mój tż jeszcze jest potworem znów ostatnio bo problemy go przerastają ponić,serio wymiękam..mimo że ja staram się być silna i raczej pozytywna ze mnie baba,jak mnie zdążyłyście poznać już to normalnie mam delirkę...a wczoraj to już myślałam że mam zawał![]() ale trudno......... JOAŚ mówisz że to normalne,mój stan,,hi....no serio mam tak że bardziej mi się podobały...a jak uda nam się spotkać to może dasz się zaprosić na kawę ???????????w końcu ANNE już nie będę grzeszyć...ja je i tak kocham ale jakiś taki stan mam ostatnio![]() MAYU całe szczęście że się nie cofnęły o co to to nie!!!i z jednej str dobrze że się zatrzymały,bo zawsze moze być gorzej ale w tym sensie że nie są takie bujne...tzn bujne..od ''bujania'' bo takie się staną co??? no i właśnie ciekawe dlaczego mój dr zalecił mi ten masaż...hmm..no w sumie po to żeby się poluzowały i na boki się gibały ha....ale jeszcze trochę przed nami![]() a fotki przed południem jeszcze wrzucę ![]() a co do wielkości jeszcze...ANNE może i mi wyszły większe bo jak mówicie,z rozciągnietej piersi wychodzą większe...no ja miałam po 2 karmieniach na tyle widzisz rozciągnięte że wcześniejsza pani dr chciała mi dać minimum 390 i bez gadania... ![]() a co do moich wymiarów pod biustem .już wiem dlaczego mam 67,bo i na wadze 2kg mniej czyli nie całe 53..hmm..niech już tak zostanie,bo mniej nie chcę!!!!!!![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
![]() a ty się oszczędzaj CELINKO
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-11-10 o 08:21 |
||
|
|
|
#5793 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- matko..widzę że tylko ja spać nie mogę ![]() ANNE chciałam zobaczyć twoją wyjściówkę ,ale nie masz ,ale ja dobrze widzę chyba że miałaś mniej rozciągniętą tkankę niż ja...zdecydowanie
|
|
#5794 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudeczko a wiesz powiem Ci ze ja tez tak mam ze moje piersi mi sie bardzej podobaly tak 2 mies wstecz
w ogole wczoraj sie mierzylam i mam 96cm a bylo 99cm wiec na to wychodzi ze zmalaly mi, nic mi sie w glowie nie uroilo tylko zmalaly![]() Rozstepy mnie zjadala ![]() ![]() koszmar jakis..smaruje kremami ale cos widze ze i tak ich sie nie pozbede..ja to mam te szczecie
|
#5795 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, no zaraz sie wkurze! jak sie zabieramy za odchudzanie, chociaz osobiscie uwazam czytajac o waszych wagach/wzrostach, ze tu nie ma co odchudzac.. tylko ze ja mam ideal kobiecej sylwetki jak w zalaczeniu na obrazkach, a nie takiej chudziny wyglodzonej
![]() ale.. jak juz sie zabieramy to pierwsze i najwazniejsze zalozenie jest takie, ze skoro przytylam 10 kg w ciagu zalozmy pol roku, to NIE ZGUBIE zdrowo 10 kg w 3 tygodnie. NIE WOLNO chudnac wiecej niz 0,7kg na tydzien. jak juz pisalam, nie wnikam co kto bierze, ale tego nie popieram - te leki sa na pseudoamfie i sa niedozwolone w Polsce, chociaz jak wiemy dostac spod lady mozna wszystko, pytanie tylko za jaka cene - tak jak niektore z Was pisaly. waga to nie wszystko - kazdy powinien sobie zadac pytanie czy chce byc chudy czy chce byc piekny i zdrowy - bo wyniszczanie organizmu drakonskimi dietami albo suplami niewiadomego pochodzenia ma sie nijak do dbania o siebie. przepraszam, ze tak ostro ale sie zdenerwowalam, bo sie martwie :/ NIEZADOWOLENCJA - super, ze juz jest lepiej teraz juz bedzie z gorki ![]() bylam wczoraj na zdjeciu szwow i teraz dostalam dyspozycje prowadzenia akcji "uwolnij cycki" dwa razy dziennie po godzinie, wiec korzystam z e szczesciem, bo najbardziej ze wszystkiego boli mnie ta tasma u gory ktora mnie strasznie sciska. OLIVKA pewnie wie co mam na mysli, bo nosimy to samo ![]() smaruje blizny i biust oliwka dla dziecioli - to wystarczy? mam nowe zdjecia z wczoraj - zaraz wrzucam ![]() PS. odpisalam na wszystkie Wasze mejle w sprawie odchudzania zapomnialam tylko o dwoch rzeczach, wiec dopisze juz tutaj, bo bedzie latwiej. zeby schudnac nie wolno sie katowac na silowni - szczegolnie jak sie nie jest super wytrenowanym. regularny wysilek kilka razy w tygodniu po 30 minut w zupelnosci wystarczy - dla niektorych to szybki spacer, dla niektorych trucht, dla niektorych basen, rolki, obojetnie, wystarczy wyjsc z domu, naprawde albo puscic jakies hity i potanczyc w domu przez 30 minut co do slodyczy o ktorych Wam pisalam - ja zjadlam na sniadanie 2 kromki chleba z maslem i lososiem wedzonym (tak ze 100gr tego lososia), a potem zagryzlam lodeczkami dwoma z wafla wypelnionymi swiezo ubita smietana (taaak, taka tlusta i pyszna i lyzeczka podgrzanych w garnku truskawek mrozonych
listopad 2012 Nagor xm3 260 anatomki, 11 x 10,5 x 5,2, dr A.B. Edytowane przez Amanina Czas edycji: 2012-11-10 o 13:50 |
|
|
|
#5796 |
|
Zadomowienie
|
Zdjęcia na 5 miesięcy wrzucone!!!
|
#5797 |
|
Raczkowanie
|
ja tez chce zobaczyc! moge, moge?
|
#5798 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no a co do rozstępów to ja też mam ale po karmieniach,bo wtedy to mu urosly giganty ale mam je w nosie,ważne ze mam biust
|
|
#5799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) zmalaly mi i widzialam to dlatego zmerzyam sie a tu taka niespodzianka. U mnie za 2 dni miajaja 4 miesiace kiedy to leci ten czas w albumie bylam cuda masz!
|
|
#5800 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki,
witam sie serdecznie Amanina, dzieki za pw Klauduś, byłam w albumie i ... ![]() całokształt powala ![]() ![]()
|
|
#5801 |
|
Raczkowanie
|
hej kochane! mogłybyście zerknąć do mojego albumiku, i zobaczyć czy moje piersi przypadkiem nie są krzywe ?
Miałam je robione 1 sierpnia, na zdjęciach miałam jeszcze lekką opuchliznę. Całuję mocno!
Edytowane przez Niepytajozdanie Czas edycji: 2012-11-15 o 19:37 |
|
|
|
#5802 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
![]() OLIVKO ja już śmigam w staniorku normalnym,mam go w poprzednim albumie
|
|
#5803 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wydrukowałabym sobie taką focię i nakleiła na lodówkę, zeby mnie powstrzymywała przed ciągłym podjadaniem ... ale nie zrobię tego, bo mój tz nie wylazłby z kuchni ![]()
|
|
|
#5804 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() i TY o tym dobrze wiesz
|
|
#5805 |
|
Rozeznanie
|
Witam
wiadomo celina777 12.11- 2 ![]() Alexo912 12.11- 2 ![]() ania31 21.11-10 ![]() lauren25 28.11- 17 ![]() kicia_nh 12.12- ii32 ![]() Matti 14.12- 34 ![]() Paularetka 03.01- 54 ![]() PRZEDPO 28.03- 138
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-11-10 o 15:26 |
|
|
|
#5806 |
|
Wtajemniczenie
|
trzeci dzień z rzędu z okazji okresu boli mnie głowa, zesrac się ze szczęścia można
jedyne co dobre, ze to nie migrena, z tym da się żyć.Klaudek ja już nie mam co pisać żeby się nie powtarzać ciągle, Ty tak wyglądasz, ze tylko Cie schrupać bardzo Ci tego brzusia zazdroszcze ale zmobilizować sie ni jak do ćwiczeń nie moge![]() fajny avatarek Niepytajozdanie, chciałabym umieć tak cycki eksponować, teraz niby mam co ale ja się wstydzam tak chodzić
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-11-10 o 16:52 |
|
|
|
#5807 |
|
Zakorzenienie
|
klaudeczka, ale apetyczna z ciebie babka
szkoda ,że twarzy brak na fotkach byłaby taką wisienką na torcie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#5808 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5809 |
|
Wtajemniczenie
|
wymiarki mamy inne ale obu nam przybyło z tym implantem 6cm w obw
|
|
#5810 |
|
Raczkowanie
|
Jak mi przybędzie tyle co Wam to będę w 7 niebie
|
#5811 |
|
Zadomowienie
|
celinko .alex to tuz tuz
|
|
|
|
#5812 |
|
Rozeznanie
|
Noooooo....i to chyba do mnie nie dochodzi jeszcze
))))
|
#5813 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam witam
KLAUDYNECZKA wlasnie foty obejrzalam Cialo idealne
|
#5814 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Możliwe, że spowodowane jest to duża ilością skóry i dlatego teraz muszę czekać, aż wkładki zejdą... Póki co spód piersi jest pusty tzn. bez implantów, a te znajdują się na górze piersi.
|
|
|
|
|
#5815 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
. Nie widać w ogóle tych fałdów, nic a nic ![]() Krokusiku - co do spotkanka, to raczej się nie uda, bo będę musiała iść na dwie godzinki do pracy, a po wizycie u dr od razu chcemy wracać do domku i rano do pracy ![]() Ale w wakacje planujemy dłuższy wyjazd nad morze z dzieciarnią, więc na pewno sobie pobalujemy razem, coooo? Mi dr zabroniła smarować blizny oliwką - mówiła, że blizny od wilgoci mogą się rozchodzić, czy się paskudzić, nie pamiętam, w każdym razie miałam stanowczy zakaz....
|
|
#5816 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Aniko
Wielka szkoda, że nie będziemy mogły się spotkać i chwilkę porozmawiać Jak tam Twoje maluszki???? ![]() Klaudeczko- śliczne masz piersiątka
|
|
#5817 |
|
Zadomowienie
|
KOCHANE JESTEŚCIE,jak się czytam te komplementy to się micha cieszy
![]() ![]() JOAŚ ale twoje piersi są takie piękne to po co Ci anatomki???? ![]() NIEZADOWOLENCJA ty się nie przejmuj!!!!!!!!!piersi na początku często są niezbyt piekne ![]() ANICZKO,KROKUSIKU,CELINKO ,KATARZYNKO DZIĘKUJĘ ,dziś byłam jeszcze bez make upu nie chciałam was straszyć
|
#5818 |
|
Raczkowanie
|
Śliczna kobietka to i bez makijażu dobrze wygląda
|
|
#5819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ps: poproszę żebyś edytowała swój post , nie używamy tu nazwisk lekarzy ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Celnko- super, że masz się już dobrze. I proszę Mężusiowi sto lat przekazać Kaludek- pędzę teraz do Twojego albumiku
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#5820 |
|
Zadomowienie
|
matko MAYA kliknęło mi się pod twoim avatarkiem zgłoś..a chciałam kliknąć odpowiedz....zaraz wrzuciłam stronę wstecz...czy coś spieprzyłammmmmmmm....mat ko,..przepraszam,mam nadzieję ze nie spieprzyłam czegoś
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-11-10 o 23:10 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.

bardzo dobrze
z napuchniętymi oczami od płaczu....
jak ja już spać nie mogę to już jest problem
mój tż jeszcze jest potworem znów ostatnio bo problemy go przerastają ponić,serio wymiękam..mimo że ja staram się być silna i raczej pozytywna ze mnie baba,jak mnie zdążyłyście poznać już
ale jakiś taki stan mam ostatnio
o co to to nie!!!i z jednej str dobrze że się zatrzymały,bo zawsze moze być gorzej
ha....ale jeszcze trochę przed nami

celina777 12.11- 2
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)