|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Cytat:
Chociaż tyle "dobrego", że migrena nie przychodzi u Ciebie nagle. |
|
|
|
|
#1262 |
|
w krainie snu i marzeń
|
hej
muszę Wam powiedzieć, że przybłąkał się do nas pies to chyba suczka i Wiki nazwała ją... PIPI ![]() Edytowane przez moniak85 Czas edycji: 2012-11-10 o 15:07 |
|
|
|
#1263 |
|
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37537886]Kuuurde, TŻ dziś idzie na wielką imprezę, będzie robił pokaz walk, a później normalnie imprezował. Przyjeżdża też jego kumpel, który ma dziwne pomysły i do jutra u niego siedzi. A ja mam strasznie złe przeczucia w kwestii całego tego weekendu, mam wrażenie, że coś się stanie albo coś odpieprzą
Nie to, żebym TŻowi nie ufała, ale jakoś tak nie mogę się pozbyć takiego niepokoju, mam nadzieję, że wiecie, co mam na myśli [/QUOTE]bo to nie kwestia zaufania tylko naszej intuicji - nie znoszę tego uczucia, które nie daje spokoju - musisz znaleźć sobie jakiej bardzo absorbujące zajęcie może wtedy złe myśli pójdą hen daleko
|
|
#1264 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Twoje pieniądze, sama je zarobiłaś i możesz z nimi robić, co tylko chcesz Każdy ma inną sytuację finansową i może sobie pozwolić na coś innego Ale ja i tak jestem z siebie dumna - jak już jestem w tym temacie - w ciągu ostatnich 2 miesięcy kupiłam tylko 2 rzeczy: żel micelarny do mycia twarzy BeBeauty (ok 5 zł) i żel do brwi z Wibo (10 zł) - niczego innego nie potrzebuję i niczego nie kupowałam Wszystko mam w zapasie i udało mi się powstrzymać przed zachciankami ![]() Cytat:
Za duże miasto jak dla mnie - osoby mieszkającej całe życie w Rumi, o której mało kto wie, że w ogóle istnieje takie miasto (a sąsiaduje z Gdynią, jest prawie 2x większa niż Sopot i ma bodajże o 10 tys. mieszkańców więcej ). A tak serio - jestem zwolenniczką nieco spokojniejszych miast I potrzebuję dostępu do morza [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37533603]Mnie trochę Wawa przeraża. Tymi wielkimi budynkami, wielkością wszystkiego, dzikim tłumem, dziwnymi ludźmi Czuję się mała i zagubiona, ale to po prostu dlatego, że przywykłam do Torunia, który jest żywy, ale znacznie spokojniejszy I u nas centrum to Starówka, a nie wielkie wieżowce [/QUOTE]Myślę tak samo W Toruniu byłam już daaaaaaaaaawno temu, ale pamiętam, że bardzo mi się podobało No i pierniki Cytat:
Ja właśnie mam zaproszenie z TŻ do jego kuzyna (mieszkają w Niemczech) i się ekscytuję na samą myśl Już uprzedziłam TŻ, żeby dał mi znać odpowiednio wcześniej, żebym mogła kasę na zachcianki kosmetyczne uzbierać ![]() Cytat:
Zazdroszczę takiego instynktu, ja się boję
|
||||
|
|
|
#1265 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak już będziesz jechać na taką objazdówkę po Polsce, daj mi znać Wybierzemy się razem!Cytat:
To miłego wieczoru ![]() Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37537886]Kuuurde, TŻ dziś idzie na wielką imprezę, będzie robił pokaz walk, a później normalnie imprezował. Przyjeżdża też jego kumpel, który ma dziwne pomysły i do jutra u niego siedzi. A ja mam strasznie złe przeczucia w kwestii całego tego weekendu, mam wrażenie, że coś się stanie albo coś odpieprzą Nie to, żebym TŻowi nie ufała, ale jakoś tak nie mogę się pozbyć takiego niepokoju, mam nadzieję, że wiecie, co mam na myśli [/QUOTE]Nie zamartwiaj się, to nic nie da Ale rozumiem, co masz na myśli, dla mnie w ogóle jak faceci się czasem zbiorą to zachowują się jak samce ![]() Ja się dzisiaj wpieniłam Miałyśmy dziś urządzić spotkanie trójmiejskich wizażanek - najpierw chętnych było full osób, potem ostatecznie potwierdziło swoją obecność 6 dziewczyn, dzisiaj 2 napisały, że jednak nie mogą... Zostały 4 , z czego jedna zjawi się "prawdopodobnie" czyli nie na 100%, jedna nie pisała na wątku od trzech dni... Pewnie skończy się na tym, że będziemy we dwie z taką jedną dziewczyną ![]() A wszystkie swoje plany weekendowe ustawiłam pod to - odmówiłam rodzicom zawiezienia ich na jakieś spotkanie, odwołałam spotkanie z kumplem, mieliśmy się dziś z TŻ widzieć cały dzień, ale zwinęłam się rano żeby wrócić, umyć włosy, umalować się itd... A tu dupa, czuję się wystawiona ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Ugh :x a ja się zastanawiam po co założyłam i po co prowadzę tego bloga skoro nie potrafię przyjąć niekonstruktywnej czy tej konstruktywnej krytyki...
i źle się czujedzisiaj :/
|
#1267 |
|
Klientka w krawacie
|
Ja też. Marzę tylko o tym, żeby mnie ktoś dobił. Chyba będę musiała iść do lekarza
![]() Agabil dostała paczkę z tej waszej Kosmetykomanii
|
#1268 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Lepiej pójdź do lekarza, żeby się nie rozwinęło bo wtedy lipa
|
||
|
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dotąd wydawało mi się że z ta konstruktywną nie mam problemu,gdy ktoś napisze 'uważam że,albo 'moim zdaniem' ale wychodzi że inni wiedzą lepiej ode mnie czy mam problem i jak powinnam prowadzić tego bloga.
|
#1270 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wezmę się wieczorem za książkę, oby mnie wciągnęła ![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37539762]Myślę tak samo W Toruniu byłam już daaaaaaaaaawno temu, ale pamiętam, że bardzo mi się podobało No i pierniki Toruńskie Pierniki są fantastyczne No to zapraszam na degustacje ![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37539766]Nie zamartwiaj się, to nic nie da Ale rozumiem, co masz na myśli, dla mnie w ogóle jak faceci się czasem zbiorą to zachowują się jak samce [/QUOTE]No dokładnie, pojedynczo grzeczne rozsądne chłopaki, a jak się zbiorą w swoim gronie i zakropią jeszcze jakimś alkoholem to zaczynają się lać "dla jaj", skakać po budynkach, pić na czas itd ![]() Trzymajcie kciuki, żebym mogła Wam jutro wieczorem zameldować, że kumpel sobie pojechał, a TŻ jest cały, zdrowy, bez żadnych problemów z prawem ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna nie przejmuj się. Zawsze się znajdzie ktoś, komu nic nie pasuje.
|
|
|
|
#1272 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37540174]Dokładnie, a ta intuicja potrafi być irytująca
![]() Wezmę się wieczorem za książkę, oby mnie wciągnęła ![]() No to zapraszam na degustacje ![]() No dokładnie, pojedynczo grzeczne rozsądne chłopaki, a jak się zbiorą w swoim gronie i zakropią jeszcze jakimś alkoholem to zaczynają się lać "dla jaj", skakać po budynkach, pić na czas itd ![]() Trzymajcie kciuki, żebym mogła Wam jutro wieczorem zameldować, że kumpel sobie pojechał, a TŻ jest cały, zdrowy, bez żadnych problemów z prawem ![]() Jak to po co, dla hartowania się! [/QUOTE]Lepiej nie zapraszaj, bo do Torunia jakoś strasznie daleko nie mam i przyjadę!
|
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam takie piękne plany na dziś
narobić dużo fotek na bloga, zrobić makijaż i dupa blada wstałam o 13 (nie wiem jak to możliwe) i Tż zachciało się jechać do Nysy na jedzonko, więc dopiero teraz wróciłam, a światło mam już do bani.Ale za to najadłam się frykasów, które uwielbiam, a ostatni raz jadłam jakieś 5 lat temu
|
|
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
#1275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z drugiej strony nie rozumiem chęci posiadania 10 paletek Sleeka... ja mam dwie i mi wystarcza. Chyba dla samego "mania" a nie potrzeby... Ktoś jest w stanie to zużyć?
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam system, nie pomogło
|
#1277 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No, ale robię pranie w międzyczasie.
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Właśnie jestem u Tż i na chwilę dopadłam do komputera więc zaraz posta na bloga napiszę tylko muszę zdjęcia obrobić![]() i zaraz Was nadrobię |
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
też mam kompa, który ledwo zipi ;/ i już odkładam na nowego, bo ten dłużej nie wyrobi. Teraz odkąd studiuję dużo rzeczy nam przesyłają na pocztę, a na tym kompie nie mam word'a nawet i boję się zainstalować, bo tu przeglądarka ledwo co chodzi, a jak zainstaluje to pewnie się nie włączy :d
|
|
|
|
#1280 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wgl zrobiłam tag "Ile warta jest Twoja twarz?", ale nie wiem czy wrzucać to na bloga. Czytacie takie posty czy omijacie? |
|
|
|
|
#1282 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
na pewno nie zużyję
|
|
|
|
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
frykasy, to paluchy, które są zrobione z takiego ciasta jak pizza z duża ilością sera i np. ze szpinakiem. Macza się je w sosie pomidorowym albo czosnkowym. Pychota
![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
Z tym, że ja nie używam tego tylko dla siebie. Często maluję inne osoby.
|
|
|
|
|
#1284 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie co, ja uważam, że kolorówka nie jest do ZUŻYWANIA, a do używania
|
|
|
|
#1285 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37539762]Niepotrzebnie masz wyrzuty sumienia Twoje pieniądze, sama je zarobiłaś i możesz z nimi robić, co tylko chcesz Każdy ma inną sytuację finansową i może sobie pozwolić na coś innego Ale ja i tak jestem z siebie dumna - jak już jestem w tym temacie - w ciągu ostatnich 2 miesięcy kupiłam tylko 2 rzeczy: żel micelarny do mycia twarzy BeBeauty (ok 5 zł) i żel do brwi z Wibo (10 zł) - niczego innego nie potrzebuję i niczego nie kupowałam Wszystko mam w zapasie i udało mi się powstrzymać przed zachciankami ![]() [/QUOTE] Mam wyrzuty żem taka rozrzutna...dziś upatrzyłam sobie zegarek, który w tygodniu kupię. Do tego muszę mieć golarkę do ubrań i nową pościel... a ledwo kupiłam kurtkę za 300 zł Co do Wawy...mieszkałam chwilę i to nie dla mnie....jeszcze inaczej gdy się ją poznaje na studiach, ale tak się przeprowadzić = niewielu znajomych, daleko do rodziny, wszędzie samochodem lub busem się jedzie tyle czasu...to nie dla mnie. Poza tym jaka byłam zdziwiona, że nie mam Natury i Rossa w pobliżu No w Wawie, gdzie "wszystko" jest? ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Sama nie wiem, ale czasami czuję, że mam tego za dużo :P Nawet po jednym egzemplarzu się uzbiera, a co dopiero jak się ma pięć szamponów i pięć balsamów... :0
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekł mi jeden obserwator i mam teraz 998 ;( Poza tym, czuję, że mam gorączkę, a muszę iść pod prysznic i umyć włosy, coby jutro ludzi nie straszyć
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37541143]Wiecie co, ja uważam, że kolorówka nie jest do ZUŻYWANIA, a do używania [/QUOTE]Coś w tym jest ![]() Czekam na chłopa i zamierzam spędzić miły wieczór
|
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
Takajakaya też mam tak samo. Czuję się 'winna' bo mam tyle kosmetyków bo na co komu 10 różnych tuszy do rzęs ale jak zobaczę 11 to muszę go mieć a jak już go przyniosę do domu to mi źle bo wiem, że mogłabym kupić sobie tyle innych rzeczy gdybym miała tylko jeden ten tusz. To tylko taki przykład ale wiecie what I mean
|
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.

Teraz mam imigran w sprayu, który brałam kiedyś i pomagał całkiem więc czuje się spokojniejsza. Ja ogólnie miałam tak że w okolicach 13-14 roku życia miałam częste migreny (tak raz na miesiąc) na dodatek mega silne i trwające trzy dni, potem przestałam je mieć zupełnie a teraz półtora roku temu się znowu zaczęło
na szczęście teraz mam aury a nie nagłe uderzenie bólu więc mogę się ewakuować do domu.

Nie to, żebym TŻowi nie ufała, ale jakoś tak nie mogę się pozbyć takiego niepokoju, mam nadzieję, że wiecie, co mam na myśli
[/QUOTE]
(a sąsiaduje z Gdynią, jest prawie 2x większa niż Sopot i ma bodajże o 10 tys. mieszkańców więcej
Ani żadnego rogala marcińskiego z Poznania