Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-10, 14:56   #1261
Malwina_89
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez summerisgone Pokaż wiadomość
Mi Dexak niestety nie pomaga do końca. To znaczy po dexaku przestaje mnie boleć dopóki się nie ruszam i najlepiej nie oddycham Teraz mam imigran w sprayu, który brałam kiedyś i pomagał całkiem więc czuje się spokojniejsza. Ja ogólnie miałam tak że w okolicach 13-14 roku życia miałam częste migreny (tak raz na miesiąc) na dodatek mega silne i trwające trzy dni, potem przestałam je mieć zupełnie a teraz półtora roku temu się znowu zaczęło na szczęście teraz mam aury a nie nagłe uderzenie bólu więc mogę się ewakuować do domu.
Ostatnio miałam takie po sesji letniej, jakoś pod koniec czerwca, tylko że bóle trwały prawie tydzień, a nie miałam jeszcze wtedy Dexaku.

Chociaż tyle "dobrego", że migrena nie przychodzi u Ciebie nagle.

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 15:06   #1262
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Ja mogę, bo muszę z moją Shelby zaraz wyjść.
hej
muszę Wam powiedzieć, że przybłąkał się do nas pies to chyba suczka i Wiki nazwała ją... PIPI

Cytat:
Jestę Piratę.

Edytowane przez moniak85
Czas edycji: 2012-11-10 o 15:07
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 15:41   #1263
biemi
Raczkowanie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37537886]Kuuurde, TŻ dziś idzie na wielką imprezę, będzie robił pokaz walk, a później normalnie imprezował. Przyjeżdża też jego kumpel, który ma dziwne pomysły i do jutra u niego siedzi. A ja mam strasznie złe przeczucia w kwestii całego tego weekendu, mam wrażenie, że coś się stanie albo coś odpieprzą Nie to, żebym TŻowi nie ufała, ale jakoś tak nie mogę się pozbyć takiego niepokoju, mam nadzieję, że wiecie, co mam na myśli [/QUOTE]

bo to nie kwestia zaufania tylko naszej intuicji - nie znoszę tego uczucia, które nie daje spokoju - musisz znaleźć sobie jakiej bardzo absorbujące zajęcie może wtedy złe myśli pójdą hen daleko

brak naturalek powrót do blondu i też jest ładnie i zdrowo ot co

moje blogowe dyrdymałki
http://biemi-bo.blogspot.com/
biemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 15:45   #1264
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Kurcze poczytałam Was i mam wyrzuty sumienia że tak szastam kasą.... ;/ Chociaż nie szaleję z MACami itd. ->po pierwsze nie mam u siebie, po drugie szkoda by mi było, chociaż...wątpię, że bym się dała radę oprzeć. Nawet Inglot u mnie jakiś nieciekawy...mało kto tam zagląda bo to tylko stoisko, więc mam wątpliwość co do świeżości tych kosmetyków.
Niepotrzebnie masz wyrzuty sumienia Twoje pieniądze, sama je zarobiłaś i możesz z nimi robić, co tylko chcesz Każdy ma inną sytuację finansową i może sobie pozwolić na coś innego Ale ja i tak jestem z siebie dumna - jak już jestem w tym temacie - w ciągu ostatnich 2 miesięcy kupiłam tylko 2 rzeczy: żel micelarny do mycia twarzy BeBeauty (ok 5 zł) i żel do brwi z Wibo (10 zł) - niczego innego nie potrzebuję i niczego nie kupowałam Wszystko mam w zapasie i udało mi się powstrzymać przed zachciankami

Cytat:
Napisane przez Llorandare Pokaż wiadomość
Ja Warszawe bardzo lubie Nigdy tam nie mieszkalam, ale pare razy bylam i za kazdym razem mi sie podobalo.
Jak pracowalam we Wroclawiu, czesc ludzi wyjezdzala na fuchy do Warszawy i plakali jak bobry. Narzekali na wszystko i mowili jak tam strasznie. A ja sobie zawsze myslalam, ze to nie o Warszawe sama chodzi, tylko o to, ze to nie Wroclaw, czyli nie ich dom
W drodze powrotnej do Stanow, w czerwcu, zostalam na moment w Warszawie, spotkalam sie z kolezanka i rodzina i bylo super. Poszlam na rynek, popilam piwo, popatrzylam na ludzi i bylam zachwycona.
Ja Warszawę tak średnio lubię - nie jest zła, ale nie podoba mi się ten ogrom... Dojazd gdziekolwiek zajmuje tyle czasu, prawie wszędzie są jakieś przesiadki Za duże miasto jak dla mnie - osoby mieszkającej całe życie w Rumi, o której mało kto wie, że w ogóle istnieje takie miasto (a sąsiaduje z Gdynią, jest prawie 2x większa niż Sopot i ma bodajże o 10 tys. mieszkańców więcej czuję się zazdrosna ). A tak serio - jestem zwolenniczką nieco spokojniejszych miast I potrzebuję dostępu do morza

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37533603]Mnie trochę Wawa przeraża. Tymi wielkimi budynkami, wielkością wszystkiego, dzikim tłumem, dziwnymi ludźmi Czuję się mała i zagubiona, ale to po prostu dlatego, że przywykłam do Torunia, który jest żywy, ale znacznie spokojniejszy I u nas centrum to Starówka, a nie wielkie wieżowce [/QUOTE]

Myślę tak samo W Toruniu byłam już daaaaaaaaaawno temu, ale pamiętam, że bardzo mi się podobało No i pierniki

Cytat:
Byłam raz w Toruniu i zakochałam się w piernikach.
Na wycieczce klasowej prawie całą kasę wydałam na pierniki.
Toruńskie Pierniki są fantastyczne

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

Berlin=dm i inne, wolałabym Berlin
Ja właśnie mam zaproszenie z TŻ do jego kuzyna (mieszkają w Niemczech) i się ekscytuję na samą myśl Już uprzedziłam TŻ, żeby dał mi znać odpowiednio wcześniej, żebym mogła kasę na zachcianki kosmetyczne uzbierać Nigdy nie byłam w DM, a tylko raz w życiu w Schleckerze - muszę w końcu nadrobić zaległości

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

Nie dziwię się, dobrze mu tak, niech się cieszy, że nie jesteś fanką kastetów w ramach ozdoby

Ja nie mam, ktoś ze mną zaczyna to zazna bólu:P
Nienawidzę jak się ktoś popisuje siłą- czy to będzie przytrzymanie rąk i gilgotki czy akcje typu- przytrzymamy Cię, bo masz siedzieć, nie wstawaj jeszcze z tej kanapy, że już o innych rzeczach nie wspomnę.

Szybko włącza mi się opcja samoobrony. Co podobno nie do końca jest dobre w razie poważniejszego nieszczęścia.

Najpierw pazury- nawet brat raz zarobił lata temu, zaczął to miał :P
No coś Ty Zazdroszczę takiego instynktu, ja się boję
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 15:46   #1265
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Też sobie zawsze rozpisuję na kartce/w zeszycie plan na najbliższy dzień/tydzień W ten sposób jakoś lepiej mi to wychodzi wszystko, bardziej się mobilizuję jak widzę, że kolejne pozycje są skreślone No i najważniejsze - o niczym nie zapominam

Ooo, a ja nigdy nie jadłam pierników toruńskich Ani żadnego rogala marcińskiego z Poznania a jestem łasuch i lubię słodkie buuu. będę musiała kiedyś zrobić objazdówkę po Polsce i obkupić się w słodycze charakterystyczne dla danych regionów

Ok, muszę popracować, posprzątać, bo po południu TŻ ma wpaść szkoda, że czeka mnie nocka w pracy
Miłego dnia
Ja też wszystko zapisuję w kalendarzu/na kartkach i tylko dzięki temu pamiętam o większości rzeczy - jestem strasznie zapominalska
Jak już będziesz jechać na taką objazdówkę po Polsce, daj mi znać Wybierzemy się razem!

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
Polly, prosiaku, nie przy śniadaniu!!!
padłam trupem i już nigdy nic nie będzie takie samo....
mąż akurat mi zerknął przez ramię, zarechotał, że gdzies to już widział i powiedział, że mam Wam napisać, że dzisiaj mi zrobi tak samo Boże - nie...
No no, nieźle To miłego wieczoru

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Bry

No dokładnie! Basia jestem z Ciebie dumna

Ja 4 lata pracowałam jako barmana, więc stężenie palantów na metr kwadratowy było ogromne. Czasami czyny są konieczne, skoro ignorują to co się mówi...
Jak ja Wam zazdroszczę tego spotkania Jeszcze chyba nikogo z tego wątku nie miałam okazji poznać tylko jamapi, ale w sumie rzadko się udziela, wiadomo - obowiązki

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37537886]Kuuurde, TŻ dziś idzie na wielką imprezę, będzie robił pokaz walk, a później normalnie imprezował. Przyjeżdża też jego kumpel, który ma dziwne pomysły i do jutra u niego siedzi. A ja mam strasznie złe przeczucia w kwestii całego tego weekendu, mam wrażenie, że coś się stanie albo coś odpieprzą Nie to, żebym TŻowi nie ufała, ale jakoś tak nie mogę się pozbyć takiego niepokoju, mam nadzieję, że wiecie, co mam na myśli [/QUOTE]

Nie zamartwiaj się, to nic nie da Ale rozumiem, co masz na myśli, dla mnie w ogóle jak faceci się czasem zbiorą to zachowują się jak samce Bądź dobrej myśli, na pewno nie zrobi niczego głupiego

Ja się dzisiaj wpieniłam Miałyśmy dziś urządzić spotkanie trójmiejskich wizażanek - najpierw chętnych było full osób, potem ostatecznie potwierdziło swoją obecność 6 dziewczyn, dzisiaj 2 napisały, że jednak nie mogą... Zostały 4 , z czego jedna zjawi się "prawdopodobnie" czyli nie na 100%, jedna nie pisała na wątku od trzech dni... Pewnie skończy się na tym, że będziemy we dwie z taką jedną dziewczyną
A wszystkie swoje plany weekendowe ustawiłam pod to - odmówiłam rodzicom zawiezienia ich na jakieś spotkanie, odwołałam spotkanie z kumplem, mieliśmy się dziś z TŻ widzieć cały dzień, ale zwinęłam się rano żeby wrócić, umyć włosy, umalować się itd... A tu dupa, czuję się wystawiona

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Napisane przez biemi Pokaż wiadomość
bo to nie kwestia zaufania tylko naszej intuicji - nie znoszę tego uczucia, które nie daje spokoju - musisz znaleźć sobie jakiej bardzo absorbujące zajęcie może wtedy złe myśli pójdą hen daleko
Potwierdzam, zajmij się czymś wypełniającym czas i myśli Będzie lepiej
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 15:57   #1266
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Cool Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII

Ugh :x a ja się zastanawiam po co założyłam i po co prowadzę tego bloga skoro nie potrafię przyjąć niekonstruktywnej czy tej konstruktywnej krytyki...

i źle się czujedzisiaj :/
Stary 2012-11-10, 16:01   #1267
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
Ja też. Marzę tylko o tym, żeby mnie ktoś dobił. Chyba będę musiała iść do lekarza

Agabil dostała paczkę z tej waszej Kosmetykomanii

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 16:05   #1268
Konto usunięte

Cytat:
Ugh :x a ja się zastanawiam po co założyłam i po co prowadzę tego bloga skoro nie potrafię przyjąć niekonstruktywnej czy tej konstruktywnej krytyki...

Za bardzo się wszystkim przejmujesz

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Ja też. Marzę tylko o tym, żeby mnie ktoś dobił. Chyba będę musiała iść do lekarza

Agabil dostała paczkę z tej waszej Kosmetykomanii
Zdrówka Lepiej pójdź do lekarza, żeby się nie rozwinęło bo wtedy lipa
Stary 2012-11-10, 16:10   #1269
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Jak dotąd wydawało mi się że z ta konstruktywną nie mam problemu,gdy ktoś napisze 'uważam że,albo 'moim zdaniem' ale wychodzi że inni wiedzą lepiej ode mnie czy mam problem i jak powinnam prowadzić tego bloga.
Stary 2012-11-10, 16:12   #1270
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez biemi Pokaż wiadomość
Dokładnie, a ta intuicja potrafi być irytująca
Wezmę się wieczorem za książkę, oby mnie wciągnęła
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37539762]Myślę tak samo W Toruniu byłam już daaaaaaaaaawno temu, ale pamiętam, że bardzo mi się podobało No i pierniki
Toruńskie Pierniki są fantastyczne [/QUOTE]
No to zapraszam na degustacje
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37539766]Nie zamartwiaj się, to nic nie da Ale rozumiem, co masz na myśli, dla mnie w ogóle jak faceci się czasem zbiorą to zachowują się jak samce Bądź dobrej myśli, na pewno nie zrobi niczego głupiego [/QUOTE]No dokładnie, pojedynczo grzeczne rozsądne chłopaki, a jak się zbiorą w swoim gronie i zakropią jeszcze jakimś alkoholem to zaczynają się lać "dla jaj", skakać po budynkach, pić na czas itd
Trzymajcie kciuki, żebym mogła Wam jutro wieczorem zameldować, że kumpel sobie pojechał, a TŻ jest cały, zdrowy, bez żadnych problemów z prawem
Cytat:

Jak to po co, dla hartowania się!
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 16:13   #1271
Malwina_89
Zakorzenienie

Czarna nie przejmuj się. Zawsze się znajdzie ktoś, komu nic nie pasuje.

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 16:16   #1272
Konto usunięte

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37540174]Dokładnie, a ta intuicja potrafi być irytująca
Wezmę się wieczorem za książkę, oby mnie wciągnęła

No to zapraszam na degustacje
No dokładnie, pojedynczo grzeczne rozsądne chłopaki, a jak się zbiorą w swoim gronie i zakropią jeszcze jakimś alkoholem to zaczynają się lać "dla jaj", skakać po budynkach, pić na czas itd
Trzymajcie kciuki, żebym mogła Wam jutro wieczorem zameldować, że kumpel sobie pojechał, a TŻ jest cały, zdrowy, bez żadnych problemów z prawem
Jak to po co, dla hartowania się! [/QUOTE]

Lepiej nie zapraszaj, bo do Torunia jakoś strasznie daleko nie mam i przyjadę!
Stary 2012-11-10, 16:51   #1273
maffash
Zakorzenienie

Miałam takie piękne plany na dziś narobić dużo fotek na bloga, zrobić makijaż i dupa blada wstałam o 13 (nie wiem jak to możliwe) i Tż zachciało się jechać do Nysy na jedzonko, więc dopiero teraz wróciłam, a światło mam już do bani.
Ale za to najadłam się frykasów, które uwielbiam, a ostatni raz jadłam jakieś 5 lat temu
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 16:53   #1274
Maliniarka
Zakorzenienie

dzień dobry
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 16:58   #1275
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie powinnaś mieć wyrzutów, bo niby dlaczego?
Każdy wydaje i kupuje według swoich możliwości.
U mnie zawsze było krucho z kasą, teraz jak mieszkam z TŻ jest o niebo lepiej, nie martwię się co do garnka włożyć, zawsze też możemy liczyć na rodziców TŻ.
Ale i tak oszczędzanie i ciułanie kasy mi zostało. W sumie to nawet i lepiej.
Przykro mi jest jak mama do mnie dzwoni, że nie ma pieniędzy na kaszkę dla dzieci, i ja ze swoich zaskórniaków robię jej zakupy.
Mimo, że nadal jej nie wybaczyłam tego, że jak mnie ojczym z domu wyrzucił, to ona wyszła do innego pokoju i nic nawet nie powiedziała.
Nigdy na rodziców nie mogłam liczyć, przez ojca byłam w BIG'u i KRD, przez to, że on nie płacił za mieszkanie i jest one zadłużone na 25 tysięcy złotych. Musiałam pisać pismo do TBS'ów i udowodnić, że nie mieszkałam w tym mieszkaniu od 18 roku życia.

Wypiłam 4 piwa i mnie wzięło na gorzkie żale.
U mnie jednak zawsze było dosyć łatwo... chciałam coś to miałam. Nie mam wyrzutów kupując batona czy ciastko [ale przykład..] bo akurat mi się chce. Widzę, że nie każdy miał tak łatwo. Drogich kosmetyków nie kupuję, ale....mam każdego po kilka sztuk i jak tak przeczytałam, że dziewczynom się kończy podkład, tusz... to pomyślałam jak ja wszystko marnotrawię... Przeterminuje się to wyrzucam... Chyba pora się ogarnąć = kupić mniej, a lepsze.

Z drugiej strony nie rozumiem chęci posiadania 10 paletek Sleeka... ja mam dwie i mi wystarcza. Chyba dla samego "mania" a nie potrzeby... Ktoś jest w stanie to zużyć?

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 16:59   #1276
Patalus
Zakorzenienie

zrobiłam system, nie pomogło szlag mnie trafi z tym złomem
Stary 2012-11-10, 17:00   #1277
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
Miałam takie piękne plany na dziś narobić dużo fotek na bloga, zrobić makijaż i dupa blada wstałam o 13 (nie wiem jak to możliwe) i Tż zachciało się jechać do Nysy na jedzonko, więc dopiero teraz wróciłam, a światło mam już do bani.
Ale za to najadłam się frykasów, które uwielbiam, a ostatni raz jadłam jakieś 5 lat temu
To tak jak ja...a wstałam o 11, pojechałam na zakupy...zrobiłam obiad i teraz zamiast sprzątać siedzę na kompie No, ale robię pranie w międzyczasie.

Stary 2012-11-10, 17:04   #1278
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej
Właśnie jestem u Tż i na chwilę dopadłam do komputera więc zaraz posta na bloga napiszę tylko muszę zdjęcia obrobić
i zaraz Was nadrobię
Stary 2012-11-10, 17:09   #1279
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
zrobiłam system, nie pomogło szlag mnie trafi z tym złomem
też mam kompa, który ledwo zipi ;/ i już odkładam na nowego, bo ten dłużej nie wyrobi. Teraz odkąd studiuję dużo rzeczy nam przesyłają na pocztę, a na tym kompie nie mam word'a nawet i boję się zainstalować, bo tu przeglądarka ledwo co chodzi, a jak zainstaluje to pewnie się nie włączy :d
Stary 2012-11-10, 17:09   #1280
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
co jadłaś dobrego
Stary 2012-11-10, 17:10   #1281
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
To tak jak ja...a wstałam o 11, pojechałam na zakupy...zrobiłam obiad i teraz zamiast sprzątać siedzę na kompie No, ale robię pranie w międzyczasie.
Ja zaraz spróbuję zrobić jakieś zdj z lampą

Wgl zrobiłam tag "Ile warta jest Twoja twarz?", ale nie wiem czy wrzucać to na bloga. Czytacie takie posty czy omijacie?
Stary 2012-11-10, 17:11   #1282
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:

Z drugiej strony nie rozumiem chęci posiadania 10 paletek Sleeka... ja mam dwie i mi wystarcza. Chyba dla samego "mania" a nie potrzeby... Ktoś jest w stanie to zużyć?
ja mam 5 i mi nie starcza na pewno nie zużyję one są ważne 12 m-cy od otwarcia
Stary 2012-11-10, 17:14   #1283
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
co jadłaś dobrego
frykasy, to paluchy, które są zrobione z takiego ciasta jak pizza z duża ilością sera i np. ze szpinakiem. Macza się je w sosie pomidorowym albo czosnkowym. Pychota

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Cytat:
ja mam 4 i sporo innych cieni Z tym, że ja nie używam tego tylko dla siebie. Często maluję inne osoby.
Stary 2012-11-10, 17:15   #1284
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Wiecie co, ja uważam, że kolorówka nie jest do ZUŻYWANIA, a do używania
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 17:33   #1285
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Na pewno większość będzie ich kilka dobrych lat używać

Cytat:
Ja zaraz spróbuję zrobić jakieś zdj z lampą

Wgl zrobiłam tag "Ile warta jest Twoja twarz?", ale nie wiem czy wrzucać to na bloga. Czytacie takie posty czy omijacie?
Też miałam zrobić fotki...ale to jutro bo dziś za ciemno. Czasami czytam, ale tylko u niektórych dziewczyn.

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37539762]Niepotrzebnie masz wyrzuty sumienia Twoje pieniądze, sama je zarobiłaś i możesz z nimi robić, co tylko chcesz Każdy ma inną sytuację finansową i może sobie pozwolić na coś innego Ale ja i tak jestem z siebie dumna - jak już jestem w tym temacie - w ciągu ostatnich 2 miesięcy kupiłam tylko 2 rzeczy: żel micelarny do mycia twarzy BeBeauty (ok 5 zł) i żel do brwi z Wibo (10 zł) - niczego innego nie potrzebuję i niczego nie kupowałam Wszystko mam w zapasie i udało mi się powstrzymać przed zachciankami
[/QUOTE]

Mam wyrzuty żem taka rozrzutna...dziś upatrzyłam sobie zegarek, który w tygodniu kupię. Do tego muszę mieć golarkę do ubrań i nową pościel... a ledwo kupiłam kurtkę za 300 zł No i kasa leci niewiadomo na co...

Co do Wawy...mieszkałam chwilę i to nie dla mnie....jeszcze inaczej gdy się ją poznaje na studiach, ale tak się przeprowadzić = niewielu znajomych, daleko do rodziny, wszędzie samochodem lub busem się jedzie tyle czasu...to nie dla mnie. Poza tym jaka byłam zdziwiona, że nie mam Natury i Rossa w pobliżu No w Wawie, gdzie "wszystko" jest?

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Sama nie wiem, ale czasami czuję, że mam tego za dużo :P Nawet po jednym egzemplarzu się uzbiera, a co dopiero jak się ma pięć szamponów i pięć balsamów... :0

Stary 2012-11-10, 17:34   #1286
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Uciekł mi jeden obserwator i mam teraz 998 ;( Poza tym, czuję, że mam gorączkę, a muszę iść pod prysznic i umyć włosy, coby jutro ludzi nie straszyć

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 17:36   #1287
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
frykasy, to paluchy, które są zrobione z takiego ciasta jak pizza z duża ilością sera i np. ze szpinakiem. Macza się je w sosie pomidorowym albo czosnkowym. Pychota
Ale to musi być pyszne! Zaśliniłam się

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37541143]Wiecie co, ja uważam, że kolorówka nie jest do ZUŻYWANIA, a do używania [/QUOTE]

Coś w tym jest

Czekam na chłopa i zamierzam spędzić miły wieczór
Stary 2012-11-10, 17:38   #1288
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Takajakaya też mam tak samo. Czuję się 'winna' bo mam tyle kosmetyków bo na co komu 10 różnych tuszy do rzęs ale jak zobaczę 11 to muszę go mieć a jak już go przyniosę do domu to mi źle bo wiem, że mogłabym kupić sobie tyle innych rzeczy gdybym miała tylko jeden ten tusz. To tylko taki przykład ale wiecie what I mean
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 17:41   #1289
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Ale to musi być pyszne! Zaśliniłam się
jest, jest Za to mój Tż mówi, że takie sobie, bo on typowy mięsożerca
Stary 2012-11-10, 17:41   #1290
Aniusia1408
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cholerna romantyczka Pokaż wiadomość
Takajakaya też mam tak samo. Czuję się 'winna' bo mam tyle kosmetyków bo na co komu 10 różnych tuszy do rzęs ale jak zobaczę 11 to muszę go mieć a jak już go przyniosę do domu to mi źle bo wiem, że mogłabym kupić sobie tyle innych rzeczy gdybym miała tylko jeden ten tusz. To tylko taki przykład ale wiecie what I mean
ja np mam 10 balsamów do ciała i sama nie wiem po co

BLOG

Aniusia1408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości