Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-10, 14:11   #1771
e_vel
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI

Hej
jestem po gigantycznych zakupach... nogi mi chcą wejść do dupk* ale mimo, że wydałam za dużo pieniędzy to jestem baaardzo zadowolona. Zostało mi kupić tylko puder dla dzidziusia pod paszki i na pachwinki i sobie pantofle-klapki do szpitala i już mam wszystko To teraz tylko pranie i prasowanie

Kupiłam w Biedronce ten kosz na pranie curver ale oczywiście tylko ten kremowy został, ale jak go postawiłam w łazience to nawet fajnie się prezentuje. Zapłaciłam 39,90 a byłam w innym sklepie to ten sam kosz 95 zł

Na ciucholandzie kupiłam sobie płaszczyk w delikatną popielatą jodełkę, taką bąbkę, 45 zł ale nie mogłam się oprzeć a po porodzie go wykorzystam I za 17 zł dorwałam 2 pary pizamowych polarkowych spodni (jak nówki) i koszulę fanelową piżamową Next do spania zapinaną na guziki Będzie w czym spać po porodzie Ostatnio patrzyłam w sklepie za taką piżamą to cena 85 zł mnie powaliła, a tutaj mam 2 pary spodni i koszulę za 17 Jeszcze mi fajnie kolorystycznie pasuje, bo koszula jest różowa w krateczkę, a spodnie jedne białe w różowe kropki, a drugie białe w serca różowe, brązowe i niebieskie. Wygląda to jak kompet Strasznie się cieszę

I jeszcze kupiłam sobie stół http://www.google.pl/imgres?hl=pl&cl...w=1323&bih=649 narazie będzie do pokoju, a jak kiedyś kupię komplet to wyląduje w kuchni I taki talerz w stylu retro np. na ciasto

Eh... jestem zakupoholiczką, ale tylko promocyjną na szczęście.

Majeczce kupiłam jedne pampersy z pampersa, a drugie Dada, zobaczymy czy nie będą ją uczulać.

to chyba tyle...

Edytowane przez e_vel
Czas edycji: 2012-11-10 o 14:15
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 14:42   #1772
bijkora
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Ja to nie wiem jak Wy rozpoznajecie, że dziecko ma czkawkę Mi do tej pory jakoś się to nie udało.
No właśnie jak ? Nawet jeśli Dzidzia ma te czkawki to ja nie wiem kiedy

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Kupiłam w Biedronce ten kosz na pranie curver ale oczywiście tylko ten kremowy został, ale jak go postawiłam w łazience to nawet fajnie się prezentuje. Zapłaciłam 39,90 a byłam w innym sklepie to ten sam kosz 95 zł
Widziałem te kosze, są super, na prawde fajnie sie prezentują. W biedronce obok mnie właśnie kremowe najszybciej się rozeszły :P

Włosomaniaczka

Stary 2012-11-10, 14:50   #1773
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Cześć

Bokeh: zobacz koniecznie aspelund na żywo, ja tą serię znam, miałam w jednym mieszkaniu z tego szafę, komodę i stolik pod TV - trochę "papierowe" - są ładniejsze w ikea. Trochę widać, że to jednak płyta. Aczkolwiek służyly mi 3 lata, i kupiłam jak musiałam coś postawić w mieszkaniu
Tzn ja też to łóżko nie planuje na lata, bo tutaj mamy dwa pokoje jeden salon drugi sypialnio-dziecięcy i wiadomo że kiedyś już spać z Hania nie będziemy i wtedy co z tym łóżkiem? Materac nam zostanie jakis porządny a łóżko jeśli będzie w złym stanie to po np 3 latach nie będzie szkoda wymienić, chyba że mnie pozytywnie zaskoczy i się będzie trzymać :P
Aczkolwiek musze jechac i je zobaczyć

Ja w końcu zrobiłam te placki w tym blenderze, co prawda musiałam najpierw pokroić ziemniaczki i je po troche wrzucać ale fajnie mi wszystko pociachało i placki muszę się pochwalić że wyszły obłędne, aż sama nie wiem czemu !? ale pyszniutkie

Teraz tata z tż kładą panele w sypialni i mam troche luzu już się nie moge doczekać jak ją urządzę i będziemy mieć tam małżeńskie łóżko
Stary 2012-11-10, 15:14   #1774
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basia_Bogusia Pokaż wiadomość
Ja już zaczęłam 33 tydzień, także już na prawdę nie wiele zostało.
A tak w ogóle to dziewczyny, które mają terminy na początek stycznia, pakujecie już torby do szpitali??? Ja jeszcze nie pakowałam, ale chyba zrobię to w krótce, u mnie bardzo prawdopodobna jest końcówka grudnia.
Hej Basia jak fajnie, ze znów jestes, dbaj o siebie
jestesmy w tym samym "miejscu"- tez zaczełam wczoraj 33 tydz. Co do torby to czekam tylko, aż kurier przywiezie mi całą pakę pierdólkowych zakupów i bede mogła sie pakowac cholerka, wtedy to juz sie mega powaznie zrobi....

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Sylwietta- mnie ogólnie też każdy ruch cieszy ale jak są odstępy między nimi to jakoś tak lepiej to znoszę. A jak czka tak z 5 minut pod rzad to jest to dla mnie naprawdę meczące. Nie odbieram tego jako laskotania tylko... No właśnie nawet nie umiem tego ubrać w słowa uczucie jakby mi zegarek cykał w brzuchu
noooooooo taka bomba zegarowa nastawiona na wybuch w 40 tygodniu
Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Teraz tata z tż kładą panele w sypialni i mam troche luzu już się nie moge doczekać jak ją urządzę i będziemy mieć tam małżeńskie łóżko
uwierz- takie łoże z materacem to jest bajka...... nie dosc, ze miejsca pod dostatkiem to jeszcze mega wygodnie, bo pod plecami rowniutko- ja sie w ogóle w ciązy nie skarze na bóle pleców w/po nocy- moze to wlasnie zasługa twardego materaca? W każdym razie naszą pierwszą poślubną decyzją było remontowanie pokoju męża i zrobienie z niego sypialni nie wyobrazam sobie spania we dwójke na wąskiej wersalce z tendencją do spadania w środek

Ja już domek wysprzątałam, wywietrzyłam dzis pięknie bo pogoda była cudna teraz pije soczek świeżo wycisniety i czekam na męża aż wróci z psem ze spaceru
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 15:15   #1775
bijkora
Rozeznanie

Cytat:
Tzn ja też to łóżko nie planuje na lata, bo tutaj mamy dwa pokoje jeden salon drugi sypialnio-dziecięcy i wiadomo że kiedyś już spać z Hania nie będziemy i wtedy co z tym łóżkiem? Materac nam zostanie jakis porządny a łóżko jeśli będzie w złym stanie to po np 3 latach nie będzie szkoda wymienić, chyba że mnie pozytywnie zaskoczy i się będzie trzymać :P
Aczkolwiek musze jechac i je zobaczyć

Ja w końcu zrobiłam te placki w tym blenderze, co prawda musiałam najpierw pokroić ziemniaczki i je po troche wrzucać ale fajnie mi wszystko pociachało i placki muszę się pochwalić że wyszły obłędne, aż sama nie wiem czemu !? ale pyszniutkie

Ale mi narobiłas ochoty na te placki zaraz się chyba za nie wezmę i zrobię na kolacje

Włosomaniaczka

Stary 2012-11-10, 15:22   #1776
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
To zalezy od tego jakie są kolejki, ale tak zazwyczaj około tygodnia, może kilka dni więcej

No właśnie, nie bedzie becikowego ?
będzie, tylko nie każda rodzina się załapie, bo wprowadzono próg dochodowy, od którego przysługuje becikowe.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 15:24   #1777
s i l v e r
Zakorzenienie

Jechaliśmy dzisiaj po buty zimowe dla mnie i kupiłam bardzo wygodne kozaczki za 89 zl na niskiej koturnie,ale bardzo wygodnie także jestem zadowolona. Byli znajomi na obiedzie ale już pojechali. Zaraz chyba jedziemy do ikei bo pare rzeczy tam chcialam kupić ale pewnie dużo ludzi tam bedzie bo dzisiaj sobota i to po wypłatach.
Stary 2012-11-10, 15:24   #1778
sylwietta1988
Zakorzenienie

Bijkora- chyba placki są troche cieżkostrawne jak na kolacje

Lenova a jak długo od wpłacenia pieniążkow czekałaś na kuriera od tego sprzedawcy?
Stary 2012-11-10, 15:25   #1779
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
będzie, tylko nie każda rodzina się załapie, bo wprowadzono próg dochodowy, od którego przysługuje becikowe.
Ja na szczęscie się załapie na becikowe
Stary 2012-11-10, 15:25   #1780
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
ja tylko na sekundke w czasie sniadania, zajrze pozniej.
Ifwka- sprzedawca Sklep--Myszka
Bijkora- swietnego masz gienia
Ja zamawiałam u magmaris - to co chciałam mieli taniej niż w tym sklepie.

Instagram

Stary 2012-11-10, 15:31   #1781
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to nie wiem jak Wy rozpoznajecie, że dziecko ma czkawkę Mi do tej pory jakoś się to nie udało.

Od kilku dni mała tak mi siedzi pod żebrami po prawej stronie, że strasznie mi niewygodnie jest siedzieć. Nie mogę w ogóle się zgarbić, bo taki dyskomfort czuję
Ja czuje bardzo często jak dzidzia ma czkawke. To jest takie rytmiczne,delikatne uderzanie w brzuchu ale mnie to troche denerwuje Tak mi sie wydaje że to czkawka bo co by innego. Kopniaków to nie przypomina. Moja mała ma nawet 3 razy na dzień czkawke. I w nocy też miała dzisiaj.
Stary 2012-11-10, 15:33   #1782
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Macie jakiś pomysł na obiad?, nie wiem na co mam ochote

myślicie że blender nada się do zrobienia papki ziemniaczanej na placki ziemniaczane ??? czy zepsują mi sie te ostrza
Raczej nie poradzi się sobie z rozdrobnieniem twardych ziemniaków.

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:
Napisane przez ewadylewska Pokaż wiadomość
ja dziś robię to: http://www.poezja-smaku.pl/schab-po-cygansku/
do tego pieczone ziemniaczki z przyprawami i surówka z kapusty pekińskiej

kurcze, tak czytam, że już duże przygotowania robicie itd...ja mam termin na 10.02, w sumie mam już ubranek trochę, ale nie wyprane, mam wybrany wózek i łóżeczko, ale nie wiem czy już prać wszystko, zamawiać kolejne przydatne rzeczy....
nie chce za wcześnie, może dlatego, że co chwila nam się coś w tej ciąży przytrafia...
kiedy zaczęłyście pranie, dokupowanie itd ????

póki co moja mała wstaje pewnie ok. 5 rano i nasuwa mamusię...przekręca się i robi różne cuda w brzuchu...a ja zbieram się w przyszłym tygodniu na test glukozy...
Ja kupuję od 2-3 miesięcy różne rzeczy - wolę sukcesywnie wydawać mniejsze kwoty, niż później na raz i na "hura" kupić wszystko.

Instagram

Stary 2012-11-10, 15:46   #1783
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Jechaliśmy dzisiaj po buty zimowe dla mnie i kupiłam bardzo wygodne kozaczki za 89 zl na niskiej koturnie,ale bardzo wygodnie także jestem zadowolona. Byli znajomi na obiedzie ale już pojechali. Zaraz chyba jedziemy do ikei bo pare rzeczy tam chcialam kupić ale pewnie dużo ludzi tam bedzie bo dzisiaj sobota i to po wypłatach.
Ja też już zakupiłam buty zimowe. Ogólnie zauważyłam po sklepach na topie są buty na wysokich obcasach, no ale wiadomo, że ja szukałam kozaków na płaskiej podeszwie. Znalazłam i mam.

Ostatnio w szkole rodzenia oglądaliśmy film o porodzie. Niby nic tam szokującego nie było, ani nic czego bym się nie mogła spodziewać, a jednak jakoś mnie to przeraziło. Jednak cały czas nas tam uczą, że najważniejsze to pozytywne nastawienie. Im bliżej tym jakoś tak przychodzą różne myśli.
Stary 2012-11-10, 15:48   #1784
sylwietta1988
Zakorzenienie

jej...ale mnie przycisneło... zabiłabym sie w drzwiach od łazienki, zeby tylko na kibelek zdążyc i wez tu pecherz kontroluj jak z pokoju ledwo zdążyłam niedługo chyba pampersy tylko sprawe uratują

oho, małzon wrócił ze spaceru, więc uciekam- moze jakiś miły wieczór się przytrafi
Stary 2012-11-10, 15:58   #1785
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Basia jak fajnie, ze znów jestes, dbaj o siebie
jestesmy w tym samym "miejscu"- tez zaczełam wczoraj 33 tydz. Co do torby to czekam tylko, aż kurier przywiezie mi całą pakę pierdólkowych zakupów i bede mogła sie pakowac cholerka, wtedy to juz sie mega powaznie zrobi....

noooooooo taka bomba zegarowa nastawiona na wybuch w 40 tygodniu

uwierz- takie łoże z materacem to jest bajka...... nie dosc, ze miejsca pod dostatkiem to jeszcze mega wygodnie, bo pod plecami rowniutko- ja sie w ogóle w ciązy nie skarze na bóle pleców w/po nocy- moze to wlasnie zasługa twardego materaca? W każdym razie naszą pierwszą poślubną decyzją było remontowanie pokoju męża i zrobienie z niego sypialni nie wyobrazam sobie spania we dwójke na wąskiej wersalce z tendencją do spadania w środek

Ja już domek wysprzątałam, wywietrzyłam dzis pięknie bo pogoda była cudna teraz pije soczek świeżo wycisniety i czekam na męża aż wróci z psem ze spaceru
Nooo mi się własnie to marzy bo mamy niby w salonie moje łóżko rozkładane z pokoju u rodziców ale nie będziemy ciagle go skladac i rozkladac w tym salonie, a drugie mamy mniejsze i wlasnie jedna strona jest wyzej od drugiej i tz na mnie spada :P

Apropo szkoły rodzenia, to mama mi wierciu dziure w brzuchu, żebym sie zapisała że ona mi na to da ale koniecznie na taką gdzie jest gimnastyka ! hah nie wiem co jej sie ubzdurało z tą gimnastyką, ale juz mam dość ciąłego gadania że mam iśc na sr z gimnastykowaniem

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Ja czuje bardzo często jak dzidzia ma czkawke. To jest takie rytmiczne,delikatne uderzanie w brzuchu ale mnie to troche denerwuje Tak mi sie wydaje że to czkawka bo co by innego. Kopniaków to nie przypomina. Moja mała ma nawet 3 razy na dzień czkawke. I w nocy też miała dzisiaj.
mi jest niedobrze jak ma czkawkę, tak jakby mi wnętrzności podskakiwały...

Edytowane przez bokeh
Czas edycji: 2012-11-10 o 15:56
bokeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 16:04   #1786
Delicjanka
Zakorzenienie

Ale jestem wkurzona.... pełną chatę mam ludzi i musze sprzątac nienawidzę tak !!!!!!!!!!! kur#$#$@#wa!!!!!!!!!!!!!! !! chaos jak nic, ja chce spokój i cisze..a tu dupa blada!!!!!!!!!

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 16:14   #1787
mala_19kw
Zakorzenienie

Ewik,Bijkora- tak jak pstryczek pisała to takie rytmiczne pukanie. Może nie tyle co meczące tak jak to określiłam tylko denerwujące i nie komfortowe. Nie da się tego nie zauważyć i przegapić Więc nie wiem jak to u was jest tego po prostu nie da się przeoczyć nawet jakby się bardzo chciało

Bokeh dopiero doszłam do momentu gdzie pokazywalas komodę,śliczna. Masz talent kobieto jak widać trochę cierpliwości i wszystko można stworzyć

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Miałam robić sałatkę i lenistwo dziś zwyciężyło

Brat przyszedł z moja chrześnica- wszędzie jej pełno Mała we wrześniu skończyła roczek,fajnie że będziemy mieli dzieci w zbliżonym wieku,tym bardziej że on jest moim najstarszym bratem a ja jestem najmłodsza z rodu między nim a mną jest prawie 20 lat różnicy śmiesznie tak mieć dzieci w podobnym wieku w takiej sytuacji

Ale mnie głód chwycił. Łoooo matulo.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 16:29   #1788
pstryczek84
Zakorzenienie

Kurcze, musze sobie kupic kurtke na zime bo w mojej ledwo co sie dopinam. patrzylam na all na uzywane ciazowe i nawet kilka wybralam ale co z tego jak w opisie niby rozmiar 40, w pasie ok 106 jak ja po zmierzeniu brzuchola w 2 cienkich bluzkach mam 107
i zmienilam taktyke na normalne nowe kurtki rozmiar XXL czyli 44
tylko teraz sie zastanawiam, kupowac tak z allegro, troche w ciemno-niby rozmiary są podane ale wiecie, z brzuszkiem to jest specyficzna sprawa czy jednak poswiecić sie i poszukac czegos w sklepie... tylko obawiam sie ze w sklepie nic szałowego w tym rozmiarze nie znajde (co najwyzej jakies worki dla starszych pań )
poradźcie coś plizzzz

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 16:31   #1789
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Kurcze, musze sobie kupic kurtke na zime bo w mojej ledwo co sie dopinam. patrzylam na all na uzywane ciazowe i nawet kilka wybralam ale co z tego jak w opisie niby rozmiar 40, w pasie ok 106 jak ja po zmierzeniu brzuchola w 2 cienkich bluzkach mam 107
i zmienilam taktyke na normalne nowe kurtki rozmiar XXL czyli 44
tylko teraz sie zastanawiam, kupowac tak z allegro, troche w ciemno-niby rozmiary są podane ale wiecie, z brzuszkiem to jest specyficzna sprawa czy jednak poswiecić sie i poszukac czegos w sklepie... tylko obawiam sie ze w sklepie nic szałowego w tym rozmiarze nie znajde (co najwyzej jakies worki dla starszych pań )
poradźcie coś plizzzz

W pepco są kurtki za 49 zł takie w ktorych brzucholowi będzie dobrze;p

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-10, 16:33   #1790
sylwietta1988
Zakorzenienie

Mala a co powiesz na sytuacje w rodzinie mojej ciotki, gdzie 4-letni Antoś jest wujkiem dla starszego od siebie bratanka
Stary 2012-11-10, 16:40   #1791
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
W pepco są kurtki za 49 zł takie w ktorych brzucholowi będzie dobrze;p
O! dziekuje ci slicznie Kochana za njusa ale beda jeszcze w poniedziałek? no i czy moj bebzol sie zmiesci? 107 cm

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 16:46   #1792
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
O! dziekuje ci slicznie Kochana za njusa ale beda jeszcze w poniedziałek? no i czy moj bebzol sie zmiesci? 107 cm
o wiesz co nie zwróciłam uwagi do kiedy sa te katanki, ale pewnie bedą duże rozmiary ja mam 94 w brzuchaczu i w rozmiarze M jest oki, wiec myśle że L lub Xl bedzie w sam raz. Ja kupiłam sobie plaszczyk pikowany za 59 zł w careforurze nie wiem jak to sie pisze;p ale tez nie wiem czy jeszcze są, jest ciepły i mam pasek pod cyckami.

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-11-10, 16:48   #1793
elllmi
Zakorzenienie

hej
mąż pojechał na zakupy, bo lodówka puściutka, a ja mam chwilkę dla siebie; coś się pomocny ostatnio zrobił, nawet mi dzisiaj posprzątał
taki straszny wiatr u nas, że mi firankami rusza, a okno zamknięte

a co powiecie na imię Cyprian (Cypis)

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Ehh te moje skróty myślowe
Chodzi o to, że po porodzie się krwawi więc po prysznicu krocze najlepiej wycierać takimi jednorazowymi ręcznikami. Zwykły ręcznik zaraz był by brudny.
to teraz już rozumiem

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Mala a co powiesz na sytuacje w rodzinie mojej ciotki, gdzie 4-letni Antoś jest wujkiem dla starszego od siebie bratanka
kuzyn mojego męża chodził ze swoim wujkiem do jednej klasy w podstawówce

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 17:21   #1794
laurka23
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37534742]Moja koleżanka o 2:30 w nocy urodziła, a skurcze takie mega zaczęły się... dobę wcześniej :/[/QUOTE]

To się bidula wymęczyła Oby u nas wszystkich to jakoś szybciej szło.

Nosi mnie twórczo dziewczyny Wzięłam się za robienie obrazków do pokoju młodego Po niedzieli muszę dokupić tylko papieru kolorowego, baloniki, klej vikol i będę dalej działać. Normalnie szaleństwo
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 17:42   #1795
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez nie wiem jak to jest... Nigdy tego nie czulam.

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
a co powiecie na imię Cyprian (Cypis)
Mi sie nie podoba...

Uff, wrocilam wlasnie do mieszkania. Bylam na zakupach i mnie tesciowa zhaltowala telefonem do siebie.
Okazalo sie, ze wyprawia imieniny, o ktorych zapomnielismy z TZ
Glupio mi sie zrobilo, bo nigdy jeszcze nie zapomnialam o jej swiecie. Ale teraz przez te przeprowadzke duzo mielismy na glowie, TZ tez zapomnial...

sylwietta, mam do Ciebie pytanie - od kogo w koncu zamowilas rzeczy na allegro?
Wczesniej pisalas o twojedziecko24 i jino1, a teraz jeszcze wchodzi w gre trzeci sprzedawca. Chyba sobie porownam, gdzie wychodzi najtaniej

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 17:42   #1796
bijkora
Rozeznanie

Cytat:
Bijkora- chyba placki są troche cieżkostrawne jak na kolacje
Wiem wiem zjadłam 4 placki z wielką ilością surówki takiej z tartą marchewką,porem i jablkiem, pychotka

Cytat:
jej...ale mnie przycisneło... zabiłabym sie w drzwiach od łazienki, zeby tylko na kibelek zdążyc i wez tu pecherz kontroluj jak z pokoju ledwo zdążyłam niedługo chyba pampersy tylko sprawe uratują

oho, małzon wrócił ze spaceru, więc uciekam- moze jakiś miły wieczór się przytrafi
Cieszę się ze ja nie mam takich problemów Nie mam tak że czesto latam na siku, nie budzę się tez w nocy zeby to robić. Bardziej na początku ciąży latałam. teraz juz nie

Włosomaniaczka

Stary 2012-11-10, 17:44   #1797
ewadylewska
Zadomowienie

a ja jestem w trakcie drobnych zakupów na tej stronce: http://www.mamabebe.pl/

wygląda fajnie, dużo rzeczy można u nich znaleźć, już wydałam 75 pln

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-10, 17:46   #1798
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
No przyznam że też ciekawie

W pepco widziałam jakiś czas temu fajne płaszczyki,ale kosztowały 89zł. Bardzo mi się podobał. Ja póki co mieszcze się w swoją zimowa ale podejrzewam że to kwestia miesiąca i pójdzie w odstawke.

Cyprian kojarzy mi się tylko z Norwidem a za jego twórczościa nie przepadałam więc jak dla mnie Nie. Mi jeszcze Oskar ostatnio przyszedł do głowy hmm... ?
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 17:49   #1799
ewadylewska
Zadomowienie

Cytat:
no ewcia, powiem ci ze taki zestaw za taka kase to naprawde okazja! przynajmniej nie musisz szukac fotelikow itd, masz wszystko razem. Oby tylko ci sie dobrze jezdziło, a raczej Dzidzi
zestaw ze strony http://www.bobowozki.com.pl/, ale i u mnie w mieście taka cena...
Stary 2012-11-10, 17:54   #1800
bijkora
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewadylewska Pokaż wiadomość
a ja jestem w trakcie drobnych zakupów na tej stronce: http://www.mamabebe.pl/

wygląda fajnie, dużo rzeczy można u nich znaleźć, już wydałam 75 pln
Dzięki za linka, fajne rzeczy mozna znaleźć i dla mam tez Czuję że jak TŻ przyjedzie z tej Rosji to bedziemy szaleć

Kurde znów mnie te cycki swędzą .. wrrr

Włosomaniaczka

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości