|
|
#4711 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
Cytat:
---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
36 często za duże, a 35 za małe To fakt, ale ja nie chcę niższego chłopa niż 176 ![]() :/ To ten EKS, z którym seksu nie chciałam miał parcie na ślub i po rozstaniu ze mną znalazł sobie nową/inną i w 2011 już żonaty. ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Z tym wzrostem w Norwegii to różnie. Średnio co dwa lata tam na wakacje się wybieram, bo super kraj, ale drogi strasznie. |
||
|
|
|
#4712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kurcze,mój eks był wysoki, ale większość znanych mi facetów ma tak do 175-180 cm, niestety |
|
|
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
Kornelciaczek, w pracy i na wizażu
Moja przyjaciółka ma ten sam problem, nóżki jak krasnoludek i ni te, ni tamte buciory nie pasują ulicznica, dajesz, lecimy tam razem i łamiemy serca !!!
|
|
|
|
#4714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4715 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- A żebyś wiedziała ![]() Jak mi dadzą wolne w Sylwestra i Nowy Rok to lecę do Hiszpanii |
||
|
|
|
#4716 |
|
Raczkowanie
|
Czy tylko ja jestem taka beznadziejna ze spedzam weekend sama
|
|
#4717 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ja też siedzę sama. Cisza, spokój...
|
|
#4718 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() pytanie teoretyczne oczywiście
|
|
|
#4719 |
|
Raczkowanie
|
Laski ja jestem sama w domu od kilku dni, bo przymusili mnie do urlopu więc nie narzekajcie że samotna sobota wam niemiła
![]() No ale dzisiaj idę na bilard, już nie mogę się doczekać |
|
|
|
#4720 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale reszta to nawet nie wiem czy oni mają do 175... czasem czuję się przy nich jakbym leciał zupełnie na innym pułapie
|
|
|
#4721 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4722 |
|
Rozeznanie
|
Po 1 nie jesteś beznadziejna. Po 2 nie tylko Ty sama spędzasz weekend. Moja sobota mija na "czyszczeniu" i sprzątaniu i pakowaniu się. Ale musiałam sie trochę oderwać od porządkowania spraw.
Słucham antyradia, bo na nic innego nawet ochoty nie mam.
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|
|
|
#4723 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla mnie wysoki facet to min 179 cm
|
|
|
|
#4724 |
|
Rozeznanie
|
w norwegi też tak drogo jak w finlandi ? czy jeszcze drożej ?
hej, radzę wbić sobie to do głowy NIE JESTEM BEZNADZIEJNA !!!!
|
|
#4725 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam 165, mój 1 facet miał 190, mój drugi facet 180 i tez było ok. Chociaż do pierwszego musiałam stawać na palcach, więc bardziej odpowiadał mi niższy
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|
|
|
|
#4726 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4727 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zresztą dla polaków to wszędzie jest drożej bo przelicznik waluty zabija wszystko
|
|
|
#4728 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4729 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zazdroszczę Hiszpanii ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
dla mnie wysoki to tak od 185 w górę sama mam 160
|
|||
|
|
|
#4730 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kiedyś z pracy (wcześniejszej) zasponsorowali nam Egipt i Tunezję, Litwę i Czechy. A na własny koszt byłam jak wcześniej wspomniałam Skandynawia oraz UK i Grand Canaria oraz Fracja i Belgia. Tyle że w Belgii i Norwegii mam rodzinę, zaś w UK byłam u znajomej i to samo będzie się tyczyło (o ile wypali) Hiszpanii. Więc kosztów za dużych nie ponosiłam. |
|
|
|
|
#4731 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
heheh i ma racje ![]() Ale co facet to facet ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
Dla mnie wysoko to od 185. Moj eks ma 192/3, wiec teraz kazdy ponizej 185 wydaje mi sie jakis taki maly... Ach zostal mi wielki sentyment do wysokich tylko za takim moj wzrok teraz moze podazyc heheh a sama mam 162 w kapeluszu![]() Uff swoja droga, na godz znikam a tu tyle do nadrobienia w czytaniu ach te samotne likendy
|
||
|
|
|
#4732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi ostatnio pewna mądra, dużo starsza ode mnie osoba powiedziała (niedawno wyszła za mąż, drugi raz, pierwsze małżeństwo nieudane), że za jedną z największych mocnych stron swojego związku uważa to, że ani ona nie zwraca uwagi na wygląd swojego męża ani on na niej. Że on jest dla niej atrakcyjny, bo ona go kocha. Że to sprawia, że jego ciało jest atrakcyjne, bo to JEGO ciało, a nie ze względu na przymioty tego ciała. Dało mi to do myślenia, bo to nie naiwna dziewuszka i w sumie sprzyja to jakiejś mojej intuicji w tej kwestii... Na pewno pożądanie i atrakcyjność są ważne, ale czy wygląd jest taki istotny w tym? Na pewno nie da się być najpiękniejszą dla swojego partnera cały czas, zawsze znajdzie się bardziej olśniewająca kobieta, ale jeżeli wygląd nie odgrywa żadnej roli albo większej roli, to to nie ma znaczenia. Czyż miłość nie jest naprawdę prawdziwa, jeżeli ryzyko np. utraty urody (wypadek, choroba) nie jest w stanie jej złamać? Kiedyś myślałam, że to naiwne podejście, dzisiaj myślę, że będę bardzo na to uważać. Tylko problem jest taki, że facet, dla którego osobowość jest najważniejsza to nie facet, co mówi "wolę drobne kobiety, ale", tylko facet, który lubi kobietę, z którą aktualnie jest. ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
Żeby nie było, kiedyś uprawiałam seks, to była moja decyzja, by z tego zrezygnować i nie robić tego aż do ślubu. W tej chwili chyba już grubo ponad 3 lata tak się dzieje.
|
|
#4733 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oczywiscie, ze masz racje. Jednak jestem zdania, ze jesli osoba w zaden sposob fizycznie nam sie nie spodoba to chocby nie jest jak piekna dusze miala, nie potraktujemy jej jako potencjalnego partnera/partnerke. Usmiechniesz sie do kogos kto dla Ciebie jest chocby wzglednie "przystojny". tak wiec, fizycznosc ma znaczenie, przynajmniej na poczatku. |
|
|
|
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4735 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, chyba po raz pierwszy po pół roku od zerwania, uświadomiłam sobię, że byłam cały czas tylko opcją awaryjną.. Uświadomiłam sobie również, że te nasze spotkania, dla Niego są oderwaniem, a dla mnie później okropną katorgą - płaczę, myślę, zastanawiam się. Przekonała mnie do tego syt z wczoraj - ma niebiezpieczną pracę, martwiłam się, jak sobie z tym wszystkim poradzi, miał dać znać jak poszło, mieliśmy się spotkać, a on ? Jedzie dziś na imprezę, a mi ani słowa na temat, na który rozmawialiśmy... To tylko jedna z takich sytuacji, ale ta MEGA mnie zabolała, bo wie jak się tym przejmuje..
![]() Ciężko i smutno
|
|
|
|
#4736 |
|
Raczkowanie
|
A ja uslyszalam zebym przestala wydzwaniac, wypisywac, ze gdybym nie odzywala sie przez kilka dni to zobaczylabym roznice. Ze powinnam miec go w dupie to byloby inaczej. Ze wtedy on przyszedlby w łaske. Nie obchodzi juz mnie to czy przyjdzie do mnie czy bedzie chce czy zadzwoni. Dosc tego! stracil mnie, nie chce to nie. Koniec z tym. Nie bedzie nikt o mnie mial takie zdania. Nie chce to niech sie juz nigdy do mnie nie odzywa. Prosze bardzo ufff
|
|
#4737 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
Jeśli tak to najwidoczniej stwierdził ,że jest osaczony. Pewnie go to drażni. Daj sobie spokój, widac nie warto dla niego.
||
|
|
|
#4738 |
|
Raczkowanie
|
Ale się rozpisałyście
Hmmm co do seksu to jestem ekhmm dziewicą. Tzn. nie obce mi jest dotykanie, ale gdy próbowaliśmy to zrobić baaaardzo mnie bolało i wg nie podobało mi się podejście mojego byłego. On był bardziej doświadczony ode mnie, ale nie wiedział jak się zabrać do mnie. Zero gry wstępnej, żeby mnie trochę rozluźnić i podniecić tylko chciał od razu.. Więc nie zrobiliśmy i szczerze wydaje mi się, że to jeden z powodów rozstania się, bo kilka razy mieliśmy na ten temat rozmowy. Mówiłam mu czego chcę, jak może mnie bardziej rozpalić a on, że za dużo się telenowel i filmów naoglądałam ![]() Widzę, że był też poruszany temat o wypatrywanie eksa. Mam to samo :/ Zawsze jak jadę do miasta wystrajam się jak stróż w boże ciało i oglądam się na wszystkie strony czy on jest. Ale jeszcze się nie spotkaliśmy.. Pewnie sie spotkamy, gdy będę wyglądać jak siedem nieszczęść ![]() Co do wzrostu jestem niska mam tylko 1,56 cm wzrostu ale ważę za dużo Waga się waha od 57 do 60 Kiedyś ważyłam 49 kg i w sumie też się uważałam za grubą więc to wszystko w mojej psychice leży Co do tematu raczej każdy facet jest dla mnie w odpowiednim wzroście ![]() Pisałam dzisiaj przez chwilę z koleżanką mojego eks i spytałam się o niego. Nie wytrzymałam taka okazja się nadarzyła, że musiałam się zapytać Niby tylko praca i robota w domu, a tak się bałam, że może już sobie kogoś znalazł. Chociaż też nie wiadomo, bo się bezpośrednio jej na temat dziewczyny nie zapytałam, bo to by było raczej nie na miejscu i mogłaby donieść..,się rozpisałam ;D
|
#4739 |
|
Rozeznanie
|
Powiedźcie mi czy po rozstaniu tracicie w swoich oczach na wartości. Chodzi mi o to czy patrzycie później w lustro i myślicie--> brzydka jestem, nikt mnie nie zechce itp. Nigdy nie uważałam sie za osobę ładną, ale teraz to już całkowicie mam wrażenie,że jestem do niczego.
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam czasu na nadrabianie. Impreza się u mnie szykuje, fajne chłopaczki przyjeżdżają
Jest smutno, źle, ex napisał, że ma młyn w pracy i nie da rady wpaść, więc kiepsko... Ale to co Dziś sie bawie Błagam tylko nie naprodukujcie kilku stron. Miłej soboty kobitki Aaaa zapomniałam, że mamy rodzynka ! :P |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.

A teraz ponoć ten przystojniak szykuje się do ślubu z jakąś (
) a ja zostałam z niczym, ehh
36 często za duże, a 35 za małe