Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.II - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 3 części naszego wątku ??
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.3 0 0%
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.III 2 4,08%
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.III 6 12,24%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III 2 4,08%
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III 3 6,12%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.III 6 12,24%
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.III 1 2,04%
Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 18 36,73%
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.3 2 4,08%
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.3 0 0%
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.III 3 6,12%
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.III 6 12,24%
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-10, 18:00   #1621
sharpnowaja
Zakorzenienie

Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c

Cytat:
Napisane przez kalka Pokaż wiadomość
Na moje oko : SYN
mówisz jak mój TŻ

nie załączy mi żadnego innego zdjęcia, taka straszna jestem że aż się mnie wizaż boi
Stary 2012-11-10, 18:03   #1622
kalka
Zadomowienie

Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c

Idę spać, coś mi dziś bardziej się ziewa. Ni piszcie za dużo. Pa

Edytowane przez kalka
Czas edycji: 2012-11-10 o 18:05
kalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 18:03   #1623
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
Sharp - bardzo ładnie wyszłaś śliczny brzusio, taki malutki jeszcze, ale widać, że już ciążowy się robi ładnie
zdjęcie zrobione zaraz po przebudzeniu. Mam wrażenie że jeszcze na dnaich ten brzuch był większy może macica idzie już do góry bo nawet dziś do wc nie wstawałam
Stary 2012-11-10, 18:07   #1624
lonely_lady
Zakorzenienie

zobaczyłam tylko zdjęcie Sharp
Bradzo ładnie wyszłaś i już zaczyna być coś tam widać
uciekam szybko na kolacje bo Teściowa woła, a raczej już krzyczy
a potem oglądamy walkę kliczko i wach

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 18:09   #1625
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
mówisz jak mój TŻ

nie załączy mi żadnego innego zdjęcia, taka straszna jestem że aż się mnie wizaż boi

Cytat:
Idę spać, coś mi dziś bardziej się ziewa. Ni piszcie za dużo. Pa :papa:
dobranoc

Cytat:
zdjęcie zrobione zaraz po przebudzeniu. Mam wrażenie że jeszcze na dnaich ten brzuch był większy może macica idzie już do góry bo nawet dziś do wc nie wstawałam
własnie uświadomiłas mi,że nie wstaję w nocy.. nie zorientowałam się wcześniej rano lecę ale w nocy juz nie

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 18:21   #1626
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość

gdzie? ja nie widzę
W klubie

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Nigdy nie piłam, ale wiadomo, że to w sklepach niewiele ma wspólnego z prawdziwym mlekiem. Trzeba kupować to nie UHT. Hmm, nie wiem, czy takie prosto od krowy nie zawiera jakiś bakterii.
Co do mleka to mam taką książeczkę na podstawie tego programu " Wiem co jem" i z tego co wyczytałam to że mleko krowie pijemy na własne ryzyko bo może zawierać niebezpieczne bakterie...

Mleko UHT traci około 20% witamin podczas pasteryzacji, ale zawiera tyle samo wapnia, magnezu i fosforu - no i dłużej postoi , ale ze smakiem różnie bywa...

Mleko pasteryzowane te co stoiki w lodówkach w sklepach jest najlepsze, bo proces pasteryzacji był w niższej temp. niż UHT i zachowały się wszystkie witaminy oraz wapń, fosfor i magnez.

Cytat:
Napisane przez becik_4 Pokaż wiadomość
hej ja musze się pochwalic że dzisiaj czuje sie super po wczorajszym okropnym dniu- mdłości , wymioty, sptraszny ból głowy to dzisiaj odżyłam posprzatałam mieszkanko zrobiłam trzy prania i przyjęlam gości - szfagra z żoną tak sie cieszył ze zaostanie wujkiem az miło
No to super

Sharp słodki brzuszek i majtaski

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość

własnie uświadomiłas mi,że nie wstaję w nocy.. nie zorientowałam się wcześniej rano lecę ale w nocy juz nie
Zazdroszczę !
Ja dzisiaj 3 razy wstając w nocy myślałam - kiedy kur..czę skończą się te nocne wędrówki
Stary 2012-11-10, 18:26   #1627
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
ja to pierwszy raz nie wstałam. Wcześniej to nawet z 5 razy, teraz po razie a dziś ani razu.

Fajna promocja http://allegro.pl/show_item.php?item...offer_id=49170 ale czytam opinie i więcej negatywów w ogóle to przez przypadek natknęłam się na forum gdzie jedna dziewczyna była oburzona tym że ktoś jej pożyczył ciuszki dla dziecka i KAZAŁ oddać gdy malec wyrośnie, b ona je sobie chciała zostawić

nalałam sobie kubek soku pomidorowego i kubek mi spadł ze stolika obrus, koc i narzuta brudne. Eh idę wstawić pranie

Edytowane przez sharpnowaja
Czas edycji: 2012-11-10 o 18:35
sharpnowaja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-10, 18:32   #1628
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Pogięło? Jest aspirator Frida i się glutki tym wyciąga, ponoć 100x lepiej niż gruszką - http://apteka.we-dwoje.pl/i/b/191/7615
Jest też KATAREK, którego podłącza się normalnie do odkurzacza i w ten sposób oczyszcza dziecku nosek... Ja zamierzam go stosować i podejrzewam, że niektóre go sobie sprezentują na okres jesienno- zimowy bo to naprawdę ułatwia życie!
Więc ja popieram Tż Xal w 100%- fajna sprawa

I idę nadrabiać dalej jeszcze 5 stron
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 18:59   #1629
axella
Zakorzenienie

GG do axella

jeszcze godzinka i do domu.pieszo całą droge bo busa nie ma
dziś musze się zrobić
przede wszystkim odkłaczyć nogi-nie pamiętam kiedy ostatnio miałam randkę z maszynką

o brwiach nie wspomne.. jeszcze pare dni i byłabym człowiekiem z jedną brwią, jedną wielką brwią nad obydwoma oczami
i pazurki i włosy.. ogólnie domowe spa, I like it

moi rodzice odwiedzili mnie w pracy.. kupili mi....
kinder niespodziankę

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 19:09   #1630
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
jeszcze godzinka i do domu.pieszo całą droge bo busa nie ma
dziś musze się zrobić
przede wszystkim odkłaczyć nogi-nie pamiętam kiedy ostatnio miałam randkę z maszynką

o brwiach nie wspomne.. jeszcze pare dni i byłabym człowiekiem z jedną brwią, jedną wielką brwią nad obydwoma oczami
i pazurki i włosy.. ogólnie domowe spa, I like it

moi rodzice odwiedzili mnie w pracy.. kupili mi....
kinder niespodziankę
Też mam zamiar zrobić sobie spa dzień Moje brwi wyglądają ok, ale reszta... człowiek z dżungli Paznokcie koniecznie pomaluję, bo już wszyscy się dziwią gdy widzą mnie z takimi gołymi
Zaraz ściągnę jakiegoś filmora, mąż zrobił mi deserek - galaretka z owocami i bitą śmietanką

I co było w kinderze?
Stary 2012-11-10, 19:27   #1631
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
I co było w kinderze?
niespodzianka

szukam na all osoby żeby miała jak najwięcej rzeczy (wkładki laktacyjne, butelki, majtki poporodowe itd) i za dużo tego wszystkiego
może któraś już ma kogoś upatrzonego?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-10, 19:37   #1632
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
niespodzianka

szukam na all osoby żeby miała jak najwięcej rzeczy (wkładki laktacyjne, butelki, majtki poporodowe itd) i za dużo tego wszystkiego
Niemożliwe

Ja nie mam... jeszcze nic nie szukałam... ale jak już coś znajdziesz to się podziel
Stary 2012-11-10, 20:20   #1633
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
niespodzianka

ja kupiłam ostatnio pieluchy i podkłady (tanie były to dorzuciłam ) u tego sprzedawcy:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=4222926

przyszło na trzeci dzień, bardzo dobra jakość.
ale fakt, multum tego, nie wykluczam następnym razem zakupów gdzie indziej

tak przy okazji, wytłumaczcie mi po co są podgrzewacze do butelek, czy są potrzebne jakbym czasem korzystała z laktatora, i o co chodzi z tymi rozmiarami smoczków?? dziś chciałam jeden kupić ale miał rozmiar 3, nie znam się

Edytowane przez vil84
Czas edycji: 2012-11-10 o 20:21
vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 20:23   #1634
Meliitele
Zakorzenienie

Dziewczyny a Wy juz sie rozgladacie za jakimis rzeczami do pokoju dla malucha? albo czy cos macie juz kupione?
Rozmawialam wlasnie z tesciowa i mowila zebym sie juz zaczela rozgladac za lozeczkiem itd zeby pomalu robic pokoj dla malego. Mowila ze lepiej teraz kupic i potem cos nastepnego niz wszystko od razu. Ale czy to nie za szybko??

What the world needs now is love, sweet love
it's the only thing that there's just too little of

7/40

Edytowane przez Meliitele
Czas edycji: 2012-11-10 o 20:27
Meliitele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 20:30   #1635
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
tak przy okazji, wytłumaczcie mi po co są podgrzewacze do butelek, czy są potrzebne jakbym czasem korzystała z laktatora, i o co chodzi z tymi rozmiarami smoczków?? dziś chciałam jeden kupić ale miał rozmiar 3, nie znam się
dla mnie podgrzewacze są bezużyteczne to samo wyjdzie jak podgrzejesz w garnku z wodą. Smoczki to chyba są zależne od wieku ale nie wiem jaka jest skala

Melitele ja mam łóżeczko i wózek (kupione używane) i powoli rozglądam się za innymi rzeczami. Będę kupować po nowym roku ale chce już zaplanować

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-10, 20:31   #1636
vil84
Wtajemniczenie

my mamy wybrany na allegro zestaw mebelków, kiedyś już wklejałam, ale powtórzę:
http://allegro.pl/zestaw-mebli-dziec...757242111.html

czasem bywają taniej. chcemy cały zestaw, bo do wystarczy na kilka lat, jak dziecko będzie szło do szkoły, to wtedy się kupi meble jak dla nastolatka. a na zabawki plastikowe kosze się kupi. a w zestawie taniej niż jakby się osobno kupowało. ale kupimy koło stycznia, bo ok. miesiąca się czeka. chyba że coś innego znajdziemy fajnego

Stary 2012-11-10, 20:35   #1637
Meliitele
Zakorzenienie

Cytat:
my mamy wybrany na allegro zestaw mebelków, kiedyś już wklejałam, ale powtórzę:
http://allegro.pl/zestaw-mebli-dziec...757242111.html

czasem bywają taniej. chcemy cały zestaw, bo do wystarczy na kilka lat, jak dziecko będzie szło do szkoły, to wtedy się kupi meble jak dla nastolatka. a na zabawki plastikowe kosze się kupi. a w zestawie taniej niż jakby się osobno kupowało. ale kupimy koło stycznia, bo ok. miesiąca się czeka. chyba że coś innego znajdziemy fajnego
ale sliczne mebelki..
to chyba tesciowa miala racje bo ja tylko mam 1 body kupione nic innego nie mam

7/40
Stary 2012-11-10, 20:43   #1638
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
zaletą podgrzewacza jest to, że możesz nagrzać odstane mleko z laktatora do odpowiedniej temperatury. może on stać np. blisko malucha - jeśli kuchnia daleko, to czemu nie ale jeśli karmisz piersią, to nie ma potrzeby.

ze smoczkami to jest tak, że są różne rozmiary "smoka" (oznaczane zazwyczaj wiekiem dziecka) i dziurek. 1 jest do herbatki/napoju, 2 do mleka, 3 do kaszki. tak przynajmniej widziałam na butelkach w rossie
a tu fajny artykuł na temat:
http://mnz.pl/jaka-butelka-dla-niemowlaka/
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 20:49   #1639
karolina2121
siedzę i myślę

Ja to się martwię trochę, bo ja o niczym nie mam zielonego pojęcia - jaki smoczek kupić, jaką butelką ... nic Na zakupy to chyba będę jeździć z mamą, a przed zakupami to muszę poczytać opinie innych doświadczonych matek ....
Stary 2012-11-10, 20:52   #1640
cloche
Zakorzenienie

Karo, ty się nic nie przejmuj! ja też nie mam o niczym pojęcia, teraz po prostu staram się dużo czytać, oglądam różne "cuda" i potem sprawdzam na internecie, po co to to mamy jeszcze czas!
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 20:53   #1641
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
zaletą podgrzewacza jest to, że możesz nagrzać odstane mleko z laktatora do odpowiedniej temperatury. może on stać np. blisko malucha - jeśli kuchnia daleko, to czemu nie ale jeśli karmisz piersią, to nie ma potrzeby.

ze smoczkami to jest tak, że są różne rozmiary "smoka" (oznaczane zazwyczaj wiekiem dziecka) i dziurek. 1 jest do herbatki/napoju, 2 do mleka, 3 do kaszki. tak przynajmniej widziałam na butelkach w rossie
a tu fajny artykuł na temat:
http://mnz.pl/jaka-butelka-dla-niemowlaka/

omg czarna magia obsługa dziecka jest skomplikowana

ja chciałam dziś kupić jakieś śpioszki czy coś w C&A, ale materiał mi się nie podobał, a były fajne cenowo 5ciopaki z body za 29,90, ale białe z jakąś mordką tylko narysowaną ... chyba wszystko na all będę kupować

a tak w sumie to na razie mamy kupione: oliwka hipp (dzisiejszy zakup), mydełko bambino, troszkę ciuszków (używane z all, w sumie z 10 sztuk), pieluchy tetrowe i flanelowe, i podkłady do porodu za miesiąc znów coś zamówię ... ale najwięcej to pewnie w lutym-marcu będę kupować.

Edytowane przez vil84
Czas edycji: 2012-11-10 o 20:58
Stary 2012-11-10, 20:57   #1642
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
Karo, ty się nic nie przejmuj! ja też nie mam o niczym pojęcia, teraz po prostu staram się dużo czytać, oglądam różne "cuda" i potem sprawdzam na internecie, po co to to mamy jeszcze czas!
Postaram się nie panikować
Póki co idę malować pazury i coś zjem...

Chyba mam zgagę... Bodajże 3 raz w życiu. Nic przyjemnego.
Stary 2012-11-10, 21:05   #1643
sharpnowaja
Zakorzenienie

będę zamawiać tutaj http://allegro.pl/listing/user.php/r...69799&view=gal 13 rzeczy (niektóre kilka sztuk), fakt niektóre rzeczy ma droższe ale to co najdroższe (termometr, butelki itd) ma na prawdę tanio. Muszę podliczyć ile mi to wyjdzie
Stary 2012-11-10, 21:06   #1644
Meliitele
Zakorzenienie

ja tez nie mam pojecia za czym sie rozgladac, co kupic.. jakos bedziemy musialy sobie dac rade

7/40
Stary 2012-11-10, 21:15   #1645
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Dziewczynki, jestescie kochane. Dziekuje Wam za slowa wsparcia . U nas juz po USG. Wszystko z malenstwem w porzadku. mierzy idealnie na 13t6d czyli tyle ile dzis ma zapomnialam tylko zapytac ile to w cm
Ja czuje sie lepiej. W szpitalu juz nie wymiotowalam, choc zjadlam pare lyzek zupy. troche mi glupio, ze tu jestem, bo w sumie poza zoladkiem to nic mi nie jest... ale przynajmniej mnie kroplowkami napoili, tak jak Cloche mowi no i malenstwo zobaczylam, i to lepiej niz na poprzednich bo ogladalam go przez cale badanie
super, że z dzidziusiem wszystko ok

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Dziewczyny a u Was lekarze nie mają osobnego monitora dla pacjentki? tak w nogach. by mogła sobie cały czas własnie patrzec? Mój tak ma i myślałam, że zawsze tak jest.
u mnie jest wielka plazma

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
a dziewczyny news dnia po ponad 6 latach razem bierzemy ślub
12 stycznia 2013
gratulacje

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Właśnie się dowiedziałam, że musimy kupić przejściówkę do odkurzacza żeby dziecku wkładać do noska i kozy wyciągać Nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać, patrzę jak na ufoludka, a ten do mnie "to nie wiedziałaś o tym". No, ja wiem, że dziecku się ściąga gruchą, ale odkurzacz Podobno jego kolega takie coś miał, przyniósł kiedyś pokazać do pracy innemu i fajne to jest.
To ja już nie wiem czy cieszyć się, że przejawia zainteresowanie przyszłym dzidziusiem, czy bać się, co jeszcze wymyśli.
znajomi to mają i polecają, dla mnie nic dziwnegoz tym, że ja raczej kupie fridę i sama będę odsysać

[QUOTE=humpback;37537569]

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
właśnie zerknęłam na mojego malucha na babystrology i wczoraj wyglądał identycznie i te nóżki skrzyżowane i rączka przy buzi
super, że wszystko ok po badaniuA gdzies Ty ten nosek dojrzała, ze tak atraume masz?

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Ponoć po skończeniu 13-tego tyg. mogą stwierdzić, oczywiście jeżeli lekarz ma dobry wzrok.
tylko podobno na początku (dokąłdnie do 17 tc) guzek płciowy u dziewczynki wygląda identycznie jak penis dlatego to co mówię lekarze na wczesnym etapie ciąży to istna loteria

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość
Dziewczyny a Wy juz sie rozgladacie za jakimis rzeczami do pokoju dla malucha? albo czy cos macie juz kupione?
Rozmawialam wlasnie z tesciowa i mowila zebym sie juz zaczela rozgladac za lozeczkiem itd zeby pomalu robic pokoj dla malego. Mowila ze lepiej teraz kupic i potem cos nastepnego niz wszystko od razu. Ale czy to nie za szybko??
ja po nowym roku kupię łóżeczko, ciuszki na wyprzedażach. Póki co skusiłam się na jednego ciuszka, ale teraz czekam do wyprzedaży

Vil nie zacytowałaś mi się, myślę, że to co czujesz to ruchy Twojego bobasaJa też już coś czuję i wydaje mi się, że to maluch, jestem na początku 15 tc a takie delikatne puknięcia czuję od końca 13 tc.
Lublana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 21:21   #1646
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość
jestem na początku 15 tc a takie delikatne puknięcia czuję od końca 13 tc.
ja też czułam dziwnie w brzuchy jak motele albo takie dziwne stukanie, ale lekarz mówił że to nie dziecko a szkoda
Stary 2012-11-10, 21:23   #1647
Meliitele
Zakorzenienie

juz czujecie bejbika?? ja teeez chce

vil ja teraz tak patrze na Twojego malucha na BS i masz termin dzien po mnie. To kurna w ktorym ja jestem tc ? oglupialam teraz

7/40

Edytowane przez Meliitele
Czas edycji: 2012-11-10 o 21:31

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-10, 21:44   #1648
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość
juz czujecie bejbika?? ja teeez chce

vil ja teraz tak patrze na Twojego malucha na BS i masz termin dzien po mnie. To kurna w ktorym ja jestem tc ? oglupialam teraz
Juz Ci to pisalam kiedys wydaje mi sie, ze tez zaczyna Ci sie 17 tc. Kiedy mialas OM?
Mnie sie wydawalo doslownie kilka razy, ze cos czulam, tak delikatnie, ze nie mam pewnosci ze to to. Mysle, ze kolo 20 tygodnia zaczne czuc

Stary 2012-11-10, 21:50   #1649
potterka
Zakorzenienie

Cytat:
jest giga ruch.. ludzie na spożywce robią takie zapasy jakby armagedon się zbliżał! zakupy w tonach robią.. a,że ja sprzedaję "specyficzny"towar to mam w miarę luzik

my robimy czasem zmiany po 5,5h ale gorzej się na tym wychodzi niz 11/11wolne..

ważne że mam neta, jedzonko i piciu
Ludzi faktycznie pogięło
Cytat:
o taaaak-zniżki po znajomości, i like it
ja akurat siedzę non stop,wstaję tylko jak ktoś podejdzie.. wynudzic się można nieziemsko.. ale siedzenie i jedzenie non stop przez 11 h będzie fatalne w skutkach.dlatego potem idę mega kawał na busa i podjeżdzam najgorszy kawałek ale trochę ruchu jest
ja mało gdzie mam zniżki, bo w większości sieciówki
Cytat:
Napisane przez zeloth Pokaż wiadomość
Jestem po przerwie.
Mam już net w domu nareszcie i już będę tylko pisac z domu (zwolnienie)

Wróciłam dziś ze szpitala. Wyniki krwi mam dobre. zarodek jest i bije mu serduszko. Rozwój zarodka jest poprawny (ma 4mm). Ulga ogromna i radośc.

Ale żeby nie było za dobrze - mam niski progesteron, na szczęście nie za bardzo niski, bo nie mogę brac żadnych hormonów Ale lekarz jest dobrej myśli, że uda się i bez tabletek. No i muszę na siebie uważac. Oczywiście clexan przez całą ciążę i jeszcze 6 tyg po porodzie, ale cóż zniosę to. Najważniejsze, że jest, żyje i się rozwija
i
Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Jest zdjątko
Namęczyłam się zanim udało mi się je wstawić aaale jest
Dla kogo jest dla tego jest
Cytat:
Widziałam, że macie klub. Jakim cudem jest was tam 41 osób, skoro warunkiem jest aktywne 3 miesiące na forum????? Ja tu się staram i nie mam zaproszenia. O co kamman?
Tego to się chyba nigdy nie dowiesz

Wróciłam, wypiłam kubek barszczu, zjadłam grejfruta, kanapkę z nutellą i jest mi meeeeega niedobrze, chyba będę
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 21:54   #1650
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez potterka Pokaż wiadomość
ja mało gdzie mam zniżki, bo w większości sieciówki
w sieciówkach mają najwieksze zniżki, ale się nie przyznają i często każdy pracownik ma rabat na siebie i jakiś limit, więc się nie dzieli. w Sephorze np. 20% mają. w innym sklepie 50%, ale jak napiszę gdzie, to mnie koleżanka zlinczuje i nie da więcej rabatu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości