|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Wolę prosto!
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Witam ponownie
Znowu wam się pisanie włączyło i po jednym dniu nie da się nadążyć :P Ale doczytałam ![]() Orchidku, Ewalucja - nie ma się co przejmować, ludzie niestety jak są w necie anonimowi to wylewają swoje żale i frustracje tylko po to, żeby sobie ot tak, potruć komuś dla zabawy. Ja osobiście polecam zablokowanie możliwości komentowania anonimom, ja mam tak od samego początku i chwalę sobie, przynajmniej nerwów sobie nie szarpię ![]() Doczytałam jeszcze w międzyczasie kilka odp odnośnie moich wcześniejszych wypowiedzi, nie będę tu teraz cytować i się cofać, ale za każde dobre słowo dziękuję Naprawdę człowiekowi się lepiej robi, jak poczyta, że wszystko będzie dobrze itd. Niby niewiele, ale pomaga
|
|
|
|
#1352 |
|
Konto usunięte
|
TŻ już dwa razy się meldował, za każdym razem bardziej wesoły
![]() Wyszedł z imprezy, bo był zgrzyt z jego kumplem, pokaz się nie odbył, bo ten kumpel znowu namotał... Każdy pokaz z ich udziałem jest komplikowany przez tego debila - albo złą muzykę zgrywa, albo "walczy" kompletnie pijany, albo odwala coś jeszcze... Ale ja się cieszę, że TŻ wyszedł z tego klubu, bo to największa studencka mordownia Teraz idą we trzech pić "na osiedlu"
|
|
|
|
#1353 |
|
Wolę prosto!
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37546846]TŻ już dwa razy się meldował, za każdym razem bardziej wesoły
![]() Wyszedł z imprezy, bo był zgrzyt z jego kumplem, pokaz się nie odbył, bo ten kumpel znowu namotał... Każdy pokaz z ich udziałem jest komplikowany przez tego debila - albo złą muzykę zgrywa, albo "walczy" kompletnie pijany, albo odwala coś jeszcze... Ale ja się cieszę, że TŻ wyszedł z tego klubu, bo to największa studencka mordownia Teraz idą we trzech pić "na osiedlu" [/QUOTE]No to miło z jego strony, że się odzywa Ja Tżowi zawsze przypominam, że ma dać znać czy żyje, ale u nas o tyle łatwiej, że w sumie znajomych mamy wspólnych i rzadko osobno imprezujemy :P Ale całkowicie rozumiem Twoje podejście (to co pisałaś o tym niepokoju itd.) bo jednak jak mój gdzieś sam z kumplami idzie czy gdzieś wyjeżdżają to też mnie męczy jakieś takie "coś" w międzyczasie
|
|
|
|
#1354 | ||||||
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37541143]Wiecie co, ja uważam, że kolorówka nie jest do ZUŻYWANIA, a do używania
[/QUOTE]Ot, co! Ja na razie mam 3 paletki sleeka, ale jeszcze się czaję na jedną Reszta mnie nie zachwyca Taki uniwersalny kwartet - au naturel, storm, oh so special, paraguaya ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zupełnie się tym nie przejmuj ![]() Pojawił się tu obecnie fajny temat i całkowicie zgadzam się z dziewczynami, każda z nas ma w sobie coś, czego nie lubi... Ja jakbym miała nadprogramowe pieniądze, na pewno poszłabym na jakieś laserowe usuwanie blizn Bo pozbywanie się dziurek z twarzy w domowych warunkach (złuszczanie kwasami/retinoidy zewnętrzne + wybielanie blizn) zajmie mi jeszcze co najmniej kilka lat, a ciągle pojawiają się nowe i czuję się jakbym zataczała błędne koło Każdy pryszcz oznacza pewną bliznę, niestety taki urok mojej cery. I też się już wiele na swój temat nasłuchałam, ale co mam zrobić? Wszystkie Cię tu rozumiemy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To jest dopiero choroba ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37543261]Łeee, a już się szykowałam na jakąś aferkę, że ktoś się pode mnie podszywa czy coś ![]() O mamo... Oczywiście odpisałam, tym razem nawet ciętej riposty nie znalazłam... Nie przejmuj się ![]() Wkurzam się na mamę. Wstąpiła do tego Oriflame i chce na siłę zaliczyć program startowy, czyli w każdym zamówieniu uzbierać 80 punktów. Tylko, że zebrała zamówienie za jakieś 20 pkt, a resztę dopełnia sama na siłę, "bo przecież się sprzeda" Nie ma kasy, a na tym i tak będziemy stratni, a ona tego nie pojmuje :< Też zamówiłam sobie jakąś tanią wodę toaletową, choć jej nie potrzebuję, ale po co to...?[/QUOTE]A za ten zestaw startowy są jakieś bonusy, że tak Twojej mamie na tym zależy? Smutne to, co mówisz ![]() Cytat:
Mogę? ![]() Właśnie wróciłam z tego dwuosobowego spotkania trójmiejskich wizażanek Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-11-10 o 22:54 |
||||||
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
Jak już była rozmowa o tym co chciałybyście zmienić, to może któraś z Was była na laserowym usuwaniu wąsika? To jest moja zmora, strasznie męczące jest co tydzień usuwać to kremem.
|
|
|
|
#1356 |
|
zawsze mam racje
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37539762] Ale ja i tak jestem z siebie dumna - jak już jestem w tym temacie - w ciągu ostatnich 2 miesięcy kupiłam tylko 2 rzeczy: żel micelarny do mycia twarzy BeBeauty (ok 5 zł) i żel do brwi z Wibo (10 zł) - niczego innego nie potrzebuję i niczego nie kupowałam
Wszystko mam w zapasie i udało mi się powstrzymać przed zachciankami ![]() [/QUOTE] brawo ![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37539762] Ja Warszawę tak średnio lubię - nie jest zła, ale nie podoba mi się ten ogrom... Dojazd gdziekolwiek zajmuje tyle czasu, prawie wszędzie są jakieś przesiadki Za duże miasto jak dla mnie - osoby mieszkającej całe życie w Rumi, o której mało kto wie, że w ogóle istnieje takie miasto (a sąsiaduje z Gdynią, jest prawie 2x większa niż Sopot i ma bodajże o 10 tys. mieszkańców więcej ). A tak serio - jestem zwolenniczką nieco spokojniejszych miast I potrzebuję dostępu do morza Ja właśnie mam zaproszenie z TŻ do jego kuzyna (mieszkają w Niemczech) i się ekscytuję na samą myśl Już uprzedziłam TŻ, żeby dał mi znać odpowiednio wcześniej, żebym mogła kasę na zachcianki kosmetyczne uzbierać ![]() [/QUOTE] Ja Rumię kojarzę, przez korki ![]() A Sopot to ja nie wiem czemu niby taki fajny, ten cały monciak przyprawia mnie o gorączkę. Schleckery były i w Polsce, ale coś im nie poszło. W Czechach też taki jeden mi znany był ale się zmył. Ja wchodząc pierwszy raz do dm nie spodziewałam się co tam zastanę- było to na zasadzie o jakiś sklep- może mają jakieś napoje Muszę w ogóle wkleić te zakupy z dm ostatnie ( a najpierw jeszcze sfotografować)
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-11-10 o 23:07 |
|
|
|
#1357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ja depiluję plastrami z woskiem i każdorazowo po depilacji wysypuje mnie i jest gorzej niż jakbym go zostawiła w spokoju... grrr.
|
|
#1358 |
|
Konto usunięte
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37547111]A za ten zestaw startowy są jakieś bonusy, że tak Twojej mamie na tym zależy? Smutne to, co mówisz
[/QUOTE]To jakieś zestawy kosmetyków w każdym katalogu. Za pierwsze zamówienie spełniające warunki ma dostać tusz Wonder Lash i słynny miodek, potem jakieś kolejne. |
|
|
|
#1359 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37547370]To jakieś zestawy kosmetyków w każdym katalogu. Za pierwsze zamówienie spełniające warunki ma dostać tusz Wonder Lash i słynny miodek, potem jakieś kolejne.[/QUOTE]
Ech, nie warto
|
|
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Planuje usunąć laserowo, bo teraz to już nie są duże koszta tak jak kiedyś. Z tym, że jak moja koleżanka chciała usunąć to powiedzieli jej, że ma za jasne włoski, a ja też nie mam jakiś mega ciemnych. ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37547370]To jakieś zestawy kosmetyków w każdym katalogu. Za pierwsze zamówienie spełniające warunki ma dostać tusz Wonder Lash i słynny miodek, potem jakieś kolejne.[/QUOTE] yhh no to chyba nie warto. |
|
|
|
|
#1361 |
|
w krainie snu i marzeń
|
oglądacie walkę
|
|
|
|
#1362 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no bosko, ojciec wlozyl swoje lapska w kompa i juz kompletnie mi nie dziala, akurat teraz, gdzie go najbardziej potrzebuje, jestem wscieklaaaa:/
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
Ewalucja wiem, co czujesz. Moje zęby również długo były moją zmorą. Pozostaje powiedzieć mi tylko jedno - defekty fizyczne nie przesądzają o wartości człowieka
|
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze nie dostałam paczki z kosmetykomanii, mam nadzieję, że o mnie nie zapomnieli
|
|
#1366 |
|
w krainie snu i marzeń
|
nie martw się, większość z nas nie dostała
|
|
|
|
#1367 |
|
Konto usunięte
|
Wiedziałam, że coś dziś odwalą
![]() Kochanie mi właśnie zameldowało, że po przyjacielsku pobił się z kumplem, który tak się schlał, że nie widział, kogo atakuje |
|
|
|
#1368 | |||||||||
|
zawsze mam racje
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37539766]
Ja się dzisiaj wpieniłam Miałyśmy dziś urządzić spotkanie trójmiejskich wizażanek - najpierw chętnych było full osób, potem ostatecznie potwierdziło swoją obecność 6 dziewczyn, dzisiaj 2 napisały, że jednak nie mogą... Zostały 4 , z czego jedna zjawi się "prawdopodobnie" czyli nie na 100%, jedna nie pisała na wątku od trzech dni... Pewnie skończy się na tym, że będziemy we dwie z taką jedną dziewczyną ![]() A wszystkie swoje plany weekendowe ustawiłam pod to - odmówiłam rodzicom zawiezienia ich na jakieś spotkanie, odwołałam spotkanie z kumplem, mieliśmy się dziś z TŻ widzieć cały dzień, ale zwinęłam się rano żeby wrócić, umyć włosy, umalować się itd... A tu dupa, czuję się wystawiona [/QUOTE] Ciekawe jak było z organizacją w innych miastach- co prawda tu i ówdzie widziałam na zdjęciach trochę osób, ale to też mogła być tylko część, która miała przyjść. Po co się ludzie zapisują jak nie wiedzą czy będą [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37541143]Wiecie co, ja uważam, że kolorówka nie jest do ZUŻYWANIA, a do używania [/QUOTE]Ja też, tzn zależy co- akurat podkład, tusz staram się zużyć. Cienii oprócz może jakiś jasnych beży itp nie ma szans, ani szminek w kolorach, które do codziennego stroju nie grają. Róże/bronzery są mocno wydajne- a ciężko jechać przez wszystkie pory roku i oświetlenia na jednym różu. Cytat:
![]() Ja nie lubię wchodzić do rossmana tak po dwie rzeczy- szkoda mi czasu Albo nie wchodzę, albo jak wchodzę to wózek by się przydał.Już o internetowych nie wspomnę, zawsze mnie bolą koszta przesyłki, a jeszcze bardziej mi się nie chce użerać z odbieraniem przesyłek- więc jak już zamawiam to nie 3 rzeczy. A co lepsza promocje gazetkowe z drogerii rzadko mnie kuszą- nawet rzadko gazetki oglądam, ale co innego się znajdzie. Latem smarowałam ciało żelami aloesowymi i olejkami, co już wystarczyło, żeby kolekcja balsamów wzrosła. No i lubię odmianę- tu masło o zapachu mlecznym, tam balsam różany, nie umiałabym się smarować 2 razy dziennie tym samym przez jakiś czas. Cytat:
Kiedyś mi nie pozwolono iść na koncert- bo sataniści pewnie i złożą kogoś w ofierze czy coś takiego pewnie ![]() No to na następny poszłam sobie sama od tak, przy okazji uznali mnie za martwą albo zaginioną chociaż. Do pewnego momentu- to jest połowy gimnazjum byłam bardzo grzeczna- ale jak mi się w pewnym momencie odmieniło... Już nie wiem od czego się zaczęło, ale jakoś wcześnie odkryłam 'życiowe prawdy'- że wszyscy mówią rób to i tamto, a świetnie w życiu wyjdziesz- kasa i prestiż; nie ma żadnego od pucybuta od milionera. Tzn nie byłam zbuntowana we wszystkim jak nie którzy- nie olałam szkoły, na pewno też nie nazwałam też taty 'starym', z bólem ale wykonywałam domowe obowiązki. Ale na punkcie 'ktoś coś może, a ja nie' byłam chora... Cytat:
Chociaż przy innych akcjach to nic. A niski poziom prac nie brzmi przyjemnie- ale znowu szczerze. Cytat:
Niektórzy są dosadnie szczerzy, albo mają takie konserwatywne poglądy na wygląd- jak jedni uważają, że jak się ma małe cycki to wstyd się pokazać na mieście, że żaden ubiór nie pomoże, innym znowu przeszkadza nieidealna figura i tak się w to zapatrują, że uważają, że albo się wygląda idealnie albo lepiej olać wszystko. Z mojego chłopa byłby dobry 'hejter'- jego odwieczne pytania to np- czemu takie stare baby noszą szpilki? co im to ma dać? itd ![]() Na urodowych to i tak mniej afer jest, gorzej z popularnym modowymi blogami- niektórzy naprawdę się ośmieszają swoimi zachowaniami- ale skrytykuj takie zachowania=zazdrościsz i jesteś pewnie gruba i brzydka :P to co tygryski lubią najbardziej Ten program 3 kroków clinique to dla mnie masakrator, miałam próbki z jakiejś gazety (wtedy jeszcze nie znałam się na składach) i zestaw za 20 zł byłby lepszy. Potem kiedyś w douglasie dostałam miniaturki- ale żadnego wroga nie było pod ręką, żeby to dać. Cytat:
![]() A szczupłe osoby kojarzą mi się z silną wolą, samozaparciem i w ogóle jakimiś ludźmi z 'lepszego świata' - za dużo gazet może ![]() A rówieśnicy zwracali rozumiem uwagę, że biust był duży, tak? Cytat:
Dla mnie odważna decyzja, najkrótsze w żywocie miałam do brody. Ale chociaż suszenia mało- tutaj zazdroszczę. Cytat:
![]() Odp- mnie się podobasz moja odp- a myślisz, że tylko o Ciebie chodzi Chociaż dla mojego już bardziej zrozumiały jest zabieg niż codzienne nacieranie się tym i owym A z czego koleżanki się śmiały? ![]() chyba, że wolisz nie pamiętać to nie odp. Cytat:
Bo dziecko trzeba spać położyć, potem pozmywać i nie ma wychodzenia Cytat:
Nie wiem skąd się to wzięło ani jak magicznie ustało. A sposobów nie ma oprócz depilacji laserowej lub ciągłej depilacji mechanicznej/chemicznej- jedynie czytałam o oleju z krokosza bawarskiego, który spowalnia odrastanie a po jakimś czasie włosy niby mają nie odrastać. Miałam kiedyś kupić i wypróbować na nogach czy gdziekolwiek i zapomniałam o nim. ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37547847]Wiedziałam, że coś dziś odwalą ![]() Kochanie mi właśnie zameldowało, że po przyjacielsku pobił się z kumplem, który tak się schlał, że nie widział, kogo atakuje Ach puścić chłopy wolno :P Szczęście w nieszczęściu, że tak się skończyło, a nie gorzej.
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z "imprezy" u kolegi.
Akurat jeden nie pił, a mnie strasznie brzuch zaczął boleć. Nie chciałam TŻ psuć wieczoru, starałam się jakoś wytrzymać, ale nie dałam rady. Idę spać, ledwo żyje, po tabsach jest lepiej, ale nadal boli.:C
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
Mam ochotę obejrzeć coś bardzo niewymagającego - any ideas? Myślę nad jakąś komedią romantyczną, ale nie mam pojęcia jaką wybrać, nie znam się.
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
poczkeamy ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37547847] Kochanie mi właśnie zameldowało, że po przyjacielsku pobił się z kumplem, który tak się schlał, że nie widział, kogo atakuje facecinajpierw się pobiją, a potem "Staaaaary, ja Ciebie szanujeeee..." tylko szkoda tej żony i Ciebie, tylko zmartwienia
|
|
#1372 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Nie, biust mały. Moje gimnazjalne koleżanki w większości też miały (prócz kilku wyjątków) małe biusty, ale nosiły gabczaste puszapy (wiecie jak to wygląda, gry ktoś się w takim pochyli np. zawiązać buta na wf - cały maly biust widac przy okazji...). Ja nie nosiłam mega puszapa, więc byłam nieatrakcyjnym płaszczakiem, choć był taki jak u wielu koleżanek
|
#1373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Cytat:
to też nie jest fajne ![]() zaczepki chłopaków, docinki dziewczyn... ech jak dobrze, że to już za mną w ogóle dojrzewanie jest głupie
|
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic przyjemnego - czułam się co najmniej dziwnie Teraz mi to zostało i nadal mam ogromny biust (32 FF) i przyznaję, że to spory balast... ale za to TŻ zadowolony
|
|
#1375 |
|
Raczkowanie
|
oesu zostawić Was na chwilunię to 8 stron do nadrobienia
ja dzisiaj niedziela w pracy - książkę i neta mam to jakoś zleci ![]() wczoraj byłam na zakupach - skorzystałam ze zniżki do Reserved i kupiłam sobie ładną niebieściutką spódniczkę na jesień cały czas zastanawiam się jaką paletkę Sleek sobie kupić i nie mogę się na jedną zdecydować jeśli ktoś jeszcze nie widział to zapraszam na recenzję nowego Garniera na noc
|
|
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
Krem peelingujący z Pharmaceris zaczął działać, lekko się łuszczę na brodzie i ogółem jest lepiej. Choć nadal wyglądam, jakbym miała nadmuchane usta (ach ten katar), to jednak jadę na zajęcia.
A co do zmieniania w sobie rzeczy - gdybym mogła to pewnie zrobiłabym sobie operację nosa, a przede wszystkim sprawiła hollywoodzki uśmiech Do biustu się już przyzwyczaiłam, lubię go, pomimo, że jest niewielkich rozmiarów.
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
sub.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#1378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm komentowały jak ja wyglądam, ooo boże jaka Ty krzywa jesteś, nie wstyd Ci tak do szkoły chodzić, weź się zoperuj, hahah wiem, że Cie nie stać. Ostatecznie mój wygląd był aż tak wielkim problemem, że całą podstawówkę i gimnazjum nie miałam się do kogo za bardzo odezwać. Takie tam znęcanie się nade mną. Akurat takich komentarzy to ja chyba nigdy nie zapomnę. Asia teraz nie zablokuje anonimów,bo to będzie kolejny dowód, ze nie przyjmuję krytyki whatever, niech sobie żyją jak chcą i piszą co chcą.wrr mam bad hair day i mam ochotę sciąć włosy jakies 10cm. Dobrze, że niedługo dostanę maski bo nie wiem jak wytrzymam z tymi kłakami przez zimę, a wiem, że jak zetnę, to będzie płacz
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-11-11 o 09:59 |
|
|
|
|
#1379 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Piszę właśnie notkę o Tangle Teezerze <3 |
|
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
no bo mam nos po złamaniu
wez...nie mów mi o TT
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

Znowu wam się pisanie włączyło i po jednym dniu nie da się nadążyć :P Ale doczytałam 

Teraz idą we trzech pić "na osiedlu"
Reszta mnie nie zachwyca 
Zupełnie się tym nie przejmuj 
Nie stać mnie na 10000 operacji plastycznych 

(a sąsiaduje z Gdynią, jest prawie 2x większa niż Sopot i ma bodajże o 10 tys. mieszkańców więcej