|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11611 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ebi Smolarek
Cytat:
Przeciez żyjemy w wolnym kraju, i zgodnie z Art.14 Konstytucji Polski "Rzeczpospolita Polska zapewnia wolność prasy i innych środków społecznych" co oznacza, ze prasa moze pisać tak naprawde co chce, a to świadczy tylko o niej. Od tego sa redaktorzy i naczelni, aby decydowac co znajdzie sie w ich gazecie. Niezaleznie od tego czy ktos by wysłał maila do nich czy nie w sprawie tej kolacji, to prawda jest taka, że ta gazeta i tak na 1 stronie wklei jakies zdjecie z tejze kolacji i nagłowek typu "Czy to jest miłosc czy tylko zwykla kolacja?" Zreszta czy bedzie z tego jakis komentarz czy nie to juz mniej istotne, prawda jest taka, ze chciałysmy tylko wiedziec kto w tej kolacji wezmie udział i tyle. W końcu ktos zapłacił ciezkie pieniadze za to i kolacja mu sie nalezy czy nam sie to podoba czy nie ![]() Nie ma sie co łudzić, gazeta szuka sensacji i tyle. Wiele osób wysyła różne informacje do gazet, a to co robią niech pozostanie juz w kwestii ich moralności, bo to złamaniem prawa nie jest w przeciwieństwie do pomówień, których się dokonałaś. A na to są juz paragrafy i rozmaite sankcje. "Przestępstwo pomówienia jest ścigane z oskarżenia prywatnego, a zatem zgodnie z art.101 § 2 kodeksu karnego" |
|
|
|
|
#11612 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo prosze EOT !!!
nie będe sie tutaj przerzucać argumentami, bo jestem zdania, że każdy jest odpowiedzialny za swoje czyny i to jakie ma zasady i "poczucie moralności" jest jego prywatną sprawą grumbel, nie podoba Ci się zachowanie dziewczyn i ok, dałaś już temu wyraz (zresztą nie raz) i wystarczy! Tobie nie podoba się to, a mnie sposób w jaki to swoje zdanie wypowiedziałaś, ale nie mam zamiaru z tego powodu wypowiadać Ci wojny, besztać od najgorszych i uczyć Cię kulturalnego wypowiadania się, Twoja sprawa, a mnie nic do tego powtórze raz jeszcze, każdy działa na swoich zasadach i tak jak mu się podoba, mamy w końcu wolność w tym kraju ![]() pozdrawiam ![]() --------------------- dziewczyny normalnie nie mogę się doczekać kiedy zaczną rozprowadzac bilety na meczyk ![]() pamiętacie może ile ostatnio kosztowały bilety na VIP-owską loże?
|
|
|
|
#11613 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jednak jedziesz? ![]() Dziewczyny, ja Wam mówię. Nie zwracajcie na nią uwagi, bo tylko o to jej chodzi. A Wy tylko czas i nerwy tracicie na kłócenie się o takie bzdury ![]() Najlepsze jest to: skończyły się już żarty!!
|
|
|
|
|
#11614 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3753416]
Dziewczyny, ja Wam mówię. Nie zwracajcie na nią uwagi, bo tylko o to jej chodzi. A Wy tylko czas i nerwy tracicie na kłócenie się o takie bzdury [/quote]No, masz rację, dlatego też chyba zacznę ją olewać, bo już jakieś 4 posty temu się z nami pożegnała, więc już powinno jej tu nie być. Chociaż fajnie jest poczytać, jak to się grumbel bulwersuje. Co post, to lepszy "Żarty się skończyły!" "To, co czynicie jest złem!" ![]() Dobra, wiem, że swą mądrością życiową nie dorastam grumbelowi nawet do pięt, ale jest takie przysłowie, że nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Więc, grumbel, skończ już rozpaczać i nam wypominać tego jednego maila. Bo, sorry, ale nawet moi rodzice nigdy mi żadnej mojej głupoty nie wypominali tak długo. A to było głupie, czy nie, stało się i koniec. Chociażbyś rozwaliła klawiaturę na pisanie tych wszystkich mądrości, to i tak tego maila już nie cofniesz. A ja już moich argumentów wysuwać nie będę, bo chcę już skończyć ten temat raz na zawsze. |
|
|
|
#11615 |
|
Zadomowienie
|
Hello,
ktoś mnie tu jeszcze pamięta? Bo dawno mnie nie było ![]() Ale widzę, że sporo się tu działo... Mimo, że wszystkie Was bardzo lubię, to jednak muszę stanąć po stronie grumbel (wiem, miał być EOT ). Wydaje mi się, że "nasyłanie" takiego szmatławca jak Fuckt (odpowiednik niemieckiego Bilda, który jak wiemy sporo już złego w życiu Smolarka narobił) na osobę, którą się lubi, szanuje i w jakiś sposób podziwia, jest nie w porządku... To, że jest to kolacja charytatywna i że Ebi jest osobą publiczną nie uprawnia nikogo do włażenia z butami w jego życie Nawet jeśli SoniaF jest niebezpieczna , to nic nam do tego. Może Ebiemu właśnie takie panny się podobają.No A na rozluźnienie i tak już zagęszczonej atmosfery podsyłam Wam zdjęcie. Ebi za kratami Nie wiem czy było, bo nie mam czasu nadrobić zaległości Mam nadzieję, że nie ![]() P.S. Jak Wam się podoba koszula Ebiszona?
|
|
|
|
#11616 |
|
Raczkowanie
|
ależ oczywiście, że macie prawo, dlatego że nie jest to napisane w konstytucji. tak samo jak nie ma tam takiego zapisu, że nie wolno najeść się pół kilo czosnku i iść tego samego wieczoru do opery. wszystko kwestia indywidualnego wyczucia.
ktoś się zapytał o co mi chodzi? o to to napisałam w pierwszym poście. wyraziłam w mocnych słowach swoją dezaprobatę tego postępku. A raczej intencji jakimi się kierowały, biorące w nim udział osoby. po to są fora publizne, żeby można się było ustosunkować do cudzych wypowiedzi, a nie kisić się we własnym sosie bezkrytycznego towarzystwa wzajemnej adoracji, gdzie połowa ludzi nie ma odwago wyrazić swojego sprzeciwu, bojąc się, żeby nie zmącić sielankowej atmosfery |
|
|
|
#11617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A ja na Mazowszu Trza sie dowiedzieć w którym hotelu Ebi będzie nocował .Cytat:
. Byłam najlepsza w klasie z dziewczyn P.S. Ebi w tej koszuli wygląda jakby miał iść na jakieś chrzciny , albo coś
|
|
#11618 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#11619 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy zauważyłaś, ale należysz razem z Agą i ze mną do pierwszej grupy Aniołków Ebiego działających w Warszawie
![]() I skończmy kłótnię o tego maila, bo mi się już niedobrze robi, jak widze post na ten temat. Może to nie było takie do końca mądre, ale bądź, co bądź, już się stało i pozostaje nadzieja, że Fuckt Sonię, Ebiego i nas oleje. Amen. |
|
|
|
#11620 |
|
Zadomowienie
|
15:30 Hannover - Dortmund
Też nie mogę sie doczekać meczy reprezentacji ![]() A wybiera sie ktoś do Kielc? Czy tylko do Wawy? edit:Loża chyba 150zł lub 200zł. |
|
|
|
#11621 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pewnie ze pamietamy - jakbysmy mogly Cie zapomniec??? zdjecie jest super, ja go jeszcze nie widzialam a jego koszula...ja bym mu kupila fajniejsza a co do TEGO tematu - MOZEMY JUZ SKONCZYC????? pisalam juz wczesniej ze stwarza to niemila atmosfere a nie o to chodzi... niby wszystkie konczycie ten temat a dalej sie zjezdzacie... kazdy ma prawo do wlasnego zdania na temat tego maila i chyba je juz tutaj wszyscy wyrazili wiec zakonczmy to bo mail juz zostal wyslany i koniec - nie cofniemy tego, nawet jesli bysmy chcialy...nie chce byc nie grzeczna ale grumbel jesli Twoje kolejne posty maja byc zwiazane z tym mailem to moze faktycznie sie juz tutaj nie odzywaj bo nie wnosisz nic nowego a psujesz tylko atmosfere...
|
|
|
#11622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na mecz nie, bo dzisiaj spytałam Maćka, czy idzie ze mną na mecz. Już zaczęliśmy coś ustalać, gdy przywędrowała taka długonoga, słodziutka blondyna nie mająca żadnego pojęcia o piłce nożnej, wpakowała się Maćkowi na kolana i powiedziała coś w stylu: "Gdzie idziecie? Na mecz? O, ja też chcę. Maciuś, weźmiesz mnie?! Weźmiesz?!" I się zaczęła do niego mizdrzyć (a jeszcze w poniedziałek miała innego chłopaka, ale co to dla niej) No, a ja na pewno nie pójdę z nimi na mecz, bo przecież gdyby Ebi siedział na ławce rezerwowych, to ta blondyna by od razu wystartowała do niego: "Cześć, jestem Gosia" i by mu wlazła na kolana. Ona taka jest. Od niej wolę się trzymać jak najdalej ![]() Mecz obejrzę sobie spokojnie w domu. |
|
|
|
|
#11623 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3754887]ja pamiętam! witanko Cytat:
|
||
|
|
|
#11624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem , wiem .
|
|
#11625 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to wypatruj mnie (mam nadzieje ze tam bede ) bede miala taki gigantyczny transparent "EBI TWOJE ZONY, KOCHANKI I PRZYJACIOLKI SA Z TOBA!! EBI GOOOOOOLA" i jeszcze bede sie krzyczec "EBI DAJ CZAAAAAAAADU"
|
|
|
#11626 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ach te blondyny Nie daj się Magda!
|
|
|
|
|
#11627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolę sobie spokojnie posiedzieć przed telewizorem, niż próbować oglądać mecz, gdy oni będą się nawzajem ślinić, mlaskać i ogólnie mi przeszkadzać. Dobra, idziemy pod hotel albo przed stadion, tylko trzeba się zorientować, co, gdzie i kiedy. Ale pamiętaj, nie pytaj o to dziennikarzy Fucktu ![]() Edit: Muszę zmykać zakuwać biologię i niemiecki. Edit2: Kurde, już mi się odechciało uczyć biologii. Bo jak na razie przez tą genetykę odkryłam, że coś jest nie tak: moi rodzice mają jasne oczy (cecha recesywna), a ja mam ciemne - brązowe (cecha dominująca). A z dwojga rodziców, którzy mają cechę recesywną może się urodzić dziecko tylko o cesze recesywnej. Więc o co tu chodzi? Bo jestem na 100% pewna, że mój tata jest na prawdę moim tatą, bo charakter i zainteresowania mamy identyczne ![]() Głupia genetyka. |
|
|
|
|
#11628 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ale dowiemy sie jeszcze dokladnie co i jak i wtedy bedziemy wiedziec na 100% a co do Macka - rozumiem Cie doskonale, zreszta chyba nie tylko ja... faceci - co tu ukrywac to gorszy gatunek...
|
|
|
#11629 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11630 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Te blondyny... (oczywiście nie chodzi mi o wszystkie żeby nikogo nie obrazić, tylko o te takie ... no wiecie )A co dopiero iść gdzies z taką... ![]() Bedziemy razem kibicowac przed TV... ![]() Qrcze, chyba wszystkie sie gdzies wybieraja, albo na zgrupowanie, pod hotel, na mecz w Wawie albo w Kielcach, tylko ja nigdzie... Trudno! Wszystko przez władze Krakowa!! Cytat:
Koszula... Taka trochę dziwna. Nie podoba mi się... To juz wolę róż Cytat:
Edytowane przez syska1311 Czas edycji: 2007-02-21 o 19:31 |
|||
|
|
|
#11631 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zla - babka od bio nam mowila ze kiedys w szkole robila takie zadania w szkole, ze mieli zobaczyc jakie genotypy maja oni i ich rodzice i jednemu chlopakowi wychodzilo tak jak Tobie teraz i pozniej sie okazalo ze chlopak byl adoptowany... a dobra wiadomosc - moze jedno z Twoich rodzicow ma genotyp na brazowe oczy ale ma tez jakis gen czy cos takiego co blokuje jakis enzym (enzym dzieki ktoremu te oczy sa takie jak powinny byc czyli brazowe) i w ten sposob np Twoj tata ma brazowe oczy ale brak tego enzymu powoduje ze sa niebieskie... tak jest np z albinosami - ktos genetycznie albinosem nie jest ale fenotypowo jest, wlasnie przez brak enzymu albo jego zablokowanie
|
|
|
#11632 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Już wiem... chodzi o te geny sprzężone z płcią, tak? Że jest jakiś niezmutowany gen kodujący aktywny enzym i ten enzym katalizuje syntezę białka (czyli daje kolor ), natomiast allel zmutowany koduje z kolei białko, kóre nie ma przez to aktywności enzymatycznej i powoduje brak syntezy barwnika, tak? I wtedy ten zmutowany allel jest recesywny O to chodzi? Ja już dawno nie miałam genetyki, więc sama już straciłam rachubę A napisałam poprzedniego posta na szybko, żeby się Magda nie martwiła, że coś jest nie tak ![]() Edit: Niby wątek o tematyce sportowej, a ilu rzeczy może się tu człowiek dowiedzieć |
|
|
|
|
#11633 |
|
Rozeznanie
|
nie bylo mnie kilka dni, przychodze i umarłam ze smiechu
|
|
|
|
#11634 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3753416]Ja też się już nie mogę doczekać
![]() Jednak jedziesz? ![]() Dziewczyny, ja Wam mówię. Nie zwracajcie na nią uwagi, bo tylko o to jej chodzi. A Wy tylko czas i nerwy tracicie na kłócenie się o takie bzdury ![]() Najlepsze jest to: skończyły się już żarty!! [/quote]na dzień dzisiejszy myśle, że ide ale ze mną nigdy nic nie wiadomo Cytat:
![]() a koszula rzeczywiście jak na chrzciny i taki malutki się w niej wydaje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Magda trzeba było popatrzeć z politowaniem i odejść zanosząc się śmiechem,a lbo roześmiać się jak tylko się odezwałą smutne są takie panienki, bo najczęściej jest tak, że mają poczucie własnej wartosci na wysokości asfaltu przynajmniej bawią ludzi ![]() ee tam coś mi mówi, ze Ebi nawet by na nią nie spojrzał, a gdyby się władowała na kolana, to by ja zrzucił ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#11635 |
|
Konto usunięte
|
1:1
Ale ta bramka była boska Ktoś tu Barcy kibicuje?
|
|
|
|
#11636 |
|
Raczkowanie
|
Magda, wcale nie chodzi o zwracanie na siebie uwagi. to Tobie byłoby na rękę, żeby w niewygodnej dla między innimi Ciebie kwestii przestano się wypowiadać.
Moim celem było, jak już raz napisałam wyrażenie sprzeciwu wobec postępku, który w mojej ocenie był naganny moralnie. Myślałam, że jeden komentarz wystarczy i że będę mogła sobie już pójść. Niestety kilka osób miało jakieś "wonty" do mojej wypowiedzi i zaczęło odwracać kota do góry nogami, próbując mi wykazać, że błędnie zinterpretowałam ten wybryk. Jak mniemam udało mi się dość składnie wykazać daremność wypierania się słów rzuconych na wiatr, o czym świadczy to, że podjął nawet próby odparcia moich argumentów. Dużo natomiast było prób odwrócenia uwagi od meritum sprawy. |
|
|
|
#11637 |
|
Zadomowienie
|
http://www.maxior.pl/?p=index&id=48624&0 świtne, cos w stylu akcji Szymona Majewskiego
|
|
|
|
#11638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odwrócenia uwagi? Szkoda tylko, że nie potrafisz się pogodzić z sytuacją i zamiast tego siejesz niepotrzebny zamęt :/ ------------ sorry girls, ale nie mogłam się powstrzymać, to moje ostatnia wypowidź na ten temat, nie lubie się kłócić i zaczyna mnie to męczyć |
|
|
|
|
#11639 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ludzie sie dziwia, że się boję ciemności i takich dziwnych miejsc...
|
|
#11640 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

powtórze raz jeszcze, każdy działa na swoich zasadach i tak jak mu się podoba, mamy w końcu wolność w tym kraju

Nawet jeśli SoniaF jest niebezpieczna
Mam nadzieję, że nie