|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VII- it's a B-day time!
tak trzymać
![]() DOBRY Ale się wybawiłam, jak małolatka ![]() Okazało się dzisiaj, że wieczorem idziemy do znajomych na kolację, więc romantyczny obiad będzie hehe we dwoje zamiast kina i kolacji,ale też będzie miło
|
|
|
|
|
#662 |
|
Zadomowienie
|
Princ fajnie że imprezka udana
ale Ci się trafił imprezowy weekend ;-) hehe My siedzimy dziś w domu,zresztą wczoraj też,jutro mamy obiad u mojej mam więc chyba nie będziemy nikogo dziś zapraszać żeby się wyspać :-D ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Princ a kto Wam z niunią siedzi??? Ja to tylko na moja mamę mogę liczyć i tak jak pisałam zwerbuje ja na ostatki żeby z Filipem posiedziała to gdzieś pójdziemy ![]() Czekam aż młody wstanie zje i na spacer
|
|
#663 | |
|
Rozeznanie
|
Ja tylko na chwilkę bo jutro robimy roczek malutkiej, opóźniony o tydzień... więc zmykam gotowac, sprzątać itp. też lubię i tez mnie takie prezenty ciesze natomiast mój tata mówi na te kwiatki kije i kiedyś mamie wyrzucił kilka, ale była zadyma princ super że imprezka udana, my planujemy na ostatki wyskoczyc gdzieś ![]() Cytat:
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
hej, moje dziecko rozpiera dzis energia
zrobilam napad na lumpa, wynioslam: koszule dla tzta, legginsy i top h&m dla mnie, 2 bluzki mothercare i koszulke marks&spencer dla mlodego, no i ksiazeczki:krola lwa, Pat i kot i zabawke-auto Pata, tylko ze bez Pata zaplacilam cale 18 zeta, majatek
|
|
|
|
|
#665 |
|
Zadomowienie
|
hej
Paulinka śpi już 2h
|
|
#666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no to Ci si eudało ni ema co
|
|
|
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
a moj dziec buntuje mi sie ze spaniem. nie wiem jak go przekonac
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
|
|
|
#668 |
|
Zadomowienie
|
Muff ale Ci się poszcześciło :-D
Wróciłam ze spaceru,byliśmy w parku ale pustki,widziałam tylko 4 osoby z wózkami a na placu zabaw pusto....czemu dzieci siedzą w domu w taka ładna pogodę??? Co to w zimie będzie....
|
|
#669 | |
|
Zadomowienie
|
princ musisz w tych butach częściej chodzić, żeby stopa się przyzwyczaiła
Cytat:
18 za Pata bez Pata czy za całość może pójdziesz i mi coś kupisz
|
|
|
|
|
|
#670 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#671 |
|
Zadomowienie
|
Olka moja mama też rano wstaje do pracy ma na 6 do tego "niańczy" moją siostrę i jej dziecko...więc też jej głowy nie zawracam Filip ma rok a tylko raz wychodziliśmy do znajomych dlatego planuje ostatki...myślę że się zgodzi:-D
|
|
#672 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam Weekendowo
Wczoraj odwedzili nas moi rodzice, tak się miło zrobiło, że z mamą i teściową wqypiłyśmy 3 butelki wina swojskiego ![]() Dziś teście pojechali na parę dni w góry więc hacjenda wolna Udanego wieczorku ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
będzie dobrze Michaś też już się nudził, jadąc do sklepu, a dziś zauważyłam że bardzo interesuje się drogą i wychyla się aby patrzeć jak auta jadą ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
Princ, niech pupina Roksanki szybko się wygoi ![]() Miałam ten sam problem, jak Miałam przebrac Michała to był pisk z wyciem n przemian z kopaniem i odpychaniem się, tak biednego bolało ![]() Kasieńko, głowa do góry. Ogarniesz nową sytuację i będzie dobrze ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
Będzie jakieś foto
|
|
|
#673 |
|
Raczkowanie
|
Janeczko miło mi że o mnie myslałaś
Muffinko dzięki za zyczenia Jak juz piszę to chciałam sie pochwalić Pati dzisiaj zrobiła pierwsze 2 kroczki sama |
|
|
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za calosc 18 zl, jeszcze mi wlascicielka dziecko zabawiala, zebym mogla spokojnie pogrzbac zapraszam, pojdziemy razem na zakupy![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- kojka
|
|
|
|
|
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
Nie było mnie bo ostatnie dni bardzo były miłe i intensywne.Duzo się działo,właśnie nadrobiłam ![]() Cytat:
Dobranoc
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-11-10 o 21:35 |
|
|
|
|
|
#676 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Ale dzieciaczki ruszyly z kopyta ![]() Tez zrobilam ten torcik Seony-super na lato,taki orzezwiajacy,bardzo smaczny |
|
|
|
|
|
#677 |
|
Zadomowienie
|
ło jak tu puściutko, witam sie po mega kiepskiej nocy, dzis siedze sama;/ tż sobie wymyślił ze do warszawy jedzie...
Princ napisz jak tam było wczoraj po waszej rocznicy ![]() mam jakiegoś doła dzis....oczywiście chodzi o moj związek z tzem...ehhh z wszytkim sobie jakoś radze, raz lepiej raz gorze, ale to zadanie mnie od jakiegoś czasu przerasta aaa nie bede tu smęcić... ktoś sie do kawki przyłącza??![]() młody zaczyna mi coś kaszleć tak nieza ładnie, jka pojde na L4 to szefowa sie na mnie obrazi
|
|
|
|
|
#678 |
|
Wtajemniczenie
|
Basiula wszystkiego najlepszego dla Mikusia
.zapomnialam wczoraj napisać ![]() Kasiaaa ja kawke z chęcią wypije Ale moje dziecko ma gazy
|
|
|
|
|
#679 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#680 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja ciacho uszykuje
|
|
|
|
|
#681 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dzisiaj u nas imprezka urodzinowa basiula ty chyba już po jak tam relację proszę ![]() princ za dzisiejsze balety, napewno wszystko będzie super
|
||
|
|
|
|
#682 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się neidzielnie, pogoda super! pewnie pójdziemy zaraz na spacer- tznn. moze za 2h
w sumie powinniśmy do kościoła pójść no aLE nieee wieeeem moooożeeeee ![]() maruda day ciag dalszy- nie wiem o co kaman bo katarku prawie brak- mozę go rozpieściłam podczas choroby, z e na rączkach ciagle był no po prostu za☠☠☠iaszczo ja dopiero po chrzinach a już roczek trza planować ![]() tym razem będzie o połowę mniej gości najbliżsi to 20 0sób
|
|
|
|
|
#683 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak mała była ponad tydzień chora to dzień i noc byłam przy niej, w nocy nie spałam, czuwałam. W takiej sytuacji dziecko jest najważniejsze. Chyba to oczywiste.. HEJ Dzisiaj ur ma tż Prawie wszystko już przygotowane na obiadek rodzinny, na 14 mają zjawić się goście. Świętujemy i ur tż i małej jutrzejsze ![]() Wczoraj bardzo udana kolacja. Najadłam się, naśmiałam, no super ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Balety były w piątek hehe Dzisiaj rodzinny obiad urodzinowy ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
Będzie dobrze. Pomyśl, że po każej burzy przychodzi słoneczko, ogrzewa i jest miodzio ![]() A naszą rocznicę świętowaliśmy tak naprawdę dwa dni hehe- i w piątek i w sobotę i to było wszystko super A jeszcze będziemy trzeci raz świętować we dwoje 15go hehe bo wtedy strzeli nam 4 lata Ale to już jak mała pójdzie spać to my sobie zjemy w domku kolacyjkę przy świecach ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
Na fb wstawię potem
Edytowane przez princessskaa Czas edycji: 2012-11-11 o 10:08 |
|||
|
|
|
|
#684 | |
|
Wtajemniczenie
|
witamy
Cytat:
kochana gdzieś czytałam ze w PL właśnie bardzo mało mam wychodzi i to problem jest ale nie pamiętam już dokładnie o co kaman ![]() byłam wczoraj na Asterixie i Obelixie- POLECAM !!! film zdecydowanie dla dorosłych i mega śmieszny popłakałam się pare razy także polecam na smętny dzień ![]() dziś zmykam na obiadek do tatki ciesze się, chociaż lubie te weekendy we dwie z małą w domku no ale raz na jakiś czas mi się należy i dotego nie miałąm ochoty na exa patrzeć po ostatniej awanti w moich oczach to ostatni...... #$^&%#@$%*&(* o! ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- czekamy, czekamy na superdżagę
|
|
|
|
|
|
#685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Nas to standard. Czasami czuje się jak jakiś odlud jak idziemy na plac zabaw a tam ani jednego dziecia Muff, ale farciara z Ciebie ![]() Princ, klub tj bardzooo dobre miejce na podwyższenie swojej samooceny super, ze się udała. A jak masz problem z piekącymi "puszkami" od butów zainwestuj we wkładki żelowe, które nakleja sie właśnie w to miejsce w bucie. Jest niebo a ziemia. Sprawdziłam na weselu na mega niewygdnych szpilach i polecam! Dobry Michaś dał Mamusi pospać od 21,30 do 4. Jeden raz wstałam do niego na smoka, o 6 dałam mlenio i pospaliśmy do 7,30 Do następnego zęba ale jestem z siebie dumna, bo przy tym co teraz wyszedł nie dałam czopka i przeżyliśmy ![]() Wstanie kawaler, zje zupkę i jedziemy do babci tża na obiad i kawkę. ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Michał jak puści takiego głośniejszego to ogląda się za siebie ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Pokszyfko, za imprezkę. I oczywiście 100 lat :aprty: Basiula, spóźnione, ale najserdeczniejsze dla was również ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Czekam
Chmury z bitej śmietany i czekoladowe niebo. Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-11-11 o 11:08 |
|
|
|
|
|
#686 |
|
Wtajemniczenie
|
Baszka zakupię takie żelki w takim razie
|
|
|
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lece
|
|
|
#688 |
|
Zadomowienie
|
to ja tez lece
|
|
|
|
|
#689 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Żeby nie było pod tą tuniczką miałam spodenki założone Bo ona taka krótka, że tyłek by było widać momentami, jakby ciut do góry poszła. A to już przesada
|
|
|
|
|
#690 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.

natomiast mój tata mówi na te kwiatki kije 

za szczęśliwą, spokojną i bezstresową jazdę (bez jazdy urządzonej przez Młodą
ktoś sie do kawki przyłącza??
no po prostu za☠☠☠iaszczo
Będzie dobrze. Pomyśl, że po każej burzy przychodzi słoneczko, ogrzewa i jest miodzio
ale jestem z siebie dumna, bo przy tym co teraz wyszedł nie dałam czopka i przeżyliśmy