![]() |
#31 | ||||||
BAN stały
|
Dot.: Ciuchy, buty i dodatki RIVER ISLAND ZARA H&M LA SENZA CONVERSE *listopad*
[1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;37476750]coś u mnie za depilator i folię na zdjęcia?
![]() Podoba mi się: Marsha Mehran "Zupa z granatów" ale jeszcze się zastanowię co mogę za nią oddać ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Jeszcze zaglądnę, bo muszę pomyśleć ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Nic nie wybrałam. ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Nic. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1352276545
lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1352276268 ? ![]()
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
coś za neonową koszulę NEW LOOK ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Niestety na dzień dzisiejszy nic nie widzę
![]()
![]() |
#38 |
❤ bee happy ❤
|
coś za fioletowa koszulka nocna?
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Nic w zamian za nią nie wypatrzyłam. ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Interesuje mnie: H&M koszula jeansowa bufki, XS i ewentualnie perfumy jeżeli są oryginalne; jakie jest ich źródło pochodzenia ? ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Nic niestety ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Sweter, który mi się podobał wymieniłaś, więc nic niestety. ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Nic, dzięki. ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
Przekupka: 65 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi sie
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1352275864 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1352276268 perfumy nie sa oryginalne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
LA SENZA fioletowa koszulka nocna - XS coś za nią?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
Hej! Mogłabym się wymienić na oba podkłady CLINIQUE.
Buty kosztowały €45.00, cały czas są w kartoniku i mają nalepki na podeszwie z ceną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
została wymieniona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
hej, coś za neonową mgiełkę, https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1352276545
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1352276963 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
spodobala mi sie koszulka nocna la senzyy.
W jakim jest stanie? Miseczki ma usztywniane na fiszbinach? zwykle miękkie czy z push up?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
:)
|
hej
![]() za nawilzacz szukam konkretu typu eksprrs do kawy lub jakis fajny telefon, moze masz ? ciuszkow na pewno nie choc i tak to nie moja rozmiary :-( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Kochana wkładka ma mniej więcej 24,5cm może mieć 1mm mniej lub więcej. Buciki wyglądają jakby były z zamszu, ale to na 100% nie jest zamsz. Pasuje mi taka wymiana buty + Benefit. Niestety pędzle jest już praktycznie wymieniony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
U Ciebie podoba mi się : * Narzutka z pomponami , * Szary sweterek dobry gatunkowo * Jasny kardigan ( post szósty , ostatni) Może przejrzysz moje wątki i być może wpadnie Ci coś jeszcze w oko ? ![]() Szafa ♥ . 22.06.2012 r.
& szczęśliwie zakochana . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Wśród ubrań nic dla siebie nie znalazłam, ale podoba mi się: komplet 4 bransoletek - 2 z czarnymi kamieniami i dwa stalowe kółka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1352278131
ale widzę, że na kosmetycznym masz jasny podkład Clinique anti blemish, choć domyślam się, że chcesz go wymienić za jakiś inny kosmetyk podobnej wartości?
„Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.” ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||||||
BAN stały
|
Hej. Niestety buciki będą na mnie za małe. Ale mogłabym oddać podkład Anti Blemish za:
*Róż MAC Kolor Sunbasque Kolor w rzeczywistości troszkę ciemniejszy niż na zdjęciu Użyty kilka razy! i *Pędzel Hakuro H54 Stan idealny Użyty raz, wyprany i zdezynfekowany Poza tym podoba mi się ewentualnie też: BaByliss root boost Użyty raz, cały czas w kartoniku Angielska wtyczka! Zdjęcia na życzenie ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Podobają mi się: 38. Spodnie Rising Starlet rozm.27. Są nowe nigdy nie założone. Dostałam z USA. Bez metek stan idealny. Cena w stanach to 68$ (ok. 220 zł) Może coś dobierzesz? ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
Pozdrawiam. ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
A podróbki radzę Ci usunąć z wymiany, bo ich rozpowszechnianie jest karalne. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
a jesteś zainteresowaną wymianą kosmetyku na ubranie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Hej mogłabym oddać BaByliss root boost za te dwa podkłady. Co Ty na to ??
Edytowane przez lentilka Czas edycji: 2012-11-11 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.