|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#1862 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1864 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Co prawda ciemno było i to pewnie dlatego, przynajmniej dobrze, że nikt nie widział ![]() Przez tydzień mi siniaki z kolan nie chciały zejść ![]() mila, czy to te botki? http://shop.mango.com/PL/p0/mango/ob...=1352629450919 w sumie byłyby idealne dla mnie tylko ten zamsz ![]() A pro po butów, czy jeździcie samochodem w butach na obcasie czy tylko zmieniacie ? Edytowane przez 201606210931 Czas edycji: 2012-11-11 o 10:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1866 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ostatnio mam nawet problem z biker boots, których podeszwa jest trochę grubsza. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na dłuższe trasy, czyli z godzinka jazdy to jednak zmieniam buty, bo faktycznie mogą się niszczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na początku strasznie się wkurzałam na ten zamsz, bo szybko się brudził, a wiadomo, jak trudno wyczyścic ten materiał, zeby nie zniszczyć przy okazji buta. Mialam spray Bama do impregnacji koloru, a buty i tak nie wyglądały na tak czarne jak bym chciala, ciągle powstawały jakieś przejaśnienia, szczególnie po czyszczeniu. Ale jakieś trzy tygodnie temu kupilam czarny spray z kiwi i jestem nim zachwycona- buty są chyba w lepszym stanie, niż w momencie kupienia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1870 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To było coś w ten deseń, bardzo podobny model tylko ze skóry i ocieplany wewnątrz: http://www.snobka.pl/artykul/botki-hego-s-11047 Cytat:
![]() Znalazłam idealny odcień czerwieni w lakierze do paznokci - mocna, soczysta, ciepła, bez różowych akcentów - gdyby komuś była potrzebna - collistar, nr 13. Z utwardzaczem z Paese (LadyI ![]() ![]() Edytowane przez Madzia_M77 Czas edycji: 2012-11-11 o 12:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1871 | |
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam jedne kozaki na obcasie, w których mogę prowadzić i to wyłącznie swój samochód, ale nie toleruję prowadzenia na obcasach, jeżdżę ostro, szybko nie wyobrażam sobie sytuacja że jakiś parchaty dziad w kapeluszu mi wjedzie znienacka przed maskę z prędkością 2 km/h, jak jadę lewym pasem z prędkością 100km/h... Jak zahamować, celować stopą w hamulec, żeby obcas się w dywaniku nie zablokował, but chronić żeby się obcas nie złamał ale za to w dupę komuś wjechać? Nie, obcasy nie są do prowadzenia samochodu, moim zdaniem jest to zbyt niebezpieczne i nie mam szacunku do kobiet prowadzących w niebotycznych szpilach, zwłaszcza bogate niunie w SUVach, kretynka przez obcas nie zahamuje i rozmaże moją Toyotę po połowie ulicy. Dlatego ja jeżdżę w płaskim obuwiu i zmieniam potem na obcasy ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1872 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Koniecznie wstaw zdjęcie jak już będziesz miała ombre ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam tak samo ![]() ![]()
![]() |
#1873 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że nie mieszkasz w Łodzi czy Wrocławiu. Ach i przypominam, że to wątek z klasą. Hamuj, nomen omen, z określeniami. Ja jeżdżę w każdych butach. Kiedyś zmieniałam, teraz juz nawet martensy na platformie są ok ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1874 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na dłuższe trasy oczywiście preferuję płaskie podeszwy ![]() Mam skórzane botki z Mango z zeszłego sezonu i one są wąskie z palcach, ogólnie mam wrażenie że buty z Mango są dość "ciasne"mimo że wcale dużej ani szerokiej stopy nie mam, więc lepiej zmierz ![]() Skoro jesteśmy w temacie obuwia.. macie doświadczenia z kozakami z Venezii? Będę wdzięczna za opinie ![]()
![]() |
#1875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wątek ma nieprzypadkowo w nazwie słowo "klasa". Jestem na tym punkcie wyczulona i moim zamierzeniem było stworzenie na Wizażu wątku wyróżniającego się wysokim poziomem. Bardzo proszę o uszanowanie tego zamiaru. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1876 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1877 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() w tym roku będzie ich trzeci sezon, tylko fleki są do wymiany, buty w stanie praktycznie idealnym, czarne klasyczne kozaki bez udziwnień. kupiłam je za ok. 300-320zł przecenione z prawie 600zł, więc tym bardziej jestem zadowolona, ale spotkałam się na wizażu z bardzo negatywnymi opiniami na temat tej marki i może po prostu trafiłam na dobry egzemplarz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak wspomniała wankaw - do wymiany nadaja się jedynie fleki ( po kilku sezonach). Ze skórą nic się nie dzieje, oficerki służą kilka dobrych sezonów. Jestem zadowolona. Dodam jedynie,że swoje również kupiłam na wyprzedaży za śmieszną cenę. Warto w tym czasie odwiedzać ten sklep. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1879 |
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37555802]ja mam pozytywne
![]() w tym roku będzie ich trzeci sezon, tylko fleki są do wymiany, buty w stanie praktycznie idealnym, czarne klasyczne kozaki bez udziwnień. kupiłam je za ok. 300-320zł przecenione z prawie 600zł, więc tym bardziej jestem zadowolona, ale spotkałam się na wizażu z bardzo negatywnymi opiniami na temat tej marki i może po prostu trafiłam na dobry egzemplarz ![]() a w venezii to nie jest czasem tak, że oni mają buty od różnych dostawcow? bo parę razy zauważyłam u nich buty bez loga tylko z jakąś inną nazwą, ściągają je z włoch i znaczą swoim logo
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1880 | |
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37555802]ja mam pozytywne
![]() w tym roku będzie ich trzeci sezon, tylko fleki są do wymiany, buty w stanie praktycznie idealnym, czarne klasyczne kozaki bez udziwnień. kupiłam je za ok. 300-320zł przecenione z prawie 600zł, więc tym bardziej jestem zadowolona, ale spotkałam się na wizażu z bardzo negatywnymi opiniami na temat tej marki i może po prostu trafiłam na dobry egzemplarz ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1882 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Może sie przekonam w końcu do niej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Chyba że buty mają platformę z przodu ( nawet pół centymetra, chociaż z grubszymi i tak nie mam), bo kompletnie nie czuje wtedy pedałów ![]() Moje przedwczorajsze przymiarki baskinki ![]() ![]()
![]() |
#1883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niestety, ale wyglądasz w niej bardzo ładnie ![]() ![]() ![]() ![]() Cieszę się, że spodobał się mój utwardzacz ![]() ![]() ![]() ![]() A ja lubię jeździć w obcasach, ale szkoda mi pięt w butach ![]() Co sądzicie o beretach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Zakorzenienie
|
Odkryłam niedawno ciekawy blog: http://www.fashionpainteddreams.com/
Podoba mi się 90% tego, co pokazuje, pokrywa się to z moim gustem ![]() ![]() ![]() ![]()
#1885 | |
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
Nie mówię, że nie zamierzam. Po prostu od pewnego czasu doświadczam ciągłych strat przez między innymi wyżej wspomniane osoby i moja cierpliwość i wyrozumiałość dla nich się kończy (jak dla mojej sąsiadki, która z rozmachem walnęła swoimi drzwiami w mój świeżo wypolerowany samochód, a na moją uwagę zareagowała awanturą, obrazą takimi, że połowa bloku się zainteresowała cyrkiem), tudzież pan taksówkarz, który szarpnął za moją klamkę, tak że mi ją urwał- 350zł w Toyocie. Nie pracuję obecnie, studiuję, dla mnie to duże wydatki i nie chcę wszystkich oszczędności wepchnąć w coś, co do czasu nie było konieczne. Ostatnio dziewczę w obcasikach mi przerysowało samochód, który ledwo co wrócił z warsztatu, tylko głupią minę zrobiła i uciekła. Nie wierzę w Wasze opanowanie w takiej sytuacji (chyba że miałybyście swój samochód w poważaniu, w co wątpię, bo stan samochodu też pokazuje nasze zadbanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
generalizujesz.
![]() |
#1887 |
Zakorzenienie
|
Kociaak, widzę, że nie rozumiesz tego co piszę: chciałabym żeby tego typu słownictwo nie pojawiało się na tym wątku niezależnie od powodu. Tylko tyle i aż tyle. Na przyszłość proszę o nie psucie atmosfery - rażąco wyglądają takie posty skonfrontowane z tytułem wątku . Twoje wyjaśnienia nie są mi potrzebne, po prostu nie używaj tego typu słów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1889 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1890 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jestem absolutnie zakochana w Twojej fryzurce ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.