Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-11, 17:07   #1891
Agnessa*
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Dziękuję Jak zwykle jesteście urocze i baardzo miłe Aż się zawstydziłam
Naszyjnik to własnoręczna robota mojej mamy A spódnica to Camaieu Jedyna pilisowana, która mnie nie powiększała A zakupy wyszły przypadkiem ( w zasadzie dzisiaj nic nie kupiłam) to strój 'pod fartuch'.
Tak właśnie myślę nad tą marynarką z baskinką, że niestety pod fartuch się nie nadaje Ehh

To albo wkładaj jutro, albo sprzedawaj na all Po co tak blokować pieniądze?

Ag4 - pokazuj okulary . Też mi się takie 'kocie' podobają

Chodzi mi cały czas po głowie jakaś cekinowa spódnica. Co o nich myślicie?
Mnie też ostatnio chodzi po głowie cekinowa spódnica

Podobają mi się, fajnie wyglądają z klasyczną, jednolitą górą

Tylko zastanawiam się nad tym, gdzie ja bym w niej mogła wyjść na codzień się zdecydowanie nie nadaje a np. do kina, czy do knajpki - nie wiem, czy nie jest zbyt strojna

W Cubusie wczoraj wpadły mi w oko takie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7123288_Colette_skirt_black_skirt_A.png[1].jpg (42,2 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg printed_sequins_skirt_powder_skirt_A.png[1].jpg (28,6 KB, 38 załadowań)
Agnessa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 17:08   #1892
lola23
Wtajemniczenie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
To te właśnie są z ryłko

Może sie przekonam w końcu do niej

To zależy, ale najczęściej zmieniam najwygodniej mi w balerinach ale obcasów nie wykluczam, chociaż nie robię tego często, a tylko jak musze, bo niszczą się obcasy no i w kozach jeżdżę
Chyba że buty mają platformę z przodu ( nawet pół centymetra, chociaż z grubszymi i tak nie mam), bo kompletnie nie czuje wtedy pedałów

Moje przedwczorajsze przymiarki baskinki Może moje zdjęcie ją komuś obrzydzi
Fason bardzo ładny, wyglądasz korzystnie.
Oglądałam ją wczoraj, niestety materiał z którego jest uszyta jest słabej jakości, odcień bieli też nie zachwyca
Bardzo się zawiodłam, na żywo wiele traci.

targowisko:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=211273
lola23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 17:12   #1893
Agnessa*
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37557134]a być może, nie zwróciłam nigdy na to uwagi

nie wiem kiedy dokładnie się zaczynają, ale ja zawsze w styczniu robię wyprzedażowe zakupy [/QUOTE]

Moja mama w zeszłym roku kupiła tam kozaki przed Sylwestrem i już wtedy była wyprzedaż
Agnessa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 17:29   #1894
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
No niestety, ale wyglądasz w niej bardzo ładnie . Tylko trzeba dól odprasować

Cieszę się, że spodobał się mój utwardzacz . Uwielbiam ten efekt hybrydy

A ja lubię jeździć w obcasach, ale szkoda mi pięt w butach .

Co sądzicie o beretach ? Bo ostatnio sobie kupiłam
Oczywiście właśnie sobie ten utwardzacz zamówiłam, a jakże. Ah, ten wizaż!
Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Witam w klubie rozmiaru 35 no czasem 36, zależnie od fasonu

Ja mam jedne kozaki na obcasie, w których mogę prowadzić i to wyłącznie swój samochód, ale nie toleruję prowadzenia na obcasach, jeżdżę ostro, szybko nie wyobrażam sobie sytuacja że jakiś parchaty dziad w kapeluszu mi wjedzie znienacka przed maskę z prędkością 2 km/h, jak jadę lewym pasem z prędkością 100km/h... Jak zahamować, celować stopą w hamulec, żeby obcas się w dywaniku nie zablokował, but chronić żeby się obcas nie złamał ale za to w dupę komuś wjechać?
Nie, obcasy nie są do prowadzenia samochodu, moim zdaniem jest to zbyt niebezpieczne i nie mam szacunku do kobiet prowadzących w niebotycznych szpilach, zwłaszcza bogate niunie w SUVach, kretynka przez obcas nie zahamuje i rozmaże moją Toyotę po połowie ulicy.

Dlatego ja jeżdżę w płaskim obuwiu i zmieniam potem na obcasy
Cytat:
Napisane przez Melliana Pokaż wiadomość

mam nadzieję, że nie mieszkasz w Łodzi czy Wrocławiu.

Ach i przypominam, że to wątek z klasą. Hamuj, nomen omen, z określeniami.

Ja jeżdżę w każdych butach. Kiedyś zmieniałam, teraz juz nawet martensy na platformie są ok Zmieniam wtedy, kiedy mam np. jasne buciki, jednak od wycieraczki potrafią się nieźle zniszczyć piętki
Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Jak już Wizażanka poniżej zauważyła:

Wątek ma nieprzypadkowo w nazwie słowo "klasa". Jestem na tym punkcie wyczulona i moim zamierzeniem było stworzenie na Wizażu wątku wyróżniającego się wysokim poziomem. Bardzo proszę o uszanowanie tego zamiaru.
Boże, jak ja kocham robienie z siebie pańcie w ołówkowych spódnicach, które nigdy, przenigdy, w żadnej sytuacji nie powiedzą słowa gorszego niż "o, motyla noga!". Bez przesady, ten post był naładowany emocjami (i tak dość słabo) z oczywistego powodu. A skoro to wątek dla "osób z klasą" proponuję robić selekcję pod względem intelektualnym, materialnym i każdym jakim się da. Przecież nie można pozwolić żeby szanująca się kobieta z klasą powiedziała "dupa".
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 17:43   #1895
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Boże, jak ja kocham robienie z siebie pańcie w ołówkowych spódnicach, które nigdy, przenigdy, w żadnej sytuacji nie powiedzą słowa gorszego niż "o, motyla noga!". Bez przesady, ten post był naładowany emocjami (i tak dość słabo) z oczywistego powodu. A skoro to wątek dla "osób z klasą" proponuję robić selekcję pod względem intelektualnym, materialnym i każdym jakim się da. Przecież nie można pozwolić żeby szanująca się kobieta z klasą powiedziała "dupa".
Ja, pańcia w ołówkowej spódnicy*, jeszcze raz apeluję o spokój. Nie będzie selekcji pod względem materialnym i intelektualnym, sugerowanie czegoś takiego jest mocno dziwaczne. Klasa w szerokim pojęciu jest jedynym "wymaganiem" wątkowym, a jak wiemy często nie ma nic wspólnego z uposażeniem pieniężnym i wykształceniem.
W wypowiedzi Wizażanki Kociaak najbardziej zniesmaczyło mnie pogardliwe określenie starszej osoby. Nie podoba mi się to i wolałabym uniknąć tego typu określeń na tym wątku.

* - na wielu wątkach podobne określenia się pojawiają, nie sądziłam że kobiety które wypowiadają się tutaj też są zdolne do tak niskich argumentów. Przykro się po raz kolejny rozczarować, ale przynajmniej mogę rozszerzyć swoją stopkę (patrz niżej)

Proponuje powrócić do pierwotnej tematyki wątku i nie ciągnąc tego nieprzyjemnego tematu
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 17:47   #1896
carpaibex
Zakorzenienie

Boże drogi .. ja i moje niskie argumenty nie dorośliśmy do czynnego udziału w tym wątku.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 17:55   #1897
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Odkryłam niedawno ciekawy blog: http://www.fashionpainteddreams.com/

Podoba mi się 90% tego, co pokazuje, pokrywa się to z moim gustem Poza tym dawno nie widziałam tak zadbanej kobiety - piękna cera, włosy, zawsze idealny manicure i pedicure Aż przyjemnie popatrzeć
Fajny blog autorka ma bardzo ładnie pomalowane usta, piękna czerwień. Właśnie na taką brakuje mi odwagi.

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Nie mówię, że nie zamierzam. Po prostu od pewnego czasu doświadczam ciągłych strat przez między innymi wyżej wspomniane osoby i moja cierpliwość i wyrozumiałość dla nich się kończy (jak dla mojej sąsiadki, która z rozmachem walnęła swoimi drzwiami w mój świeżo wypolerowany samochód, a na moją uwagę zareagowała awanturą, obrazą takimi, że połowa bloku się zainteresowała cyrkiem), tudzież pan taksówkarz, który szarpnął za moją klamkę, tak że mi ją urwał- 350zł w Toyocie. Nie pracuję obecnie, studiuję, dla mnie to duże wydatki i nie chcę wszystkich oszczędności wepchnąć w coś, co do czasu nie było konieczne.
Ostatnio dziewczę w obcasikach mi przerysowało samochód, który ledwo co wrócił z warsztatu, tylko głupią minę zrobiła i uciekła. Nie wierzę w Wasze opanowanie w takiej sytuacji (chyba że miałybyście swój samochód w poważaniu, w co wątpię, bo stan samochodu też pokazuje nasze zadbanie ).
Easy za dużo emocji i generalizowania. Sporo przykrości spotkało cię ostatnio, to swoją drogą.

Edytowane przez Madzia_M77
Czas edycji: 2012-11-11 o 18:03
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 18:09   #1898
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
a możecie zdradzić kiedy sa tam takie wyprzedaże? bo nie wiem czy kupować teraz z Lasockiego klasyczne oficerki czy poczekać na wyprzedaż w Venezji
Wyprzedaże startują mniej więcej wtedy, kiedy zaczynają się inne : koniec grudnia/styczeń - luty.

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość

Edytowane przez Phoebee
Czas edycji: 2012-11-11 o 18:19
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 18:26   #1899
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
Napisane przez vivien39 Pokaż wiadomość
jestem absolutnie zakochana w Twojej fryzurce. Twoje włosy są tak perfekcyjnie ułożone. można wiedzieć jak o nie dbasz?
Uwierz mi że ostatnio mam dość już moich włosów

Niestety codziennie prostuję. Cięcie raczej zwyczajne kosmetyki do pielęgnacji wybieram najczęściej loreal professionnel- bardzo polecam serum absolut repair teraz w kolejce czeka jeszcze mythic oil do prostowania mój ulubiony spray to welle thermal image

Poza tym regularnie maska do włosów i olejki. Moje ulubione to amla gold i parachute kokosowy.

Ale i tak są raczej suche skutki używania prostownicy niestety

Cytat:
Napisane przez lola23 Pokaż wiadomość
Fason bardzo ładny, wyglądasz korzystnie.
Oglądałam ją wczoraj, niestety materiał z którego jest uszyta jest słabej jakości, odcień bieli też nie zachwyca
Bardzo się zawiodłam, na żywo wiele traci.

Fason jest fajny, bo nie jest krótka, a zazwyczaj baskinki takie są i odstają strasznie

Też mi się nie podoba materiał i ten czarny zamek

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 18:37   #1900
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Odkryłam niedawno ciekawy blog: http://www.fashionpainteddreams.com/

Podoba mi się 90% tego, co pokazuje, pokrywa się to z moim gustem Poza tym dawno nie widziałam tak zadbanej kobiety - piękna cera, włosy, zawsze idealny manicure i pedicure Aż przyjemnie popatrzeć
faktycznie, bardzo fajny blog
Wrzucam kilka zdjęć z różnych blogów, mam nadzieję, że żadne się nie powtórzyło + bonus w postaci szafy Mariannan
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _DSC1774.jpg (109,3 KB, 106 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _DSC9785.jpg (80,9 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 95d5d62a1d1011e29b3722000a1fa50e_7.jpg (45,9 KB, 83 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg c779c2c4105711e2806d22000a1cd142_7.jpg (40,2 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3948.jpg (46,5 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8169197236_42202f1085_b.jpg (51,7 KB, 102 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8169197206_8748080876_b.jpg (58,7 KB, 100 załadowań)
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 18:58   #1901
Imilka
Raczkowanie

Drogie Panie poradzcie
Czy ta marynarka jest fajna czy ja sobie tylko wmawiam ?
http://moda.allegro.pl/klasyczny-ele...768718977.html

Biorę pod uwagę skład/cenę/ generalnie jest ładna ale czy dla 25 latki chciałam coś w tym stylu, uniwersalnego, do jeansow ale tez do eleganckich spodni i spódnic.
Imilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 19:07   #1902
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hipokryzja Pokaż wiadomość
Właśnie ja się boję, że zamszowe mogą się szybko zniszczyć. A mi zawsze się przytrafi jakaś przygoda, po której mam jakieś uszkodzenie w butach. Ostatnio prawie spadłam ze schodów jak wychodziłam z pracy, na szczęście przytrzymałam się poręczy i tylko odbiłam od ściany.
Co prawda ciemno było i to pewnie dlatego, przynajmniej dobrze, że nikt nie widział
Przez tydzień mi siniaki z kolan nie chciały zejść

mila, czy to te botki?
http://shop.mango.com/PL/p0/mango/ob...=1352629450919
w sumie byłyby idealne dla mnie tylko ten zamsz Powiedz mi, czy one nie są wąskie w palcach? Ja mam szeroką stopę

A pro po butów, czy jeździcie samochodem w butach na obcasie czy tylko zmieniacie ?
Zmieniam. Innej opcji nie uznaję z prostego powodu - bezpieczeństwo przede wszystkim.

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Imilka Pokaż wiadomość
Drogie Panie poradzcie

Biorę pod uwagę skład/cenę/ generalnie jest ładna ale czy dla 25 latki chciałam coś w tym stylu, uniwersalnego, do jeansow ale tez do eleganckich spodni i spódnic.
Bardzo fajna

W mojej ocenie będzie pasować do spódnicy ( jak na zdjęciu ) jak i jeansów.
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 19:10   #1903
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Zastanawiam się ostatnio nad burgundowymi rajstopami. Podobają mi się w zestawieniach, ale nie wiem czy jestem gotowa na taką rewolucję. Do tej pory nie akceptowałam kolorowych rajstop, jesienią najbardziej lubię czarne, matowe, kryjące. Sama nie wiem... Jakieś rady?
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 19:14   #1904
Imilka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Zmieniam. Innej opcji nie uznaję z prostego powodu - bezpieczeństwo przede wszystkim.

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Bardzo fajna

W mojej ocenie będzie pasować do spódnicy ( jak na zdjęciu ) jak jeansów.
Ja rownież zmieniam z tego samego powodu. Mieszkam w Warszawie i tu trzeba mieć "nogę w gotowości" a w koturnie/ obcasach nie czuje pedalow.

Swoją droga jeżdżący szybko i ostro kierowcy mnie irytują. Ja najczęściej jeżdżę z dzieckiem i na prawdę miałam mnóstwo sytuacji kiedy właśnie przez takiego "kierowcę" czułam sie mocno zagrożona. Lubię szybka jazdę ale mimo to potrafię cierpliwie dojechać trzymając sie przepisów i nie zagrażając innym.

Pewnie slyszalyscie o wypadku na wislostradzie z udziałem m.in. Karetki wiozacej wcześniaka? Takich kierowcow wyjeżdżających na "wczesnym czerwonym" widuje codziennie

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Cytat:
Zastanawiam się ostatnio nad burgundowymi rajstopami. Podobają mi się w zestawieniach, ale nie wiem czy jestem gotowa na taką rewolucję. Do tej pory nie akceptowałam kolorowych rajstop, jesienią najbardziej lubię czarne, matowe, kryjące. Sama nie wiem... Jakieś rady?
Kupić, spróbować. Z szara sukienkę np
Jak ich nie pokochasz to strata będzie niewielka (cena rajstop)

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Bardzo fajna

W mojej ocenie będzie pasować do spódnicy ( jak na zdjęciu ) jak i jeansów.
Dziękuje.
Chyba już z rok ja oglądam.
Podoba mi sie ale wciąż dumam czy jest warta uwagi i czy nie babcina
Stary 2012-11-11, 19:38   #1905
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Kupić

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 19:46   #1906
ladymoonn
Zakorzenienie

dziewczyny, co sądzicie o takiej torebce noszonej przez ramię na długim pasku? bardzo kiepsko to wygląda?
wiem, że na przedramieniu lepiej się prezentuje, ale jeżdżę codziennie tramwajem i taka opcja raczej się nie sprawdza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 529-large.jpg (16,2 KB, 85 załadowań)

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 21:05   #1907
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
dziewczyny, co sądzicie o takiej torebce noszonej przez ramię na długim pasku? bardzo kiepsko to wygląda?
wiem, że na przedramieniu lepiej się prezentuje, ale jeżdżę codziennie tramwajem i taka opcja raczej się nie sprawdza
Skąd torebka? Według mnie sposób noszenia jest ok.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 21:07   #1908
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
To te właśnie są z ryłko

Może sie przekonam w końcu do niej

To zależy, ale najczęściej zmieniam najwygodniej mi w balerinach ale obcasów nie wykluczam, chociaż nie robię tego często, a tylko jak musze, bo niszczą się obcasy no i w kozach jeżdżę
Chyba że buty mają platformę z przodu ( nawet pół centymetra, chociaż z grubszymi i tak nie mam), bo kompletnie nie czuje wtedy pedałów

Moje przedwczorajsze przymiarki baskinki Może moje zdjęcie ją komuś obrzydzi
trochę razi mnie ten czarny zamek, ale ogólnie ładnie w niej wyglądasz
Stary 2012-11-11, 21:10   #1909
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Skąd torebka? Według mnie sposób noszenia jest ok.
http://etorba.pl/product.php?id_product=93
wygląda na całkiem przyzwoicie wykonaną i cena też w porządku

Stary 2012-11-11, 21:22   #1910
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Drogie Panie poradzcie

Moim zdaniem ten kolor jest bardzo uniwersalny, jedynie nie podobają mi się klapy przy kieszeniach ale trochę bałabym się kupować marynarkę bez przymierzania.

zakupiłam w piątek w końcu czarne mydło na allegro
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 21:25   #1911
canile
Wtajemniczenie

Cytat:
http://etorba.pl/product.php?id_product=93
wygląda na całkiem przyzwoicie wykonaną i cena też w porządku
rzadko się tutaj udzielam, ale wątek czytam regularnie więc mówię szybkie witam i przechodzę do sedna

te torebki można kupić znacznie taniej (około 80zł) więc radzę przeszukać allegro, a w warszawie jest ich sporo na marywilskiej

canile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 21:27   #1912
Imilka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez canile Pokaż wiadomość
rzadko się tutaj udzielam, ale wątek czytam regularnie więc mówię szybkie witam i przechodzę do sedna

te torebki można kupić znacznie taniej (około 80zł) więc radzę przeszukać allegro, a w warszawie jest ich sporo na marywilskiej
To chyba torebki Dudlin?

Edit, głupie pytanie, kliknelam dopiero teraz link

Edytowane przez Imilka
Czas edycji: 2012-11-11 o 21:30
Stary 2012-11-11, 21:27   #1913
mm111111
Wtajemniczenie

Dziewczyny, pytanie do Was. Co sądzicie? Brać nie brać?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PlASZCZ_DAMSKI_SPZ0216.jpg (12,3 KB, 23 załadowań)
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 21:29   #1914
Imilka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Moim zdaniem ten kolor jest bardzo uniwersalny, jedynie nie podobają mi się klapy przy kieszeniach ale trochę bałabym się kupować marynarkę bez przymierzania.

zakupiłam w piątek w końcu czarne mydło na allegro
Masz racje, w sumie nie zwróciłam większej uwagi na te klapy. Mogą poszerzać mierzenia sie nie boje, zawsze mozna odesłać. Dużo rzeczy kupuje przez internet.
Stary 2012-11-11, 21:29   #1915
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
ale super torebka szkoda, że nie ma już beżowej
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 21:45   #1916
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez canile Pokaż wiadomość

o fajnie, że napisałaś! niestety w Warszawie raczej jej nie zdobędę, ale allegro przeszukam, bo faktycznie bez sensu przepłacić te ~50zł

Stary 2012-11-11, 21:47   #1917
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Próbowałam, nie dam rady. Noszę tylko czarne i ciemnoszare. Wydaje mi się, że kolory wyglądają dobrze na bardzo długich, szczupłych nogach.
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 21:56   #1918
Imilka
Raczkowanie

Cytat:
o fajnie, że napisałaś! niestety w Warszawie raczej jej nie zdobędę, ale allegro przeszukam, bo faktycznie bez sensu przepłacić te ~50zł
Daj znać jak znajdziesz coś na allegro, ja przejrzałam ale nic atrakcyjnego cenowo nie znalazłam.
Stary 2012-11-11, 22:13   #1919
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Drogie Panie poradzcie

Jak dla mnie jest w porządku .

Cytat:
Kiedyś nosiłam kolorowe rajstopy, mam do tej pory w szufladzie ok 30 par. Radzę zaryzykować, to kwestia 10zł i sama zobaczysz jak będziesz się w nich czuła . Ja lubię kolorowe rajstopy, ale dawno ich nie nosiłam . Uważaj, żeby nie osiągnąć efektu bocianich nóg!

Cytat:
Myślę, że nawet jeśli nie będzie prezentować się znakomicie to nikt nie zwróci uwagi na szczegół w tramwaju

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pytanie do Was. Co sądzicie? Brać nie brać?
Mam bardzo podobny z zeszłego roku i kocham go miłością bezgraniczną . Kwestia tylko materiału, bo mam koleżankę, która kupiła sobie identyczny fason w Top Secret w tym roku i moim zdaniem brzydko się prezentuje. Już jest zmechacony

Mówcie co z tymi beretami ? Aż taki wstyd ?

Kochane, myślę, że Błekitne_Niebo ma rację . Nie ma co się emocjonować, rozmawiamy tutaj o modzie, a ja lubię ten wątek, głównie dlatego, że panuje to spokój i harmonia . Tu jest tak miło i grzecznie, więc proszę nie zmieniajmy tego .
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 22:14   #1920
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Drogie Panie poradzcie

Ależ piękna! Ja bym taką chciała w komplecie ze spódnicą i spodniami
Nie wmawiaj sobie, że dla 25-latki taka marynarka jest zbyt babcina i poważna, jestem przekonana, że nie zabraknie Ci w życiu okazji, gdzie taka elegancka marynarka będzie bardzo na miejscu. Poza tym do luźniejszych zestawów z jeansami czy fajną spódnicą też się nada

Cytat:
Ja uwielbiam różne fikuśne rajstopy Chętnie noszę czarne wzorzyste i ażurowe ale jednolite kolorowe także. Wybieram raczej zgaszone kolory - granat, sosnowa zieleń, grafit, czekolada, śliwka. Takie rajstopy najlepiej wyglądają z ubraniami jednolitymi, bez dużych wzorów. Polecam spróbować, kupuj!

Cytat:
Ja tego typu torebki noszę wyłącznie w ręku, na przedramieniu mi niewygodnie. W tramwaju też trzymam w ręku, zwykle przed sobą aby zniechęcić potencjalnego złodzieja do działania Możesz przecież trzymać torbę na ramieniu tylko w tramwaju, po wyjściu z niego przełożyć torbę do ręki czy na przedramię.

LadyI, berety są super! Baaardzo kojarzą mi się z Francją i paryskim szykiem

Edytowane przez Mariah
Czas edycji: 2012-11-11 o 22:16
Mariah jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości