Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-11, 16:39   #1441
Selfish Girl
Life is a drink ...

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII

W sumie wiem, że to tylko zwabienie nowych konsultantek ale moge iść posłuchać co tam gadają a potem 'iść w cholere'
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 16:56   #1442
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
nie ma za co sama prawda

uwielbiam takie historie jak brzydkie kaczątko wyrasta na łabędzia, kujonek wyrasta na biznesmana, a nieżyczliwym wcześniej osobom jest głupio a czasami nawet muszą błagać o pomoc

też jestem duża, wręcz otyła ze swoim L/XL

Wątpię, że z kujonków będą biznesmeni, z osób którym po prostu łatwo szło zapamiętywanie albo miały jakieś zainteresowania- owszem, ale z takich uczących się zasadą 3z i tylko dla ocen- bardzo wątpię.
Prędzej z takich co ledwo ciągnęli mogą być- bo czasami ludzie mają prosty pomysł a dobry, a Ci z duża wiedzą tak kombinują, że przekombinują.

A że Ty masz xl to jestem zdziwiona.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 17:01   #1443
An Ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
To na mnie kiedyś na podwórku mówili....Tarty murzyn.
Jak byłam mała, to się bardzo szybko opalałam i byłam najciemniejsza w towarzystwie.

Ja muszę się wziąć za ćwiczenia.

To tak jak ja. Zawsze byłam dumna z opalenizny ( geny po tatusiu ) do czasu jak moja koleżanka powiedziała, ze dawniej to chłopi ( wiesniacy) mieli taka karnacje bo cały dzien w polu pracowali.. Poczułam się wtedy jakbym w twarz dostała.
An Ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 17:05   #1444
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
W przypadku tej modelki wyszczuplenie to raczej lekka poprawka. Ale tu grafik musiał porządnie się napracować : http://www.empik.com/kuchnia-haute-c...4171,ksiazka-p
Na rękach szczególnie- ona ma duży obwód rąk, do tego zupełnie niećwiczone.

Ale szczerze to wygląda lepiej od córek Nie każdy musi jeść 500 kcal dziennie, ale moim zdaniem są jakieś granice.

<3 <3 <3
Stary 2012-11-11, 17:31   #1445
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej
Właśnie od Tż wróciłam byliśmy w lesie na grzybkach trochę gąsek udało nam się zebrać
Stary 2012-11-11, 18:06   #1446
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ja byłam bardziej zła Kiedyś mi nie pozwolono iść na koncert- bo sataniści pewnie i złożą kogoś w ofierze czy coś takiego pewnie
No to na następny poszłam sobie sama od tak, przy okazji uznali mnie za martwą albo zaginioną chociaż.

Do pewnego momentu- to jest połowy gimnazjum byłam bardzo grzeczna- ale jak mi się w pewnym momencie odmieniło... Już nie wiem od czego się zaczęło, ale jakoś wcześnie odkryłam 'życiowe prawdy'- że wszyscy mówią rób to i tamto, a świetnie w życiu wyjdziesz- kasa i prestiż; nie ma żadnego od pucybuta od milionera.

Tzn nie byłam zbuntowana we wszystkim jak nie którzy- nie olałam szkoły, na pewno też nie nazwałam też taty 'starym', z bólem ale wykonywałam domowe obowiązki.
Ale na punkcie 'ktoś coś może, a ja nie' byłam chora...
ja w szkole byłam "kujonem" choć zawsze trzymałam się z huliganami i nieznośnikami. Nie wywyższałam się z powodu tego, że miałam szóstki... Ale moim rodzicom to nie wystarczało, potem jak chciałam iść na imprezę to o każde 15min się targowaliśmy. Raz z moim ówczesnym chłopakiem chcialam jechać do Czech na zlot (interesowaliśmy się autami zabytkowymi i terenówkami),, miało z nami jechać sporo dorosłych z klubu, normalnych, miłych ludzi. Miałam wtedy 17 lat, B był starszy o rok, spokojny zrównoważony itp. Nie i koniec. Nie słuchając ich spakowałam się i powiedziałam że jadę. Pojechałam, ale do dzisiaj mi wypominają, choć teraz to już w żartach...
Cytat:
Ten program 3 kroków clinique to dla mnie masakrator, miałam próbki z jakiejś gazety (wtedy jeszcze nie znałam się na składach) i zestaw za 20 zł byłby lepszy. Potem kiedyś w douglasie dostałam miniaturki- ale żadnego wroga nie było pod ręką, żeby to dać.
ja używałam prawie 3 lata. po tym czasie zaczął mnie lotion wysypywać. Ale nadal używam toniku złuszczającego, nie wyobrażam sobie po demakijażu nie przetrzeć nim twarzy...
Cytat:
Długo nosisz krótkie włosy?
Dla mnie odważna decyzja, najkrótsze w żywocie miałam do brody.

Ale chociaż suszenia mało- tutaj zazdroszczę.
ja w ogóle często z włosami coś robię, kilka lat temu z rok przed ślubem, ścięłam na krótko, potem do ślubu zapuściłam tak, że miałam koka, po ślubie ścięłam znowu i tak zostało. są łatwe w utrzymaniu, zdrowe, szybko się je myje i suszy (rano to w sumie 5minut), nie muszę ich w zasadzie układac, chyba że chcę je postawić... lubię je za wygodę. co nie zmienia faktu, że za kitką tęsknię...
Cytat:
Napisane przez An Ka Pokaż wiadomość
To tak jak ja. Zawsze byłam dumna z opalenizny ( geny po tatusiu ) do czasu jak moja koleżanka powiedziała, ze dawniej to chłopi ( wiesniacy) mieli taka karnacje bo cały dzien w polu pracowali.. Poczułam się wtedy jakbym w twarz dostała.
jezu, dzieci są okropne...

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 18:12   #1447
karolcia198506
Zakorzenienie

Mój kicius kuleje chyba sobie łapkę zwichnął bo na zlamaną nie wygląda muszę pojechać jutro z nim do weterynarza bidulek
Stary 2012-11-11, 18:14   #1448
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Przypomniała mi się historia młodszej siostry mojego TŻa. Jak miała jakieś 7-8 lat dostała pod choinkę czarnoskórą Barbie, z której się bardzo ucieszyła. Kiedy pochwaliła się nią koleżankom, wróciła do domu z płaczem, że ona tej lalki nie chce, chce białą, bo czarna to niewolnica.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 18:17   #1449
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Paczkomaty zaskoczyły mnie pozytywnie. Kupiłam w czwartek wieczorem i w piątek rano po jednej książce u dwóch różnych sprzedających. Obaj wysłali książki w piątek, a tu ledwo wracam z Krakowa, akurat na dworzec przyjechał po mnie tata, a tu 2 smsy, że obie paczki już na mnie czekają w Paczkomacie, a jest niedziela I teraz zamiast uczyć się pytań do obrony będę czytać książki

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 18:20   #1450
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Mój kicius kuleje chyba sobie łapkę zwichnął bo na zlamaną nie wygląda muszę pojechać jutro z nim do weterynarza bidulek
oj, biedactwo
niech zdrowieje
Stary 2012-11-11, 18:23   #1451
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Paczkomaty zaskoczyły mnie pozytywnie. Kupiłam w czwartek wieczorem i w piątek rano po jednej książce u dwóch różnych sprzedających. Obaj wysłali książki w piątek, a tu ledwo wracam z Krakowa, akurat na dworzec przyjechał po mnie tata, a tu 2 smsy, że obie paczki już na mnie czekają w Paczkomacie, a jest niedziela I teraz zamiast uczyć się pytań do obrony będę czytać książki
A co zamówiłaś ?

Po raz pierwszy od 1,5 miesiąca pomalowałam paznokcie

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 18:24   #1452
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja to już w ogóle poszalałam, bo pomalowałam na... złoto Ale liczę, że lakier szybko nie zejdzie:P
Stary 2012-11-11, 18:30   #1453
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość

ja używałam prawie 3 lata. po tym czasie zaczął mnie lotion wysypywać. Ale nadal używam toniku złuszczającego, nie wyobrażam sobie po demakijażu nie przetrzeć nim twarzy...

ja w ogóle często z włosami coś robię, kilka lat temu z rok przed ślubem, ścięłam na krótko, potem do ślubu zapuściłam tak, że miałam koka, po ślubie ścięłam znowu i tak zostało. są łatwe w utrzymaniu, zdrowe, szybko się je myje i suszy (rano to w sumie 5minut), nie muszę ich w zasadzie układac, chyba że chcę je postawić... lubię je za wygodę. co nie zmienia faktu, że za kitką tęsknię...
Mnie po tym lotionie wysypało po pierwszym użyciu, moja skóra nienawidzi parafiny.

A z takich krótkich włosów chyba ciężko się zapuszcza chyba, bo zanim to nabierze kształtu potem itd.

A planujesz zapuścić, czy wygoda wygrywa?

A odżywek używasz? tak z ciekawości pytam, bo ja zwykle nakładam tak od ucha w dół, wyżej jedynie maskę aloesową.

I dlatego nie mogłabym się ciachnąć na krótko- typu rzeczy by mi się nie opłacało kupować- ani masek, ani olei. A ja kupować lubię takie włosowe produkty

Cytat:

Mam nadzieję, że go za bardzo nie boli i ładnie leży zamiast fikać.

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
taka średnia obserwatorów nowych użytkowników, bo ja to taka nowa już nie jestem i nie muszę się rozpowszechniać w taki sposób, choć nie uważam też, że mój blog jest jakoś szczególnie powszechny, bo nie jest
nie odpowiadam, ale dostaje tego zdecydowanie zbyt dużo, bo podkreślam za każdym razem, że nie odpowiadam na żadne TAGi, nikt nie "słucha" nawet osoby te, którym już odpisywałam w poprzednich zaproszeniach, że się w to nie bawię, no ale trudno
Ja mam mało, ale jakoś ten tag mnie nie bawi.

A te niektóre nowe blogerki piszą komentarze tylko i wyłącznie, żeby się rozsławić, ja komentuje jak cenie sobię czyjegoś bloga- bo wiadomo, że większość osób lubi jak się coś od siebie napisze i wiedzą, że do ściany nie piszą.

A za takie rozsławianie to ja dziękuje....

Co innego jakieś ciekawe tagi jak np jak mieszkają Twoje kosmetyki- można było sobie podpatrzeć sprytne sposoby na przechowywanie itd.

<3 <3 <3
Stary 2012-11-11, 18:30   #1454
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
A co zamówiłaś ?

Po lekturach stricte naukowych totalnie nieambitne odmóżdżacze - ostatni tom sagi Szeptem i Ciemniejszą stronę Greya

A ja nie dość, że chodzę z odpryśniętym w każdym możliwym miejscu lakierem na paznokciach, to dodatkowo wysiadając dziś z busa ułamałam pół paznokcia na kciuku i to w taki sposób, że wchodzi na "mięso", że tak to ujmę - znaczy, jest ułamany ponad tym, ale od boku się zrobiła zadziora jak w kartce papieru z brzegu i mam problemik. Będę jutro reanimować - czyt., sklejać chusteczką higieniczną, coby trochę odrosło i potem zetnę

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-11-11, 18:33   #1455
zoila
Klientka w krawacie

nicRu- to ty w avie?

Cytat:
Po lekturach stricte naukowych totalnie nieambitne odmóżdżacze - ostatni tom sagi Szeptem i Ciemniejszą stronę Greya
Nie czytałam. I chyba nie będę

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2012-11-11, 18:40   #1456
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
A co zamówiłaś ?

ja też dziś pomalowałam od dłuższego czasu. i na jaki kolor? na czerwony!
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 18:46   #1457
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Wątpię, że z kujonków będą biznesmeni, z osób którym po prostu łatwo szło zapamiętywanie albo miały jakieś zainteresowania- owszem, ale z takich uczących się zasadą 3z i tylko dla ocen- bardzo wątpię.
Prędzej z takich co ledwo ciągnęli mogą być- bo czasami ludzie mają prosty pomysł a dobry, a Ci z duża wiedzą tak kombinują, że przekombinują.

A że Ty masz xl to jestem zdziwiona.
myślałam raczej o osobach z dobrymi ocenami właściwie bez wysiłku, ale łatwo zapamiętują tak jak to określiłaś. Jednak mówiąc 'kujonek' miałam na myśli to, że był uważany za takiego, a przecież w podstawówce każdy kto ma dobre oceny jest kujonem dla mniej zdolnych kolegów

no nie wiem jaki mam rozmiar
Cytat:
tym bardziej, że przecież nie jest to zwykła niedziela tylko święto narodowe to tym bardziej bym się nie spodziewała na Twoim miejscu
Stary 2012-11-11, 18:49   #1458
summerisgone
Zakorzenienie

Cytat:
Nie czytałam. I chyba nie będę
U mnie leży Fifty Shades Darker w oryginale ale wciąż nie udało mi się skończyć pierwszej części po polsku. Ciągle mam coś lepszego do roboty

Wróciłam z kina, dawno się tak nie wynudziłam na filmie Byłam na looperze.

Orlico, donoszę że do mnie lakier jak najbardziej dotarł w całości
summerisgone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 18:54   #1459
nicRu
maszyna, nie człowiek

Zoila, ehem; ale pewnie zniknie.

Próbowałam przeczytać 50 shades of Grey, ale mi nie szło :P Nie wiem czy to polskie tlumaczenie jest kulawe czy w oryginale też zaczyna się to jak opowiadanie średnio uzdolnionej humanistycznie licealistki... Bardzo mnie to zraziło do daleszej lektury i wcale nie oderwało od nauki.
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 18:54   #1460
kasiaj85
Moderator

Cytat:
biedulek!
miziam za uszkiem!!! bierz do weta, oby nic nie było zlamane...

dziewczyny, to ja Was od dzisiaj zapraszam do siebie codziennie na dawkę Bath & Body Works ciułałam te posty od parunastu dni ale w końcu skończyłam serię i dzisiaj ruszam mam nadzieję, że moje opisy będą w stanie choć trochę przybliżyć zapachy

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 18:56   #1461
madlen345
Zakorzenienie

Cytat:
biedny, niech szybko zdrowieje
Cytat:
A co zamówiłaś ?

ja od 3 miesięcy nie malowałam i ostatnio mam szał , zmieniam co 3 dni kolory ale dobrze, w końcu coś się dzieje na tych pazurach haha :P

Jakoś nie wiem czemu ale mnie nie kręci aby przeczytać te 50 twarzy Greya, może dlatego, że przereklamowane nadal czytam Geniusza i coraz ciekawiej się robi
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 18:57   #1462
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Zoila, ehem; ale pewnie zniknie.

Ale jesteś ładna

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2012-11-11, 18:57   #1463
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Niestety ogółem język autorki tej książki pozostawia wiele do życzenia, ale o ile do połowy było mi trudno dotrwać, tak potem nie mogłam się oderwać - ot dziwna zależność

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-11-11, 18:58   #1464
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

A ja przeczytałam cała trylogię o tm Greyu i jak skończyłampukałam się w głowę czemu poświęciłam czas na aka szmirę
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 18:59   #1465
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez summerisgone Pokaż wiadomość
U mnie leży Fifty Shades Darker w oryginale ale wciąż nie udało mi się skończyć pierwszej części po polsku. Ciągle mam coś lepszego do roboty

Wróciłam z kina, dawno się tak nie wynudziłam na filmie Byłam na looperze.

Orlico, donoszę że do mnie lakier jak najbardziej dotarł w całości
Good, mam nadzieję, że się podoba na żywo też
A ja znalazłam awizo w gazetce Reala, która była w skrzynce... jutro idę odebrać
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 19:08   #1466
summerisgone
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37559228]Good, mam nadzieję, że się podoba na żywo też
A ja znalazłam awizo w gazetce Reala, która była w skrzynce... jutro idę odebrać [/QUOTE]

Ja go jeszcze nie widziałam, dopiero w piątek będę w domu ale modliłam się już do niego w SP więc wiem że go kocham
Dobrze że awizo się znalazło, daj jutro znać czy wszystko w porządku.
summerisgone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 19:08   #1467
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:

Ale jesteś ładna

Dużo makijażu+kombinowanie kolorami to zawsze sukces w upiększaniu samego siebie:P
Stary 2012-11-11, 19:11   #1468
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość

Dużo makijażu+kombinowanie kolorami to zawsze sukces w upiększaniu samego siebie:P
No nie gadaj, że sobie owal twarzy poprawiałaś i usta pompowałaś. Jak tak, to dawaj namiary na ten program graficzny

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2012-11-11, 19:51   #1469
anehu
Raczkowanie

Cytat:

irytuje już mnie ten tag Liebster Award, co drugi wpis to właśnie to na dodatek mam już z tego 10 nominacji chyba, a z tego co wyczytałam, to ma to być dla tych blogerek z mniejszą liczbą obserwatorów, bo a moja chyba nie jest taka mała, więc nie wiem po cholerę mi to wysyłają
dostałam chyba ze3 czy 4 nominacje do tego Tagu
ale jakoś kompletnie nie mam ochoty tworzyć długasniego posta z odp na 40 pytań bo i tak tego nikt nie przeczyta
i chyba sobie podaruję ...
anehu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 20:02   #1470
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
oj, biedactwo
niech zdrowieje
Cytat:

Mam nadzieję, że go za bardzo nie boli i ładnie leży zamiast fikać.
Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
biedulek!
miziam za uszkiem!!! bierz do weta, oby nic nie było zlamane...
Cytat:
Napisane przez madlen345 Pokaż wiadomość
biedny, niech szybko zdrowieje
Dziękuje dziewczyny w imieniu Maniusia leży sobie teraz w koszyku.

A ja sie wkurzyłam jak nie wiem co, jak wiecie kupiłam maszynę i dziś ojciec chciał sobie przeszyć coś tam (on umie szyć) i się zepsuła zablokowała się na amen nawet cm nie poszyła, nie da się ruszyc pokrętłem ni nic jutro bede musiała do sklepu z nią jeszcze jechać chyba tam kogoś zabije w tym ME tam mnie zawsze potrafią z równowagi wyprowadzić

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości