|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Cytat:
Ale gdzie dokładnie? tak na ulicy? Gdzieś tam przy bazarku? Czy między blokami? Strach wychodzić kurka ... A co do cytryny ![]() ![]() Hmmm o tym nie wiedziałam .. ale szczerze mówiąc po reakcji na cytrynę boję się trochę. Czymś łagodniejszym może da się? Cytat:
Cytat:
Ale skoro krwawisz to biegiem do lekarza! Ja w sumie miałam kiedyś takie coś ... tzn takie krwawienie w połowie cyklu, żywą krwią, pobiegłam do jakiegoś gina a ona mnie olała. I w sumie zaraz przeszło i się nie powtórzyło. Do tej pory ne wiem co to było. Ale u Ciebie te wahania hormonów i to wszystko .. no nie wiem ![]()
![]() |
#3362 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jedziemy z tż na IP
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3363 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W tym cyklu już się staraliście? czy dopiero tabsy odstawisz w najbliższym czasie (w sensie, że może np. kończysz opakowanie)? Ach i gratuluję statusu małżonki ![]() ![]() Cytat:
![]() no i starch wyjść, serio, ja to się sama już nigdzie nie ruszę. Tym bardziej, że mamy dużo znajomych na Dąbrowie właśnie i nigdy nic się takiego nie przytrafiło, jak wracaliśmy z jakiegoś spotkania.. Izuś trzymaj się Skarbeńku, oby to nie było nic poważnego ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3364 |
Zakorzenienie
|
nawin sobie na cos dlugiego waty troche(lyzka, tepy nozyk, cokolwiek co siegnie Ci do gardla) zamocz w roztworze i tak 3x dziennie sobie smaruj gardelko. paskudztwo to jest niesamowite, ale moze by Ci pomoglo doraznie troche.
izus czekam z niecierpliwoscia co tam u Ciebie!!! mam nadzieje, ze wszystko bedzie w porzadku, a to tylko taki wybryk natury. |
![]() ![]() |
![]() |
#3365 | |
Zakorzenienie
|
Dobrze że jedziecie
![]() Cytat:
![]() Tabletki przestałam brać w drugiej połowie września a od ostatniego cyklu zaczęłam mierzyć sobie temperaturę ale coś mi to chyba nie idzie ![]() Pewnie że nikt nie rodzi się wszechwiedzącym ale jak Was czytam to czuję się jak przedszkolak na studiach, nie mam zielonego pojęcia o jakich badaniach rozmawiacie a tym bardziej o wynikach i od czego powinnam zacząć żeby swój organizm poznać tak wiec długa droga przede mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3366 |
Wtajemniczenie
|
Hej kochane na bieżąco Was podczytuje ale nie mam weny do pisania, u mnie dziś 33 dc, 8 dni po odstawieniu dupka @ póki co brak, test robiłam w 27dc i był negatywny więc czekam dalej....
Tak mnie cycki bolą,że naprawdę już bym chciała żeby ta małpa przyszła... W piątek byliśmy na imprezie ale za bardzo nie wypaliła bo była sprzeczka z Tż więc wsiadłam w taxi i wróciłam przed 1 do domu..., Tż zostawiłam pod klubem i znajomi go samochodem odwieźli ![]() domaciatko- gratuluję, widać gołym okiem tą II kreseczkę! ![]() Izka- bidulko... mam nadzieję,że wszystko będzie ok. Dobrze,że pojechaliście na tą IP, czekamy na wiadomość. Które w najbliższym czasie testują?? ![]() Ja się zbieram niedługo i jadę z mamą na działkę trochę poogarniać ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2012-11-11 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3367 |
Zakorzenienie
|
MI tylko na myśl przychodzi nadżerka, ale Ty chodzisz do lekarza, więc coś by powiedział. Trzymam kciuki by wszystko było ok.
domciontko GRATULUJĘ!!!!!
Nasza Miłość - Matylda ![]() 11.05.2013 http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png Jestem W Niebie. Kocham Was ![]() Edytowane przez MoTyleKsw Czas edycji: 2012-11-11 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3368 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Jak mnie boli głowa dziewczyny... kawkę sobie zrobiłam, może pomoże ![]()
Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz, nie znaczy, że nigdy nie nastąpi. 08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń Edytowane przez Sophia_1 Czas edycji: 2012-11-11 o 12:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3369 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na Dąbrowie, w okolicach Dąbrowskiego właśnie mieszkałam 2 lata i kurczę .. nigdy nie zauważyłam nic takeigo, żeby się bać. Chociaż fakt, mojego exa kiedyś tam kilku goniło, ale im uciekł ... Cytat:
Pójdę do lekarza jutro, jakoś do jutra dotrwam. Generalnie staram się nie mówić, do TŻta szepczę, biorę syrop na odkrztuszanie, ale boli jak diabli przy kaszlu.
![]() |
#3370 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny bylismy na IP.Była lekarka powiedziała że nie ma żadnej rany ani nadżerki nie wiadomo wiec skad krwawienie ![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3371 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Przepłukał i mu pomogło. Od tego momentu jak tylko zaczyna go drapać w gardle to płucze je wódką i mija. Wydaje mi się jednak, że Ty masz już za bardzo podrażnione gardło, ale może na przyszłość się przyda ![]() Przypomniało mi się teraz. ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3372 |
Zakorzenienie
|
Przecież większość hormonów mam zrobionych
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3373 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3375 |
Zakorzenienie
|
![]() Może warto trzymać się tej lekarki koro zobaczyła jakieś nieprawidłowości o których wcześniej lekarze Ci nie mówili? Oboje z Tz potrzebujecie teraz od siebie wiele cierpliwości i wsparcia... |
![]() ![]() |
![]() |
#3376 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja nigdy okresu nawet nie miałam mimo wyników w normie. Po paru miesiącach brania leków w wieku 23 lat miałam pierwszą w życiu owulacje! Także kochana weź się w łapki i do dzieła. Bo warto walczyć, poszerzyć swój horyzont o coś więcej niż ramki wyników. Bo każdy organizm jest inny. Coś co dla kogoś może być w normie dla kogoś innego już może nie... A pamiętaj że warto walczyć! bo tu nagrodą jest nasza upragniona ciąża i dziecko. Niestety nasze starania to strome schody. Ale warto po nich iść bo na końcu czeka nasze dzieciątko ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3377 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3378 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przyjdzie,przyjdzie bo owulki w tym cyklu raczej nie było... Idź w wtorek do tego gina...zobaczymy co powie. Izka tyle już przeszliście,że nie ma co się teraz poddawać... Wiem,że czasem siły już brak na to wszystko ale mam nadzieje,ze dacie radę i już niedługo zostanie to Wam wynagrodzone ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3379 |
Zakorzenienie
|
Izuś mam nadzieję że to nic takiego
![]() Domciątko gratuluje ![]() ![]() A ja jutro do gina idę zobaczymy co powie. Zaczęłam brać ten Orgamentril i zobaczymy. Wczoraj po przytulaniach miałam dosłownie odrobinkę krwi więc nie wiem co się dzieje dalej ![]() ![]()
#3380 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny,
wróciłam z pracy, ale na razie nic nikomu nie mówiłam, aby nie zapeszyć. oczywiście rano z tego wszystkiego obudziłam mojego chłopaka i mu pokazałam test, on bardzo sceptyczny, mówi, że musimy to jeszcze potwierdzić i każe mi sobie nie robić nadziei za dużej. także jeszcze jutro z rana zrobię drugi test i zapisuję się do lekarza. jeszcze raz dziękuję Wam za miłe słowa, czuję się dziś strasznie "wyjątkowa!" |
![]() ![]() |
![]() |
#3381 |
Zadomowienie
|
IZA doskonale rozumiem ze czasem brakuje Wam juz sil. Wszystkie mamy chwile "zwatpienia". Ale po to tu jestesmy zeby sie wspierac w drodze do II kreseczek. Mysle ze caly trud wlozony w te staranka wynagrodzi widok II kreseczek, rosnacy brzuszek, a pozniej usmiech malutkiego czlowieka ktory bedzie mieszanka Ciebie i Twojego tzta.
W zwiazku z tym "do boju dziewczyno" a czekanie zostanie wynagrodzone. Zobaczysz. Wszystkie zobaczymy ![]()
#3382 | |||
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwile bo TŻ ma dziś cały dzien komputer, ponieważ śledzi jego ulubione świeto 11 listopada
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3383 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Dziewczyny teraz mam stan podgorączkowy całego ciała ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3384 |
Zakorzenienie
|
iza243 jesli cie to pocieszy a wiem ze pewnie nie, to ja tez dluzszy czas przed ciaza krwawilam prawie po kazdych przytulankach :/ zaden lekarz nei byl w stanie powiedziec od czego to, ale za kazdym razem gdy podczas pojawiala sie krew to czulam sie wtedy przeokropnie. raz jeden lekarz rzucil haslo, ze jest to poprostu wina otarcia, zadrapania bo innego wytlumaczenia nie ma.
w sumie po ciazy nadal mi sie to zdarza ale jest to juz raczej tylko plamienie, odrobina krwi, a nie jak wczesniej ze wygladalo to jakbym sie podczas @ kochala ![]() wynikow wspolczuje, mam nadzieje ze trafisz w koncu na jakiegos kompetentnego lekarza ktory bedzie chcial ci pomoc, a nie bedzie cie zbywal ![]() domciatko serdeczne gratulacje! pieknie widoczna kreseczka ![]() podczytuje was dziewczyny i staram sie was przez posty poznac, wtedy moze bedzie mi sie latwiej wkrecic ![]() ja mam kiepski nastroj bo dopadly mnie zatoki, umieram. przez to weekend w szkole odpuscilam :/ do tego u mlodej znowu sie bunt dwulatka uaktywnia, a bylo juz tak pieknie ![]() ![]() do tego tz nie ma juz tydzien i przyjedzie dopiero w czwartek. dzis mam 14 dc, z ciekawosci od dzisiaj zaczelam robic testy owu zeby zobaczyc czy jest nadzieja na normalny cykl. wyszla mi bladziutka kreska, wiec test negatywny na szczescie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3385 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nigdy nie mów nigdy ![]() No i czekam razem z Tobą! Dobrze,że z tż już się dogadaliście ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Napewno Wam się uda i trzeba w to wierzyć! Witam się wieczorkiem.. Właśnie wyszli ode mnie rodzice więc mam czas na kompa. Dzisiejszy dzień minął pod znakiem ![]() Nadarło mnie na kolacje na ser biały z cebulką,rzodkiewką i śmietaną ![]() Kurka najeść się nie mogę heheh
![]() |
#3386 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki kochane
![]() Jakoś nie mam ostatnio czasu u jakoś siły na zaglądanie tutaj chyba jakis kryzys przechodze jak czytam to tylko tak pobieżnie po łebkach Może to ta aura jesienna tak na mnie wpływa już sama nie wiem no |
![]() ![]() |
![]() |
#3387 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- zamówiłam testy na allegro, poczekam, aż przyjdą i zatestuję. Chyba, że @ przyjdzie wcześniej. ![]()
![]() |
#3388 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3389 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uwierz że mój Tż też by się na pewno tym podniecał... ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Mnie też to dopadło...
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2012-11-11 o 18:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3390 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja właśnie w tym cyklu przestałam mierzyć temp i w ogóle się obserwować i nawet nie wiem czy owulka była czy nie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- uciekam, bo tż za godzinkę do pracy to jeszcze z nim posiedzę
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.