Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 197 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-11, 20:05   #5881
anika75
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
ja zgłupieję tu zaraz z Wami
to żeby mieć stanikowe C to musiałabym zrobić chyba wizualne A hahahaha

nie ogarniam systemu aaaaaaaaaa ratunku!!

F, E??? to dla mnie jakaś utopia

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Zadzwonię jutro do naszego wspaniałego Dr, może pójdę jeszcze raz na konsultacje jak bedzie potrzeba... robię to na całe, no powiedzmy, życie. MUSZĘ być zadowolona!

No i zobacz Anne, jaka różnica nawet w stanikach pomiędzy Wami! kurcze!
Mati, skoro widziałaś na żywo biuścik Anne i Ci się podoba to w czym problem? Bierz 330

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
aaaa ale mi smaka zrobiłaś
Wygląda niepozornie, ale jest naprawdę pyszne. zwłaszcza gorące , no i najważniejsze, że błyskawiczne się je robi akurat, gdy zachce się czegoś słodkiego.
To wpadasz? Bo nie wiem, czy w chałupie sprzątać

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Saba, a dlaczego Cię w wyliczance nie ma
Stary 2012-11-11, 20:06   #5882
belseno
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
To wpadasz? Bo nie wiem, czy w chałupie sprzątać
a z żalu, że nie mam żadnego ciasta otworzyłam winko i 2 lampeczki już obaliłam ale następnym razem będę czujniejsza
Stary 2012-11-11, 20:09   #5883
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
ja zgłupieję tu zaraz z Wami
to żeby mieć stanikowe C to musiałabym zrobić chyba wizualne A hahahaha

nie ogarniam systemu aaaaaaaaaa ratunku!!

F, E??? to dla mnie jakaś utopia

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Zadzwonię jutro do naszego wspaniałego Dr, może pójdę jeszcze raz na konsultacje jak bedzie potrzeba... robię to na całe, no powiedzmy, życie. MUSZĘ być zadowolona!

No i zobacz Anne, jaka różnica nawet w stanikach pomiędzy Wami! kurcze!
hi hi hi....żeby mieć stanikowe C wizualne A dobreeenooo dobra
TO niech będzie że czasem MAM WIZUALNE D!!!ale to do cholery pojęcie względne no bo z kolei 65 D to coś innego niż 75 D...czyli to w tym 65 jest mniejsza MISKA...dobra już nie gadam nic,bo sama nie ogarniam

330 jak dla Ciebie będzie idealnie,masz wyjściówkę w albumie dalej??idę zobaczyć!!!

SABA 4 dni?????????????????????? ??????łooo kurde to w czwartek??ja w poniedziałek miałam!!!
i pamiętacie jak mój dr się pomylił i 390 zamówiłmyślałam że zejdę...wszystko ustalone,dzieci,praca,ja na czczo a tu klops...nie ten implant...na szczęście kolega dr miał pożyczyć

ja czasem do tż mówię,podpuszczając go trochę,ciekawa co powie...że jednak mogłam tym 390 sobie powiększyć to mi mówi żebym mózg sobie powiększyła...he he
Stary 2012-11-11, 20:09   #5884
Olivkaa200
Zakorzenienie

[QUOTE=klaudeczka2010;3756 1004]OLIVKO ale się wkurzyłaśa gdzie nie pytaj takie rzeczy pisała???nie widzępiękna kobieta i chyba młodziutka...NIEPYTAJ ...ty masz under 20???bo na zdjęciu jednym masz na pierwszym planie krem właśnie dla takich młodziaków[QUOTE]

Klaudeczko wczoraj przeczytalam jak to napisala, gdzies powinno byc. Wczoraj juz nie nie pisalam bo bylam w podlym nastroju

anika dawaj cycuchy!juz tyle czekam ze zaraz sama tam przyjade do ciebie i ci zdjecia porobiea ciasto pycha bym zjadla bo sama jakos nie mam ochoty robic ciast

Matti ja Ci mowie bierz te 330! bedziesz potem zalowac...a one jakies wielkie nie wyjda. Zobacz jakie moje mikrusy

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 20:16   #5885
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hi hi hi....żeby mieć stanikowe C wizualne A dobreeenooo dobra
TO niech będzie że czasem MAM WIZUALNE D!!!ale to do cholery pojęcie względne no bo z kolei 65 D to coś innego niż 75 D...czyli to w tym 65 jest mniejsza MISKA...dobra już nie gadam nic,bo sama nie ogarniam

330 jak dla Ciebie będzie idealnie,masz wyjściówkę w albumie dalej??idę zobaczyć!!!
wstawię bo tamte wywaliłam, ale wrzucę i jeszcze opinię będę prosiła tylko mi lakier na paznokciach wyschnie

a co do Twojej opinii do mojego zdjęcia - to wcale wysoka nie jestem, raptem 164, 53kg
no i jeszcze jedna sprawa, myślę ważna, ja raczej z tych z odstającym dupskiem a na górze wąska, więc warto by zachować jakieś proporcje

Dr coś wspominał o ułożeniu żeber, może to nie pozwala na większy rozmiar.. jeszcze raz to z nim obgadam.

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml

Edytowane przez Matti
Czas edycji: 2012-11-11 o 20:22
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 20:26   #5886
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
anika dawaj cycuchy!juz tyle czekam ze zaraz sama tam przyjade do ciebie i ci zdjecia porobiea ciasto pycha bym zjadla bo sama jakos nie mam ochoty robic ciast
Dam, dam . Czekam do pełnych 4 m-cy, ale Olivko- one w ogóle się nie zmieniły, dlatego na 3 miesiące nic nie wrzuciłam. Jak pisałam wcześniej - lewy super, chociaż znów fałd zaczął się ciut odznaczać, a prawy nadal gapi się w kosmos
A na ciasto musimy się umówić - przyjedziesz do mnie, to Ci upiekę jakieś pyszne

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
a z żalu, że nie mam żadnego ciasta otworzyłam winko i 2 lampeczki już obaliłam ale następnym razem będę czujniejsza
A ja sobie zrobiłam grzane piwko z sokiem malinowym
Stary 2012-11-11, 20:27   #5887
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
wstawię bo tamte wywaliłam, ale wrzucę i jeszcze opinię będę prosiła tylko mi lakier na paznokciach wyschnie

a co do Twojej opinii do mojego zdjęcia - to wcale wysoka nie jestem, raptem 164, 53kg
no i jeszcze jedna sprawa, myślę ważna, ja raczej z tych z odstającym dupskiem a na górze wąska, więc warto by zachować jakieś proporcje

Dr coś wspominał o ułożeniu żeber, może to nie pozwala na większy rozmiar.. jeszcze raz to z nim obgadam.
a widziałaś moje dupsko????zdecydowanie powinnam większe implanty do niego..ja na szczęście nie mam tyłka wszerz tylko w tył
noo najważniejsze obgadaj z dr..a to widzisz..ja mam 163 ...i waże w tej chwili 53 ..hi hino i mam 330

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-11, 20:32   #5888
Saba08
Zadomowienie

Nie ma mnie w wyliczance, bo w zasadzie nigdy nie podałam tu daty operacji, tylko dziewczynom na privie Ale tak, czwartek to dzień 0
No to nieźle Klaudeczka, też bym się podłamała... Mam nadzieję, że w moim przypadku się nie pomyli....

Kochane, przepis na cisto Anne001 jest bajecznie łatwy i szybki! więc polecam nawet tym leniwym

Też bym sobie coś wypiła...

niepytajozdanie zmień sobie album na prywatny, bo weszłam na Twój profil, żeby Ci wysłać zaproszenie i mogłam obejrzeć zdjęcia.

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2012-11-11 o 20:43
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 20:39   #5889
anne001
Raczkowanie

dlatego tu ten przepis podałam najszybszy i najłatwiejszy jaki znam, każdemu się uda, takie składniki prawie zawsze mamy w domu, wiec nawet dla niezapowiedzianych gości się znajdzie Matti, pamiętaj własnie jak Klaudeczka mówi, Ja mam 74cm pod biustem,czyli jakbym miała 65 to i E pewnie bym stanikowo mogła mieć. widziałaś u mnie na żywo,zakochałaś się więc nie wybrzydzaj i bierz te 330, nie będziesz żałowała, na pewno nie wyjdą za wielkie.
Stary 2012-11-11, 20:40   #5890
Joanna_83
Przyczajenie

Witam

Zadko tu bywam i chcialam tylko napisac ze zmienilam lekarza z "czarodzieja z Czech" na M.W. z Wroclawia.
Przyznam ze jest to zasluga troche KLAUDECZKI2010 - widzac jej piersi...

Termin mam juz staly na 11 luty.

Dziewczyny jesli ktoras z Was zna jakies namiary na mieszkanko blisko centrum Wroclawia dla 4 osob i na 4 noce z wyposazeniem to bardzo prosze o informacje.

dzieki bardzo

Edytowane przez Joanna_83
Czas edycji: 2012-11-11 o 20:42
Joanna_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 20:40   #5891
anne001
Raczkowanie

ooo, tez bym się winka napiła... ale głowa mnie dziś coś boli... nie ma z kim... Matti wpadaj na winko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-11, 20:45   #5892
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Nie ma mnie w wyliczance, bo w zasadzie nigdy nie podałam tu daty operacji, tylko dziewczynom na privie Ale tak, czwartek do dzień 0
No to nieźle Klaudeczka, też bym się podłamała... Mam nadzieję, że w moim przypadku się nie pomyli....

Kochane, przepis na cisto Anne001 jest bajecznie łatwy i szybki! więc polecam nawet tym leniwym

Też bym sobie coś wypiła...
Oj, to podaj datę, co prawda Celinka nie doda Cię, bo będzie niedysponowana, ale może jakaś dobra duszyczka to zrobi .
Będziemy wiedziały, kiedy kciuki trzymać, a to pomaga i to bardzo .

Co do pomyłek - miałam mieć 380cc, ale pomylili się przy wysyłce i wysłali 330. Nawet nie wiecie, jaka byłam szczęśliwa, gdy dr mi o tym powiedziała, bo o takich właśnie marzyłam. Ale dr szybko sprowadziła mnie na ziemię stwierdzeniem "odesłałam i kazałam przysłać większe, bo te byłyby za małe", no i przysłali jeszcze większe - 390

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Aj, Saba, nie załapałam przez to piwo . Oczywiście 15 listopada
Stary 2012-11-11, 20:46   #5893
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Oj, to podaj datę, co prawda Celinka nie doda Cię, bo będzie niedysponowana, ale może jakaś dobra duszyczka to zrobi .
Będziemy wiedziały, kiedy kciuki trzymać, a to pomaga i to bardzo .

Co do pomyłek - miałam mieć 380cc, ale pomylili się przy wysyłce i wysłali 330. Nawet nie wiecie, jaka byłam szczęśliwa, gdy dr mi o tym powiedziała, bo o takich właśnie marzyłam. Ale dr szybko sprowadziła mnie na ziemię stwierdzeniem "odesłałam i kazałam przysłać większe, bo te byłyby za małe", no i przysłali jeszcze większe - 390

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Aj, Saba, nie załapałam przez to piwo . Oczywiście 15 listopada
no i tym sposobem masz moje a ja te odesłane: hahaha:
Stary 2012-11-11, 20:49   #5894
Saba08
Zadomowienie

15.11.2012 Trzymajcie kciuki za mnie... i za M.W. oczywiście

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Hahahahaha
Stary 2012-11-11, 20:50   #5895
Niepytajozdanie
Raczkowanie

Niepytajozdanie to co napisalas o swoim TZcie to jakis koszmar..zostaw Ty takiego typa w cholere. Niech moze on sobie cos powiekszy zebys Ty byla zadowolona??chodzi mi oczywiscie o mozg wybacz ze tak pisze ale az mnie zagrzalo... Tak sie zastanawiam bo na zdjeciach widac ze jestem mloda osoba. Rodzilas juz dzieci? Bo widzialam ze zdecydowalas sie na ciecie na otoczce dlatego pytam. A ten stanik wyrzuc do kosza maly koszmarnie. Krzywde sobie zrobisz.[/QUOTE]

już długo się nad tym zastanawiałam i chyba tak w końcu zrobię. Nie, nie rodziłam jeszcze i póki co nie zamierzam mój doktor mi zaproponował tylko cięcie około sutkowe, więc się zgodziłam. Wiem staniczek za mały, po całym dniu chodzenia w nim, piersiątka nieco bolą..
Niepytajozdanie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-11, 20:50   #5896
anika75
Zadomowienie

Cytat:
No pięknie, a ja tak Cię lubiłam
Stary 2012-11-11, 20:50   #5897
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
ooo, tez bym się winka napiła... ale głowa mnie dziś coś boli... nie ma z kim... Matti wpadaj na winko
Wierz mi, że gdybyś bliżej była to już bym u Ciebie z butelka w drzwiach stała ja winkiem nigdy nie pogardzę a i z Tobą się miło gadało

Klaudeczka oblukałam wszystkie Twoje zdjęcia

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 20:52   #5898
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Joanna_83 Pokaż wiadomość
Witam

Zadko tu bywam i chcialam tylko napisac ze zmienilam lekarza z "czarodzieja z Czech" na M.W. z Wroclawia.
Przyznam ze jest to zasluga troche KLAUDECZKI2010 - widzac jej piersi...

Termin mam juz staly na 11 luty.

Dziewczyny jesli ktoras z Was zna jakies namiary na mieszkanko blisko centrum Wroclawia dla 4 osob i na 4 noce z wyposazeniem to bardzo prosze o informacje.

dzieki bardzo
ojj cieszę się ze Ci się podobająa co dr to naprawdę dobry fachowiec przede wszystkim ,możecie czuć się u niego bezpiecznieJOASI potwierdzi
co do lokum to zadzwoń do dr i u pana anestezjologa który będzie Cię usypiał można zamówić nocleg,ale to chyba jakiś pensjonat..zadzwoń to dr Ci powie,ja chciałam załatwić dla tż tam ale to było przed ero i nie było już miejsc!!!!

a byłaś u niego już???i jaki rozmiarek????????
Stary 2012-11-11, 20:53   #5899
Niepytajozdanie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Chłop do wymiany zdecydowanie, tak jak piszesz.

Miałam nadzieję, że ktoś o tym staniku napisze, bo mnie aż cycki zabolały
Zdecydowanie za luźny obwód - do góry leci, że szkoda gadać, a powinien dobrze trzymać, miska też się cała wcina w pierś, bo się pierś w nim nie mieści. Przydałoby się wybrać gdzieś do jakiegoś dobrego sklepu, gdzie dobierają staniki, bo Niepytajozdanie sobie śliczny biust popsujesz takimi stanikami, a szkoda by było
No i w ogóle jaka laska z Ciebie
ja mam problem ze staniczkami teraz, jestem bardzo szczuplutka, na 169cm waże 50 kg, klateczkę mam wąską. A teraz mam duże piersi, i ciężko mi znaleźć tak aby był dobry w obwodzie (zawsze jest za duży) i w porządku w miseczce komplemenciara, aż mi lepiej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-11, 20:55   #5900
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
No pięknie, a ja tak Cię lubiłam
nie narzekaj i przyznaj szczerze że nie zmieniłabyś na mniejsze coo???
Stary 2012-11-11, 20:57   #5901
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niepytajozdanie Pokaż wiadomość
ja mam problem ze staniczkami teraz, jestem bardzo szczuplutka, na 169cm waże 50 kg, klateczkę mam wąską. A teraz mam duże piersi, i ciężko mi znaleźć tak aby był dobry w obwodzie (zawsze jest za duży) i w porządku w miseczce komplemenciara, aż mi lepiej
Może pooglądaj sobie staniki Freya lub Panache - mają duże miseczki przy małych obwodach . Ale na razie radziłabym jednak sportowe
Stary 2012-11-11, 20:57   #5902
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
oo matko,to przytyj trochę!!!to oczywiście złośliwość przez zazdrośća tak serio..to masz taką figurę że żaden chop Ci się nie oprze..ech...i z Ttaaakim biustemojj żaden
Stary 2012-11-11, 20:59   #5903
Niepytajozdanie
Raczkowanie

OLIVKO ale się wkurzyłaśa gdzie nie pytaj takie rzeczy pisała???nie widzępiękna kobieta i chyba młodziutka...NIEPYTAJ ...ty masz under 20???bo na zdjęciu jednym masz na pierwszym planie krem właśnie dla takich młodziaków[QUOTE]

tak,tak 20 skończyłam teraz pod koniec października, dopiero a może i już wiecie co dziewczyny moje drogie, fajnie tak tutaj z Wami posiedzieć. Zrobiłam sobie piersi bo czułam się nie atrakcyjna, myślałam że to pomoże mi podnieść samoocenę - fakt na początku tak było, byłam zadowolona, że będę mogła w końcu wyjść w stroju kąpielowym i przed chłopakiem się rozebrać bez skrępowania, teraz tylko mój TŻ mnie dobija, nie komplementuje, tylko krytyka ..
Stary 2012-11-11, 20:59   #5904
anika75
Zadomowienie

Cytat:
nie narzekaj i przyznaj szczerze że nie zmieniłabyś na mniejsze coo???
Kurde, Klauduś, jednak bym zamieniła, ale wiem, że przy moich zwiślakach nie byłby to najlepszy pomysł
Stary 2012-11-11, 21:00   #5905
Niepytajozdanie
Raczkowanie

Cytat:
Może pooglądaj sobie staniki Freya lub Panache - mają duże miseczki przy małych obwodach . Ale na razie radziłabym jednak sportowe
wiesz co, ostatnio kupiłam sobie fajny staniczek, wrzucę w nim jutro zdjęcia to będziecie mogły zobaczyć, czy ten jest w miarę ok
Stary 2012-11-11, 21:02   #5906
anika75
Zadomowienie

[QUOTE=Niepytajozdanie;375 63583]OLIVKO ale się wkurzyłaśa gdzie nie pytaj takie rzeczy pisała???nie widzępiękna kobieta i chyba młodziutka...NIEPYTAJ ...ty masz under 20???bo na zdjęciu jednym masz na pierwszym planie krem właśnie dla takich młodziaków
Cytat:

tak,tak 20 skończyłam teraz pod koniec października, dopiero a może i już wiecie co dziewczyny moje drogie, fajnie tak tutaj z Wami posiedzieć. Zrobiłam sobie piersi bo czułam się nie atrakcyjna, myślałam że to pomoże mi podnieść samoocenę - fakt na początku tak było, byłam zadowolona, że będę mogła w końcu wyjść w stroju kąpielowym i przed chłopakiem się rozebrać bez skrępowania, teraz tylko mój TŻ mnie dobija, nie komplementuje, tylko krytyka ..
Prawda jest taka, że nowe piersi nie są lekiem na całe zło, niestety. A tego TŻ-a to bym w dupę kopnęła i tyle . Jesteś piękną, mądrą kobietką i na pewno znajdziesz sobie kogoś, kto na Ciebie zasługuje
Stary 2012-11-11, 21:03   #5907
Niepytajozdanie
Raczkowanie

Cytat:
oo matko,to przytyj trochę!!!to oczywiście złośliwość przez zazdrośća tak serio..to masz taką figurę że żaden chop Ci się nie oprze..ech...i z Ttaaakim biustemojj żaden
a i tu Cię zaskoczę, że bardzo bym chciała przytyć, chociaż tak około 5kg, aczkolwiek nie mogę.. mam figurę po mamie. Jem ile się da i co się da a i tak to nic nie daje, waga stoi w miejscu myślałam że może popróbuje jakiejś diety, siłowni na rozbudowę masy czy coś takiego tylko nie wiem jak to z moimi piersiątkami
Stary 2012-11-11, 21:04   #5908
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
ojj cieszę się ze Ci się podobająa co dr to naprawdę dobry fachowiec przede wszystkim ,możecie czuć się u niego bezpiecznieJOASI potwierdzi
co do lokum to zadzwoń do dr i u pana anestezjologa który będzie Cię usypiał można zamówić nocleg,ale to chyba jakiś pensjonat..zadzwoń to dr Ci powie,ja chciałam załatwić dla tż tam ale to było przed ero i nie było już miejsc!!!!

a byłaś u niego już???i jaki rozmiarek????????
Kurcze, a ja już hotel dla tż załatwiłam... Że też nie wpadłam na to, żeby Was zapytać
Stary 2012-11-11, 21:04   #5909
Niepytajozdanie
Raczkowanie

OLIVKO ale się wkurzyłaśa gdzie nie pytaj takie rzeczy pisała???nie widzępiękna kobieta i chyba młodziutka...NIEPYTAJ ...ty masz under 20???bo na zdjęciu jednym masz na pierwszym planie krem właśnie dla takich młodziaków

Prawda jest taka, że nowe piersi nie są lekiem na całe zło, niestety. A tego TŻ-a to bym w dupę kopnęła i tyle . Jesteś piękną, mądrą kobietką i na pewno znajdziesz sobie kogoś, kto na Ciebie zasługuje

macie racje, koleżanki też mi tak mówią, ale jestem z nim prawie 3 lata, i ciężko tym bardziej że mieszkamy razem na stancji
Stary 2012-11-11, 21:07   #5910
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
a i tu Cię zaskoczę, że bardzo bym chciała przytyć, chociaż tak około 5kg, aczkolwiek nie mogę.. mam figurę po mamie. Jem ile się da i co się da a i tak to nic nie daje, waga stoi w miejscu myślałam że może popróbuje jakiejś diety, siłowni na rozbudowę masy czy coś takiego tylko nie wiem jak to z moimi piersiątkami
niieee nooo..ty już lepiej taka zostań..jednak lepiej być szczupłym,jeśli to tylko twoja uroda!!!a przypuszczam że większość kobitek dużo by zrobiła by mieć taką figurę....z tymi piersiami wymiatasz..teraz tak myślę,ten avatarek to ty???bo właśnie tak wyglądasz

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości