|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Przyczajenie
|
Próbować do skutku!!!!!!!
dzięki wielkie
Ładne toto...a gdzie na Ursynowie ?
...czekanie to najtrudniejsza droga... Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-02-21 o 22:48 |
|
|
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
|
|
|
|
#4353 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurczę, dopiero w maju to moze zapisz go prywatnie.wowww,no to teraz jesteś juz wizazowym nałogowcem gratulujeCytat:
Cytat:
ach te nasze chłopy Cytat:
![]() no to może się spotkamy ![]() Klara , a w jakiej części Ursynowa mieszkasz ?
|
||||
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
Klara witaj
![]() ale się uśmiałam z oostatniego posta z wątku, który podała Madziorka ![]() "świnki tutaj nie mieszaj, co ci świnka zrobiła" nie mogę tu takie poważne sprawy a ktos sobie żarty robi ![]() Ja dziś goniłam z pracy na posiew, minutka "przyjemności" 50zł. Jak wkładałm gatki to doktorek sobie wyszedł z gabinetu nic nie mówiąc, ja ubrałam się stoje, czekam, siadam czekam a go nie ma, wychodze na korytarz a on stoi przy recepcji ubrany gotowy dowyjscia nawet dowidzenia nie powiedział, myslę że za 50zł to mie się chyba coś należy??Najgorsze że wyniki muszę miec na piątek, bo wieczorkiem ide na HSG, i niewiadomo czy bedą ![]() bede musiała prosi mojego doktorka żeby załatwiał je swoimi kanałami
|
|
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co mnie jeszcze zdziwiło że przyjmował w swetrze i w dżinsach, nawet fartucha nie miał
|
|
|
|
|
#4357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4358 |
|
Wtajemniczenie
|
Wygrało to drugie 50% na przetrwanie mojego dziecka. Poroniłam.
|
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
Madziorka juz znalazłam lekarza niedaleko nas za 80zł za wizyte ale najpierw powtórka badania potem dopiero do lekarza wiec ze dwa tygodnie nam sie z tym zejdzie.
|
|
|
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4361 |
|
Zadomowienie
|
Jolu ogromnie mi przykro
przytulam Cię mocnożyczę Wam dużo siły
|
|
#4362 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ten wykres, który otwiera się po kliknięciu w link jest w stopniach Fahrenheita (nie pamiętam dokładnie jak to się pisze). Żeby zobaczyć go w Celcjuszach, trzeba kliknąc w klawisz View in Celsius pod wykresem. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kawał bardzo mi sie podobał, mojemu TŻ mniej ale to jego problem Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jolineczko, przykro mi bardzo, wierzyłam że to się skończy inaczej. Ale podobnie jak Ty wierzę, ze tak (niestety) musiało być. Pamiętaj: Co nas nie zabije to nas wzmocni Mam do Was pytanie. Jak to jest z tą owu? Dzisiaj mam 9 dc, od rana bolały mnie dość mocno jajniki, zastanawiałam się nawet nad tabletką przeciwbólową. Myślałam że to owu, tylko się zdziwiłam że już Po powrocie do domu zrobiłam test ale wyszedł negatywny.Jak to jest u Was? Czy owu jest przed tym bólem czy po? Bo nie wiem co mam myśleć
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
Jolu przykro mi uda sie wkoncu ... musi
|
|
|
|
#4364 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie staraczki, troszkę podczytuję wasz wątek i trzymam za was kciuki
![]() Chciałam wam napisać odnośnie tych testów 6-dniowych. Mnie ten test oszukał. Robiłam go nie 6 a 10 dni od dnia spodziewanego zapłodnienia, przy bardzo regularnych cyklach. Wyszedł negatywny... a byłam już w ciąży. Teraz jestem w 8 miesiącu. Tak więc jednak bezpieczniej i pewniej jednak robić test jak nie pojawia się @, bo można się nabrać, jak ja. Pozdrawiam was i życzę fasolek w polu kapuścianym
|
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
KasikB tempke zawsze mierze o tej samej porze jezeli jest poślizg to pilnuje zeby nie był wiekszy niz 30 minut. Ale teraz z termometrem sie roztaje i odpoczywam. A mąż moze w przyszłym tygodniu zapisze sie na badanka to w przyszłym tyg beda wyniki a moze na piątek załapiemy sie na wizyte u urologa.
Cytat:
|
|
|
|
|
#4366 | |
|
Zakorzenienie
|
bardzo mi przykro
Cytat:
|
|
|
|
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
" Kapuściane pole " adatka ~~ @-11.02 testowanie ok.08.03/Sławków anusia 82 ~~ agabil1 ~~ amilamija ~~/Warszawa bb-m ~~ jukol ~~ @-5.02 testowanie 5.03/Ząbkowice Śl. Kindzia1984 ~~ @-10.02 testowanie 15.03/Nowy Sącz Madziorka ~~ @-13.02 leczenie TŻ-a/Warszawa KasikB ~~ @-13.02 Katowice m@gd@lena ~~ @-6.02 testowanie po 3.03 schmetterling ~~ @-7.02 testowanie 6.03/Niemcy Frida 26 ~~ Yoolia ~~ @-16.02 testowanie ok.16.03/Lublin Nikita Wawa ~~ @-19.01 /Warszawa *misia* ~~ /Łódź Roxi 1980 ~~ /Sosnowiec Vesta 19 ~~ "Magdalena" ~~ @-14.02 testowanie ok 16.03 Naja 84 ~~ @-15.01 testowanie /Zabrze Celka2000 ~~ Joan C ~~ marta 8117 ~~ @- 2.02 testowanie 28.02 mala majeczka ~~ @-6.02 testowanie ok.3.03 milunia ania ~~ @-15.02 testowanie ? /Rzeszów
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
jolineczko
|
#4369 |
|
Wtajemniczenie
|
Po 9 dniach od pierwszego testu czyli 4 dnia po terminie @ która się nie pojawiła. Tylko tym razem nie stosowałam żadnych wynalazków tylko stary wypróbowany quick vue. Była różowa krecha jak złoto, jasna, ale nie pozostawiająca żadnych wątpliwości
|
|
|
|
#4370 |
|
Zadomowienie
|
Odzywam się, bo obiecałam, a dotrzymuję slowa. Jednak dzis nie mam ani siły, ani ochoty pisać o szczególach...
Jest źle...i tyle. Ja mam wyniki w normie, piękny pęcherzyk dominujący, wszystko u mnie przygotowane na owu...a wyniki TZ do kitu...Jutro dzwonie do androloga...jeśli on nic nie poradzi, to Novum. Mam dość!
|
|
|
|
#4371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przytulam cie mocno i nie za lamuj sie "Nadzieja umiera ostatnia" |
|
|
|
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
Kurcze i znowu tak smutno tutaj jakie to życie jest głupie i niesprawiedliwe -nie moge tego pojąć Wczoraj mielismy z TZ dzien do 'rozmow' a wszystko wyszło po serialu "pierwsza milość' jak monika poszła do ginekologa i usłyszała o pco -czułam jak bym to ja była na jej miejscu tak samo jej mowił lekarz jak i mi ostatnim razem i znowu jakos sie podłamałam -głupia jestem bo ogladam bzdety ale powiedzieli prawde... Dzis dzien prawdy -zobaczymy co tam w moim brzuchu słychac -jakos dziwnie pokłuwaja mnie jajniki ale niestety nie mam nawed krapki śluzu płodowego -nic -suchość Wczoraj rozmawialam z mężem i bez problemu sie zgodzil na badania -jak by była taka potrzeba Wczorajszy test owu wyszedł identycznie jak dwa poprzednie-wiec chyba nadal cisza -kreseczka nic sie nie zmienia Dziewczyny trzymajcie dzis kciuki o 17:30 Jukolku co tam u ciebie - napisz jak po wizycie??? AMILAMIJA strasznie mi przykro
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: adatko, trzymam kciuki , wy za nas też trzymajcie, boję się tego co powie androlog.
|
|
|
|
|
#4375 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek! Ale tu smutaś no znowu dzisiaj
Cytat:
Ale ktoś faktycznie wyskoczył z tym ostatnim postem A ja sobie odmówiłam ze wzgledu na post słodyczy bo jak mąż macha mi wafelkami przed nosem to, aż mnie skręca. Ale będę silna i nie dam się Cytat:
Gratulacje jukolku Cytat:
Cytat:
Jolka nie wiem co powiedzieć. Żadne słowa teraz Cię nie pocieszą. Wiedz jednak, że możesz tutaj się wygadać a my zawsze będziemy z Tobą Cytat:
Trzymaj się kochana i nie załamuj Agatko trzymamy kciuki
|
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
mam fajna gierkę na rozluznienie ihihihi wczoraj cały czas grałam w na z TZ na punkty -ale sie usmialam
http://coolflashgames.free.fr/swf/fl...hehamsters.swf
|
#4377 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko targiczne te lądowania
|
|
#4378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
no troche hihihii
gram w to od godziny musze pobic punkty-- najwiecej moich 243
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.

na 10.05. mieli wolny termin chore to jest.
o kurczę, dopiero w maju
z oostatniego posta z wątku, który podała Madziorka