Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. MamusieXI-XII - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-11, 22:08   #2851
nini_b
Zadomowienie

Dot.: Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. Mamusie

Trzymam za Marti i tez idę spać. Dobranoc!
nini_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 22:15   #2852
rosllinka
Rozeznanie

GG do rosllinka
Dot.: Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. Mamusie

Ja planuję zabrać kubek termiczny co by mi herbata za szybko nie wystygła Ale najpierw muszę kupić ten kubek

też powoli będę kończyć na dziś.
Stary 2012-11-11, 22:15   #2853
Dorisp
Rozeznanie

GG do Dorisp

Ja tez mówię DOBRANOC!
Stary 2012-11-11, 22:35   #2854
asia84
Rozeznanie

GG do asia84

Dobranoc, kolorowych snów

Helenka - 15.12.12 moja ukochana córeczka
asia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 23:42   #2855
DeKajka
Zakorzenienie

Dopiero teraz goscie poszli .. mielismy na ''wizytacji '' brata TŻeta z dziewczyna .. no i jeszcze moje siostry i ich TŻeci . padam Wszyscy juz poszli tylko oczyiwscie moja siostra sobie zostala . siedzi teraz w kuchni , pije i puszcza glosno muzyke . Nie obchozi ja ze jestem zmeczona , ze Adas spi . alkoholiczka ! najwazniejsze ze jej malo . musi jeszcze piwo wypic . ! tylko mnie wku.... Zaraz wyjde z siebie .

Widze ze Marti powoli sobie rodzi suuuper . czekamy na maluszka

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Karola a powiedz mi jak tam tż się sprawuje? Zajmuje się Adasiem? Zmienia pieluszki?? Kurcze ja tam sie trochę stresuje jakim mój tż będzie tatusiem
Suuper . bardzo mi pomaga ale jeszcze brakuje mu wprawy . Boi sie go przebierac , kapac .. a temperature mleka sprawdza 10 razy zanim mu da jesc..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 00:17   #2856
landi0909
Zakorzenienie

10 minut temu dostałam sms od Marti:

"Mikołaj na świecie 3230 52cm porod ekspresem biegali tu zeby zdarzyc zlapac"
"Czekam na niego. jest sliczny!"

tak więc OGROMNE GRATULACJE!!!

Edytowane przez landi0909
Czas edycji: 2012-11-12 o 00:38
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 00:47   #2857
Anjouka
Rozeznanie

Kobietk,i ale mialam dzis dzien...
Tak dla ironii, wyladowalam prawie caly dzien w szpitalu ...i bynajmniej nie z powodu mojego porodu! eh.. z moim mezem dzialy sie nie dobre rzeczy wiecie jaki stres..karetka do szpitala.. chcieli go zostawic na odziale kilka dni na obserwacji, ale wypisal sie na wlasne zadanie (w moim stanie boimy sie tak zebym siedziala sama w domu..on bedzie mnie obserwowal, a ja jego. Mam nadzieje, ze dzisiajsza akcja juz sie nie powtorzy NIGDY! Zdrowy chlop, a tu takie cos nagle:/ Nasiedzialam sie tak na stolku dzis i troche mnie wszystko boli... Najlepsze, ze pielegniarki z SORu, baly sie, ze i u mnie zacznie sie porod zaraz z tej calej akcji, ale spokoj. Jutro jedziemy z mezem na badania juz sami, musi sie pobadac. Oby bylo ok!
Ja we wtorek Ktg, w srode ostatnia wizyta z USG. Zobaczymy ile nasza wielkoludka juz wazy, bo mam stresa, spora byla juz za kazdym razem..i ze nie dlugo wyjdzie w koncu, no!!!!!!!!! Ale to az TZ dojdzie do siebie. Bo chce zeby byl przy mnie (jak planowalismy), a nie chcialabym, zeby ten stres porodowy jeszcze cos spowodowal u niego'

Cytat:
Napisane przez karolla12 Pokaż wiadomość
Kurcze ale jestem zestresowana...jutro ktg i usg a w środę cc,tak bardzo chciałabym mieć to za sobą.
Nie stresuj sie. Juz niedlugo zobaczysz dzidzie Bedzie dobrze!

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
35 tydzień ciąży to dla Ciebie czas gdy znacznie osłabia się Twoja koncentracja – niektórzy twierdzą, że wynika to z faktu kurczenia się komórek mózgowych u kobiet ciężarnych, co podobno mija po porodzie

PODOBNO????
jak najbardziej sie z tym zgadzam, sama to zauwazylam ale mam nadzieje, ze minie NA PEWNO!

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
OK pozdrowię
Dojotka pisze że Mały nadal w inkubatorze, ma obrzęk na główce i jest strasznie wymęczony po tym porodzie
Ja k****a nie rozumiem czemu, jak widzą że poród trwa za długo, to męczą matkę i dziecko, zamiast zrobić cc, przecież to mogło różnie się skończyć Masakra jakaś [COLOR="Silver"
Dokladnie. Zgadzam sie w 100%. Po co oni ta mecza dziecko i matke. Widza przeciez co sie dzieje;/

Cytat:
Napisane przez dyltharra Pokaż wiadomość
Bry!
My tylko na chwilke, przywitac sie w 40 tygodniu, zostawic brzuszek i uciekamy do 'tescia' sie troche pogoscic.
Milej niedzieli, dziewczyny!
Zgrabniutki bardzo

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Wiadomość od Dany:

"Jestem na przedporodowce. Na szczęście mnie przyjęli. Czekam na cokolwiek;(...)"

TŻ z nią jest i będzie nas informować.

Dziewuszki kciuki za Halwaya'ę trzymamy!
Kciuki Halwaya!

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Ja za chwilę idę do kąpieli, bo też zaczęłam się jakoś dziwnie czuć. Miałam kilka skurczy połączonych z bólem jak na okres i do tego plecy mnie zaczęły boleć. Położyłam się na trochę, ale nie przeszło.
Mam nadzieję, że to tylko przepowiadające, bo nie zamierzam rodzić przed skończonym 38 tygodniem.
Nooo, lepiej zeby Twoja dzidzia jeszcze troszke poczekala..ale jakby co, to na pewno juz bedzie wszystko ok. Tylko sie nie stresuj.

Cytat:
Napisane przez Mojitooo Pokaż wiadomość
a co do lozeczek to Wy macie juz wszystko uszykowane? w sensie zalozone przescieradlo, poszewka, ochraniacz?
bo ja pomyslalam, ze jak urodze to J przeniesie lozeczko do naszej sypialni i wszystko pozaklada, zeby sie nie kurzylo. tak chyba bedzie lepiej, choc sama nie wiem...

a co do porodu to jaki macie srosunek do lewatywy? ja chyba bede chciala, wiem, ze moja polozna wykonuje przed. i chyba bede spokojniejsza, choc ja nigdy ani sobie nie
robilam, ani nie mialam robionej.
Ja mam juz lozeczko przygotowane i wszystko do niego. Ale chyba posciagam, bo sie kurzy niepotrzenie juz;/
A co do lewatywy ostatno bylo sporo wypowiedzi tutaj na ten temat. Ja sie jednak zdecyduje. Wole to niz...
Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość

Juhu. Ale super informacja! Gratulacje!!!! I jaki ekspresowy porod

Kocham moja Rzabke!

i Ciebie Maluszku!

Edytowane przez Anjouka
Czas edycji: 2012-11-12 o 00:50
Anjouka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-12, 03:53   #2858
karolamankowa
Zadomowienie

Cytat:
mam wieści od Marti:

Jest na porodówce pod ktg, skurcze są, rozwarcie na 2 palce ale bóli mocnych nie ma. Jak coś to da nam znać

Czyli będzie kolejny dzieciaczek!!!
Cytat:

Gratki Marti- super tak szybko!!!!
Stary 2012-11-12, 05:44   #2859
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulacje Marti
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 06:05   #2860
Mojitooo
Zadomowienie

Marti GRATULACJE!!!
Wiedzialam, ze jak rano tu wejde to zastane taka wiad
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones
Mojitooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 06:34   #2861
judkama
Zakorzenienie

Cytat:

Super!!!!!!!!!!!!! Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 : jupi::j upi::ju pi::jup i:

tez chce ekspresowo

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-12, 06:46   #2862
karolamankowa
Zadomowienie

Anjouka,
Mm nadzieje ze z TŻ już będzie ok i ze to mimo wszystko okaże sie nic poważnego...

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

Judka,
Nawet nie myśl inaczej bo tak jak Marti i Weroniki- nasze to tez drugie porody bedą
Stary 2012-11-12, 06:55   #2863
judkama
Zakorzenienie

Poprosze o kciuki dzis, bo odbieram wynik na paciorkowca i mam wizyte u gina, obejrzy szyjke zobaczymy co sie tam dzieje

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

Cytat:
Anjouka,
Mm nadzieje ze z TŻ już będzie ok i ze to mimo wszystko okaże sie nic poważnego...

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

Judka,
Nawet nie myśl inaczej bo tak jak Marti i Weroniki- nasze to tez drugie porody bedą
ja sie mimo to boje, bo pierwszy byl booolesny jak skurczysyn i gwaltowny i gdyby tomek si enie zaklinowal to by byl tez ekspres

to teraz nie wiem czego sie spodziewac
boje sie ze przenosze, im wiecej teraz ruchu zazywam, tym lepiej sie czuje i mniej przepowiadaczy jest

takze zupelnie odwrotnie niz wtedy cholerka

synuś
córeczka
synuś
Stary 2012-11-12, 07:00   #2864
karolamankowa
Zadomowienie

No widzisz u mnie tez ostatnich kilka dni spokój z przepowiadaczami...oprócz piątku gdzie było kilka co 3 minuty- przestraszylam sie i du.pa
A wcześniej dawały czadu...i bądź tu mądry...
Stary 2012-11-12, 07:07   #2865
judkama
Zakorzenienie

ja sie zapisalam na 15 listopada na liste kolejkowa, takze zobaczymy

synuś
córeczka
synuś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-12, 07:10   #2866
musso4
Zakorzenienie

Marti
Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Poprosze o kciuki dzis, bo odbieram wynik na paciorkowca i mam wizyte u gina, obejrzy szyjke zobaczymy co sie tam dzieje

Cytat:
No widzisz u mnie tez ostatnich kilka dni spokój z przepowiadaczami...oprócz piątku gdzie było kilka co 3 minuty- przestraszylam sie i du.pa
A wcześniej dawały czadu...i bądź tu mądry...
u mnie też mam nadzieję, że to cisza przed burzą, miałam rodzić w 30 tygodniu, a teraz przenoszę, grrrr....
Stary 2012-11-12, 07:15   #2867
Neipys
Zadomowienie

Witam!

Gratulacje dla Marti!!!
Co tam u Halwayi? Sniło mi się, że urodziła, ale chłopca

Grudniówki - macie juz jakieś skurcze? Ja nie mam, ale drugi raz rano, kiedy się obudzę, czuję ból/napięcie w dole brzucha. Przechodzi za jakiś czas. To chyba nie skurcze? Nie jest przerywane, ale ciągłe.
aniołek 14.02.2015
Neipys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 07:16   #2868
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

dla Marti

Dzisiaj zaczynam 37 tydzien
Słabo mi sie spalo, poszłam spac nafutrowana, w nocy miałam zgage ale to z tego obzarstwa..

Neipys nie mam, jedynie twardnienie, napięcie brzucha, głownie wieczorami lub jak cos robię

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha

Edytowane przez Gabi2
Czas edycji: 2012-11-12 o 07:17
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 07:19   #2869
karolamankowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
Marti

u mnie też mam nadzieję, że to cisza przed burzą, miałam rodzić w 30 tygodniu, a teraz przenoszę, grrrr....
A my mamy wszystkie ten sam termin

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-12, 07:31   #2870
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
dla Marti

Słabo mi sie spalo, poszłam spac nafutrowana, w nocy miałam zgage ale to z tego obzarstwa..

Neipys nie mam, jedynie twardnienie, napięcie brzucha, głownie wieczorami lub jak cos robię

Cytat:
A my mamy wszystkie ten sam termin
no to razem urodzimy:brzydal :
pewnie kolejny wysyp bedzie nasz

kurcze w sumie to ja jestem grudniówka nie listopadówka

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

kurcze tyle lasek urodzilo to juz teraz beda sie mniej udzielac, to juz tak szyko te watki nam nie pojda pewnie

synuś
córeczka
synuś
Stary 2012-11-12, 07:34   #2871
Ma_majka
Zakorzenienie

klask i: dla Marti : jupi::j upi:
klask i:kla ski:

Dziewczyny mam zdjęcie Mikołaja Marti, zaraz do Niej napiszę, jak mi pozwoli to wrzucę! Jest śliczny
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 07:35   #2872
karolamankowa
Zadomowienie

A czemu jesteś grudniówka?
Stary 2012-11-12, 07:38   #2873
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:

To ja też poproszę, bo mam dziś wieczorem wizytę a cały czas mam paranoję że mnie wyśle do szpitala

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Neipys Pokaż wiadomość
Co tam u Halwayi? Sniło mi się, że urodziła, ale chłopca

Grudniówki - macie juz jakieś skurcze? Ja nie mam, ale drugi raz rano, kiedy się obudzę, czuję ból/napięcie w dole brzucha. Przechodzi za jakiś czas. To chyba nie skurcze? Nie jest przerywane, ale ciągłe.
He he, następna ma sen o synku Dany

Ja mam od 20 tygodnia Takie twardnienie i ciągnięcie, tzw stawianie się brzucha. I to dość często, najwięcej jak coś porobię
Stary 2012-11-12, 07:39   #2874
Mojitooo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
klask i: dla Marti : jupi::j upi:
klask i:kla ski:

Dziewczyny mam zdjęcie Mikołaja Marti, zaraz do Niej napiszę, jak mi pozwoli to wrzucę! Jest śliczny
pisz pisz

ja odebralam wyniki na gronkowca, na szczescie ujemne

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

ja dzis mam w planach zasadzic 100cebul tulipanow
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones
Stary 2012-11-12, 07:40   #2875
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
Stary 2012-11-12, 07:41   #2876
EdziaO
Zakorzenienie

Hej

Witam się z rańca!

Znów wpadam pogratulować mamusiom!

Widzę że Marti powitała Mikołajka. Suuuper

U nas wszystko dobrze. Jutro przyjeżdża do mnie teściowa bo muszę podgonić zaliczenia na podlodówkę(mam co miesiąc). Więc będę się ucyć jak to mówi mój mąż.

Od wczoraj odchodzi mi czop, ale do tej pory jakieś 2-3 łyżeczki. więc to nic. Zresztą przy Bartku też mi odpadł i nic z tego. I tak miałam indukcję i to nie jedną i to sporo po terminie. Także mnie to nie wzrusza wcaleW sobotę miałam wizyytę u mojego beznadziejnego gina. Pozamykana na cztery spusty. 23.11 mam iść na oddział(mam termin na 23.11) a że to piątek to chciałam, żeby mi przedłużył l4 do poniedziałku 26.11 i wtedy pójdę od rana i wskoczę na l4 szpitalne. Czy któraś wie jak się takie tam załatwia, zeby nie korzystać z macierzyńskiego jeszcze?Najwyżej poproszę może rodzinnego znajomego o L4 do poniedziałku bo po co mam sie kłaść na weekend?KTG zero skurczy tylko coś się położnej nie podobało u małego, że zapis "za gęsty" więc muszę na jednej nodze robić USG i przepływy. Na szczęście wariuje jak dzik w brzuchu. Lekarz jest zdania, że bankowo znów przenoszę. Jeszcze mnie w☠☠☠☠ił, że mam sie nie obijać i wziąć za robotę. Ja ☠☠☠☠☠☠☠ę mam dwuletnie dziecko z którym jestem głównie sama, spory dom który sama ogarniam, jestem bardzo aktywna fizycznie więc niech mnie nie denerwuje. I oczywiście dobra rada -seks kilka razy dziennie. W tej masie i z tą opuchlizną o niczym innym nie marzę naprawdę. Mówiłam już jak nienawidzę tego lekarza
I w sumie tyle u mnie

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 07:42   #2877
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:

kurcze tyle lasek urodzilo to juz teraz beda sie mniej udzielac, to juz tak szyko te watki nam nie pojda pewnie
Spokojnie, największe gaduły jeszcze są
Stary 2012-11-12, 07:42   #2878
dorcia2120
Zadomowienie

GG do dorcia2120

cześć laski// niech mnie któraś obudzi. Jestem jakaś nie przytomna. ząb mnie napierdzielał w nocy. Co można przy ciąży na to łyknąć?
Ile maluszków się urodziło? Tyle żeście na klikały że jak na chwile obecną nie dam rady nadrobić.
Wczoraj z TŻtem miałam taka akcje że całe popołudnie spędził ze mną z dala od kompa i od telefonów i chyba sie wczoraj popłakał . Bolał mnie ząb przy czym byłam zła i tak mu się dostało że oj. Nawet wspomniałam mu o rozwodzie i o tym że bardziej trzymać mnie przy nim dziecko niz miłość. Bo we mnie jest więcej strachy i smutku niz miłośći . Nawet mu powiedziałm że zdawało mi się że jest bardziej dojrzalszy .. oj dużo mu nagadałam i jestem z tego zadowolona. Może w końcu zrozumie
zaręczeni od sylwestra 2011
małżeństwo od 12 maja 2012

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png
dorcia2120 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 07:48   #2879
Mojitooo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
Hej

Witam się z rańca!

Znów wpadam pogratulować mamusiom!

Widzę że Marti powitała Mikołajka. Suuuper

U nas wszystko dobrze. Jutro przyjeżdża do mnie teściowa bo muszę podgonić zaliczenia na podlodówkę(mam co miesiąc). Więc będę się ucyć jak to mówi mój mąż.

Od wczoraj odchodzi mi czop, ale do tej pory jakieś 2-3 łyżeczki. więc to nic. Zresztą przy Bartku też mi odpadł i nic z tego. I tak miałam indukcję i to nie jedną i to sporo po terminie. Także mnie to nie wzrusza wcaleW sobotę miałam wizyytę u mojego beznadziejnego gina. Pozamykana na cztery spusty. 23.11 mam iść na oddział(mam termin na 23.11) a że to piątek to chciałam, żeby mi przedłużył l4 do poniedziałku 26.11 i wtedy pójdę od rana i wskoczę na l4 szpitalne. Czy któraś wie jak się takie tam załatwia, zeby nie korzystać z macierzyńskiego jeszcze?Najwyżej poproszę może rodzinnego znajomego o L4 do poniedziałku bo po co mam sie kłaść na weekend?KTG zero skurczy tylko coś się położnej nie podobało u małego, że zapis "za gęsty" więc muszę na jednej nodze robić USG i przepływy. Na szczęście wariuje jak dzik w brzuchu. Lekarz jest zdania, że bankowo znów przenoszę. Jeszcze mnie w☠☠☠☠ił, że mam sie nie obijać i wziąć za robotę. Ja ☠☠☠☠☠☠☠ę mam dwuletnie dziecko z którym jestem głównie sama, spory dom który sama ogarniam, jestem bardzo aktywna fizycznie więc niech mnie nie denerwuje. I oczywiście dobra rada -seks kilka razy dziennie. W tej masie i z tą opuchlizną o niczym innym nie marzę naprawdę. Mówiłam już jak nienawidzę tego lekarza
I w sumie tyle u mnie
slyszalam, ze niektorzy nie chca dawac po terminie, ze musisz macierzynski brac. ale no sorry, macierzynski jest po urodzeniu dziecka, wiec niech wypisuje, laski nie robi. a jak nie on to rodzinny.
ja tez nie zamierzam wczesniej korzystac z macierzynskiego jakbym przenosila. zazadam l4
Stary 2012-11-12, 07:50   #2880
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorcia2120 Pokaż wiadomość
cześć laski// niech mnie któraś obudzi. Jestem jakaś nie przytomna. ząb mnie napierdzielał w nocy. Co można przy ciąży na to łyknąć?
Ile maluszków się urodziło? Tyle żeście na klikały że jak na chwile obecną nie dam rady nadrobić.
Wczoraj z TŻtem miałam taka akcje że całe popołudnie spędził ze mną z dala od kompa i od telefonów i chyba sie wczoraj popłakał . Bolał mnie ząb przy czym byłam zła i tak mu się dostało że oj. Nawet wspomniałam mu o rozwodzie i o tym że bardziej trzymać mnie przy nim dziecko niz miłość. Bo we mnie jest więcej strachy i smutku niz miłośći . Nawet mu powiedziałm że zdawało mi się że jest bardziej dojrzalszy .. oj dużo mu nagadałam i jestem z tego zadowolona. Może w końcu zrozumie
chyba tylko paracetamol:-(

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Mojitooo Pokaż wiadomość
slyszalam, ze niektorzy nie chca dawac po terminie, ze musisz macierzynski brac. ale no sorry, macierzynski jest po urodzeniu dziecka, wiec niech wypisuje, laski nie robi. a jak nie on to rodzinny.
ja tez nie zamierzam wczesniej korzystac z macierzynskiego jakbym przenosila. zazadam l4
niech się gonią cwaniaki. Skoro ciąża może trwać do 42tc no to sorry. Nie dość, że szału nie ma z tymi 24tygodniami macierzyńskiego to jeszcze mam wybierać wcześniej...Nie dziękuję

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości